Mamma är bra hon:)

Precis som jag bestämt mig att -nä det blir en hemma dag. Så ringer mammsen och säger att hon slutar ett och vill åka in till stan och shoppa lite grejer. Perfa! Efter det ringde pappa och frågade om jag ville äta lunch me han:) fast jag tror han sa så för att han ville ha hämtning på åkern innan så han kom hem, haha. Inte mig emot:) hungrig är jag ju konstant så lite lunch säger man ej nej till:)

Tänkte jag skulle kalasa i mig makrill i tomatsås på knäckemacka till lunch. Måste ju få i mig mer fisk sa barnmorskan och tipsade mig om makrill som innnehåller mkt omega3. Man ska ju helst äta fisk 2-3 gånger i veckan... vilket jag är jätte dålig på att få i mig... måste bättre mig!


Det märks att man har varit borta 4 dagar... hade 146 olästa inlägg på bloglovin... Måste sluta följa så många bloggar! Hälften är ju gravidbloggar och det är juuu så kul att läsa sånna:) hihi.


Hemma!

Ååå vad skönt det är att få sova i sin egen säng, duscha i varmt vatten och gå på en riktig toalett. När Mikaela frågade mig om jag ville haka på till gotland så "glömde" hon visst berätta att huset vi skulle bo i var en sommarstuga utan vatten och wc... visst vi har inte det heller vid våran sommarstuga men då ska man ju inte visstas bland okänt folk på dagarna heller... haha. Låter som om jag är värsta stadsbon men jag gillar bekvämligheter! Utedass är inte min grej asså.

Nu är man iaf hel och ren och fått håret tvättat! Nice:)

Helgen har varit jätte bra. Vi fick trots allt bra väder:) regn på fm igår söndag bara, tur att det finns regn kläder. Precis till att staffarna skulle in i ringen sken himlen upp igen och det blev TOK varmt. Bilder från helgen kommer senare, orkar inte lägga över bilderna just nu från systemkameran...

Just nu sitter jag och myser i soffan med mina 2 små söta fyrbenta vänner. Vad jag har saknat dem. Cia blev så glad i natt när jag kom hem att hon inte visste var hon skulle ta vägen. Pluttan! Det är kärlek det<3 Robin sov tungt när jag kom hem, kände inte för att väcka han då han går upp så sjukt tidigt. Får bli en myskväll ikväll! Jag har redan hitta på nått som jag kan överraska honom me... hihi.

Vad ska man hitta på annars idag då??? Ingen aning... funderar på en liten shopping då jag såg att lönen kommit in på kontot eller så skippar jag det och gör NADA! Är så skönt det me ibland:)



-bästaste och finaste staffen som finns!
Cia♥

Nästa år. Då ska vi ta me tusan semestra på gotland!! Himla fin ö det där alltså. Går allt som det är tänkt oxå så har vi ju en liten och att semestra me, lääängtar så!


Gotland uppdatering! Både igår och idag ha...

20100826571 (MMS)

Gotland uppdatering! Både igår och idag har vi turistat lite. Gått promenader vid vattnet, shoppat lite, tittat på en del loppis ställen och umgåts me hundar. Mikaela har 3 staffar me sig och Alexandra 3 taxar+ 3 taxvalpar på 10 veckor. Valparna är så sjukt söta! Men vad jag känner att jag längtar efter mina hundar nu... Känns som om jag kommer vara helt slut på hundgnäll och pipande efter denna helg! Speciellt EN hund skulle jag kunna strypa nu, haha. Imorgon är det utställning då rå. Ska bli kul! En sak till som är kul det är fredag idag= löning och ny grav. vecka!


25 augusti

En förkylning på gång?? Jag svettas, sen fryser jag, snoret börjar rinna och jag känner mig allmänt seg... Just nu sitter jag inbäddad i myskläder och två filtar. Burr! Ingen feber än så länge iaf. Hoppas det inte är något för i morgon bitti åker jag ju till gotland och stannar där framtill söndag. Såg att det inte skulle vara nå vidare väder i helgen helgen, suck. Men det blir nog mysigt iaf:)

Vad less jag bli på jobbet alltså! Nu när alla är äntligen nöjda med sina scheman ja då ska vi från gå de helt. Nu ska vi få lägga in ett så kallat "önskeschema" 6 veckor framåt hela tiden. Och hur man jobbar de 6 veckorna får vi inte reda på förrens 2 veckor innan! Blir så less! Hur i helvete ska man kunna planera in saker längre fram då rå??? Som t.ex jag var ledig jul nu och jobbade nyår enligt gamla schemat, nu har man ingen aning om hur det kommer bli. Blir bara mer och mer less på dalby!

Nej nu ska jag försöka göra mig klar... Ska åka in till mvc och lämna lite prover igen. Ååå vad jag längtar till RUL 1 oktober!! Är så långt kvar ju...
Idag måste jag även packa inför gotlandsresan och sedan lägga in det där piss schemat. Halv två sen blire jobb...

Jag vill me ha lön idag!!!! Men man får snällt vänta tills på fredag...

En lite remainder:)
7 september börjar idol igen!! KUL!


24 augusti

Idag fyller syster Lisa 21 år!

Grattis, grattis på din dag sötis:)



Synd att jag jobbar kväll:( missar ju tårtkalaset...


Utvilad!

Inatt har jag sovit heela natten! Det var inte igår kan ja säga. Jag har hittat en perfekt sovställning nu, haha. Jag har ju alltid sovit tidigare magen men det går ju inte längre. Tuttarna känns som om de ska sprängas och man får en olustig känsla i magen. På vänster sida kan jag ju inte heller sova p.g.a en nervskada i låret som göra att hela låret domnar bort... Suck lixom! Nu blire typ foster ställning på höger sida:) Funkar men är ju inte som att sova på magen... Vilka problem man har!
Tidigt vaknar jag ju fortfarnade iaf. Kissblåsan är inte att leka med...

Igår var det ju första jobb dagen då efter semestern. Var riktigt kul faktiskt! Kvällen gick dunder fort:) Men så jobbade man ju me de bästa två oxå<3

Nu har jag och mina två små vovvar mys här i soffan. Loke ligger och snarkar helt utbredd i halva soffan. Cia och jag hopträngda i den andra halvan. Mysigt!


Jag har en magvärmare jag, hihi. Svårt att blogga me en hand bara... Mys vovve<3


Kärlek till er!

Tack så himla mycket för alla gratulationer!
Kul att så många glädjs med oss:) det värmer verkligen♥


Neeeej måndag

Nu är de 3 semester veckorna förbi, buhu! På ett sätt är det skönt för att få lite rutin på dagarna igen men det är ju såå skönt att vara ledig! Men som Ingela sa, "snart kommer en lång och härlig ledighet. Tiden kommer gå fort fram till dess." Hoppas på det ja me:) Satt och läste lite igår om havandeskaps penningen. Jag har sånt jobb så jag får söka det:) då får man gå två månader innan beräknat BF. Så då kommer jag ju få ledigt från och med början på januari:) inte dumt. Finns ju så mycket grejer att se fram emot i höst så då kommer nog den gå fort.

Den här veckan jobbar jag kväll mån-ons, sen på torsdag morgon bär det av till gotland. Kul, kul!

Kom på en sak i morse när jag rastade hundarna. Nu är verkligen hösten på ingång. Solen sken men varmt var det tusan inte, burr. Dags att klä på sig lite mera nu! Jag vill ha lön nu så man kan shoppa lite mysiga stora tröjor. Helst stickade och sen skulle jag behöva införskaffa lite nya skor. Älskar höst shoppingen!

Nej nu ska jag ringa lite nödvändiga samtal...


Seeg Söndag

Kändes som om jag vore bakis i morse när jag vaknade... Men det var ja ju såklart inte:) Bara seeg ändå. Robin och jag tillbringade hela dagen i sängen faktiskt, ända framtills vi skulle på hans mormors 75-års kalas. Skönt att åka iväg och göra nått för annars hade vi nog legat kvar i sängen nu;) Sjukt god mat blev vi bjuda på. Stek, sås och potatis! Mmm! och tårta på det. Slipper man ju laga mat ikväll och det är ju guldvärt när man inte orkar.

Nu sitter vi här i soffan och lyssnar på pappa som tröskar utanför fönstret och väntar på att filmen på 6:an 21 ska börja. Jag längtar mest till mina popcorn som jag hade tänkt trycka i mig framför filmen, hehe. Fattar inte är så sjukt sugen nått att äta hela tiden, farligt ja vet!

Min lilla kula:)
inte stor men såå roligt ändå, stolt är man ju!
(det är på kvällarna som det ser ut så här. Är mer svullan då)


V.13♥

Nyss fick jag det bekräftat:) Jag kommer ha en tjockis kompis till att ytbyta tankar me. Yeeh!! Skit kul ju. Hon är två veckor framför mig men allt är fortfarande hemligt ännu. Som Frida skrev värsta baby-boomen det kommer bli här, haha! Hoppas det smittar av sig till flera:) Jag har mina aningar på en till men jag vet inte riktigt... det visar sig:)


Kräftskiva på söderby gård:)

Igår var vi (Lisa och jag) bjuda på kräftskiva hos Anna. Välldans trevlig kväll även fast vi inte blev så lång variga. Massa nytt folk att lära känna och härliga personligheter. Vid bordet satt vi bervid Annas kill kompis Thomas som jag träffat många gånger och hans polare från götet. As skön kille, haha. Känns som om jag har träningsvärk i munngiporna nu;)

Och tusan va gott det e med kräftor alltså! Mmmm... Men det här var nog årets sista tror jag. Får se nästa år om jag och Lisa orkar dra ihop våran kräftskiva. Skulle vara himla skoj men jaja det visar sig:)


Anna me sin nya flamma. Norrlänningen:)


Bakis Lisa:P


The other guys. Ingen aning vilka de var men trevliga var de:)

Lisa och jag drog oss väll hemmåt vid 23-tiden nån gång. Skönt att komma hem i skaplig tid. Nu när man inte dricker så orkar man faktiskt inte ha samma energi som de övriga på festen... Sång och skålande blev det iaf:) Halv fyra inatt kom mitt fyllo till sambo hem. Han var på ett välldans kel humör, inte jag halv fyra på morgonen! Men vi låg och snackade ett tag innan vi båda somnade, sötnosen min!

För en stund sen när jag drog mig upp ur sängen och in i köket möttes jag av det här...

I kylen låg en subway macka och en cola... Hmm ja det vill jag ju ha på morgonen eller... haha. Tanken som räknas! Tror Robin håller på att bli en feeder, försöker intala han hela tiden nej jag ska inte äta för två! Jag kommer ju börja rulla fram tillslut om jag ska äta det han tycker jag behöver, haha. Vid inskrivningen på mvc så hade jag redan gått upp 1,3 kg...


Nu är det ingen hemlis längre

Idag har jag berättat för det de sista närmaste anhöriga och de vänner jag ville berätta personligen för. Nu släpper vi hemlisen! Jag och Robin väntar något helt underbart  den 4 mars 2011. En liten bebis! Om allt kommer gå som det ska vill säga. Jag är så fantastiskt glad för våran skulle. Det var inte ett dugg planerat men vi blev så glada ändå. Visst att vi har pratat om det men hade gärna sett att huset blivit färdigt först... Men det ville sig visst nu:) Börjar typ gråta nu när jag skriver, haha. Men jag är så lycklig!!!

Vi fick reda på det när jag var i vecka åtta och jag gick in i vecka 13 igår (där av att jag älskar fredagar mer nu= ny vecka)

Igår berättade vi för Linda och Andreas när vi var där på middag. De blev så himla glada!! Det skiljer 10 veckor mellan mig och Linda. Det kommer bli kul att kusinerna kommer bli nästan jämn åriga. Jätte kul oxå att hon är gravid då jag inte känner någon nära som oxå är i samma sits som jag. När vi fick reda på att jag var gravid så kände jag att jag va så ensam om det... Men nu har vi varanndra, hihi. Tjockis kompis;). Jag längtar så till jag me kan börja känna bebisen sparka! Just nu känner man sig bara svullen och tjock... Vill ha mera mage!!! Haha. Men de som vet om det säger att det börjar synas nu och det är ju kul!

1 oktober har vi ultraljud. Kommer bli så himla spännande! Jag är då i vecka 18 precis på dagen:)


Skönt att de flesta vet nu, hatar att ha hemlisar!!! Haha!


Snacka om chock jag fick när jag såg detta resultat... Men nu är jag så himla glad<3



Tänk att vi ska bli en liten familj! Helt ofattbart att vi har skapat en liten bebis som nu växer inne i min mage... Kommer nog inte fatta förrens vi kommer hålla den lilla i famnen<3

Du är mitt allt och lite till;)


Fredag!

Idag är det fredag äntligen, älskar fredagar mer nu för tiden!

Idag på fm var pappa, jag, Robin och Johan till Länna och sköt på älgbanan. Jag pröv sköt med farfars bössa förförsta gången, guuu vad den sparkade! Trodde axeln skulle gå av... men det är väll en vane sak. Sköt en serie sen på älgen och då gick det bättre, ska nog ha den kvar. Måste investera ett nytt kikarsikte "bara". Inga billiga grejer... Tror Robin gav sex tusen för sitt nya (+ 13 för bössan...) men så var det en riktigt bra kikare oxå. Får se vad jag hittar för nått. Ingen billig hobby man skaffar sig direkt.

 
Efter skyttet så åkte vi och luncha och hämtade ut mitt körkort. Skandal att jag inte fixat det tidigare, tappade ju bort det förra för över ett år sedan... Blev helt ställd när jag såg bilden på kortet Är det där jag?! Om man jämnför orginal bilden och den de har tryckt på kortet så är det heeelt olikt. Jag ser ut att ha svart hår, mörka ögon, svarta ögonbryn och pyttelitet huvud. Inte blev det fult men jag undrar bara hur det kommer sig?? Jaa ja nu har jag det iaf:)

Bidde ingen mag-petning igår så vi ska dit på middag ikväll istället:) Trevligt, trevligt. Jag fick i uppdrag att fixa grill kött och det har jag gjort, ligger i marinaden och gottar sig;) Väntar bara på att min karl ska komma hem nån gång från go-karten me brosan så ska vi fara.

Hoppas ni får en trevlig kväll mina söta läsare!
(som är för lata att kommentera, hehe)






Vackert kort på oss, eller inte...

But I love you so much, my soulmate!
My love for you gets stronger every day♥


Nytt från Volbeat

Tycker den här nya låten med volbeat är sjukt bra! Fallen. Måste få tag i biljetter till deras konsert!!





Vilket skämt det var att försöka gå ut i skogen... Glömde ju en liten detalj... Myggen! hatar verkligen dessa insekter. Varför finns som!?! Vände rätt snabbt när jag kom upp på skogsvägen:( nästa gång myggmedel!!


Nytt smeknamn; Bullen...

-Vaken??
jag är det knappt. Hatar att gå upp tidigt när man inte måste gå upp igentligen... sen när man sover som en kratta på nätterna me. Gick upp halv sex i morse för att skjutsa Robin till jobbet. Han lämnade in sin firmabil igår i upplands-väsby på service. Finns det inget i uppsala lixom?? Men men... Tänkte iaf att jag skulle gå och lägga mig igen när jag kom hem men det gick inte! Sitter nu och surfar lite ist och dricker en kopp te. Ska försöka somna om om en stund igen.

Börjar bli riktigt depprimerad nu, satt och tänkte på att det bara är idag och sedan fre, lör, sön kvar på semestern. Vill inte tillbaka!!! Nästa vecka kommer vara en hektiskt vecka me *suck*. Jobb mån-tors kvällar sen hundutställning på gotland fre-sön. Gotland kommer bli kul men känner jag Mikaela rätt kommer det bli stress där me;P Bara bita ihop! Längtar tills våran nästa semester i början på oktober, haha. Eller jag längtar till oktober i största allmänhet;) sen december då jag fyller år, det är jul och nyår + att Lindas och Andreas bebis kommer! Vi ska till Linda och Andreas ikväll, så kul! Hoppas på lite mag-petning;)

Nej om man skulle försöka sova en sväng nu. Sedan tänkte jag ta en tur i skogen me mina nya stövlar och leta lite svamp. Ska även hämta ett HM paket i flogsta sen, spännande! Kommer inte ihåg vad jag beställt förrutom att det är en as snygg sjal (fast den skulle komma senare, morr).


Ljusen är tända och kvällsfikat snart klar...

20100818556 (MMS)

Ljusen är tända och kvällsfikat snart klart. Nu blir det till att krypa ner i soffan med den bästa och ha lite kvalitéts tid framför en film efter en riktig flänga-runt-dag. Mysfaktorn är hög här hemma just nu;)


Thailand<3

Vad jag älskar att googla, haha. Gör det jämt på hel knasiga grejer. Nu sitter jag och googlar på thailand och så kom jag ju på att jag skulle söka ett recept. Ni som varit i thailand vet ju har goda de där pannkakorna de säljer i ständ på gatan eller stranden. Helt underbara, jag älskar den ta me tusen:) Amen för att komma till sak så hittade jag ett recept:)



Thailändska pannkakor, Roti


 För fyra personer behöver du:

  • 2,5 dl vetemjöl (rismjöl)
  • 1 stort ägg
  • 1/4 tsk salt
  • 0,5 dl iskallt vatten
  • 1 msk smält smör
  • Olja att steka

    Gör så här:

Blanda mjöl, salt, smör och ägg - späd med vatten och arbeta samman till en deg. Låt degen vila lite. Dela i bitar och kavla eller tryck ut till tunna pannkakor.

Stek de tunna pannkakorna i olja, fyll med banan och chokladsås och vik samman till fyrkantiga paket.





Googla på mat halv elva på kvällen lixom, näää inte sugen alls på mat...


Nytt försök

Nu känner jag mig bättre:) efter typ en hel dag i sängen och sedan en promenad i friska luften. Nu är jag så pigg så jag vet inte var jag ska ta vägen stället, haha. Ingela och Staffan var precis här på middag. Vi hann precis grilla färdigt innan stört skuren kom. Ibland har man tur:) åskade gjorde det t.o.m. Myyys! Idag har vi även lämnat och hämtat bilen från service. Ingen rolig grej det där men nu äre gjort... synd bara att man blev 2800:- fattigare, kändes bra så här i slutet av månaden... eller inte.

Våran roliga helg då!:)
I lördags var en kanon kväll. Först åkte jag och Lisa hem till Anna på super go middag. Hon har skills den där tjejen;) massa snack blev det, skönt att lätta hjärtat ibland;) Vid åtta sen begav vi oss in till stan och katalin för att checka in Hoffmaestro. Vilken grym spelning det vart! De är bra coola alltså men satans vad varmt det var, huvva. Svetten rann bokstavligt tala, hahat! Efteråt begav vi oss hem för att ta en DUSCH (så illa vare) men oxå för att vi skulle åka tok tidigt till göteborg. Klockan sex på morgonen åkte vi 3 tröttisar och en as bakis person (morr). Alla slockande i bilen och jag höll på att oxå göra det flera gånger, farligt det där för det var ju jag visst som körde... Stannade och hinkade i oss lite kaffe så blev det bättre.
Väl framme så blev det ännu mer åka av:) Satans va kul det är me karuseller. Åkte ju inte alla men nästa gång, då ska jag!!!
Lördagen så spenderade vi även den på liseberg och på haj akvariumet. Men fy vad det regnade den dagen... men gjorde inte så mycket då vi mest åkte kållorado och flumride:)


på hoffmaestro


fyy va svettiga vi var...


på Liseberg:)


efter en tur i flumride... sjukt blöta! haha


På universeum. Ett litet kryp av nå slag som spottade sten




vi hittade nemo:)


the shark!!!


den här hajen simmade över våra huvuden hela tiden. Kändes som om man tog den på magen typ:) Skit coolt!


en liten apa i regnskogs-rummet



nej nu ska jag fortsätta se allsången:) måste ju vara sista nu denna sommaren??


.....

Jag mår inge vidare idag... Jätte trött och ont i huvudet. Känns som om magen är in och ut och illamående som står upp i halsen. Piss dag! Nu blir man väll sjuk oxå säkert...*suck*.
Helgen har iaf varit kanon! Berättar och visar bilder sen... nu ska jag gå och dra nå gammalt över mig....


Lördag och Hoffmaestro!

Vilken värme! Jag dör... Nu har man ju vant sig av med den och tycker det nästan är jobbigt istället, haha. Nej då jag har faktiskt njutit av den hela dagen fram tills nu. Har legat uppe i mammas och pappas pool på en madrass med Lisa hela tiden. Färg fick man oxå, wiiie! Härligt värre:) Men nu kom det moln och sen så lockade soffan liite, hehe.

Igår kväll var vi upp till mamma och pappa och grillade. Hela familjen var samlad dessutom inte alla gånger det händer. Jätte mysigt! Och god mat vare, som alltid hos mamma. Love my family♥


alla syskonen en julafton:)

Ikväll ska jag på Hoffmaestro!! Kommer bli galet roligt:) Lisa och jag ska till Anna innan då rå på middag och sedan möta upp de andra på katalin. Jag är så grymt taggad! Men det kommer nog bli hyffsat lugnt då vi ska åka klockan 4 på morgonen på söndag sen till Göteborg. Kommer inte bli många timmars sömn inatt känner jag, huvva. Robin ska på kräftskiva på söderby ikväll oxå så han kommer ju men vara lagom pigg i morgon bitti... Meeen så kul det kommer bli!!! Älskar karuseller:) allt som snurrar och helst upp och ned är bara för kul. Kommer bli en dunder helg det här, tror ja de:)


Freedag den 13:onde

Inte för att jag är skrockfull eller så men alltid när det är just fredag den 13:onde så är det nå kusligt... vet ej vad. Apprå på skrockfull, haha, jag är nog det iaf. Ni som gick i ramsta skola, höll ni oxå fingrarna i kors när ni gick under stegen vid gamla skolan?? Jag kom på mig själv sist jag var där att jag gör det fortfarande. Vadå gamla vanor sitter i! (måste ju typ vara 10 år sedan jag gick ut 6:an i ramsta...)

Inatt har det varit en sån där konstig natt igen. Vrider och vänder mig och vet inte hur jag ska ligga. Och så svettas man sen fryser man och sen svettas man... sen upp på toa ner i sängen ja och så vidare. Fattar inte hur Robin kan sova när jag bökar runt som jag gör, men förstår han när han sa att DU får sova ytterst. Hoppas det här blir bättre asså, hur ska man annars orka börja jobba igen...

Nu funderar jag på att ta en tur till gränbyC faktiskt. Detta BH problem börjar bli stort och sen så ska jag till söta Anna i morgon på middag innan Hoffmaestro och då vill man ju inte komma tom hänt:) Ska bli så kul att få se hur hon bor nu. Hus ägare och allt!

Först nu ska jag hjälpa pappa lite att skjutsa ut han på åkern och köra kärror, bonnunge som man är;)


Anna och jag på inflyttningsfest hos Kim och Karin, John är me på ett hörn oxå:)


Rolig dag!

Jag som var blogg sugen... men såg nu att avsnitt 8 av True blood blev precis färdigt nedladdat:) Ska väcka karl min nu och kika på det. Var så himla spännande det slutade sist så jag kan knappt bärga mig:)

Sen ska jag ta och gå och lägga mig tidigt idag. Är sjukt trött! Hoppas på en lugn natt...


Now my favorite serie!


För du är bäst!!!

Idag klarade yngsta systern körkortet!!! Så himla roologt! (fyyy vad jag börjar bli gammal, 92:orna börjar t.o.m ta körkort nu...)


Grattis Malin!!!!!


Klarade allt på första försöket oxå, inte illa! (gjorde ja me fast för hundra år sen, hihi)


Monty - Seglaren

Äntligen hittade jag låten och vilka som sjöng den, haha vad jag har letat! Skum video men härlig låt:)


Torsdag

Gog morgon! Hoppas ni har sovit gott. Min natt har varit hemsk. La mig inte förrens halv ett tror jag och bara låg och vände mig. Sen när jag äntligen precis somnat så ringer R och står utan för dörren. Jag hade visst låst och glömt tagit ur nyckeln, suuuck. Sen var det lögn att somna. Känns som om jag har sovit typ en halv timme i tagit i natt, sovit, vaknat, sovit, vaknat. Snacka om orolig natt! Det konstiga är att jag inte ens är trött nu... men det kommer väll:/

Nu ska jag väcka mitt bakis troll som ligger i sängen och trynar. Vi har faktiskt en tid att passa snart!


Min lilla Loke Toke;)


Sikken dag det blev:)

Varmt och härligt blev det idag, gillart! Idag skulle man ha legat och pressat i solen meeen det gjorde jag inte... får bli solarium snart, hehe.

På förmiddagen fixade vi me banken och grejade. Vi måste ju börja låna pengar nu... not fun men ska det bli ett hus så. Vi fick fylla i en blankett på näten om våra inkomster, utgifter, sparande och lån vi har nu o.s.v. Ska dit på möte nu bara och sen kan vi börja fixa mera med tomten och början till garaget:)
Till lunch sen fick jag me mig Robin in till stan för att äta en sallad på unico, bara älskar deras sallader där! Efter det sen mötte jag upp söta syster och vi drog en shopping runda. Kul för jag var på shopping humör! Försökte hitta nått tills på lördag, då vi ska till katalin och se Hoffmaestro. Hittade inget såklart... Kom hem me en kavaj och en skjorta istället:) inte dumt det.


Köpte även ett par nya svarta lite tjockare leggings då jag upptäckte här för ett tag sen att de jag har håller på att spricka i grenen! Bäst att vara ute i god tid innan det händer...

Vi tog även en mjukglass i solen nere vid ån, mysigt. Första mjukglassen för i år faktiskt, skandal!

Imorse bokade vi även hotell i göteborg nu till sön-mån. Vi ska på Liseberg jag, Robin, Lisa och Lasse. As kul kommer det bli. Checkade även in vädret innan vi bokade och det var stor sol över göteborg söndag och måndag, perfekt!




Nu sitter jag och smaskar i mig choklad fast jag inte får för Robin, hihi. Men han är inte hemma:)
Har han övergivit mig för en kväll me grabbarna så måste jag ju få tröst äta... skoja!
Jag ska upp till mamma snart jag och bjuda in mig på middag, det ska bli gott:) 


En dag kvar<3

Ny dag, nya tag. Och idag är det SOL! Häärligt:)


Oj då!

Igår hade jag 58 unika besökare på bloggen och 63 sidvisningar. Rekord!!

Men vilka är ni??


Nu börjar jag snart krypa på väggarna!

Hatar att vara inne. Vill vara ute! Men det är väll bara att inse fakta att sommaren är över. Nu är hösten här... fyyy! Sommaren gick för fort förbi.

Hujedamig vilket skyfall det kom igår! Pappa sa att det hade kommit 85 millimeter under bara några timmar. När skyfallet började så satt vi såklart i bilen och skulle precis gå in på ica maxi. Satt och avvaktade ett tag men sen så insåg vi att det är bara att springa... Blöta kan ja säga att vi blev! Käkade lunch på donken som tröst:)



Idag ska jag försöka få me min karl på shoppingrunda, får se hur det går... hehe.


Semester vecka två

Jag har sagt det förr och säger det igen -Vi har nog valt de sämsta veckorna att ha semester på denna sommar! Tänkte ju som så att augusti är ju alltid fin... jo men visst du! Jaja man är ledig iaf och slipper jobba:) I UNT i morse stod det iaf att det skulle vara hyffsat imorgon och på fredags så man får väll hoppas på det då.

Jag har varit riktig effektiv nu här på morgonen. Jag har både bakat bröd och diskat all disk. Hatar verkligen att diska men såå skönt det är efteråt då:) Men efter varje gång man diskar så intalar man sig själv nästa gång ska jag inte låta det bli så här mycket men funkar det då, neeej! Nu är det iaf gjort:) Men va skönt sen när huset är färdigt, då har vi diskmaskin!

Idag vette katten vad man ska hitta på... Nå skoj vill man ju göra... Får se va R har för planer.

Nej nu blire frukost men nybakat bröd. Inte helt fel:)


Bakis dag här hemma

Kräftskivan igår vart kanon mysig! Var så sjukt gott me kräftor och allt där till. Västerbottenost pajen som jag gjorde var underbart god:) skryt, skryt hehe. Blev rätt sent och när jag upptäckte det fick jag dåligt samvete att hundarna varit hemma själva så länge. Men de verkade inte bry sig så mycket om det när vi kom hem. Tröttisarna såg helt nyvakna ut när vi öppna dörren. Men va seg jag var i morse! Var upp engång vid åtta och gav hundarna mat och gick ut en sväng. Sen deckade jag i sängen igen brevid min snarkande karl. Vaknade inte förens klockan halv ett. Var nog första gången på länge ja sov så länge! Men skönt vare:) Robin for iväg och skulle flytta grävmaskinen från tomten till Rosersberg. Blev nå krångel så han är inte hemma än:( Hopppas snart! Jag är hungrig och sugen på coca-cola. Får bli en degar kväll ikväll framför teven tror jag. Söndags mys sådär:)

Nu har redan en semester vecka flugit förbi... Vart tar tiden vägen?? Den här veckan som kommer ska vi verkligen ta vara på tiden och göra något!

Är så grymt avis på Lollo och Nisse som åker till mamma-mia ön idag. Vad romantiskt! Hoppas ni har det jätte mysigt underbara vänner♥


älskar verkligen den här filmen. har nog sett den minst 10 gånger. bilden visar även den bästa scenen i filmen:) såå romantiskt! jag vill me åka dit!


Fredag kväll

Men åå vilken underbar dag det blev idag. Sol, sol, SOL! Det är fortfarande lite sommar kvar trots allt:) På förmiddagen idag så åkte jag med mamma till stan en sväng. Jag var på jakt efter BH och nya jaktstövlar. Hittade jag nått av det nå, Neej! När man ska ha nått så hittar man inget... Sen handlade vi en massa på ica maci till morgondagens kräftskiva:) Jag ska försöka mig på att baka en västerbottenostpaj imorgon, får se hur den blir. När vi kom hem sen begravde jag mg i en ny bok jag lånat av mamma. Kom in i den direkt, sånt gillar jag:) Man vill bara fortsätta så spännande var det! Tror jag ska läsa lite nu innan jag går och lägger mig me. Middag blev vi bjudna på hos mamma och pappa. Mumsigt värre oxå. Grillat blev det denna sommarkväll<3

Imorgon är det skjutning i Länna och pajbakning som står på schemat innan kräftfrossan:)

Natti natt nu mina fina♥


Fyyyy

Alltså WTF kommer alla bananflugor ifrån!!! De är ta me f*n överallt i lägenheten. Och ja jag har städat de finns där ändå! La precis min macka på bordet och vände mig om för att ta kaffet och vips så var min macka något som flugor får kalasa på, bläää.

Hatar dessa små kryp!


Så där ja!

Nu har jag knåpat färdigt på en blogg design:) men orkar inte lägga in den nu... får bli sen.

Igår vart det en jätte mysig kväll. Vi la i kräftburarna och sedan satt vi och grillade å snackade hela kvällen. Vid halv elva sen kom Paul och Marianne och då var det dags att se om vi fått nån fångst.

Lite fick vi iaf:)


Robin fick ro och jag vittjade burar:)


Vi orkade inte sova kvar där uppe så vi åkte hem sen efter vi kollat alla burar. Robin åkte med pappa i morse igen för att vittja burarna en sista gång och sedan ta upp dem. Pratade me han nyss och det hade varit bättre me kräftor nu på morgonen än igår. Kul!! På lördag blire kräftskiva för hela slanten i Lagga:) ÄLskar verkligen kräftor!

Idag är det ju faktiskt fint väder (ja ni hörde rätt, haha). Blev ju inge kolmården då Robin åkte till Lagga ist. Får bli norrköping en annan dag. Nu tror jag att jag ska kila upp till mamma en sväng och se vad hon har för sig:) Ibland så bara älskar jag min mamma. Hon är för go alltså och speciellt just NU.


Slö dag!

Jag är slö, hundarna är slöa. Det är bara Robin som är effektiv här hemma. Han är på tomten och gräver det sista. Men inte undra på att man är slö då! Piss väder utomhus ju. Vi har verkligen valt de sämsta semester veckorna på hela sommaren. Satt igår kväll och tittade på sista-minuten resor, skulle va så skönt att sticka ifrån det här men det kan vi ju inte heller göra:/ Hoppas, hoppas det blir bättre. Vi har ju faktiskt 2 veckor kvar:)

Idag blire som sagt en inne dag. Jag ska ta tag i mitt nya pyssel-projekt som har legat på is några dagar. Ikväll ska vi till Lagga och fiska kräftor. Det är så mysigt! På me regnstället antar jag... Imorgon om det är uppehåll ska vi åka till kolmården jag och Robin. Men det får vi se imorgon:)



Nu längtar jag faktiskt till vintern! Precis som Ingela sa igår. Får då kommer Andreas och Lindas bebis! Guu så mysigt:)

Linda hade börjat känna hur det sparkade där inne nu. Vilken häftig känsla det måste vara. Kan det inte bli december nu!! hihi

Hur bra är den inte!

Just love it!



Nej nu ska jag åka till vet med Cia. Hon måste skrapa tandsten och sedan få visa upp sitt tandkött, tror de är nån infektion eller nå liknande.


Tisdag nu då

Den hektiska helgen är över och semester lugnet börjar hinna i fatt mig. Hela helgen blev det tidiga mornar och sena kvällar, huvva. Robin har slitit på som sjutton han, min flitiga lilla myra:) Men nu är allt berg bort sprängt och tomten börjar se ut som just en tomt. Kommer bli välldans fint! Robin åkte till tomten i morse igen för att gräva mera. Vi har ju lånat hem en större grävmaskin från IVV som ska snart lämnas tillbaka så då är det ju bäst att passa på att göra så mycket som man hinner. Det tråkiga är att jag inte kan göra så mycket... Men det kommer! Jag ska istället umgås me Lollo en stund idag. Hon är på väg hit så ska vi bege oss till wik och gå en promenix me vovvarna sedan ta en fika me Lisa i ny-fiket:) Mys dag!

Igår var en riktig mysig kväll! Vi var till Reta i Vänge på en aloevera kväll. Vi han både me fotvård och hudvård, intensivt ja visst! haha. Kul vare. Mindre roligt att jag kom hem 700:- fattigare... men äsch vad gör det om hundra år lixom och gerjerna ja fick me mig hem var as bra! Man ska investera i sig själv! Bland alla krämer jag fick me mig hem så köpte jag även ett mineral puder, as bra! Aloveras make-up var kanon. Det får bli en maku-up kväll me bestämde vi, fast i september:) Kul att Lollo har börjat sälja! Igår var även jag, Malin, Lisa och mamma till Thun´s. Blev riktigt besviken då jag inte hittade nått. Kom endast hem med choklad. Jag drog den slutsatsen att Thun´s var bättre förr, för det vare!

Nej nu ska jag klä på mig nå anständigt för nu borde Lollitan dyka upp snart:) Ciao!