Påsk snart

Idag har ja påsk pyntat:) Så nu är ja väll ännu mera tant enligt Viktor, haha. Men ja tycker sånt e skoj!
Här är det ja skapade, haha


Nu om en liten stund ska jag åka o jobba. Lisa o ja jobbar samma tid idag så då blir d sammåkning:) Bra det! Hatar att jobba kväll bara. Det är så segt. Händer inte så mycket. Men man har ju nått att längta till när man kommer hem:)

Jag blir så trött på allt skit snack som är hela tiden om att ja ska skaffa mig ett liv o bla bla bla. Vilka är det som borde göra det igentligen... Kanske dom två som verkar ha ett så tråkigt förhållande som måste snacka skit om andra o ringa på fyllan o snacka en hel massa strunt! Jag har bett om ursäkt för mitt fylle samtal, nu är det fan din tur o göra det om dina. Jag har det bästa som man kan ha, det borde väll ändå ja vet själv som har haft det du har redan.
Jag har gått vidare gör det ni oxå!
Usch o fy!

Nej nu ska jag gå ut i solen en stund innan ja ska ti jobbet:)

Kommentarer
Postat av: anna

här har du mig.. lika naken som jag föddes :) hahah. nu kan vi börja köra blogg-maraton. puss på dig

2009-04-07 @ 21:50:30
URL: http://anaaah.blogg.se/
Postat av: Emely

Jag blir lika trött som dig på den här skiten.. vet inte om man ska tro att det är sant eller inte! vet inte vad du får höra från folk, men jag och micke har ALDRIG snackat skit om dig eller robin, det ska du ha klart för dig, finns ingen anledning. Men det är inte så roligt när man får höra från folk att du snackar skit om oss! Vi har det hur bra som helst och det har säkert ni med så nu tycker jag att det är finito med det här småstadie beteendet!!?

2009-04-07 @ 22:58:57
Postat av: Emely

Skönt att vi tycker lika! Ja du, det är ju när jag träffar Lingman och dom som jag får höra att du tydligen snackar skit och massa bla bla.. Man vet ju inte vad man ska tro heller! Men om du inte gör det så tänker jag inte tro på något jag hör i fortsättningen!

2009-04-08 @ 09:08:41
Postat av: Emely

Jovisst, men det är ju jävligt dåligt att man måste försöka förstöra för andra för det, men aja!

Nu har vi löst det iaf :)

2009-04-08 @ 11:17:36
Postat av: Lollo

men HERREGUUUUD vad barnsligt! Snälla? Elin snackar inte skit om folk....hon tillhör inte den TYPEN av människor. Elin du är BÄST bruden, glöm inte det! ;)

2009-04-08 @ 12:03:40
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback