14 september

PARTYLIGHT VISNING HEMMA HOS MIG!
Alla är välkomma torsdagen den 8 oktober klockan 18.00.
Kommer bli lite fika och så med:)

Jag kunde inte låta bli att boka en visning då när Lena hade sitt partylight. Blev ju lite övertalad me eftersom Lena fick ju en mycket finare värdinnegåva om jag bokade en visning hos mig samma kväll. Ska bli kul:) Lollo har även ett party i november så nu är det bara shoppa, shoppa haha. Men dom har sååå fina grejor så det blir inget problem:)

Idag ska jag.... hmm ja så långt hade jag kommit me mina planer. Har ingen aning om vad ja ska hitta på. Förslag??? Jag ska iaf klippa klorna på min hjärtegull. Såg att det verkligen behövdes. Hatar det, känns ju som om man gör illa dem. Loke haaatar dessutom att få klorna klippta.

Helgen har varit tok lugn (som alltid...). Jag har jobbat kväll hela helgen. I lördags var det meningen att ja skulle ha följt me ut men så ville Lisa ha skjuts till arlanda på söndag morgon så då fick det bli en hemma kväll till. Jag är så himla sugen på att FESTA!! Känns som om det var år sedan jag gick ut. Nästa helg då tusan får de bli party:) Sen helgen efter det så åker vi ju till Skottland!!!! Då blire party kan ja lova, woho!!

Nej nu blire frulle...


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback