2010 snaart

Nu är det äntligen nyårsafton! Ska bli så himla kul ikväll att få fira in det nya året, som alltid:) Festen ska iaf vara på Söderby GK. Kommer bli kanon kul! 30 st till middagen och sen senare kommer det flera. Kan det bli bättre??? Igår efter skolan var jag och fixade nyårsklänning eller två stycken rättare sagt... Kunde inte välja. Båda är såå fina. Får se vad det blir:) Just nu är Robin och hämtar Joel så man lär ju kanske ta och klä på sig lite:) Sitter fortfarande i morgonrocken. Seg morgon blev det:)

Just det igår var jag och såg Avatar me bruttorna. As bra film! Se den!

GOTT NYTT ÅR på er alla!!!!


30 dagar kvar till thailand!

Den 25 december kom Mikaelas valpar! Äntligen(om man frågar Lollo)

Den här skönheten kommer snart bo hos Lollo:)

Gå in på harrystaff.se och titta på de andra söta valparna!

Nu håller min älskling på att fixar risgrynsgröt till frukost. Bäst att man går och styr upp det här nu... haha. Idag annars så ska vi nog vara på tomten igen. Idag är det som tur inte lika kallt som igår:) Men imorgon skulle det bli -18 igen, huvvaligen! Nu får det ta och bli varmt! Meen idag är det 30 dagar kvar till thailand, så jag tror jag överlever ett tag till:)


Bilder med nya kameran

Jag har inte hunnit lära mig allt på kameran ännu... Men vad roligt det är att vara ute och fotografera:)










(äsch det tar sån himla tid att ladda upp bilder här... vet ej varför. Gör ett fotoalbum på facebook ist:) Titta där!)

Idag har jag, Robin och Johan varit vid tomten hela dagen. Jätte mysigt MEN kallt. Nu är vi iaf eniga om var huset och garaget ska ligga, haha. Nu är det bara det där med groventré och bastu...

Ikväll vill jag hitta på någe... vet ej vad... Bio kanske eller gå ut och äta. Får se vad det blir:)

PUSS


Juldagen!

Ååå vilken mysig dag jag hade igår. Bästa julen någonsin kändes det som! Allt var bara så trevligt och mysig. Blev jätte nöjd med alla julklapparna oxå:) Den bästa var förstås av Robin<3 Idag har jag inte ens varit hungrig... tur det med tanke på hur mycket mat det blev igår. Jag och Robin fick ju äta julbordx2, halv två och halv sex. Jag var nästan illamående där på slutet. Nu är det så tråkigt för att det dröjer ett helt år till nästa jul... Ingela var liite väl optimistiskt igår och sa "nästa jul firar vi hos Robin och Elin". Men tänk va underbart om huset skulle vara färdigt då och vi fick fira jul där, myyyyss! (men tror icke det...).

Känns som om det var evigheter sedan ja satt här vid datorn och skrev. Har varit så himla mycket nu innan jul. Jobb, julklappsköp och städning. Igår var det iaf skönt att vara ledig och umgås me familjen:) Synd bara att jag inte fick semester idag me... det var skapligt tungt att gå upp i morse kan jag säga! Speciellt när man har en helt underbar människa i sängen som drar en tillbaka hela tiden, haha.

Nu vill jag att Robin ska komma hem! Han har lånat hem sin grävmaskin nu över julledigheten så han är på tomten och grejar. Duktiga han!

Ikväll ska vi upp till mamma och pappa och äta lite mera mat... huvva. Sedan får man se om man pallar en utgång eller ej:)


Den här fick jag av Robin i julklapp och en himla massa tillbehör som objektiv, väska, minneskort och nå fotoprogram:) Jag hade tydligen varit extra snäll, haha. Jätte gulligt av honom. Jag har velat ha en systemkamera sååå länge men inte haft råd att köpa en:) Nu äre bara ut och fotografera. Blir ju så sjukt bra bilder!!

Älskar dig♥


20 december

4 dagar kvar till julafton!!!

Jah är sååå bakis just nu! Fy! Och så ska man åka och jobba snart... Inte roligt. Kvällen igår var jätte skoj! Vi var på julbord med Robins jobb på domtrappkällaren. Jätte fin mat och mkt dricka var det. Sen efter det fortsatte festen ner på stan. Det är värt att må lite dåligt dagen efter en as rolig kväll!!
Jag får lägga upp lite foton senare:)

Nu ska jag fara iväg ut på dalbys "fiiina" vägar...


16 december

Idag är det 8 dagar kvar till julafton! Inte långt kvar nu:) Igår fick jag reda på att jag även är hel ledig på julafton. Mikaela måste ha gjort fel och satt in en extra vikarie men inte mig emot:) Så igår bestämde jag och Robin att vi ska fira jul tillsammans. Först på dan åker vi till hans föräldrar och firar och sedan vid fyra tiden åker vi till mina föräldrar. Myysigt värre!
Idag är det även sista dagen för att skicka julkort. Så har ni inte skrivit några så snabba på:)

Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att de där tjugo minuterna ska gå... sen ska jag och LisaFisa åka in till stan. Kika om man hittar nå snyggt till på lördag tänkte jag göra och sedan ska vi ta andra sprutan inför resan. Klockan ett sedan kommer Mikaela och Lollo hit och bakar pepparkakor:) Ruuligt!

Dagen kommer gå fort idag:)

Imorgon kommer älskade Anna hit och julpysslar med mig. Älskar den här tiden innan jul när man får fixa och dona me vänner och familj<3 Snart ska vi göra julgodis oxå!




Vinter!

Älskar snö!! Jag och Loke har busat i snön hela förmiddagen. Cia satt mest på trappen och frös, hon tycer det här med vinter är pest... haha.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet:) Man lär ju åka i god tid för pappa sa att det var snor halt.

Ojoj nu snöar det t.o.m ännu mera. KUL!!
Nu vågar man ju hoppas på en vit jul, det gillas!


Sötis<3


Måndag

Ännu en helg som svichade förbi. Vad har man fått gjort då... I fredags var vi på julbord på söderby me hela familjen, min farbrors familj och farmor. Jätte mysigt och god mat! Lördagen så följde jag me Ingela till skyttorp på julmarknad. Det var segt men dagen gick fort ändå. Är ju så mysigt att sitta och prata me Ingela! På kvällen sen så lagade ja o hjärtat jätte god mat och tittade på film. Myskväll! Inte så ofta man sitter och bara pratar med varann. Blev en sen natt... Härligt! Sen på söndagen gick jag upp tidigt för att åka till stockholm. Första lucia morgonen som man inte suttit med varm choklad och lussebulle framför tv:n till lucia morgon. Älskar den traditionen! Jag åkte upp till mamma och pappa vid halv sju för att hämta en biljett till utställningen som jag skulle på, då stod pappa i köket och värmde choklad. Myyys! Nästa år ska traditionen vara tillbaka igen:) Hundutställningen var kul att gå på iaf. Trodde att det skulle ha varit lite mera försäljning... men jag införskaffade mig ett nytt läderkoppel och ett halsband till Loke:) Fin fint! Men fy vad jag hatar att köra i stockholm!! Tur att Lollo var me:) När jag kom hem sen körde ja upp Robin ur sängen, han kan verkligen sova länge den karl´n!! Vid tre sen var vi hos farmor och fikade. Hon åker till Thailand på onsdag. Härligt värre!! Sen när jag och Lisa ska åka hem sen i februari så åker hon me oss hem. Lyx att vara där sååå länge:)

Just nu har jag tagit en liten paus i städandet. Man blir såå trött av det! Snart ska jag på det igen och då ska lite tomtar få en plats i lägenheten oxå:) I morse så var jag in och fixade naglarna. Älskar verkligen mina naglar, haha. Man känner sig så fin hela tiden. Jag ska dit på måndag igen för att bygga upp dem igen. Idag visade hon bara hur man skulle fila så de håller längre. Nu när mina egna naglar har vuxit en bit så känns de lite väl långa... tror jag ska fila ner dem lite.
Tvättat bilen skulle jag ha gjort idag me när jag ändå var i stan... Fick order om det igår av Robin. Känns så onödigt tycker jag, den blir ju lika skitig igen. Men enligt han så måste man byta skit ibland... Men jag är så fjantig, haha. Jag vågar inte tvätta bilen själv, känns så läskigt att köra in i tvätten så ska man köra upp på den där grejen som tvättar bilen under. Neeej så det blidde ingen tvätt. Kommer få skäll i kväll... Oooppss:)

Nej nu åter till städandet och sen ska jag till fullerö med Ingela:) Jag har hittat en julklapp där som Robin ska ge till Andreas och Linda i julklapp. Nu är det bara 10 DAGAR kvar till julafton! Wiiee


I was made for lovin´you

Härlig dag hörre ni! Solen skiner och jag är så glad idag... Vet ej varför. Kan ju bero på att det är fedag:) Kom nyss hem från dalby faktiskt. Åkte dit på min lediga dag. Som Jeanette sa "är du här fast du är ledig?!?" haha. Men det var ju luciafirande idag från skolan. Älskar luciatåg! Massor me barn kom och sjöng jätte fint. Det är så roligt att se gubbarna och tanterna sitta och lyssna och njuta av musiken med glitter i håret. Jag blir glad när de är glada. Det var två stycken barn som ställde sig och sjöng solo. Jisses vad duktiga de var. Fick rysningar i hela kroppen. Killen var grymt duktig, idol lär han ju söka till när han är sexton:)
Hundarna fick även dom följa me till dalby. Loke älskar att vara där. Himmel vad glad han blev när han fick syn på Jeanette, Eiengårds lukten känner han fortfarande igen:) Sötnosen min! Världens grattis till Jeanette oxå som klarade körkortet här nu!!! Äntligen bruttan!! Grattis även till Camilla! Jag kommer ihåg när jag fick mitt (shit det är 4 ÅR sedan!!) sån himla frihets känsla det var. Men det kändes typ olagligt första gångerna som man körde själv haha. Kommer ihåg att jag hade en av Mickes alla gamla skrot volvobilar i början. De där startade ju aldrig heller så jag hatade faktiskt att köra i början... Sen köpte jag en egen som gick och då vare skoj:) Vi hade lite roliga road-trips jag och Malin, haha.



I tisdags och onsdags så var det ju kryssning me jobbet. Jätte kul! Blidde en hel del MAT, dricka, kareoke, taxfree och skratt. Men fyy vad mkt snuskgubbar det var då. Riktigt äckliga sådana me som inte tar ett nej. Var bra nära att jag klappade till en av dem. Det är precis som om att de tror att man får bete sig hur som helst på kryssning. Så illa! Till råga på allt så hade de flesta även ring på fingret, sånt gör mig så arg!!
Nej fy nu låter det som att kryssningen var jätte tråkig men det var den inte. Jätte kul att parta med alla jobbfolk. Det är så roligt att ses annat en på jobbet för en gångs skull:) Eva var iag bäst!! Hahaa

Ikväll så ska vi på julbord me min familj på söderby golfklubb. Kommer bli mys:) Farmor ville dit för hon har aldrig varit där. Vi åt där förra året me och det var grymt go mat. Så nu sitter jag och laddar för kvällen. Har typ svält mig hela dagen:) Imorgon ska jag på julmarkand me Ingela och sen på kvällen... ja det är nog inget planerat då. På söndag ska jag och Lollo till sthlm på stora hundutställningen där. Sen vid två vare adventsfika hos farmor. Det är fullt upp hela helgen:) Men det gillas! Synd bara att helgen går så fort då... Men hela nästa vecka är jag ledig. Den kursen som vi skulle ha läst i skolan har jag redan:) flyyt för en gångs skull. Men har tagit på mig lite extra pass ist så lite jobb blire iaf, bra det inför thailand! Då kommer det vara shopping på hög nivå!

Nu ska jag göra lite mera julkort:) och slå in Johans julklapp.

Trevlig fredagkväll på er!!!


on the boat...


haha... förlåt var bara tvungen att lägga upp det här....
hälften av alla kort ser utt så här på min kamera, haha


Party på de sju haven!

Nu sitter jag bänkad framför datorn me en kopp te och en smörgås i morgonrock. Skön morgon! Jag tänker inte byta om till kläder heller för morgonrocken är det skönaste som finns:)

Idag blir kryssning med jobbet! Känner på mig att det kommer bli något i särklass... haha. I år åker ju hela dalby oxå samtidigt. Förra gången var vi uppdelade på 2 omgångar och blandade med hagunda, i år kommer det bli roligare. Jag delar hytt me Lollo, Mikaela och Elin. Kommer inte bli mkt till sova, haha. Får se om man orkar upp på konferansen imorgon sen:P

Igår kväll hade vi en jätte mysig kväll (eller ja det har vi ju jämt). Vi lagade god mat och hade efterrätt till. Mös i soffan till en film. Så sa Robin att "hur ska jag kunna sova utan dig inatt". Sötnosen! Trodde det var mest jag som hade seperations ångest, haha. Tänk i januari sen när vi ska vara borta från varann i 3 VECKOR!! Fyyy vill inte tänka på det. Men fy fasen vad kul det kommer bli att åka till Thailand:)

Nu ska jag försöka bestämma mig vad för något jag ska packa. Hatar att packa! Så svårt att bestämma i förväg vad man vill ha på sig ikväll och imorgon...

PUSS!


Kryssningen förra året:)


V.50

Bara 2,5 vecka kvar på det här året då... Sedan 2010. Himmel vad fort allt går nu, inte klokt! Kommer ju inte ihåg knappt hur gammal jag är längre, haha.
Den här veckan kommer oxå bara springa iväg. Imorgon ska jag på kryssning me jobbet och kommer hem onsdag kväll. Sedan på torsdagen så jobbar jag kväll och sedan var det ju helg igen... En ledig sådan oxå:)

Den här helgen så har jag jobbat dårå. Kväll i lördags och dag igår. Igår efter jobbet så var det bara att skynda hem och fixa fika. Hela Robins familj kom på lite adventsfika och firade mig (fast jag inte ville!) Fick lite blommor, presentkort och blommor. Söta ni! Blev trångt i våran lilla etta kan jag tala om, 12 personer gick in. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.... eller vad man nu säger haha.

Nu är det 17 dagar kvar till julafton!! Jag längtar såå mycket. Skönt att alla klappar är färdiga och bara ligger och väntar på att bli öppnade:) Men det kommer ändå bli lite mera julklapps shopping för jag lova att hjälpa Robin me hans klappar till familjen. Men det är ju så roligt:) Robin får ju snart jullov han. Sköönt för jag vill ha han hemma lite mer:) Tänk om man kunde få jullov med betalning, inte helt fel! Jag vill oxå ha ett jobb som man tjänar massa pengar på... skulle inte vara helt fel. Min dröm är att jag ska plugga till fotvårdsspecialist och sedan öppna eget. Det tänker jag göra! Tjäna massa pengar oxå, haha. Nej pengar gör en inte lycklig men de gör allt så mkt mer enkelt. Äsch är ganska nöjd me min lön nu, kommer ju även få löneökning efter utbildningen. Man skulle ju igentligen jobba 100% me men jag tror inte jag skulle klara av det på dalby. Det är så satans tungt!

Idag är jag ledig och undrar vad man ska hitta på... Känner för att julpyssla lite. Baka lussebullar, pepparkakor och koka knäck men har man grejer hemma till det... nix. Orka åka och handla! Och sen så skulle Lollo och jag baka tillsammas snart:) Blir nog till att skriva färdigt mina julkort kanske. Får la se:)

Nu ut i regnet me min älskade små vovvar
(Fyyy för det här piss vädret)

Pappa och jag från förra julen. Jag lääängtar såå till julafton nu!!


Härlig dag!

Har umgåtts med älskade syster hela dagen. Mysigt! Först va jag och fixade naglarna. Hade sånt flyt att de ringde i morse och frågade om jag ville komma kl 12 ist för ikväll. Tack sa jag:) Efter det så åkte ja och Lisa till Ikea och strosade lite. Blev lite julklapps shopping och så. Sen åkte vi och käkade. Dagen bara flög iväg. När vi skulle åka hem så åkte vi förbi Lisa i min klass för att hämta svärmors julklapp. Så himla söt son Lisa har. Riktigt litet busfrö. Älskar sånna barn som det bara strålar ut bus genom ögonen fast de är lite blyga. Mys pojke!

Nu sitter jag och bara njuter i soffan. Är så fint här hemma. Juligt och fint. Har tänt en massa ljus och lyssnar på nomy (haha passade inte riktigt in i stämningen men dom e såå bra). Nu snart ska vi traska upp till mamma och pappa på middag. Sedan blire idol!!! Tror att vi ska ner på stan efter det och ta en öl, vi får se:)


Så jäkla snygga!! Jag valde att inte ha dem så långa. De kommer ju växa ut iaf:) Hon la på lite stenar på tummarna, like it. Nu får man hoppas de håller!

Ha en underbar fredag kväll!!!!


Brrr it´s cold in here...

Men hellre kallt än för varmt. Mysigt att äntligen få klä på sig varma kläder och sitta me massa filtar i soffan. Mysfaktorn är hög nu i december, så som det ska vara. Igår kväll packade jag även upp nästan alla partylite lyktor och ställde ut dem i lägenheten. Så himla fint! Jag är så dålig på att packa upp dem igen efter en visning... men jag får väll packa ner dem idag igen för ikväll har jag en visning, himla upp och ner... men det är det värt!

Igår blev jag klar med alla julklappar! Så skönt att vara det i god tid (första gången tror jag...). Okey det är bara Johan kvar men där vet jag vad jag ska hitta på så man kan säga jag är klar:)
Igår gav jag mig själv även en julklapp... Man känner sig så trist just nu. Blek och ful... Sola solarium har jag ju bestämt mig för att INTE göra. Har läst på om det och hudcancer är det som ökar mest... Nej nej så det är stopp för solning. Men jag beställde faktiskt tid för nagelförlängning! Har ju haft det förut och det var ju såååå snyggt. Jag vet att det inte passar i mitt yrke men det SKITER jag allvarligt talat i! Hahaa. Nu får fåfängan betsämma:) Jag gör ju aldrig nått sånt där för mig själv så det tycker jag att jag är värd! Imorgon fick jag tid så det ska bli kul. Jag blev rekomenderad en tjej på sagokristallen av en klasskompis så till henne ska jag gå. MEN hon hade bara tid imorgon klockan halv sex... men va fasiken tror inte jag ska göra nå speciellt i morgon kväll iaf... Den här helgen får bli lugn. Pengarna har ju gått åt som smör den här månaden till alla klappar och sen så ska vi ju på kryssning nästa vecka. Spara, spara blir det!=)

Nej nu ska jag ut och traska me mina vovvar!


Julen -08
Mina älskade syskon!


Underbart väder!!

Äntligen blev det kallt så man slapp det där geggan ute. Solen skiner till och med, hör och häpna! När jag kom hem från skolan så tog jag en jätte härlig promenad med Loke och Cia. Jätte skönt! Känns så friskt lungorna när man andas in kall luft, fräscht!

Idag var det sista dagen i på den här kursen som vi läser. Liite tråkigt för den har ändå varit rolig och nu är det tråkiga kurser kvar. Psykologin verkar iof ganska skoj. Det visar sig:)
På lunchen så fick jag ner Lollo på stan. Mys! Vi åt på UNICO, åhh vad jag älskar det stället. Tröttnar aldrig! Efter lunchen sen så fick vi typ sluta. Skönt med en kort dag sådär:)

Igår var det ju MIN dag ju:) Blev en jätte mysig dag! Även om jag inte firade den nå speciellt, vi gjorde ju det i söndags... Gick upp på morgonen och bakade bullar och fixade och donade lite hemma. Sen gick jag ut en sväng i skogen med pappa. Han släppte Svante en sväng. Gick inge vidare... Sen vid ett åkte jag till gamla uppsala och fikade me IVV. Det var ju av dem jag hade fått order om att baka... Nu hoppas jag att Viktor och Rikard är tysta ett tag nu, haha. Vid sex sen for jag till sävja för att gå på partylite möte hos Maria. Det var roligt! Jag var den som hade sålt bäst den här månaden av alla i våran grupp, hehe. Fick en lykta som lite bonus:) Dessutom kommer jag få ett present kort på 1000kr av partylite som tack för en bra försäljning! Är så roligt för nu har jag verkligen bevisat för Robin att man kan tjäna pengar på det här. Han var ju sååå negativ i början men nu har han ändrat sig, haha.

Var så himla mysigt igår kväll när jag kom hem från mötet. Jag gick och duschade och kröp ner under täcket brevid Robin. Då känner jag en massa små paket där... haha. Sötnosen hade gömt dem i sängen åt mig. Gullunge! Fick 3 jätte söta berlocker till mitt armband. Sen verkar han vet precis hur jag ligger när jag sover så när jag la mig till rätta och stoppar in höger handen under kudden så ligger där ett paket till! En till berlock var det (hmm verkligen påhittig karl man har, haha) fast den här var i silver med guld snirklar på JÄTTE snygg. Bra smak har han iaf:) ÄLSKAR DIG!!!

Igår efter jag fikat me gubbarna så kunde jag inte låta bli att åka till fullerö. När jag ändå var åt det håller lixom... Blev två julklappar till inhandlade där och sen kunde jag inte låta bli att köpa de har två till mig:) Så himla söta tomtar! Pytte, pytte små och ett jätte fint hjärta. Tänkte lägga dem i min advent ljus stake. Blir fin, fint det sörrni;)
 

Underbara kort från promenaden nyss...




Och ett kort på min lilla gris;)

titta upp till vänster där på väggen var den lilla förstörelse-maskinen har gjort....