Härlig dag!

Har umgåtts med älskade syster hela dagen. Mysigt! Först va jag och fixade naglarna. Hade sånt flyt att de ringde i morse och frågade om jag ville komma kl 12 ist för ikväll. Tack sa jag:) Efter det så åkte ja och Lisa till Ikea och strosade lite. Blev lite julklapps shopping och så. Sen åkte vi och käkade. Dagen bara flög iväg. När vi skulle åka hem så åkte vi förbi Lisa i min klass för att hämta svärmors julklapp. Så himla söt son Lisa har. Riktigt litet busfrö. Älskar sånna barn som det bara strålar ut bus genom ögonen fast de är lite blyga. Mys pojke!

Nu sitter jag och bara njuter i soffan. Är så fint här hemma. Juligt och fint. Har tänt en massa ljus och lyssnar på nomy (haha passade inte riktigt in i stämningen men dom e såå bra). Nu snart ska vi traska upp till mamma och pappa på middag. Sedan blire idol!!! Tror att vi ska ner på stan efter det och ta en öl, vi får se:)


Så jäkla snygga!! Jag valde att inte ha dem så långa. De kommer ju växa ut iaf:) Hon la på lite stenar på tummarna, like it. Nu får man hoppas de håller!

Ha en underbar fredag kväll!!!!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback