Dagen har nått sitt slut. Äntligen sängen!


Fy fan vad jag är bra

PLUS       

och volbeat,  AC/DC (och ABBA, haha) laddat i öronen
gav jag mig ut på en liten vandring i skogen

RESULTATET BLEV....


fick även med mig en fästing hem upptäckte jag nyss. Äckliga djur!!!

Nu återstår bara det roligaste, RENSNINGEN.... bläää


Längar...

Åhhh vad jag längtar till 24 september!!! Då bär det av till skottland, whiee. Satt just och tittade på slottet som vi kommer bo på, checka in här. Kommer bli helt underbart! På middagen på slottet måste vi ha kostym och aftonklänning. Vad sjuttsingen ska man ha för klänning! Har kollat runt lite men det är svårt. Blir nog bra:) Optimisten talar, haha.

Nej det här duger inte! Upp och hoppa och gör något!

Söndag och helgen är över...

Blev en ganska härlig helg trots att jag jobbade:) I fredags så satt vi hos Viktor. Alla drack förutom jag... liiite tråkigt. Var så sugen på att följa me ut sen när de traskade ner på stan men jag satte mig i bilen o puttrade hem. Det var ju ren lögn att försöka somna utan min babe brevid iaf. När Robin kom hem vid 3 så hade jag fortfarande inte somnat. Var tungt att kliva upp sen halv 6 kan jag lova. Skönt att man hade kökstjänsten den här helgen:) Lördagkvällen sen så drog jag, Robin och Viktor en grillning här hos oss. Very nice!! Oskar och Ines kom även förbi senare och gluttade på en film me oss. Riktig myskväll blev det med chips och godis:)
Idag efter jobbet så åkte jag till tomten. Där var Robin och grävde med pappas maskin. Ingela och Staffan kom även förbi och tittade. Robin har nästan grävt färdigt vägen fram till tomten nu. Duktigt gjort av han! Vi bestämde även hus huset och garaget ska ligga idag, äntligen är vi överrens haha. Kommer bli riktigt bra! Dom skulle ju komma från lantmäteriet i mitten av september och märka ut tomten och var huset ska stå så det var ju på tiden att vi kom överrens! Vi har även kommit överrens om vad det ska vara för färg på huset och vad takpannorna ska vara i för färg. Helt sjukt att DOM där måste godkänna hur VI vill ha det. Det har de ju inte något me att göra egentligen... ska vara me och bestämma överallt. Längtar som sjutton tills alla papper är färdiga!!!!

Imorgon är man ledig dårå. Tänkte försöka få över farmor hit och ta en tur i skogen med henne. Finns ju så mkt kantareller:) Fick jätte mycket av mamma idag som jag har förvällt och fryst. Super gott ju!!!
Men annars så blir det lugnt imorgon. Ska njuta av att slappa lite:)

Blääää på att betala räkningar....

Byeeee och godnatt!

Love


I will always love you
Du är det bästa som har hänt mig. Jag känner mig så trygg i dig.
Kommer alltid älska dig, Robin♥

Friday it is, wiihoo

Alltid skönt när fredagen kommer:) Speciellt om man är ledig som jag har varit idag! Dagen har jag fördrivit med Lisa på gränbyC. Blev lite shopping. Jag var verkligen på shopping humör när vi åkte dit men när man är det så hittar man ju inget. SUCK. Införskaffade mig en halsduk och en tröja iaf, inte dumt det!

Robin är och spelar paintball me grabbarna just nu. Skulle vara några från hans och Viktors jobb me oxå. Är nog skoj. Ja fick vara me om jag ville men jag sa NEJ. Sist jag var me så fick jag blåmärken över hela kroppen. FY det utsätter jag mig inte för igen... Kanske om det är lite girls me, då kanske. Jag fick den stora äran att skjutsa in dem till stan efteråt iaf. En sådan stor ära. Skulle festas lite hos Virre tror jag. Får se om ja stannar kvar eller hur jag gör. Börjar ju jobba 7 i morgon bitti så några nattliga bravader får det inte bli den här helgen. Fick nog förra, haha. Dessutom har jag ju inget legg. Kunde ju inte ens gå på bolaget idag ju, surt! Hoppas det nya kortet kommer nästa vecka!!!


Fick rosor av Robin idag:) Alltid roligt!!
Det är ju våran dag idag♥

Anna min Anna, svara i dha telefon

Åhhh huvudvärk. Har glömt att dricka idag. Fy vad det dunkar i pannan. Blääää!

Var i skolan hela dagen idag. 9-16. Nog därför jag har ont i huvudet. Blir ju så nervös inför förhör. Men det gick jätte bra! Blev godkänt. Marin- plugga på alla lagarna!! Dom tjatade om dem hela tiden. Såklart var det inte det man hade läst så himla mkt om. Men men blev ju godkänd och det är ju huvudsaken:) Imorgon är det skrivning för dom som vill. För dom som vill ha VG eller MVG. Får se om jag går dit. Måste isf läsa mer om lagarna och det är trååååk!

Nu är my babe och hämtar pizza. Får bli en liten svullar dag idag:) Det får man ha ibland, intalar jag mig...

Igår hade vi lite myskväll eftersom Robin inte är hemma i morgon när det är våran dag. Blev riktig god mat och vin. Sen mys i soffan. Skööön kväll!

Just det idag efter skolan så var jag till polisen för att fixa pass. Men eftersom jag inte har någon id-handling ("tappade" ju körkortet i helgen) så fick jag inte göra något pass. Men vad gör jag då rå?? fragade jag. Dina föräldrar måste legitimera dig.... Vadå är jag inte vuxen??? Måste mamma och pappa komma och hjälpa mig. Helt sjukt!!! Fick iaf åka hem och hämta mamma så sen gick allt bra. Hel konstigt!!

NU ÄR MIN PIZZA HÄR:)

Onsdag

Fyyy det regnar ute!!! Jag vill ha sol som igår ju!!! Satt nästan hela dagen ute så lite färg fick man, me like:) Jag som hade tänkt steka lite i solarium för att inte tappa brännan men nu slipper jag det:)

Idag blire lite plugg. Prov imorgon jue... jippi! Haha nejdå men det verkar inte vara så svårt. Sen vid 3 så är det möte på dalby som jag tänkte åka på.

Usch en som jag känner har fått svininfluensan. FY!! Jag vill ha vaccin nu!!!


Usch för svininfluensan!!!
Men vad söt bild jag hittade.

God morgon!

Tisdag idag nu då:) Veckan rör sig sakta framåt. Inatt och igår natt så har jag drömt samma dröm. Jag vaknar typ helt förskräckt och nästan tror att det är sant det jag drömt. Jag drömmer så konstiga saker ibland... nu är jag inne i en period där det är nått varje natt. Iaf så har jag drömt om att jag ska dra ut mina visdoms tänder hos tandläkaren... utan bedövning. Fy och jag som hatar att gå till tandläkaren. Rena skräcken ju! Men konstigt att jag drömmer det för jag har ju inga visdomständer.... Underligt! Jaja drömmar är konstiga ibland.

Idag blir det lite plugg och promenad iaf. Mikaela var ledig idag me så vi får se om vi hittar på nått. Hon ville ut i skogen och plocka svamp så fårse hur det blir:)

Säger bara fy för hästar!!! Har aldrig tyckt om dem och efter det här som hänt tycker jag mindre om dem. Dumma djur!!!! Sparka någon i eran egen storlek istället!!


En sån här får vi sen Marin. Så vi kan glänsa riktigt;) Hahaa

Lite besatt blir man...


Hahaaa men det är ju så roligt!
T.o.m Robin har börjat spela det. Lite besatt blir man:)

Nej nu ska jag titta på bandidas på 4:an

Tjingeling

Första skoldagen avklarad

Det ska bli jätte kul att börja plugga. Alla kurserna verkar jätte roliga. Längtar mest till medicinkursen, fast den är i slutet så det är ett tag kvar. På torsdag har jag redan första provet i vård och omsorgsarbete. Här går det i rask fram:) Nästa torsdag är nästa. Verkar vara ett prov varje vecka så nu är det bara att plugga:) Nejdå men adet verkar enkelt. Bara en dag den här vecka och min nästa vecka är obligatoriska. Slappt!

STORT GRATTIS TILL LISA SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!!!
Hon är på systemet nu och gör sin första handling där. Haha. Ikväll blire middag nere hos henne. Mys!

Vad ska jag göra nu då??? Hmmm...

GRATTIS, GRATTIS SNYGGING=)


Vilken helg...

Vet inte vad jag ska tycka om den här helgen. Har både varit rolig och jobbig! I lördags så åkte jag och Lisa till farmor för att gå på Lagga marknad. Det var jätte mysigt förutom om att det regnade och att jag fastnade på den där ler åkern som man var tvungen att parkera på. FY FAN va bilen såg ut efter det. Blev en ordentlig tvätt sen när jag kom hem. Hade tänkt att ja skulle ha åkt ner på stan på dan och kika på lite bilar men det blidde inte så. Åkte hem till kakan på kvällsingen ist och drack lite sprit... varför blir det alltid sprit när man är hos henne. Fy det blev ju inte bra det där. Mådde piss! Kommer ihåg att vi åkte ner på stan och att jag träffade skogsfriskarna i bussen. Sen är det typ svart! Tror jag gick och tog en öl med Emil någonstans och sen minns jag att Robin och jag satt i en taxi hem. Spydde som en gris ska jag säga er. Var inte igår man hade en sådan där fylla. USCH nästa får dröja ett tag... Söp ju bort både mitt kontokort och körkort. Smidigt Elin!!! Aldrig mera sprit!!!
Idag har varit en tung dag eftersom jag skulle på utställning i vallentuna med Mikaela. Halv 7 skulle vi ses på ikea parkeringen. Var ju inte riktigt körduglig om man säger så så min snälla bror körde in mig dit. Jag ville mest bara gå och dö då, haha. Hinkade lite vatten så mådde jag faktiskt hyffsat. Dagen blev jätte rolig. Fint väder och mycket hundar. Cia kom 3:a i sin klass, är mycket nöjd över det! Mikaela vann med Chiwi såklart och fick vara med och tävla i best in show. Lollo och Nisse kom även förbi och tittade på oss:) trevligt! Men jag var helt slut sen när vi satte oss i bilen sen vid 4. Skulle kunnat ha somnat på engång! Robin kom och hämtade mig i svartbäcken. sen lagde han lasange åt mig och Lisa. Ni som inte visste det så gör Robin världens godaste lasange så vi var så nöjda så:)

Fy vad jag tycker att vissa domare är dömmer fel. På en av Mikaelas kritiklappar så stod det typ att "han håller sig inte inom mina ramar". Vadå det skiter väll vi i vad han tycker är fint eller ful på en staffe. Han ska ju dömma inom rasstandarden och inte inom sina egna. Det är så fel! Lika fel som att nästan alltid svarta hundar vinner. Man tittar väll på hur hunden rör sig och hur den är byggd och inte på färgen. Det finns så mycket fel som jag blir så irriterad på. Som sist när jag var i södertälje, alla staffar som placerade sig var svarta. Blir tokig!!!

Nej nu ska jag mysa med min pojke lite:)

Mikaela och jag i ringen med Cia och Chiwi


I ringen


Maja med Chita


Jag vid domarbåset:) Första gången Cia står så där fint:)

Helt alone...

Så här var ju inte det menat att min fredagkväll skulle sluta:( Först så skulle ja ha åkt till Robins kusiner direkt efter jobbet men så ville inte Robin dit. Ja och då tänkte ja att eftersom han skulle vara hemma så åkte ja o fixade lite gott tills ja skulle komma hem... men nu sitter jag här helt alone och Robin är ute på vift. TRÅK!!!!! Hoppas han kommer hem snart från den där fisketuren. JAG VILL HA MIN PÖJK NÄRA!!!

Imorgon så ska jag och Lisa på lagga marknad med farmor en sväng på förmiddagen. Efter det så lär det ju bli att man drar in på car show och tittar lite. Får se om det blir en utgång eller om jag åker hem till Kakan. Får la se hur det blir:)

Inatt har jag drömt så konstigt. Mycket underliga saker. Jag har vaknat från en konstig dröm för att sedan falla in i ännu en. Så har det varit hela natten. Det lustiga är att jag kommer i håg alla, alla 5 stycken faktiskt. Inatt vill jag ha lite lugn och ro tack! =)

Seeg dag

Har varit så trött och seg hela dagen. Har inte varit nå skoj alls! Skönt att man slutade tidigt idag så man fick komma hem och vila lite. Somnade i soffan direkt! Men ställde faktiskt klockan så jag inte skulle sova bort hela em, duktigt gjort av mig:) Gick upp till mamma en sväng och pratade lite me henne. Hon är så glad nu förtiden. Riktigt roligt att umgås me henne:) Hon har gått ner sina kilon som hon ville och så har hon skaffat sig lite flera vänninor. Roligt att se henne så glad.
Nu håller jag på att steker en kyckling i ugnen. Ska bli så gott! Ville ju egentligen ha pannkaka men det tyckte inte Robin passade sig till middag... Ja får väll ta det till lunch i morgon då:) Imorgon jobbar jag kväll, bläää på det. Rena tortyren att behöva jobba fredagkväll innan ledig helg men men. Ingen ville ju byta så det är väll bara att jobba då. Måttlig road. Skulle ju vara kräftskiva hos Robins kusiner imorgon som jag hade velat följt me på men ja får åka dit efter jobbet ist. Funkar det me:)

Kärleken är så stor<3


Efter kvällsmaten så åkte vi till vårat älsklingsställe. Robin lekte lite skogshuggare och jag släpade ris. Jätte mysigt i kvälls solen. Kommer verkligen bli helt perfekt att slå upp ett hus där. Vi satte oss på en sten en stund och bara tittade och tänkte ut hur huset skulle stå, utteplatsen skulle vara och vilka träd vi skulle spara.
Finns inget bättre och finare än att få göra det här med dig, Robin!


Min egen lilla skogshuggare<3


Vi har kvällssol:) Underbart. Hyffsad utsikt me tycker jag allt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har fått en dålig vana att sitta halva nätterna framför datan. Det går ju inte för sig! Men nu först ska jag rasta doggarna:) (haha känner igen det här. ska bara! Usch nu börjar jag igen)

Sleep tight älskade vänner

Åh vad jag är lycklig

Heeeemmma

Jobb dagen avklarad! Innan jag gick och la mig igår så messade Lollo och berättade att min lilla tant hade gått bort. Så när jag kom till jobbet i morse visste jag ju om det men de va ändå tråkigt. Tyckte mycket om henne och hon hade så himla gulliga anhöriga. Mikaela hade redan fått nya papper på nästa dam som ska bo där. Hette lika som den som flyttar in i morgon. Lite komiskt. Jobbigt me flera som heter samma. Rörigt! Tur att de inte bor i samma korridor iaf. Idag kom Marin tillbaka från semestern. Skönt nu är alla ordinarie tillbaka. Så det blir lite ordning och reda:)

Nu ska jag sticka lite på mina sockor tror jag och sedan börja me maten:) Blir älg gryta ikväll. Mumms!


Min stickning dårå... har inte kommit så långt men en början iaf:)


Cia ligger brevid och håller koll så det inte blir fel.... eller kanske sover mest

Kan inte sova...

PINSAMHETSTEST 09
Har du pojkvän/flickvän? - Japp
Har du haft pojkvän/flickvän 2009? - Ja
Har du hånglat med någon 2009? - Ja
Har du kramat någon 2009? - Så klart!
Har du hatat någon 2009? - Ogillat har man kanske gjort
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009? - Ja det har jag
Är du kär nu? - Ja
I vem? Robin (såklart)
Kan du vissla? - Ja
Har du en dildo? - Haha ja det har jag
Äger du mer än 5 par string? - Ja
Äger du mer än 10 par string?  - Ja här me
Äger du mer än 15 par string? - Inte så att jag räknar men ja
Äger du en mascara?  - Som de flesta tjejer?
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - Japps
Gillar du vältränade killar? - Lagom är bäst
Gillar du tjocka/överviktiga killar? - Ingen favorit kanske
Gillar du nörd-killar som pluggar? - Nej
Gillar du tjejer? - Som vänner ja
Är du bisexuell? - Haha nej
Har du över 10 bhar? - Jo
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - Ja
Kan du köra skoter? - Har ju skoter kort så ja det kan jag
Kan du leka apa? - Ja
Är du brunett? - Jajjemen
Är du blond? - Nix
Har du haft svart hår/har du just nu? - Ja det har jag. Vilken färg har ja inte haft...
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - haha det kan väll alla?!

HELT SERIÖST
Vad har du på dig för underkläder? - Seriös så har jag precis duschat så inget
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? Oj vet inte men 10 mer eller så
Har du sugit av någon? - Men vilken fråga
Har du runkat av någon? - Haha men Malin vad är det för frågor
Vet du vad oral/anal sex är? - Men ja
Vem fick du sms av senast? - Lollo
Vem skickade du sms till senast? - Lollo
Vem ringde dig senast? - Anna
Vem hånglade du med senast? - Robin
Vem pussade du senast? - Robin
Vem kramade du senast? - Robin (ja måste vara tråkig för de här frågorna, haha)
Vad drack du senast? - Apelsinjuice
Vem var din senaste KK? - haha
När däckade du sist? - Oj hmm vet inte faktiskt
Är du allergisk mot någoting? - Björk pollen
Är du sexmonster? - Of course!
Pinsamma frågor för dig nu? - Neeej

Men åh det här testet var ju B. Maaalin!!!


Nu börjar det...

Blev inget restaurang besök eller bio. Jag orkade inte och Robin hittade ingen bio han ville se iaf. Så då fick han den brilljanta idén att vi kan ju börja röja på tomten. Så det gjorde vi! Vi hann röja färdigt vägen till tomten (ja eller där det så småning om kommer vara en väg). Imorgon blir det till att börja ta ner lite träd. Måste ju titta ut vilka vi vill spara oxå. För enligt Robin kanske man vill hänga upp en hängmatta i framtiden... Tur att någon tänker så långt iaf:)

Var ju in en sväng till stan idag för att umgås me Lollo. Fy fasiken vad det regnade där ett tag... När jag parkerade så kom värsta skuren så jag fick lixom sitta kvar och vänta ut på att det skulle sluta. Vi kikade runt lite iaf på all rea. Vi som inte skulle ha något, hmm. Ja hittade ett par skit snygga jeans för 99:- som jag bara inte kunde låta bli. Gröna var de t.o.m lite ovanligt för att vara mig. Väldigt snygga och TAJTA. Men de går ju ut sig (förhoppningsvis!) Sen drog vi en fika på storken. Väldigt mysig dag!

Imorgon är det jobb dårå. Får se om min lilla tant har klarat sig eller gått vidare...


Andreas och Lindas hus så här långt. Snart är vi oxå där<3


Tisdag

In kommen efter Lisas och min power walk till ramsta och tillbaka. Härligt! Blidde ingen simning är ju så skönt att ut och gå oxå:) Nu ska jag äta lite frulle och sedan slå en pling till Lollo och kanske dra en fika me henne. Skulle vara nice:) Nyss så ringde även min älskling och frågade om vi inte kunde gå ut och käka ikväll och sedan se en film på bio. Det säger man inte nej till! Jag vill prova något nytt mat ställe. Men vet inte vart! Kanske peppar peppar eller lingon för där har jag aldrig varit. Får se får se.

Igår när ja var på stan så köpte jag nytt garn så jag kan sticka ett par nya sockor. De förra blev för små så de har Lisa fått. Hoppas på de här nu:) Fick bli vita med lite brunt i. Kommer bli fint:) Är så roligt att sticka jue!

Tomas Järvheden

Han är på Tv:en just nu. Är bara för rolig!!! Skrattar så himla mycket...

Fy fasiken va me rea det är på stan. Jag som inte skulle ha nått kom hem med en jacka, en tröja och en tjock tröja + ett par jätte mysiga vantar. Ooopps. Lasse shoppade kläder för 1100:-, där har vi en som kan bränna pengar! Roligt när en kille är sådär. Men han fick mycket för pengarna. 5 par T-shirts, ett par jeans, 2 tjock tröjor och en skjorta. Nu blir han het till skolstarten;) Gissa vad min jacka kostade... 99:- på New Yorker. Är så stolt över mitt fynd!

Efter kvällsmaten var vi till Andreas och Linda och kikade på deras hus. Herregud vad fort det går! Alla ytterväggar och innerväggar är klara. Nu höll snickarna på med taket. Dom va garanterde inflytt v.35. Så skoj! Kommer gå lite saktare för oss eftersom vi ska bygga vårat själva. Pappa skulle till länstyrelsen nu i veckan så avstyckningen blir klar innan han börjar skörda. Ska bli skönt för då är det ju vårat. Då kan vi börja fixa ordningen tomten och röja lite.

Imorgon är man ju ledig igen dårå. På morgonen ska ja och Lisa åka och simma. Efter det så ska jag träffa Lollo en sväng. Ska bli mys!

Leedig måndag

Så skönt! Vaknade nyss faktiskt, är så underbart med lång sovmorgon. Lyckades få Robin att gå ut med hundarna i morse innan han åkte så jag fick sova ostört hela morgonen.
Blir dålig uppdatering på helgerna har jag märkt. Är ju alltid fullt upp. När kommer en helg som man är helt fri från uppbokningar och jobb??? Nejrå men det är roligt att det finns saker att göra:)

I fredags så jobbde jag kväll. Lördagen så jobbade jag dag. Så fredags kvällen blev lugn. Vaknade av att Robin kom hem vinglande mitt i natten bara, haha. Sen på lördagskvällen så var det kräftskiva hos farmor i Lagga. Jätte mysigt var det. Farfars bror var med. Är så kul att höra alla historier från förr och vad farfar och han hade för bus för sig. Ja just det innan jag vi åkte till farmor så hämtade jag upp Cia (som hade varit på utställning) på ikea parkeringen. Hahaha! har nog aldrig sett två tröttare brudar tidigare. Lollo var på super dåligt humör. Sötnosar! kanske inte världens bästa start på dagen de fick och undrar om Lollo vill åka på flera utställningar... haha. Vallentuna nästa helg! Då måste du me:)
Söndagen så jobbade jag först en sväng sen vid 5 så mötte jag upp Ullis och Mikaela på dragon palace. Synd att det blev en miss där med Lollo annars hade hon oxå varit me. Synd:( Blir fler gånger som sagt! Jag tyckte så himla synd om en gubbe som kom in på dragon medans vi satt där. Han kunde inte alls göra sig förstådd och petade bara på munnen när servitören kom fram till han. Men kinesen visste ju inte vad han menade så han försökte köra bort han hela tiden. Tillslut så gick Ullis (som måste ha varit ängel i sitt förra liv) fram till han och hjälpte gubben. Fint gjort! Jag tror man blir yrkes skadad, haha. Man ser nog och förstår vissa saker bättre än andra iaf eftersom man har det jobbet man har.
Etfer middagen så mötte jag upp Robin på maxi och handlade lite. Träffade även på Kakan och Jimmy där. Trevligt, trevligt! När vi kom hem så mös vi ner oss i soffan me en cola och massa godis. Tittade på nån film på 5:an som va ganska bra faktiskt. Blev ett perfekt slut på en härlig dag!!

BTW läste ni om dalby i UNT i fredags. Vi är ju bara bäst!!! I helgen nu har det varit flera som har kommit till oss och vill se hur vi har det. Alla Tycker det är så fint och säger att här skulle de vilja bo eller att deras föräldrar borde bo här. Det är roligt tycker jag!

Nu ska jag fixa lite och sedan bege mig in mot stan me lille bror. Han ville shoppa lite nya kläder tills imorgon när skolan börjar.

Från i lördags hos framor



MIn familj:)

Kings of leon, är bara så bra!

Måste bara säga STORT grattis till min lilla skrutt som vann HP för lovande valp! Så himla kul, synd bara att jag inte kunde vara me och se. Nu har hon en rosett:)


Kom nyss hem från jobbet. Har varit en lugn dag idag. Allt har rullat på som vanligt. Förutom att jag fick en liten hektisk start på dagen, haha. Mikaela skulle komma o hämta Cia 4 i morse. Klockan halv 6 ringer Lollo och säger att Mikaela har försovit sig:O och att hon själv skulle komma ut o hämta Cia. Så hon gjorde det och det var ju inget mer med det men sen ringer Mikaela skit stressad och frågar om jag lämnade me stamtavlan till Lollo. Oopps!! Tänkte ju inte så långt. Har ju bara varit på en utställning tidigare o då fick Mikaela påminna mig innan att den skulle me. Ja så det var bara att sätta sig i bilen o köra fort som f*n in till stan där dom stod och väntade. Herregud!! Glömde fråga om dom kom fram i tid eller hur det blev sen... Cia hade iaf spytt i Lollos knä, haha. Stackarn(na)! Senaste gångerna har Cia spytt när hon åkt bil, inte bra det där. Får fixa åk sjuke piller tror ja:) Främst för Lokes skull kanske som sitter i samma bur. Haha, i torsdags så fick jag slänga Loke i sjön när vi kom till stugan för Cia hade spytt i nacken på han.

Fy sjutton vad less jag blir på en brud. Sådär gör man bara inte! Så himla dåligt!. Är inte min ensak egentligen men sånt där stör mig så himla mycket... Väx upp och betee dig! Biatch...


Ikväll blire kräftkalas hos farmor. Kommer bli alla tiders det:) Andra kräktskivan för i år. Tycker någon mer kan ordna en innan säsongen e över (någon???).

Fredag

Usch det är nått som känns fel i kroppen. Det är inte som det ska vara. Känner mig inte glad. Allt som jag gör blir bara fel hela tiden... Nej usch ryck upp dig nu Elin!!!

Igår var en jätte mysig dag! Lisa o jag åkte upp till stugan efter lunch och tänkte att vi skulle sola. Men neeeej. Molnen kom och det började blåsa. Satt på bryggan o lästa iaf tills alla de andra kom som skulle vara me o fiska kräftor. Tror vi la i 40 burar. Var så äckligt att beta på fisken så det fick Lisa o Malin göra:) Robin vägrade han me, haha. Medans vi väntade på att ta upp burarna så grillade vi hamburgare. Synd bara att det började spö regna. Men lite mysigt är det me regn och åska tycker jag:) Vi tände brasa o ljus i farmors stuga och satt och spelade kort. Vid åtta tiden så fick jag och Lisa den briljanta idén att vi skulle bada i regnet. Fy vad jag frös när vi gick ut i bikini. Men va varmt det kändes som att det var i vattnet. Var jätte skönt! Mysigt att bada när det regnar, dock lite farligt kanske när det åskar men men. Vi lever ju nu:) Den andra familjen som vi fiskar med kom vid halv tio sedan för att hjälpa till att upp kräftorna. Robin o jag fick nog mest i våran båt. Men fy vad blöta och kalla vi var sen när allt var klart, brrr. Skyndade mig hem o hoppade in i en varm dusch. Somnade som en stock sen i sängen:)

Gårdagen i bilder

Vems fötter hmmm...

Tror Lisa oxå undrar vems... hmm

LASSES var det ju, haha (nej usch vad dåliga fotokommentarer haha)

Sötnosen var me och höll Lasse under uppsikt i vattnet.

Cia tyckte inte om att åka båt!!!

Loke solar sig på berget, sköööönt!

Kvällens resultat... en del av det

Nej nu ska jag sätta fart o göra något. Sen halv tre ska jag jobba. Så den här fredags kvällen blir lugn för min del. Imorgon jobbar jag även dag så ikväll efter jobbet är det bara åka hem o gå o lägga sig. Imorgon kväll blir det kräftskiva med familjen:)

Ciao!!

Sovmorgon vart det idag

Nice, nice. Nu är man utvilad. Blev ju en lite nattlig utflykt inatt ju:) Var in o hämtade Johan, Lisa, Simon och systrarna Eiengård vid 3 i natt. Jag var oxå så sugen på att gå ut igår men bank kontot säger nej. Fick knäcka extra som chafför ist:) Jeanettes kommentarer om Robin o våran bil var roliga...haha. Ja har byter man upp sig minnsan, haha. Love you skruttan! Jag var hemma vid kvart i fyra och då var det skönt att krypa ner i en varm säng. Herregud va jag fick kämpa för att få ur bror min ur bilen... Fyllo!!

Idag ska vi åka till stugan och fiska kräftor. Vet inte bara när jag ska åka bara... om Robin kunde svara i sin mobil snart!! De andra skulle åka nu snart tror jag men Robin slutar väll 4. Så jag får se om ja åker me nu eller väntar o åker me han sen. Hoppas på att det fina vädret håller i sig!!! Men fy fasen vad kallt det var inatt. 5 grader visade mätaren i bilen när jag åkte. Brrrr nu går det utför för sommaren... NEEEJJJ!!!

Jag hatar vissa människor. Det är ganska lätt att avgöra vilka som är värda att lägga ner energi på respektive inte. Vilka som ger tillbaka respektive bara tar. Människor är speciella och de flesta är falska varelser. Att lita på någon till 100% är ett väldigt dumt drag. Det finns inte många som lovar det dem håller heller. Världen är full av idioter. Det är rätt sjukt. Men jag vet vilka jag har på höger respektive vänster sida. Jag har koll! Blir bara så trött på allt!!

LOVE Elin


Slödag var precis vad jag behövde

Inte har man gjort nå vettigt idag heller:) men va skönt det är att bara vara. Simmade i morse och sen handlade jag en sväng. Var till ekeby o köpte hundmat o en leksak till hundarna. Är en sån där boll som man stoppar godis i, aktiveringsboll heter det ju. Cia tyckte den var jätte rolig! Hon har farit runt me den på golvet som en vilding. Igår satt Robin o räknade ut vad min månadskostnad är på hundarna... Tydligen så är det 1800:- varje månad. Blev lite sur på han för det.  Jag skiter i hur mycket hundarna kostar för de är värda allt. Vet inte vad ja skulle ta mig till utan dem! Jag tycker att jag får ha den kostnaden för jag har ingen direkt hobby att lägga pengarna på och jag slösar inte pengar på kläder o andra prylar.

Nu kom baben hem. Nu ska vi fixa nå mat:)

God morgon!

Jag är LEDIG idag:) Så skönt att få vakna av sig själv och inte av väckar klockan. Eller av sig själv... vaknar ju av att Cia står o gnäller och tycker jag ska bry mig lite om henne. Sötnosen!
Nu ska jag iaf klä på dig lite, mata mina djur o åka till fyrishov en sväng. Sen blire frulle:) Måste ju aven träna me Cia inför utställningen i helgen. Mikaela o Lollo skulle ta me henne till Nyköping. Jag skulle vilja va me o se Lollo ställa henne, haha. Synd att jag jobbar:(

KRAMEN

Tisdag

Nu var två jobbdagar avklarade. Nu är man ledig två:) Skönt! Vet dock inte vad jag ska fördriva tiden me bara... skulle ju bli risigt väder dessutom. På torsdag skulle ja o Mickis eventuellt åka till kolmården. Men inte så skoj om det regnar för då går väll djuren in? På torsdag ska vi även fiska kräftor me familjen. Sedan kräftskiva på lördag:) Nice!! Måste bara försöka byta bort mitt kvällspass till dag, hmm någon som vill??:)
Nyss så var jag o röjde i ladan det sista. Fy vad me soper det blev. Äckligt med kräftskal, luktar ju inte precis hallonbåtar... Nu ska vi elda skiten o sedan plocka de flaskor o burkar som blir i askan. Var kanske inte så smart att blanda allt i samma sopsäckar men det är lätt att vara efterklok:/ Men det är så värt det. Kräftskivan var ju bara för rolig:)
Jag är helt slut från dom här två jobbdagarna. Det har blivit så tungt. Alla tar man typ me lift nu för tiden. Blir väll så när man har haft så pass pigga från början, alla tacklar av samtidigt. Kommer bli en jobbig period framöver. Skönt att man börjar plugga den 24, då kommer jag ju bara vara varannan vecka på dalby. Fy vad glad jag är för att börja plugga, ska bli så kul. Då kommer man ju in till stan lite oftare oxå, haha. Var typ evigheter sedan jag gick på stan. Man är så bekväm och tar bilen till gränby när man ska shoppa. Inte för att jag shoppar så ofta... måste ju spara alla kulor till resan o huset:) Vi kontaktade hustillverkaren förra veckan och anmälde att vi tänkte bygga ett hus av dem. Dom skulle hjälpa oss me bygglov o.s.v Wiiiee! Jag vill ha vårat hus nu!!!! Känns som om allt är för bra för att vara sant, nyp mig så jag vaknar ur drömmen:) Har aldrig varit så här lycklig förut med någon. Älskar dig överallt annat!

Nu ringde precis Ida o sa att hon jobbar min kväll på lördag! TACK så mycket! Lisa hade oxå lyckats bytt bort sitt pass. Är ju roligt om hela familjen är med:)

Bobban är hos bror sin o gräver nu igen. Jag var förbi en sväng igår innan jag åkte o simma för att kika hur det går för dem. Grunderna är klara så nu väntar de bara på huset, som kommer på fredag. Nu håller de på o fixar till tomten lite, jämnar ut och flyttar stenar. Kommer bli kanon fint! Lindas ögon bara lös när hon gick runt på grunden o visade var alla rummen skulle vara. Jag är så avis! En sak som de inte hade kommit överens om ännu var färgen på huset. Det gamla var gult men det lutade väll åt nått annat tror jag. Jag o Robin har iaf bestämt vad vårat hus ska ha för färg:) Vi tycker typ lika om allt. Kakel i badrummen, färg i köket, planlösning. Det är väll tur det:) annars hade han ju inte fått som han velat...haha.

Nej nu ska jag kila ner i tvättsugan:) Robin var så söt i morse "älskling när ska VI tvätta, jag har inga kalsonger"... som om han tvättar...hmm


forever and ever♥


Söndag

Kräftskivan var jätte lyckad! Jag hade såå roligt och det tyckte jag även alla de andra verkade ha. Älskar verkligen att leka! Först när alla kom så fick de gå en tipspromenad, med frågor om alla på festen. Frågorna var kopplade till lekarna som vi hade efter middagen. Har nog aldrig skrattat så mycket. Lille bror Lasse fick sig en redig första fylla han, haha. Ojoj! Jag tror jag o Robin bar hem honom vid halv elva. När vi mötte mamma så sa Lasse "Mamma, jag vill supa" haha. Lillen:) som om han inte hade fått tillräckligt... Men fy vad ont i fötterna jag har idag! Hela fötterna är fulla av myggbet men det är nog på grund av att vi dansade hela kvällen. Var verkligen super! Mindre roligt var det att säda idag... men det gick fort sen åkte vi till pizzerian och mötte upp några bakfulla människor  och försökte få i mig nått att äta. Var inte helt lätt att äta, aptiten var inte på topp så att säga... Eftermiddagen tillbringade jag och Robin vid poolen hos mamma o pappa. Så skönt!! Nu är det bara att ladda inför kräftskivan 2010:)

Jag har inte laddat in mina bilder ännu från festen men Syrran o Anna har lagt upp några på fejjan! Kika på dom ni:)

På G

Jag är sååå taggad inför morgon dagen! Lisa o ja har fixat hela kvällen inför morgon dagen. Vi har skrivit tipsrundan färdig, gjort lekarna färdigt, hämtat stolar i västeråker, gjort placeringskorten. Har t.o.m hunnit färga håret en sväng. Blev fin fint det:) Lekarna kommer bli så bra! haha. Wiiie!!!
Idag på jobbet var det jätte lugnt. Så skönt! Det behövde man efter två hektiska dagar... Lollo kom förbi oxå o hälsade på:) det var ruuligt! Pigg o fräsch!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Cia och en film och bara slappa. Lovade ju att hämta baben inne i stan inatt oxå. Känns som om jag hinner somna en sväng innan han ringer.
Puss

Nu jäklar!

Nu är tisdagar, torsdagar och söndagar bokade för simning! Måste komma igång med träningen nu. Ta dig i kragen nu Elin!! Haha. Robin har t.o.m varit o köpt ett träningskort nu. Nu ska vi bli fina och starka!!:)

Idag har det varit en tung dag på jobbet. I morse satt jag först vak sen fick vi reda på att våran förra arbetskollega har gått bort. Helt oväntat! Han hade bara ramlat ihop på dansgolvet. Han som hade små barn. Tycker sånt där är så hemskt. Man kan ju inte låta bli att tänka på att om det hade varit någon av mina anhöriga, Robin t.ex. Fy vad hemskt! Man ska verkligen ta hand om varann och leva som om det vore den sista. Sen precis innan jag slutade idag så gick den boende bort som jag suttit vak på bort. Skönt för henne men det blir ändå jobbigt. Den begravningen tänker jag verkligen gå på! Kommer bli tomt utan den underbara människan. Vila i frid!

Idag efter jobbet så åkte jag och lisa och fixade allt till kräftskivan, som är på lördag. Längtar som tusan tills dess. Vi har oxå hittat på en massa skoj som vi ska göra (leka, hehe). Kommer bli kanon, som de andra åren!

Jaha det var min dag det... Nu sitter jag här helt alone. Robin är ute på galej han:) Släppte han lös för en kväll, haha. Han o Joel skulle dricka bira tror jag. Antar att de går och ser timbaktu oxå. Det hade jag oxå velat gått på ikväll men nu hade vi ju bokat torsdagen för simning...  Nejdå men jag tycker det är ganska skönt att vara hemma själv ibland. Det är viktigt för lite egen tid:)
Godnatt på er alla! Tänker på dig Marin♥

p.s kika in på Mikaelas hemsida. Dom har fått en kull valpar nu! Såååå söta:)





Åhhhhhhhhhhh

Vilken. VILKEN kväll! Säger bara det Lollo, stanna kvar på semestern, kom inte tillbaka, haha. Nej men det var full rulle hela tiden. Tror det var 3 stycken som ramlade nu under läggningen. Alla har blivit så dåliga. Jag och Ullis har turats om och suttit vak hela kvällen oxå. Tror inte den personen överlever natten:( Tråkigt men skönt för den. Alla har bara varit allmänt ropiga och trötta. Men jag sitter ju här så jag överlevde ju:)

Nu ska jag krypa i säng! Upp och jobba 7 imorgon igen då... Mjuk start vad är det??


Ja vad säger man...

Nu är jag äntligen hemma!!!! Vilken stress det blev idag... Jag som skulle njuta av min sista semester dag, haha. Nejdå det har jag gjort! Tappade bort tiden där en stund och fick stessa lite. Hatar att stressa!

I morse fick jag världens ryck! Satte på mig hela regnstället o gummistövlar och gav mig ut i skogen. Satans va varmt det blev med hel mundering men det är nödvändigt mot myggen ju... Plockade iaf lite blåbär och smultron. Hittade inte så mycket men det räckte till mina muffins:) Som för övrigt är jätte goda, sitter o äter på en nu:) Efter lunchen så åkte ja till Marin en lite stund eller det var tänk en liten stund men ja blev lixom kvar en bra stund:) Är så mysigt där ju! Ullis kom förbi oxå så fikade vi lite och så. Tiden bara rann i väg. När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och åka iväg till lagga på en gång kändes det som. För det var ju Tupperware party som jag skulle på med min farmor o faster. Är lite mys att åka på sånt där... även fast man inte tycker att burkar är så värst kul...

Imorgon är det jobb nu då... Inte skoj! Tur att jag jobbar me Ullis iaf annars skulle jag inte överleva me alla vikarier! Inte för att jag tycker illa om dem men det är ju inte detsamma som när ordinarie jobbar. Dom SER ju INGET!!! Imorgon jobbar jag kväll, 13-21.30 närmare bestämmt. Börjar med älsklings passet*not*. Nej inga mera sura miner. Man ska vara glad att man har ett jobb att gå till!

Blahablahablaha...


GOD NATT PUSS PÅ ER!!

Nu ska iaf jag krypa i säng:)

Morgon

Nu sitter jag här vid frukostbordet och bara njuter av mitt te och min knäckemacka me makrill på. Sista dagen på semestern idag! Vill vara ledig mera och absolute nu när vädret blir bättre!
Omg Cia är i sitt esse... Far runt med sitt ben o slänger up det i luften samtidigt som om kastar sig in i köks skåpet. Vilding! Hon blir alltid så här på morgonen när jag kliver upp, överglad så hon inte vet var hon ska ta vägen. Loke däremot kliver bara upp om Robin visar sig, kanske att han kan unna mig ett ögonkast... haha han är en riktig husse hund.

Vad har dagen att bjuda på då mån tro?? Jag ska iaf åka över till Marin och köpa en alovera gelly av henne. Ingela villa ha en. Sen så... ja... Nu ska jag iaf söka på nätet efter negativa saker med det där pulvret som Robin dricker! Det kan inte vara bra! Han har fått för sig att han ska dricka de där och träna samtidigt... Kan inte vara nyttigt. Tror inte han själv vet ens vad han häller i sig så det måste jag kolla upp!

På Lördag är kräftskivan!!! Wiiie! Kommer bli så roligt.

En blogg som jag läser ofta är den här.
Läs hennes inlägg "var är alla riktiga förebilder?".
 Hon skriver så rätt!!!

Robin kom hem, för jag längtar efter dig.... lalalaaa

(?????) hörde en sång i huvudet. Men tror att det ska vara "pappa kom hem, för..." egentligen. Men ja ja.

Men Robin kom hem nu jag är sjukt hungrig! Orkar snart inte vänta längre!! Han är hos sin bror o gjuter nått. Men skulle nog vara färdig snart (för hoppningsvis). Jag har gjort pasta sallad som jag är bra sugen på att börja äta nu, UTAN Robin!

Idag har jag varit hos min farmor hela dagen. Jätte skönt! Vi har suttit och pratat o solat hela eftermiddagen. Hon har en damm intill huset som farfar har gjort så vi gick dit och matade fiskarna lite. Så himla roligt! Laxen hoppar efter maten som man kastar i. Sen så tar farmor han om 6 stycken små igelkottsbebisar. Så söta de var!! Deras mamma hade blivit överkörd så då hade någon snäll själ lämnat in dem och så tar farmor hand om dem.

Dom var ganska rädda. Var bara det här som visade sig utanför lådan.
Är meningen att dom ska släppa ut dem i naturen sen när de är tillräckligt stora.

Nu ringde Robin o sa att han är på väg hem. ÄNTLIGEN!!
Dax för mat:)

Mätt och belåten!

Nu sitter man här och bara njuter! Så himla gott det blev då, middagen alltså. Vi satt till och med ute och käka. Första gången den här sommaren. J*vla mygg ska förstöra allt! Efter maten så kom moster min ut me rabarberpaj som vi smacka i oss. Nu kan jag snart rulla fram tror jag. Går nog upp det där jag gått ner, haha.

Men åhhh tråkmåns som bara ligger och läser... va med mig lite nu!! Ge mig uppmärksamheten istället för din tråk bok!!! :)

Helgen slut dårå

Nu sitter ja här på soffan och är helt slut! Jag har städat hela lägenheten och lite till (känns det som...). Men det va väl behövligt så nu är jag så nöjd. Idag har jag även varit ut till fullerö handel med mor min och sen blev det IcaMaxi. Letade efter bokstäver i betong men det har dom tydligen slutat me på fullerö:( men ja vet var dom finns i stan så det fixar sig ändå:) Men jag hittade en jätte fin sten som jag ska lägga på farfars grav. Saknar dig såå mycket!! Älskade lilla du!! På maxi blev det dyyyrt, usch. Det var verkligen slut i kylen här hemma. Men men nu är det fullt och en go middag kommer det bli:) Vi ska grilla älgbiff ikväll, kommer bli helt lovely! Men nu börjar det sina i frysen så nu får jakten börja snart:)

Helgen bara flög förbi den... Men vi har hunnit me en del iaf. Fredagen så blev det utgång igen. Förferre hos Vickan igen me:) Där blev det en del shots, huvva. Vi spelade "neger president" (som på valsätra tiden) Den som blev "neger" fick dricka en shots och jag fick typ 5 på raken... Och jag som skulle köra, haha, blev icke så... Blev en utgång på Bj igen oxå. Åkte väll hem vid halv två för då hade min älskling fått nog, haha. Fyllo! Jag hade ju min i onsdags och han sin i fredags, turas om att ta hand om varann:) Team-work!! Det var ju bara det att dagen efter, alltså igår, skulle vi åka till rullsand. Jag fick ur han ur sängen vid ett och då for vi. Stackarn men är huvudet dumt så får kroppen lida... haha. Vi åkte iaf till hans mor och far som campade i rullsand. Vi grillade och gick vid stranden. Jätte mysigt! Vi skulle ha sovit kvar men vi åkte hem sen på kvällen. Jobbigt att ha hundarna i husvagn. En sak är säker iaf JAG ÄR INGEN CAMPING MÄNNISKA!!! Usch. Alla sitter vid sina husvagnar och glor. Vissa hade ju me sig staket och blommkruker. HERREGUD säger jag bara. Nej så där ska jag inte bli! När vi kom hem så hyrde vi film och myste ner oss i soffan. Så skönt!!


Jag och Lasse när vi är på väg till Liseberg. Den bjuder vi på:)


Cia hos mina föräldrar. Njuter i solen!


Robin igår natt, haha. Han mådde väll inte såååå bra kanske. Hundarna tyckte det var mys att han deckade för då fick dom ju sova i sängen:)