Sweet dreams are made of this

Poppar just nu gamla låtar här hemma... haha. En del riktigt gamla som man har sååå mkt minnen till, mkt fina minnen!

Herre gud vad jag älskar att strosa runt på fullerö handel. Kan gå där i timmar, haha nä men nästan. Ett varv räcker inte iaf! Hittade även det jag letade efter, det är alltid skoj! Köpte mig de där bokstäverna och en duk till soffbordet. Nu håller jag även på och kopplar in kökslampan som jag köpte förra veckan. Blir så fint så här:)




haha såg nu att Lokes rumpa kom me på bilden...

Det där me att baka idag struntar jag i. Orkar inte idag igen. Älskar att baka men att sedan ta reda på all disk efteråt är pest. Det får räcka! Marin, Lollo och en av Ingelas vänninor kunde även inte komma så tre stycken har fallit ifrån. Och så mamma och Lena håller på me viktväktarna så de skulle inte äta nått, haha.

Jag var förbi på tomten nyss. Nu har de kört dit masser så nästan hela våran väg är färdig. Två av våra grannar har varit förbi oxå och sagt att de tycker det ska bli jätte kul att vi ska bygga där. Det är roligt! De närmaste grannarna har fått papper på att de ska godkänna att vi bygger ett hus där. Det verkar ju som om ingen har emot det:) Nu vill jag bara att det där nedrans förhandsbeskedet ska komma snart! Robin ringde och pratade me dem förra veckan och då var det ju typ klart, var bara någon från antikvariatet som skulle godkänna oxå men det sa dom att det skulle de göra. ALLT tar sådan tid!!!! Sen är det min pappa som ska ta tummen ur arslet och skicka in de där andra papprena om avstyckningen. Han har så mkt att göra just nu men jag tycker att han kan väll ta sig liiite tid att hjälpa oss!! Typiskt min pappa!

Nu ska jag ta en lite walk me mina vovvar!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback