monday morning

Måndag morgon o jag sitter med te koppen i höggsta hugg framför the computer. Natten har varit sååå god. Vad bra jag sovit, länge sedan jag sov gott. Kan ju bero på allt som har hänt me lilla farfar o att jag suttit uppe så sent alla dagar. Fredagen bestod av mys med familjen. Vi bara satt o pratade minnen om farfar o åt massa gott. Jätte mysigt eftersom det inte är så ofta alla 7 stycken är hemma samtidigt. Lördagen så va jag ute heeeela dagen. Var ju så underbart väder. Jag läste nästan ut en hel bok o klippte tom gräset (lyckades tom köra på en sten så klipparen gick sönder:/ typiskt mig). Sjuttsingen vad jag brände mig då. Är fortfarande öm på axlarna. Men jag är bruuuun oxå:) Lördagskvällen bestod av 50-års fest hos min moster. Jätte trevligt var det. Kul att träffa kusinerna igen, är så sällan. Jag körde den kvällen eftersom det är så roligt att köra NYA BILEN:) Jag hämtade Robin, Pontus o brori på natten sen i stan. Herregud vad jag älskar bilen:) Hahaa. Har faktiskt lärt mig alla knapparna nu med.
På söndagen så gick jag upp halv 5 för att ducsha o göra Cia fin för utställningen i Södertälje. Klockan 6 skulle jag va hemma o Mikaela, var tuungt att gå upp så tidigt. Men så värt det:) även om det inte gick bra för Cia. Det var en jätte hård domare. Han dömde ut Cia för att hon inte hade tappat ena valp-hörn-tanden, men va f-n hon är ju bara valp o kommer ju tappa den snart!! Och sen så var hon inte så musklig som dom andra valparna var heller, men hon växer snart till sig:) Men tydligen så är finska domare jätte noga med bedömningen av tänder, synd. Men bättre lycka nästa gång! Såg sjukt snygga hundar. Dom ställde även Amstaff där, såååå snygga. När jag får större blir det en till hund:) Men jag tyckte så synd om alla hundar på utställninen, dom led verkligen av värmen. Det var inte ett moln på himlen o mitt ut på ett fält. Stek hett! Tur att vi hade ett tält med oss annars hade vi nog dött i vämen.

Nej nu ska jag äta frukosten färdig o sen åka till Sigtuna. Robin jobbar där så jag ska hämta upp honom o sedan åka till arlanda stad o fixa lite:) Klokan 11 sedan ska jag klippa mig, skööönt kommer det bli!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback