6 månader

IDAG HAR VI 6 MÅNADER TILLSAMMANS!!!


älskar dig otroligt mycket! Vet inte va jag skulle göra utan dig!
Du är allt för mig, föralltid♥

Ikväll ska vi ut och äta och sedan gå på bio.
Känner att kvällen kommer bli helt underbar!


27 April

Idag fick jag LÖN!!! Så himla skönt eftersom kontot ekade lite:) Idag fyller även min lille bror Lasse 14 år, GRATTIS till dig lillen! Ska nog upp på en kvällsfika o fira honom lite senare.

Så har ju helgen varit oxå då.... Försvann lika fort som den kom men men. Har varit en hyffsad händelserik helg iaf. Fredagen så jobbade jag kväll. Slutade halv 10 och efter det så åkte jag o Lisa till flottsund o solade, va riktigt sköööönt:) Sen åkte vi hem och jag myste ner mig helt själv i soffan och somnade. Vaknade av Robin som kom hem, har ingen aning om va tiden va, ja va så trött. Somnade om iaf trots man hade en sprit ångande person brevid sig...
Lördagen så jobbade jag dag 7-16. Tung dag!!! Tiden gick så långsamt fast ja jobbade me favorit bruttorna. Åkte hem och snickrade färdigt hundgården, äntligen. Sen blev det mys för hela slanten i soffan den här kvällen dock inte ensam:) På söndagen steg jag upp tidigt, för tidigt. Jag hade lovat pappa o välta åt honom. Satt på traktorn från åtta till ett. Va riktigt skoj faktiskt, vet inte hur många jag hejade på längs 55:an. Sen kl två så firade vi Robin mamma som hade fyllt år i fredags. Va riktigt trevligt! Fint väder va det så vi satt ute på deras uteplats, älskar solen!! Efter det va det bara hem och vända för jag mamma Lisa och Lena Jarlstad skulle på ljusparty hos min faster i Lagga. Himmel och pannkaka va mkt fina grejor hon hade där!!! Ville ju mest ha alllllt. Köpte iaf två jätte fina ljusstakar att sätta på väggen o lite andra små ljus. Jag tänker ha ett ljusparty hemma hos mig i maj, så den som är intresserad hör av er:)

Idag har jag varit ledig. Blev lite sov morgon sen drog jag och Lisa på lite shopping. Hittade mkt fina saker. Köpte ett par sommar skor och lite hårprylar till mig, present till Lasse och kläder till Robin:) Hittade två skit snygga t-shirt till han på JC och en annan jätte fin tröja på jack&jones. Hoppas han blir glad. Är kul me överraskningar! Och sen klockan två, när vi kom hem, så har jag suttit på åkern idag igen. Åhhh är så mkt att göra just nu.

Nu ska jag sno mig på o slänga ihop lite mat tills Robin kommer hem och sen ska jag väll ut igen och köra färdigt sista stycket på åkern. Herregud va dammig jag är....

Grattis lilla "fjortis" Lasse

Jag vill utomlands!!!

Satt just och tittade igenom alla bilder på datorn. Fastnade på korten från när Lisa och jag var utomlands förra året.
Jag vill tillbaka nu!!




Lite andra gamla bilder som jag hittade:)





har sååå många fler:) Älskar gamla kort 

Nej nu ska jag göra nått till lunch och sen blir det till att åka till jobbet. Robin skulle försöka hinna komma hem innan jag åker:) en liten puss är aldrig fel! Orkar inte åka till jobbet idag... Vill ju va ledig.
Har byggt lite på hundgården på morgonen. Är jätte kul att spika o hammra. Men va trött man blir i handen, haha. Bra träning!! Robin skulle ut ikväll han. Lät väll som om dom flesta skulle ut, skoj för dom! Man lär ju få åka in till stan sen efter jobbet och va lite fylle chaffis...

Ledig härlig dag


Jag o söta Cia i fredags! Lollo du borde bli fotograf:)

Idag är man ledig, så skönt. Har blivit mkt jobb nu på sistone... Den här veckan är jag bara ledig en dag. Imorgon jobbar jag kväll och sen dag på lördag, det är tröttsamt. Känns som om man bara hinner hem o lägga sig o sen upp till jobbet igen:( Men men... Idag så har jag och Lisa varit och handlat på IcaMaxi. Robin var så snäll o förde över lite till mig igår så ja kunnde stor handla. Är lite ont om slantar nu så här innan löning. Tråkigt oxå att jag får lön på måndag och alla andra får imorgon! Sånt är livet! Jaja ska ju inte göra nå speciellt den här helgen iaf så det kvittar. 
Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa och Johan på gården. Vårbruket är i full gång:) Jag ska välta!


Som sagt Lollo den bjuder vi på... hahahaaa 

 

Miss U like crazzzy

Precis hem kommen från dalby hoods:) Har varit en väääääldigt lång dag idag. Har inte hänt nått. Alla gamlingar har varit trötta av nån anledning. Skönt att det gick att sluta en halvtimme tidigare idag! Det blev en liten date med en babe på dalby vägen oxå när ja körde hem;)
Fick skönaste kommentaren av en gubbe igår kväll, haha virrigt värre. Han satt i matsalen o tittade på sin namnskylt in till sin lägenhet och sa " det står ju mitt namn på dörren, är inte jag där då?" Jag sa "nej du sitter ju här ute och fikar" han sa "men mitt namn står ju på dörren, då är jag ju där"  Vad vi skrattade båda två sen när han förstod hur tokigt det hade blivit, hahaa. Lollo kan du gissa vem det va??

Igår kväll när jag kom hemfrån jobbet vid 22 så hade min älskling tänt ljus i hela lägenheten och låg på soffan och väntade. Hur roligt är inte det att komma hem då! Mys! Det finns ingen finare person än du♥

Snart kommer Jab hem!!! Hon ringde i fredags och det verkade som om hon inte alls ville hem, men det är ju inte så konstigt kanske. Jag vill oxå till USA. Får bli nästa år efter Thailand.
Du är väldigt efterlängtad iaf:)

Nu ska jag ta mina vildar och knalla upp till mamma och pappa med Lisa. Vi ska stycka gris. SUCK. Men det är bra att fylla frysen inför grillsäsongen:)



En sånn här lista...

NÄR DU SETT DETTA MÅSTE DU KOPIERA TEXTEN,
SÄTTA IN EN BILD PÅ DIG SJÄLV OCH SVARA PÅ FRÅGORNA.
VÅGAR DU VERKLIGEN SVARA ÄRLIGT?





Ditt namn? Karin Elin Christina
Födelseår? 86
Hur Lång är du? 1,63
Spelar du något instrument? piano (var länge sedan nu)
Dina första tankar när du vaknar? kissnödigt eller hungrig!
Vart befinner du dig just nu? hemma, sittandes i soffan
Biter du på naglarna? nej usch
Vad har du för färg på trosor? eehh rosa med gula blommor är det idag
Har du några husdjur? 2 hundar och 1 katt
Är du singel? Nepp
Vem är snyggast? Min Robin såklart
Vem vet mest om dig? Lisa tror jag
Vad vill du ha just nu? ett samtal från jobbet om att ja inte behöver jobba idag:)
Ditt mål i livet? ta en dag i taget
Rädd för? Ormar
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Oj ee vet inte över trettio va han nog(inte stolt)
McDonalds eller Burgerking? Donken
Sjunger du?
Ja det e klart, mest i bilen:)
Vad har du för skostorlek? 36-37
Vill du gifta dig? Självklart. Stort bröllop ska det va
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja det gör jag
Din hårfärg? Just nu mörk brunt
Skor du hade på dig idag? blåa tyg skor
Vad sover du i? t-shirt eller inget
Kläder du har på dig? mysbyxor o Robbans volbeat tröja
Favoritårstid? Sommar!!
Favoritmat och dryck? Grillat och Vin
Hur svarar du i telefonen hemma? Ja det är Elin eller Elin
Hur svarar du i mobilen? samma som ovan
Sov du ensam inatt? Nix
Vad gjorde du kl 08 imorse? städade
Vad var det senaste någon sa till dig? Hejdå älskling. Vi ses sen
Druckit idag? Te<3
Vad är det för väder hos dig nu? SoooL o blåsigt
Godaste glassmaken? Choklad
Drömmer du mardrömmar?  Nja det händer
Favoritklädsel? Just nu är det klänning
Favoritgodis? Kokos prickar
Hur många kuddar sover du med? 1
Längtar du mest efter just nu? Till sommaren
Vad luktar det nu om du sniffar lite? blöt hund (duschade dem nyss)
Saknar du någon just nu? Ja!! vem kan det vara....
Snus eller cigaretter? cigaretter
Vill du ha barn? Ja det vill jag
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja o nej
Är du blyg? ibland
Tycker du att du har fin dialekt? Så klart!
Tycker du om fester? men vilken fråga. Ja det gör jag
Tycker folk du är snygg? Ja säkert nån
Har du använt någon hårprodukt idag? Ja shampoo o Balsam
Vad har du för planer till helgen? inte den blekaste
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? som det är nu
En bra film? oj finns många, säger nog Armaggedon
Vem får en kram? Alla
Vem får en puss? Robin
Sprit, cider, vin eller öl? Vin
Hund, råtta eller katt? hund
Tycker du om din pappa? Såklart


Måndag

Jaha ja ny vecka igen, herregud vad veckorna bara springer iväg. Känns som om man inte hinner me riktigt... Men en sak som e positiv, sommaren kommer fortare:) Hela helgen när man har tittat ut så åhhh vad skönt det ser ut ute men sen så är det ju svin kallt o blåser, USCH. Där blev man lurad.

Helgen har varit riktigt skön faktiskt. Fredagen bestod först av jobb sen av alkohol:) Mikaela, Lollo, Ines o Lisa kom hit och sjöng lite singstar o så. Sen gick vi till etage. Varför är det alltid så att man har roligare på förfesten. Är ju inte alls skoj att gå ut längre. Nästa gång sitter vi kvar tjejor:) Etage var lika med ovärt den kvällen. Skoj att jag träffade på Johanna o några gamla klass polare från ekeby. Kul att se er igen:) Robin, Viktor o Joel kom även dom till etage. Det var ju bra för då kunnde ja o R ta oss hem tillsammans:) Tack snälla bror för du kom o hämtade oss!
Lördagen så va vi ute hela dagen o jobbade! Byggde på hundgården, gick på promenad, åkte o hämtade nå plattor i knivsta(tror ja, haha, långt bort va det iaf). På kvällen så kom Vickan förbi o tittade på film. Robin hade laddat ned Valkyria, tyckte inte den va sådär värst bra heller.
På söndagen så blev det lite jobb först mellan sju till halv två sen när ja kom hem så höll Robin på me hundgården. Jag trodde inte det skulle va så mkt jobb med den, tänkte ju bara att det är att sätta upp fyra stolpar o ett nät men nej nej.  Vi har grävt o skottat grus o burit cementblock som inte va sååå lätta. Nu börjar ja se slutet iaf. Men det är roligt! Söndagkvällen blev en riktig myskväll:) Vi lagade riktigt god mat tillsammans. Potatis gratäng, fläskfile´och Tsatziki, mmmm. Älskar dig gubben min<3

Nu ska jag gå o äta frukost! Har inte hunnit me det än för när ja vaknade så fick ja lite panik hur det såg ut så nu har ja städat. Sen när jag ändå va i farten så fick hundarna sig en skur omgång me. Det behövdes kan ja lova. Ojojoj. Cia va så smutsig så hon nästan inte va vit längre, haha. Nackdelen me en vit hund...

Singstar kvällen i bilder:)

Socker söta Ines


Hahahaaa fjanteri


Ännu mera:)


Lollo in action


Svägerskan:)


haha av ögon att säga så har jag druckit vin, haha


Äntligen Fredag, Wiiihoo

Ikväll blir det party, party!! Spriten ska flöda, haha:)

Vi ses i dimman!

GodMorgon

Ny vaken me te muggen i handen. Blev lite sovmorgon idag, skönt. Helt otroligt att hundarna inte började gnälla förens halv 9. BRA dom börjar lära sig!

Igår så var jag och Lisa på gamla Ikea. Dom hade utförsälgning. Allt i butiken 60%. Hittade jätte mycket:) Så nu har jag ätligen köpt en tavla till rummet. Ska bara måla eller tapetsera om väggen. Nu har jag iaf bestämt mig för att det ska vara rött! Haha har velat fram o tillbaka vet inte hur många gånger:) Ihelgen ska vi flytta hit Robins soffa oxå. Bra det för min börjar bli trasig. Men betalar man 400 för en beg soffa så får man väll inte räkna med att den håller länge heller. Det blev även nya glas. Vanliga o grogg glas:) Jätte fina! Sen massa annat kraffs som man igentligen inte behöver men men. Hur nice är det inte att shoppa på rea! Gick även in på nya Ikea, där hittade man ju oxå saker, haha.

Nu ska jag göra mig iordning o åka till gränbyC tills dom öppnar. Måste hitta nått till fradag, då vi förmodligen ska gå ut:) Sen ska ja ti apoteket till syrran, stackarn är sjuk. Sen även den här dagen jobbar jag kväll...

Kärlek



Vill bara att du ska veta
att för mig är du den ende,
ett liv utan dig
är som ett liv utan syre...
Jag är så glad
för att du finns, du är mitt liv
Jag älskar dig!

Äntligen är påsken över

Dålig uppdatering här över påsk helgen... hmm men det har varit fullrulle hela helgen. Man är helt slut nu. Jag har jobbat hela påsken plus att man ska till all släkt o äta massa mat. Tror inte jag kommer bli hungrig någon gång mer. Haha.

Långfredagen började me att jag jobbade hela dagen och sen så blev vi bjudna på påskmiddag hos Ingela och Staffan. Jätte mysigt. Hela familjen samlad. Blev sjukt mätt så jag nästan somnade i soffan sen. Blev en ganska tidig kväll. Robin drog vidare till Joel som hade förfest men jag orkade verkligen inte plus att ja det inte går att lämna hundarna. Tur hade jag att Robin skippade utgången och kom hem till mig ist:) Mys<3

Påskaftonen så jobbade jag först sen så packade vi bilen me hundar o så och for till Lagga för yttligare en påskmiddag. Farmor hade gjort sååå mkt mat, herregud! Men gott var det som alltid där:) Fint väder var det oxå så vi va vid deras damm o matade fiskarna(som dock lyste med sin frånvaro) och busade me alla hundar. Robin träffade min faster för första gången. Hon har tjatat så om att se honom, haha. Sen åkte vi till salabacke o hämtade lite grejor, post o så. Robin hämtade sin sladd så att vi kan koppla ihop datorn o TV med varann.

Påskdagen så blev det mera jobb hela dagen o sen så skulle vi ha åkt till morfar på middag men jag ORKADE inte. Blev såå mätt på bara tanken på ännu en påskmiddag. Så det fick bli en grillning här hemma ist. Viktor, Joel, Rebecka, Lingman, Anton, Erika, Simon, Otto plus lite fler kom förbi. Men satans va kallt det blev ute, haha. Hade nog lite för mkt sommar känslor tror ja. Vi gick in ganska så snart efter vi ätit. Har nog aldrig varit så mkt folk på samma gång inne hos mig förut. Fick det till 14 STYCKEN!!! Lita på mig när jag säger att det blev TRÅNGT. Haha men välldans va trevligt vi hade:)

Måndagen så var jag iaf ledig, så skönt! Lite sov morgon blev det, nice. Sen gick jag o Robin ut o fortsatte med hundgården som pappa o Robin hade på börjat dagen innan. Vilken härlig dag det blev. Vi va ute hela dagen. Mikaela kom förbi o fottade Cia. Den busen ville inte alls stå stilla, haha. Men det blev en hel del fina kort iaf. Kika in på hennes hemsida o se alla hennes hundar o bilderna på Cia såklart. Harrystaff.se Sen på kvällen så åkte jag o Mikaela o titta på Lollos nya lägenhet. Shit vilken fin!!! Jag vill oxå ha!!! Hon har köpt en 2,5 på väderkvarngatan i ett gamalt jätte fint hus. Sen blev det Macedonken för hela slanten, haha. Gott var det.  Sen blv det lite bråttom hem för jag hade ju lovat Robin att komma hem i tid! Blev myskväll sedan i soffan:) Han hade laddat ner Australia. Men vilken LÅNG film det var. Välldans bra men för lång. Fick ju nästan sitt sår, haha.  


Cia i vår solen...

och så Loke förstås:)

Medans vi satt o solade oss o lekte så jobbade grabbarna. Eller det va mest Robin som lekte tror ja:) Pappa stog mest och tittade på.

Jag vill vara glad!

Usch nu siter ja verkligen o deppar ihop snart. Ibland känns verkligen allt botten. Allt är fel! Varför kan man bara inte vara glad jämt för... Känns som om jag har gått o burit på en massa saker inom mig så länge o nu har det bara runnit över. Känns som om jag inte kommer någonstans med mitt liv. Jag bara står still, jag vill utvecklas. Ha en ordentlig utbildning och ett bra jobb. Jag ska inte klaga på min ekonomi men jag hatar verkligen att man måste prioritera saker hela tiden o inte kunna spara nått. Jag vill göra nått drastiskt. Resa jorden runt, plugga utomlands, uppfinna något, bestiga ett berg, ja göra nått iaf!!! Göra nått som inte är typiskt mig. Ååååå säger ja bara!!

En sak som gör mig glad iaf... det är ju såklart min Robin:)
Jag älskar dig så mycket. Du betyder allt för mig. Det finns ingen finare person än dig. Du är så himla omtänksam o snäll hela tiden. Jag vet att du aldrig skulle försöka göra mig illa eller såra mig. Känner verkligen att jag litar på dig, känns så himla underbart för det har jag aldrig haft förut. Hoppas på ett långt o lyckligt liv med dig!!
Vi föralltid hjärtat!

Skärtorsdag

Usch vilket äckligt väder det är ute. Fick bli en liten kortare promenad idag. Cia ville mest bara vända i dörren när hon såg regnet. Hon hatar verkligen dåligt väder o framför allt snö, tur att vintern är över.
Det har blivit en riktig bus dag inne ist. Loke o Cia körde race i lägenheten nyss, haha. Runt, runt, runt... Sen när ja duschade håret så hörde ja ett väl bekant ljud av pappers riv... Min lägenhet ser för j*vlig ut nu. Tapeten sitter inte som den ska längre i köket o i hallen. Lilla skit hund:)
Just nu sitter ja o tittar på Rädda Willy på 5:an. Haha. Så mycket finns det att göra.


Dragkamp. Tax vs. Staffe

 
Sötnosen♥


Igår kväll va ja o pappa o hälsade på Lasse efter vi varir hos farmor o farfar. Han har 3 st Finnstövare. Finns nog ingen finare hund tycker ja, förutom hamiltonstövaren förstås! Pappa blev nog lite sugen på att skaffa en(hoppas). När man ser dem o får gosa me dem så känner man hur mkt man saknar Steja o Laila. Syntes att pappa kände likadant.
Bilden är väldigt dålig. Måste skaffa en bättre mobil snart. Min har pajat så nu får ja ha en gammal mobil som har jätte kass kamera. Hunden på bilden heter Tajma o är över 10 år. Då har man rätt att få ligga i soffan:)

Nej nu ska jag gå ut o städa bilen. Den ser för hemsk ut invändigt! Sen hoppas ja på att Robin kommer hem innan ja ska åka o jobba. En liten puss skulle inte sitta fel så man får lite nya krafter så man orkar den här kvällen. Hoppas det är nå skojiga personer man jobbar me ikväll!


Hujeda mig vilket stök...

Sitter för tillfället vig bordet o äter lunch. Kan ju samtidigt slänga upp ett inlägg här:) Jisses va gott det e me knäcke macka med keso o avokado på, mmm.
Snart ska ja åka ut till dalby på personalmöte, suck. Liiite jobbigt när man lixom inte jobbar. Förstör hela dagen. Men lite roligare när man fick ett mess av Lollo att hon oxå skulle dit:) har ju inte sett tösen på as länge känns det som (söt kommentar btw gullunge). Hoppas allt går bra i lägenheten. Jag vill oxå flytta nu! Lite svårt när Robin inte får lägenheten såld o att det inte finns så mkt bra hus till salu:( Men det kommer säkert!
Jag o Lisa va på IcaMaxi o påsk handlade nyss. Tänkte att det inte skulle va så mkt folk men där hade ja fel.... glömde ju att det e påsklov! Ungar överallt! Mammor håll i era barn!!!! Ibland funderar ja om man verkligen kommer skaffa några sälv, haha. Nejrå men det får dröja läääänge till. Har hört riktiga skräck historier av Marin på jobbet, haha. Och det där med att föda USCH!! Man kan ju spricka hit o dit o det gör nog såååå ont så att man inte förstår hur ont det måste göra...
Men oj vilket barn inlägg det blev, haha.
Ikväll ska ja o pappa åka till Lagga o hälsa på farmor o farfar. Farfar är hemma nu ett tag. Ska bli kul att se honom. Och extra roligt att min faster är hemma från thailand!!! Nästa vinter ska ja o Lisa åka o hälsa på henne där. LÄNGTAR!! Men först är ju svenska sommaren o den är ju bäst:)



Påsk snart

Idag har ja påsk pyntat:) Så nu är ja väll ännu mera tant enligt Viktor, haha. Men ja tycker sånt e skoj!
Här är det ja skapade, haha


Nu om en liten stund ska jag åka o jobba. Lisa o ja jobbar samma tid idag så då blir d sammåkning:) Bra det! Hatar att jobba kväll bara. Det är så segt. Händer inte så mycket. Men man har ju nått att längta till när man kommer hem:)

Jag blir så trött på allt skit snack som är hela tiden om att ja ska skaffa mig ett liv o bla bla bla. Vilka är det som borde göra det igentligen... Kanske dom två som verkar ha ett så tråkigt förhållande som måste snacka skit om andra o ringa på fyllan o snacka en hel massa strunt! Jag har bett om ursäkt för mitt fylle samtal, nu är det fan din tur o göra det om dina. Jag har det bästa som man kan ha, det borde väll ändå ja vet själv som har haft det du har redan.
Jag har gått vidare gör det ni oxå!
Usch o fy!

Nej nu ska jag gå ut i solen en stund innan ja ska ti jobbet:)

Grattis

Idag fyller Mimmsan 3 år!



   

Ny vecka, nya tag

Nu va jobb måndagen över, skönt. usch vilken dag. Men den gick ju iallafall o nu är ja hemma o väntar på Robin så vi kan hitta på nå middag. Är såå hungrig!

Nå fjällen... Jag säger bara HELT JÄKLA UNDERBART!!! haha det va sjukt värt (citerat från mackan om trysil, haha)
Torsdagen började me att ja o R va upp till filke o lämnade mina små älsklingar hos Ingela. Sen vid åtta tiden så började resan uppåt i landet:) Jag, Robin, Viktor o Henrik åkte en bil. Blev en massa öl o en hel del toa stopp innan vi va framme. Först så stannade vi i kläppen o lånade lite grejor av Pontus sen bar d av til högis. Jätte mysigt hotellrum. Efter vi packat in allt så gick vi upp til chefens rum o skålade i lite champange:) Sen blev det party, haha. Alla gick till HC o partade loss:) Pontus kom o va me oss. Jätte kul att se dig igen!!
Fredagen så va vi i backen vid tio tiden tror ja, va bra segt att ta sig upp kan ja säga. Blev en hel del jäger o öl, nice var det. Solen bara sken o sken. På kvällen så blev vi bjudna på Lammet&Grisen i Lindvallen. Så gott det va. Älskar det konceptet de hade. Först åt man Lammfile sen fläskfile o sist oxfile. Till de olika kötterna så hade de olika buffe bord me lite av varje som passade till. Massa dricka va det oxå. Vi drack även ett vin som kostade 3200:- per flaska. Det va gott men va DYRT det va! Den kvällen så va vi på hotellet. Pontus va även me oss den kvällen. Välldigt skoj!
På lördagen var det ännu tyngre att gå upp kan ja lova, suck. Men ut i backen skulle vi:) Från typ 9 till 16 va vi i Lindvallen o åkte. Jätte fina backar va det där! Men det bästa va nog topp stugan tror ja;) Ja eller det tyckte nog Viktor, haha. Han tog sig upp dit o sen satt han där HELA dagen tills vi åkte hem. Citat från Micke; Det vi håller på med nu är som att klättra upp i ett träd o supa sig full, hur fan tar man sig ner! Tyckte det va rätt skoj:) På kvällen sen va man ju helt slut! Vi gick o käka en pizza o sen satt vi i pianobaren. Blev nog min lugnaste kväll men inte för Robban:) Stackarn blev liiite dålig, haha. Söten min<3 På Söndagen for vi ganska tidigt. Va väll nio eller så. Skönt att komma hem i skaplig tid. Ja skulle ju hämta hundarna o så oxå. Herrugud va man tyckte Cia hade blivit stor! Bara på 4 dagar. Konstigt. Men va skoj det va o se dom igen, dom blev lika glada. Ingela har nog skämt bort dem tror ja, haha, Cia va bra rund om magen. Så bra att det gick bra iaf för då kan hon få ha dom i höst me när vi ska till Scottland! Jag vill oxå jobba på en sån firma som man blir bjuden på saker hela tiden!

  

   



  

älska fjällen

Nu är jag hemma:) Herregud va underbart det har varit!! Sol både torsdag o fredag. Vi satt mest uppe vid toppstugan i Lindvallen o njöt. Brun har man blivit oxå, very nice. Älskar fjällen!!
Nej nu är ja så trött efter resan hem + att det inte har blivit många timmars sömn, så nu blir det mys i soffan. Skriver mer om helgen o lägger upp bilder imorgon ist!



Vad jag älskar dig Robin! Har varit helt underbart o varit me dig hela helgen:)
Det är såå mysigt att bo på hotell, man blir lite extra kär♥

Fjällen imorgon!!!

Har precis kommit hem från jobbet. Vilken underbar dag det blev! Vi körde ut några tanter o åt lunch ute med dom. Såå himla härligt!! Man blir så pigg o glad när solen skiner. Marin o ja fick ringa giftcentralen för en av våra dementa tanter fick för sig att äta snödropparna i rabatten, känns som om man jobbar me barn ibland:) haha. Inte blev man lurad idag heller, haha som tur var. Jag är så lättlurad. Men jag har varit på min vakt hela tiden, men dagen är ju inte över ännu...

Nu väntar jag på att Robin ska sluta jobba så vi kan åka till gränbyC o shoppa lite:) Robin behöver en ny jacka o sen ska vi fylla på sprit lagret lite:). För IMORGON ÅKER VI TILL FJÄLLEN!!! Då kan man ju lixom inte åka utan jacka. Det skulle bli fint väder i helgen me så det kommer bli en kanon weekend!!! Längtar tills att få åka lite skider. Får se om ja vågar prova bräda igen.... Förra året när ja prova så kom ja ju inte ens upp i liften, haha. Pontus fick dra upp mig i barnbacken. Men herregud va ont det gjorde när man ramlade!! Jag hade nog blåmärken överallt, haha.
imorgon bitti blir det till att gå upp tidigt, suck. Vi ska köra över hundarna till Robins mamma först innan Johan ska köra oss in till stan. Åtta skulle vi mötas allihopa vid max.

Nu ska jag göra det värsta som finns, PACKA! Hatar det. Man vet ju aldrig va man ska ha me sig. Men bättre att ha för mycket än för lite med sig... så resonerar ja:)

Igår så bakade jag semlor, smaskens...



Idag flyttar Lollo o Nisse till väderkvarnsgatan! Så himla roligt för dom. Grattis till er!!


Förra året i fjällen:)