Gravid lista:)

Nu har jag tråkigt, haha. Fjärde inlägget ikväll lixom... Blir så himla rastlös när Robin inte är hemma. Filmen var ju såklart dunder bra, vad annars?? Nu när jag har alla 3 filmerna fresh i minnet så ska jag äntligen börja på sista boken:) Spännande! Kommer dom gifta sig? Blir hon förvandlad? Eller väljer hon Jacob istället??
Ja ja nej ska snart göra mig i ordning för natten. Börjar sju imorgon bitti... Sen har man ledig helg!! Känner att jag kanske är på väg att bli sjuk... Har frossa och sen blir ja tok varm om vart annat, huvva.

Tänkte göra en sån här lista som alla har gjort... Kul tidsfördriv:)


När fick du redan på att du var gravid?
12 juni 2010 plusade jag på stickan

Hur reagerade du?
Först trodde jag inte mina ögon sen började jag gråta. Kände mig så himla kluven.

Var bebisen planerad?
Visst att vi hade pratat om att vi skulle skaffa familj men kanske inte så snart, haha. Huset hade gärna fått varit klart först och jag påbörjat min utbildning. Så Nej det var inte planerat men samtidigt visste vi att det kunde hända då vi inte skyddat oss på ett tag. Men det blev mycket välkommet efter att det fått smälta in lite:)

Tänkte du någonsin på abort?
Nej det gjorde jag aldrig

Hur reagerade pappan till barnet?
Som mig, haha. Först chockad och sedan glad

Hur gammal kommer du vara när du föder?
24 år kommer jag vara

Har du förändrats sedan du blev gravid?
Jag vet inte riktigt... Ja humöret det svänger ju väldigt men det har det nog alltid gjort mer eller mindre, haha

Kroppsmässigt?
Ja man har ju gått och blivit tjockis:) Har lagt på mig sju kilo hittills. Tror inte jag har gått upp så mycket på kroppen förutom magen och brösten. Kommer ju fortfarande i mina byxor lixom, fast att man kan ju inte stänga dem i midjan förstås:P

Vad är det bästa med att vara gravid? 
Att det är mysigt att känna hur det rör sig där inne. Häftigt om inte annat! Har fortfarande så sjukt svårt att förstå att det växer en liten människa i min mage, en människa som jag och Robin har gjort. Känns så overkligt! 

Och det sämsta?

Ja det är ju inte en dans på rosor direkt... Man känner sig konstant trött och klumpig. Värk kan komma lite varstans men det jobbigaste för mig är nog att jag sover så dåligt! Känner mig aldrig utvilad.

Är du rädd för kommande förlossning? 
Både och. Jag är inte rädd för smärtan iaf... Mest att det ska hända nått med barnet. Sen vill man ju inte heller få nå komplikationer själv.

Vet ni vad barnet har för kön?
Japp det är en liten kille:)

Har ni bestämt namn?
Ja det har vi! Men vi håller det hemligt för man vet ju aldrig när man väl får se honom så kanske han inte ser ut som en sådan.

Hur valde ni namn?
Det var Robin som kom på det faktiskt och det kändes så rätt när han sa det.

Speciella likheter som du vill att din bebis ska få efter dig eller pappan?
Det bästa från båda måste jag nog säga. Hoppas han ärver Robins tålamod bara, haha. Annars stackars sate...

Är din bebis lugn eller livlig i magen?

På dagarna är den lugn. Känner nån spark då och då bara. På kvällarna är det mest fart där inne. Lite jobbigt då det är lönlöst att kunna somna när han bökar runt.

När tror du bebisen kommer att födas?

Ja det är ju beräknat 8 mars... Men ja tror det blir tidigare då jag själv är en månad tidig och Robin var även tidig han. Mamma har fött alla mina syskon för tidigt me... Men det där är ju skiit svårt att veta. Säkert går man över tiden bara för att man tror att det blir tidigare... Jag har 8 mars som mål iaf:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback