Nu är alla julsaker puts-väck!

Idag har jag varit ledig. Så himla skönt! Ångrar mig lite att jag tog på mig ett extra pass denna vecka. 6/7 dagar är inge vidare att jobba... Men den här helgen blir det money, money:) Jag jobbar nyårsaftonskväll och sedan på dagen lördag och söndag. 3 dagar me storhelgs OB + att jag jobbade julafton dessutom. Bra lön nästa månad!

Dagen började me en låång sovmorgon. Lisa och ja fick för oss att joijna grabbarnas utekväll igår, så vid 22 drog vi in till pictures för lite socialtumgänge:) Kom nog inte i säng förens klockan var två sen och då deckade jag bokstavligt talat i säng. Men kul vare:) 

Annars idag har jag åkte på en maxi och bolagets hadling me Lisa och Johan. Sen har jag pysslat här hemma. Torkat golven för andra gången på kort tid. Cia löper ju just nu så det ser ut som stockholmsblodbad här hemma i mellan åt. Tikskyddet hatar hon så det åker ju av ibland...

Så skönt nu är alla julsaker borta! Jag älskar verkligen julen men så fort den är över så spyr jag på allt som heter tomtar och andra juliga saker. Inte för att vi hade så mycket uppe direkt men nu är det skönt att det är borta:)

Från fullerö shoppingen igår me Lollo så fick ja även me mig denna fina från cult design hem...


"FÖR ATT LYCKAS måste man ta risker"


Kommentarer
Postat av: Ida

haha, då kanske det inte bara är jag som inbillar mig att jag fått en liten liten kula. :) min sambo skrattar åt mig och säger att jag spänner ut magen med flit, men det gör jag inte! :)

Jag har mått riktigt riktigt illa sen v 5. Men nu har det börjat försvinna. så himla skönt. nu är det bara den här himla tröttheten som tar kål på mig.



Vilken fin ljusstake. älskar verkligen cult design!

kramar

Ida

2010-12-30 @ 19:46:57
URL: http://kevlarsoul.gone.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback