Nytt smeknamn; Bullen...

-Vaken??
jag är det knappt. Hatar att gå upp tidigt när man inte måste gå upp igentligen... sen när man sover som en kratta på nätterna me. Gick upp halv sex i morse för att skjutsa Robin till jobbet. Han lämnade in sin firmabil igår i upplands-väsby på service. Finns det inget i uppsala lixom?? Men men... Tänkte iaf att jag skulle gå och lägga mig igen när jag kom hem men det gick inte! Sitter nu och surfar lite ist och dricker en kopp te. Ska försöka somna om om en stund igen.

Börjar bli riktigt depprimerad nu, satt och tänkte på att det bara är idag och sedan fre, lör, sön kvar på semestern. Vill inte tillbaka!!! Nästa vecka kommer vara en hektiskt vecka me *suck*. Jobb mån-tors kvällar sen hundutställning på gotland fre-sön. Gotland kommer bli kul men känner jag Mikaela rätt kommer det bli stress där me;P Bara bita ihop! Längtar tills våran nästa semester i början på oktober, haha. Eller jag längtar till oktober i största allmänhet;) sen december då jag fyller år, det är jul och nyår + att Lindas och Andreas bebis kommer! Vi ska till Linda och Andreas ikväll, så kul! Hoppas på lite mag-petning;)

Nej om man skulle försöka sova en sväng nu. Sedan tänkte jag ta en tur i skogen me mina nya stövlar och leta lite svamp. Ska även hämta ett HM paket i flogsta sen, spännande! Kommer inte ihåg vad jag beställt förrutom att det är en as snygg sjal (fast den skulle komma senare, morr).


Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad ska du göra i oktober??

2010-08-20 @ 13:51:25
Postat av: Elin

sv; Vi ska till Warsawa (stavas det så??) med Robins jobb på lite mini semester. Ska bli mysigt! Är tydligen en vacker stad?? Nått som man aldrig skulle ha åkt till själv så det ska bli kul:)

2010-08-20 @ 16:59:35
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback