Bläää på sega människor

Hem kommen från jobbet. Är sååå trött! Passet började ju bra me lite dösnack me Lollo innan hon gick hem, sen gick det utför. Jag tycker att jag kan jobba med de flesta på jobbet men vissa tycker man ju mera om än andra, så är det ju. Ikväll jobbade jag me de 2 som jag heelst inte jobbar me. Inget rullar på och allt drar ut på tiden. Tycker man bara får göra dubbelt arbete hela tiden. Är helt trött nu i huvudet!!! Går fortfarande igenom allt i huvudet om jag har glömt nått... Ja höger sida var ju klar iaf för det fick man ju höra 10 GÅNGER OM. Nej usch vad sur o grinig jag är. Över trött kanske...

Nu ska jag försöka locka in min karl i duschen, brukar inte vara så svårt haha.

Sov gott!!!
Det tänker jag göra iaf!


Fick lite kort av Linda...




Vi:) Linda skickade lite kort till mig nyss. Tack snälla du!!


Borta bra men hemma bäst!

Skottland var kanon!!! Jätte fint land och massa trevliga människor. Dit vill jag åka igen.=) Vet inte vart jag ska börja och berätta så korten får tala för sig...


På vääääg till Edinburgh:)


Hotellet som vi bodde på de två första nätterna. Låg mitt i Edinburgh på Georgestreet (pubgatan, inte heelt fel)


as snygg toalett på nån pub vi var på... eller var det på hotellet... haha


vårat hotellrum, tillhörande största badrummet! Med bubbelbad o grejer, niiice var det:)


.... till den här puben gick vi inte, haha. Fanns en hel del konstiga namn på pubarna alltså, och en hel del stripp klubbar me för den delen....


ÖLLLLL!!! Blev en hel del sådana. Allt kostade som i Sverige men ölen den var billig:) ca 35 kroner för ett glas


Robin och ja tog en tur till old town på fredagen. Massa fina byggnader.






Sista morgonen i Edinburgh tog vi frukost på sängen. Himla mys:)


Wiskey provning


Mar hall i Glasgow. Där var vi sista dagen och natten. Hur fint som helst! Det kostade 2500:- per person och natt där. Skapligt kalas för 32 personer. Kenta sa att hela resan hade gått på en halv mille för allihopa... inte dåligt!


Vårat rum. As skön säng! Älskar verkligen att bo på hotell:) Men jag kunde inte sova nästan nått på hela natten där... Inte för att jag märkte nått men det skulle tydligen vara jätte mycket spöken där. Uvaligen!


hahaa enda kortet på mig och Robin som jag har från den resan... Vi hade tagit jätte mycket kort med hans kamera men så klart så söp han ju bort den sista natten i Edinburgh.... Så jag har inte så mycket kort:( Men folk skulle maila flera till mig. Men iaf så var det en kanon resa! Sista kvällen på slottet så var det "fin" middag. Alla hade klänning och kostym. Var jätte kul! och fulla vart vi, haha. Resan hem sedan i söndags var tung. Flyga hem bakis är inte att rekomendera!!!


Tisdag

Foton på Cia som Mikaela tog när hon var här:)
De finns även på hennes hemsida.






Loke fick även vara med på en bild:)


Idag har det bara varit plugg. Har suttit hemma och försökt lära mig alla svåra ord som man ska kunna. Jätte svårt men det är ganska intressant det här kapitlet ändå. Har läst om cancer idag oxå. Jäkla sjukdom de där... Sen efter middagen så for ja och Robin till gränbyC för att köpa "kalle anka dojjor" som Robin kallar dem, haha. Snygg skor kallar jag dem:) Ska bli kul att se han i kostym och snygg skor, heting där! När han satt och provade skor så tog jag mig friheten att oxå göra det. Jag provade ett par skiiit snygga stövlar, as sköna var de me. När Robin gick till kassan me sina så tog han me stövlarna oxå. Sötnosen! Älskar dem verkligen. Han är snäll min karl:)
Imorgon är det skola och sedan direkt efter så ska ja till dalby på kräftskiva. Sen på torsdag morgon åker vi till Scottland! Innan Viktors pappa kommer och hämtar oss så måste jag skjutsa runt hundarna. Cia ska till Lollo och Loke till Ingela. Vad skulle jag göra utan er:) Taack  för att ni ställer upp!!

Nu ska jag försöka packa lite. Hatar det för jag vet ju aldrig vad jag ska ha me mig ju! Man lär ju inte packa fullt heller för det lär väll bli lite shopping där me, hmm SVÅRT!!


Dansa ja det kan vi...

...haha. Fy sjuttsingen vad vi skaka rumpa i lördags:) Började me en kanon god middag hemma hos Lollo me Mikaela och Ardalans syster (jätte härlig tjej btw). Lollo hade tacopaj, godaste jag ätit någonsin. Laga mat det kan hon minnsan!! Sedan blev det lite singstar och MYCKET vin, haha. Var så länge sedan ja sjöng så det var såå kul. Mot tolvslaget sen så drog Lollo o ja oss ner till kalas. Måste ju checka in d nya placet lixom:) Vi stötte på Christer och Petter där oxå, trevlans par de där. Blev mycket dansande, som alltid när man går ut me Lollo:) Sen vid stängning så kom Nisse o Robin o hämtade oss. Det behövdes! Hahaa. Kanon kväll!! Men va lätt påverkad man va då. Hade ju bara ätit en massa tårta o kakor innan när vi firade Staffan. Inge bra grund!

Söndagen var det pann-knack som hette duga. Men inte blev de nå vila heller. Pappa ville ha hjälp på åkern. Så ja satt på en skumpig traktor mellan 11-17. Kunde ha mått bättre sen på kvällen... Men det kostar att ligga på topp. Robin var o köpte "män som hatar kvinnor" igår me så vi tittade på den efter maten. As bra! Nu måste vi gå på bio och se "flickan som lekte me elden" jue:)

Idag har det varit skola. Var faktiskt skoj. Vi pratade en massa om anatomi och en massa latinska läkarord. Sånt där är skoj. Till på onsdag så ska vi skriva om en valfri sjukdom. Måste välja någon, hmm. Träffade även bästaste bästa Anna idag. Inte varje dag man träffar henne nu för tiden. Kärleksduvan:) Vi tog en lunch ihop o uppdaterade oss lite iaf, nice.
Åhhhh på torsdag blire Scottland!!!! Kommer bli helt lovley! Längar som tusan:)

Nej nu ska jag ta ur min paj ur ugnen.
PUSSS

I love it!!

Älskar den här låten, bidraget och han är såå heeeet som sjunger den. Haha!



Nu rullar det verkligen på!

Idag fick pappa ett samtal om att på måndag klockan 13.00 kommer de och tittar på våra provgropar till avlopp och vatten. Vilka gropar, jasså de som vi inte har grävt ännu haha. Nu blir det till att gräva några i helgen... Kan ju inte vara så svårt:) Haha. Tur att jag har en såndär händig karl som kan sånt där. Love ya!! Våran närmsta granne ringde även till pappa o sa att han fått ett brev om att han ska godkänna att vi bygger där, han hade även fått ett brev om att vi skulle gå med i vägföreningen. Här går det undan minnsan!! Me like!
Det ända jag går o tänker på nu är huset. Är så himla lycklig. Har redan bestämt hur det ska se ut t.o.m haha. Robin tycker att jag ska lägga min energi på liiite andra saker än på inredningen är lite tidigt än men jag kan inte låta bli att tänka på det...
Tänkte visa er lite hur det ska se ut:) Har ju inte ens lagt upp en bild på huset, fy skäms!


Här är fram sidan


Planlösningen:) Vi har ritat om det lite men blev inte så bra. Den vänsta ytterväggen ska flyttas ut mera och det stora fönstret ska flyttas efter lite. Men jag är så kär i det här huset! Kommer bli såååå sint!


Precis såhär vill vi ha köket. Svart och vitt. Var lite negativ i början för att jag vill ha överskåp men nu tycker jag att det här är så rätt! Vill ha svarta hyllor på högerväggen så man kan ställa alla glas där.


Vardagsrummet:) Ska ju inte se såhär ut men man ser på den här bilden att taket går upp i nock och jag tycker det är så fint. Köket/vardagsrummet kommer kännas stort och luftigt, nice:) Kaminen kommer stå på samma ställe tror vi...


De som har byggt de här badrummet i samma hus som vi ska ha har byggt in en bastu brevid duschen. Men jag vill hellre ha ett stort badkar:)

Nu har ni fått sett lite av våra planer:) Är så himla skoj att planera allt. Sovrummet ska gå i rött och svart har vi beslutat. Har hittat en skiiit snygg tapet som jag vill ha. ÅH vad jag vill att alla papper ska vara klara nu så vi kan kontakta husfirman igen!!!!!!

Ikväll ska vi hem till mamma och pappa på middag. Var länge sedan man käka där nu. Älskar verkligen min mammas mat, hon är bäst! Jag har även plockat kantareller till henne idag. Fanns en liten baktanke där.... haha. Hon gör nämligen världens bästa kantarellsås, Mmmm! Imorgon ska vi fira Robins pappa på dagen och sedan blir det party hos Lollo på kvällsingen. Känner på mig att det kommer bli en kanon helg!

Puss på er!


Jag är så glad!!

Visste att den här dagen skulle bli bra!! Pappa ringde idag o berättade att förhandsbeskedet på tomten är klart. Nu är det lixom klart att vi får bygga ett hus där. Nu ska bara tomten styckas av och sen kan vi kontakta husfirman, wiiiieee!!! Är så himla glad!!!!

ÅHHH VAD JAG ÄLSKAR MIN ROBIN!!!


Ojoj vilken dag...

Började me att jag försov mig så jag fick tok stressa till jobbet. Jag och Elisabeth gick in till den första vårdtagaren och var där inne en bra stund sen när jag kommer ut i korridoren så ser jag en annan brukare som ligger livlös på golvet i en stor pöl blod. Skit vilken panik jag fick! Började ruska liv i henne och försöker stoppa blödningen från hennes huvud samtidigt som jag ropar på hjälp. Har aldrig sett så mkt blod, det bara pulserade ut från huvudet. Iaf så ringde jag ambulansen som kom jätte fort så bar det av in till akademiska. Deras akutmott är inte skoj! Fick vänta och vänta innan vi kom in på röntgen. Sen fick vi vänta och vänta och vänta. Tillslut så fick vi plats på en avdelning. Men då som först (klockan halv 2) kom dom på att de kanske skulle ta o sy ihop hennes sår i huvudet (hallå lixom...) Iaf så gjorde dom det. 5 stycken fick hjälpas åt där inne innan det gick. Jag fick hålla i henne och assistera läkaren. Det jobbigaste och pinsamaste hände efteråt då när allt var klart. Jag svimmade! hahaa ska man göra det någonstans så ska man väll göra det på akuten eller hur, haha. Pinsamt var det iaf. Vaknade upp med läkaren o 3 sjuksköterskor över mig. Har aldrig svimmat förut. Måste ha varit för att jag inte ätit på hela dagen och plus att det var så jobbigt allt som hände på morgonen. Men fy vad pinsamt det var! Men dom var så snälla. Jag fick en yoggi och en juice sen mådde jag bra igen. hahaa. Vilken dag!!

Hoppas morgon dagen blir en bättre dag!
Nu ska jag laga fisk till middag:)

Puss

Evanescence- My Immortal

älskar bara den låten



R.I.P Patrick Swayze
I helgen får det bli till att se Ghost och Dirty dancing
Älskar de filmerna. Finns de någon sorgligare film än Ghost, tror inte det!

jag som trodde jag skulle ha varit ledig igår och idag men icke... Mikaela ringde igår fm o frågade om jag ville jobba extra och ja tacka sa ja:) Lite extra pengar är inte fel. Har snart fått ihop allt till thailand och sedan kommer det ju gå en HEL del till tomten så det är alltid bra me lite extra cash:)

Nu väntar ja på att Robin ska komma hem någon gång så vi kan börja göra mat. Är hungrig! Tror att han skulle göra nån sallad. Är ju alltid gott me det så Ja Tack!

I morse så upptäckte jag att Cia har börjat löpa. Så nu efter jobbet så var jag o införskaffade ett tikskydd. Nu sitter hon o skäms på köksgolvet och tycker det är jätte förnedrande att ha det där på sig, haha sötgöte! Räknade även ut att den 10:onde dagen är på torsdag, då när vi åker till Scottland. Typiskt! Det betyder att jag måste hitta två ställen för hundarna att vara på. Snällt av Mikaela att ta Cia iaf och jag tror att Andreas och Linda skulle ha Loke. Tror att det redan är löst, skönt det. Åhh vad jag längtar tills vi åker. Kommer bli såå himla skoj!


14 september

PARTYLIGHT VISNING HEMMA HOS MIG!
Alla är välkomma torsdagen den 8 oktober klockan 18.00.
Kommer bli lite fika och så med:)

Jag kunde inte låta bli att boka en visning då när Lena hade sitt partylight. Blev ju lite övertalad me eftersom Lena fick ju en mycket finare värdinnegåva om jag bokade en visning hos mig samma kväll. Ska bli kul:) Lollo har även ett party i november så nu är det bara shoppa, shoppa haha. Men dom har sååå fina grejor så det blir inget problem:)

Idag ska jag.... hmm ja så långt hade jag kommit me mina planer. Har ingen aning om vad ja ska hitta på. Förslag??? Jag ska iaf klippa klorna på min hjärtegull. Såg att det verkligen behövdes. Hatar det, känns ju som om man gör illa dem. Loke haaatar dessutom att få klorna klippta.

Helgen har varit tok lugn (som alltid...). Jag har jobbat kväll hela helgen. I lördags var det meningen att ja skulle ha följt me ut men så ville Lisa ha skjuts till arlanda på söndag morgon så då fick det bli en hemma kväll till. Jag är så himla sugen på att FESTA!! Känns som om det var år sedan jag gick ut. Nästa helg då tusan får de bli party:) Sen helgen efter det så åker vi ju till Skottland!!!! Då blire party kan ja lova, woho!!

Nej nu blire frulle...


den 11 september 2009

Usch man har en lite olustig känsla i magen varje år när det är 11 september.... Fy kommer fortfarande ihåg vad jag gjorde just då när allt det hemska hände. Helt ofattbart. Finns så mycket hemska folk i världen.

Nyss så fick jag in min älskade lilla katt. Den lilla rackaren smet igår kväll, men strut på huvudet och allt. Var jätte orolig hela kvällen o natten. Fy vad hemskt om hon hade fastnat någonstans. I morse när jag var ute o ropade så hörde jag ett ynkligt litet svar i diken med så mycket brännässlor. Där satt hon o vägrade komma upp. Var bara att krypa ner o hämta henne o herregud vad tulig hon var. Säkert suttit där hela natten o varit rädd. Pluttan! Men fy vad det kliar på hela min kropp nu, hatar brännässlor!!!

Ja just ja i onsdags så var jag ju till Veronika o klippte och färgade mig:) Fick inte som jag ville... Tydligen så hade jag fyra olika färgr i mitt hår (hmm ovanligt) så hade jag velat gjort det jag velat så hade det blivit misslyckat. Men hon la i en brunfärg iaf så nu har jag bara 1 färg i håret, haha. Hon hann inte göra allt samma dag så jag får komma tillbaka snart o få det färdigt, så som jag vill ha det:) Men det är fint nu oxå:) Efter klippningen så åkte ja till Ikea o mötte upp Robins mamma. Vi satt typ o fikade i två timmar, haha. Tiden bara springer iväg när man pratar me henne. Iaf så hittade jag ett nytt sofföverdrag på fyndhörnan som jag införskaffade. Himla glad blev jag. Visst att det är fint me en vit soffa, så länge den får vara vit... Nu är den iaf svart:) blev riktigt fint. Köpte även nya kuddar. Kul me lite förändring!
Igår vare skola och jag klarade provet, woho! Men fy fasiken vilka tjocka böcker vi fick till nästa kurs. Blir till att ägna mina kvällar åt de böckerna så man hinner läsa igenom dem... KUL... not.

Nu ska jag fara hem till min morfar o äta lunch. Lisa o mamma är redan där o väntar.
Så tjingeling:)

Igår hade jag o Robin vårat typ första bråk. Fy vad dåligt jag mådde efteråt. Hatar att tjaffsa. Han mådde lika dåligt han så vi rädde upp det innan vi gick o la oss. FY aldrig mer igen!! 


trööökigt att bara vänta jue

Nu får Robban komma hem snart. Jag är hungrig som en varg!!

Har just gjort en beställning åt CiaPia:)
Så här fin kommer hon bli...



Nice:) hon kommer bli en liten puma, haha
Men kommer nog att ta tid att få det för jag har beställt det från england. Finns ju bara där för att det är staffarnas egna halsband.

Men åhhhh jag vill ha mat! Snart äter jag själv! tråkigat bara att det är så tråkigt att göra det själv...


I wish you all happyness!

Klockan är snart 3 och inte har man gjort nå vettigt idag. Jag som skulle plugga...hmmm Skärpning Elin! Istället har jag varit ute me hundarna och varit me pappa. Fy skäms på mig. Nu ska jag BARA sitta här en LITEN STUND och titta lite, haha.
När jag var ute me hundarna nyss så trampade jag nästan på en orm i skogen. JAG SOM HATAR ORMAR!!! Fy vad jag skrek, haha. Cia blev jätte rädd stackarn. Efter det så gick hon bakom mig hela vägen hem. Nu har jag givit henne meen för livet... Pluttan.
I söndags kom min stackars katt hem. Har glömt att skriva det... Hon var borta 4 dagar. Jag var sååå orolig för henne. Men det måste ha hänt henne något för hon har ett sår på ryggen:( Hon verkar ha jätte ont. Ingela tyckte jag skulle avakta att åka till vetrinären. Katter har ju så bra läk kött tydligen. Men vad jag tycker synd om henne! När Ines katt kom hem med ett sår och hon åkte till vetrinären me henne så kostade det 2500:-, det har jag inte riktigt lust eller råd att betala... Jag älskar djur men sen när det börjar hända grejer är det inte lika roligt...

Pratde nyss med Micke faktiskt. Det var ju år och dagar sedan... Riktigt skoj faktiskt. Han ska tydligen förlova sig igen, andra gången gillt nu då:) haha. Rätt konstigt ändå att man inte stött på varann nått. Har ju inte heeelt skilda vänner, men men. Skönt att få prata av sig iaf och att det inte finns några sura miner fortfarande.

Nej nu måste jag faktiskt gå och plugga! Ska ju iväg sen ikväll så då lär det ju inte bli nått av me det...


Zzzzz....

Åhhhh jag är så trött!!! Bläää på social omsorg, jag orkar inte läsa mera.
Sitter just nu i soffan med två hundar och en snarkande pojkvänn brevid. Ni kan ju gissa hur ljuv musik jag tvingas lyssna på, haha. Kan klockan inte bara bli 21:55 för då är roast på berns. Det måste ju ses!

Imorgon är jag ledig men på kvällen ska jag till Lena Jarstad (mammas vännina) på partylight visning. Kommer bli kul! Älskar att gå på sånt där:) Sen på onsdag ska ja till frissan, äntligen! Hatar mitt hår just nu. Så ja tack till förändring!

Sleep tight!!


Helgen är över nu då

Usch vad fort helgerna går. De hinner bara komma så är de förbi igen...
I fredags natt klockan 02 åkte jag och Mikaela till Öland då rå på hundutställning. Var riktigt trött när klockan ringde halv två då på natten. Kom ju inte i säng i tid... Linda och Andreas var här på middag så det blev lite sent. Sov typ 1,5 timme den natten. Men bil resan gick faktiskt bra. Det tog 6,5 timme att åka. Utställningen var ju längst uppe på öland så bara från kalmar tog det ju entimme för att komma til böda. Men herregu va fint det var där. Har aldrig tidigare varit på öland. Får bli en ölands semester nästa år:) Utställningen gick inge vidare. Cia kom 3:a och Mikaelas hundar fick tvåor utom Zorbah som vann sin klass. Såklart var det ju bara svarta hundar då rå som gick vidare.... så det var ju tur att Zorbah var me:) Men vad jag tycker det är fel att färgade hundar åker ut och svarta blir placerade. SE TILL RASSTANDARDEN OCH INTE TILL FÄRGEN!!!! Värsta domaren var det oxå. Hon hade frågat Mikaela i ringen "can I touch the dog" eeee ja varför för är hon där om hon inte vågar ta på hunden. Hel konstig! Är man rädd för rasen så ska man inte dömma den!!! Jajaa. Bättre lycka i strängnäs nästa gång. Då är det iaf en engelsk domare så det är BRAAA! Hem resan gick oxå bra. Tog lite längre tid efter som det var liiite mer trafik. Men kändes som om timmarna bara sprang förbi. Mikaela öppnade hela sitt hjärta och pratade om allt. Love you me friend=)

Idag blev det sov morgon iaf. Det var ju lögn att somna igår när man kom hem. Måste ha varit övertrött eller nått. Var fortfarnade vaken när Robin kom in stövlandes vid tre tiden. Otto var även me och ville ha en sovplats. Efter frullen/lunchen (beror på hur man ser det...) åkte jag o Lisa till Ikea och Chilli en sväng. Köpte en as härlig filt på chilli, har velat ha den länge och nu slog jag till, haha. Efter det så åkte jag, Robin och pappa till tomten och fixade lite. Vi sprängde lite stenar och märkte ut var huset och garaget ska stå. Så nu är det klart:) Får se när mät-gubben kommer nu då och godkänner allt.

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan me Robban och min filt. Är så sjukt mätt efter sushi´n så ja nästan bara vill gå och dö, haha. Imorgon är det skola så nu ska jag ladda läsa-tråkig-bok-batterierna:)
BYEEEE

När vi åkte hem från böda så åkte vi förbi en massa kor och flera kor och ännu mera kor... men sen helt plötsligt så står det kameler längs vägen. Var jätte många. De är lite ful-snygga. Ja vågade inte gå så nära som mickis gjorde. Kändes som om det skulle spotta på en hela tiden. Men lite coolt var det att se dem så där bland alla kor:)


......

Hur vet killarna att de har fått sininfluensan???


Boooring

Regn, regn och regn. Jag vill ha SOL! Inte ens hundarna vill gå ut när det är så här tråkigt. MIN ÄLSKADE KATT ÄR FÖRSVUNNEN!!! Det här är tredje dagen som hon inte kommer hem på. Hatar att inte veta var hon är. Igår gick jag och letade och ropade på hela gården. Tittade även nere vid 55:an så hon inte låg i nått dike där. Jag vill att hon ska komma hem nu!!

I förrgår var Lollo och Mikaela förbi här och käkade lite. Visade de huset och våra planer på hur vi ska göra. Åhh vad jag längtar tills alla papper är färdiga! Girlsen åkte iaf inte hem förens efter elva typ. Blev en seeg morgon igår sedan på jobbet. Men mys att ha er här:)
Igår efter jobbet så drog jag med mig Robin till gränbyC på en shoppingtur. Han behöver nya kläder!!! Blev iaf en del nytt:) As snygg skjorta fick ja han att köpa (med lite övertalning) har även beställt en jätte snygg stickad tröja till han från deval. Ojojoj vad het han kommer bli, haha. Nu är det bara kortym kvar tills skottland resan:) Och jag måste hitta en aftonklänning*suck*. Har tittat lite men jag hittar ingen som jag vill ha. Får bli en sväng till sthlm kanske...hmm.

Men shiiit vad alla förlovar sig och gifter sig just nu. OMG!! Är tydligen på modet det, haha. Här blire ingen ring änn på ett tag iaf:) För brottom tänker jag inte ha igen. Förrersten vad gör man av gamla ringar som man ej vill ha. Kan man sälja sådana?? Eller smälta om och göra nått annat??

Idag hade jag tänkt att åka ner på stan men det känns inte så skoj i det här vädret. Hittade en as snygg skjorta igår på gränby men såklart fanns det bara i XL (som alltid när jag vill ha nått). Hoppas den finns nere på stan. Måste hämta ut mitt pass oxå idag hos polisen och sedan åka till vägverket och beställa ett nytt körkort. Idag måste jag även ringa och boka en klipptid. Har kommit på hur jag vill ha mitt hår nu, äntligen. Hoppas hon har tid bara innan skottland, hoppas! Jag måste även hinna sova middag idag eller lägga mig sjukt tidigt ikväll. För klockan två inatt bär det av till öland med Mikaela. Utställningen började 10 på morgonen så vi har 8 timmar på oss att ta oss tid. Blir bra det:) Värst bara när vi ska hem. Man lär ju vara skapligt trött och då ska man sitta i en bil 7 timmar hem igen, usch kommer bli tungt. Synd att jag missar Annas kräftskiva oxå som är i morgon:( Vill ju se pojken hon har skaffat:)
Har lite och göra idag alltså... jag som mest bara vill sitta inne och spela farmville och sticka mina sockar färdigt...
Nej nu blire frukost iaf!!


Onsdag

Nu sitter man här vid dum-burken och skördar på farmville, haha. Beroende framkallande det där...
Fy vad jag hatar att jobba kväll och sedan dag (som jag har gjort nu). Fast kvällen igår var okey och dagen idag var bra. Hatar vissa vikarier som inte öppnar ögonen och ser saker själva! Vilka stolpskott det finns. OMG!! Idag flyttade iaf min nya tant in, hur söt som helst! Kommer fungera jätte bra tror jag. Kul!
Ikväll blire lite mys with the girls, very nice:) De skulle komma hit o äta en pizza. Herregud vad sugen jag blev på det nu. Bra intivativ Lollo:) <---- Hur fasen stavas det, haha

Imorgon jobbar jag dag och sen är jag ledig 3 HELA DAGAR. Wooohoo! Men på ferdag natt/ lördag morgon klockan 02 åker jag och Mikaela till öland på utställning igen. Ångrar mig lite att jag anmälde mig ti öland, kommer vara sjukt jobbit att åka dit men tydligen så är domaren bra så jaaa okeeey. Håller tummarna för Cia och hoppas det går dåligt för Chiwi (hehe) nejdå hon vinner sääääkert som alltid! Bara jag får en rosett så är jag nöjd:)


En bild på en snyyygg staffe som jag hittade:)


En bild på min snyyyygga staffe, haha. Ser ju ut som hon är död ju, skruttan.
Chiwi är i bakgrunden. Bästisen:)

Nej nu lär jag ta en runda och städa lite*suck*.
Ser för j*vligt ut här....