Söndags mys

Söndagen har bara runit iväg känns det som. Vi hade en lång sovmorgon i morse och sedan for jag till maxi med Lisa o Johan införskaffade grejer till kvällens måltid. Nu sitter vi här i soffan o är nästan för mätta. Blev så himla gott! Vi gjorde lövbiff fylld med tomat och parika färskost och klyftpotatis med morötter. Snart ska vi se på en film med diverse godsaker till. Häärlig söndag sådär:)

Gårdagen blev lite annorlunda än vad jag tänkt... Skulle ju ha jobbat kväll men eftersom Lisa har fått salmonella så har jag troligen det med:S Så jag får inte handskas med mat eller umgås me dem som har nedsatt immunförsvar. Och jag gör både och i mitt jobb så... Idag var jag in på sjukhuset och lämnade prover så jag får inte jobba förens jag fått svar på dem. Svaret skulle komma på onsdag eller torsdag så det blir lugna dagar nu i veckan. Jag som till och med längtade till jobbet nu efter semestern... första gången man längtar och då får man inte. Iaf så kunde jag inte hålla mig från att följa med ut igår kväll, skulle väll inte igentligen men va fasiken. Blev en lugn kväll iaf så det gjorde nog inget:) Vi gick till saluhallen och där var det tydligen nå sommar tema. Skit nördigt, det är ju vinter lixom! Trevlig kväll och en relativ tidig hemgång blev det. Var skönt att må bra i morse:)

Nej nu ska vi mysa ner oss i soffan:)
Imorgon ska jag på lodjurs jakt med pappa i Almunge. Ska bli ruuligt!


Sötaste paret på platina igår.
Om man bortsett från mig o Robin förstås;)


Freeedag!

Underbar dag idag<3
Är så lycklig!

Idag har det varit en riktig åka bil dag. Robin o jag var till danderyd i morse på ett möte hos fiskarheden. Nu är äntligen bygglovet i fyllt och ska snart bli iväg skickat. Vi gjorde även oxå sista ändringen på husritningen, nu känner vi oss klara och nöjda. Ändringen idag var vardags rummet som fick fönster ända ner till golvet och så ökade vi dessutom ut med två stycken fönster till för att få det ljusare. As snyggt blev det:)
Efter det for vi runt i uppsala till olika ställen och upp till gränbyC en sväng. När vi var på bolaget så fick jag typ ett kramp anfall i magen. Kunde nästan inte stå på benen... lite läskigt. Har fortfarande lite ont, skumt. Borde kanske ta och boka det där läkarbesöket som mamma tjatar om. Stackars Lisa har förmodligen åkt på salmonella infektion efter Thailand och tydligen Agneta oxå. Hoppas inte jag me har fått det men då borde det ha visat sig tidigare. Lisa fick åka in till sjukan och få dropp t.o.m, stackarn!! Kunde ta tid att bli frisk, hoppas det går fort iaf.

Nu ska vi åka till Robins föräldrar. Vi blev bjudna på mat där ikväll, det tackar man ju inte nej till:)


Boooring!

Sitter just nu och försöker plugga. Har noll motivatin till det. Bara två frågor kvar så slutet börjar närma sig iaf, sen ska det ju iof ren skrivas och sedan mailas iväg
 S U C K ! ! !
Läser just nu om gerotranscendens. Gissa vad det kan vara ni:) Är ganska intressant igentligen men ORKAR INTE! När man måste är det inge skoj. Men det ska ju vara klart tills imorgon sååå, kämpa kämpa

Vill tillbaka till Thailand just nu! Sol värme, god mat och inga måsten. Brännan börjar redan lossna:( ändå har jag inte flagnat det minsta. Men jag ska fasiken INTE lägga mig i solariet, fast ja är bra sugen... Säger till mig själv hela tiden hudcancer, hudcancer, HUDCANCER! Fjantigt igentligen att man kan må så bra av lite brun färg...



Brunt ät fiiint;)

Åter till min intressanta bok....


Love


Cia♥


Loke♥


God Morgon!

Jag är vaken alldeles föör tidigt. Vaknade halv sex av att Robins klocka ringde och fick sedan inte sova längre;) Lika bra att gå upp sen för det var lögn av somna om. Sitter nu här i min ny inköpta morgonrock och mysiga filt med en kopp te och tittar på nyhetsmorgon. Känns härligt faktiskt!

Igår var det skola som gällde. Kan inte säga att jag längtat tillbaka precis men jaja dan gick. Fick en heeel bibba med uppgifter som jag ska göra till torsdag för att jag missade förra veckan. Kommer bli SÅ roligt... Efter skolan igår så gick ja över till Lollo en sväng. Hon har ju fått hem lilla Cleo nu:) Sååå himla söt! Finns inget underbarare än valpar och staffarna är ju bara för mycket som små. Cia och Cleo kommer bli bästisar tror jag;)
När jag kom hem så möttes jag av en härlig mat doft. Robin hade gjort sjömansbiff, typ det bästa jag vet. Han är kung på att göra det oxå, smarrigt värre! Blev även en semla till efterrätt:)

Söta lilla Cleo<3

Blev så himla förvånad igår, fick ett sms att mitt paket från bubbelroom hade kommit till posten. Jag la in beställningen på lördagkvällen och så kommer det sen måndag eftermiddag. Snacka om snabba ryck! Blev hel nöjd med min shopping. Jag har letat och letat efter en mysig morgonrock men har inte hittat nån på stan. Blev less och sökte på nätet ist, hittade en på bubbelroom och den fick de bli. Kunde ju inte låta bli att klicka hem ett par örhängen och en skjorta me:) är ju så lätt att bara klicka, haha.
 

Örhängerna hittade jag inte bild på nu men dom var me fina:)

Nej nu ska jag ta mig en tallrik yoghurt och sedan börja plugga... Klockan två är det möta på dalby, skulle vara skönt om man var klar me uppg tills dess


Lycklig<3

Man kanske skulle försöka sig på en liten uppdatering här... det är så svårt att börja igen när det har legat nere ett tag. Hänt så mycket men ändå vet man inte var man ska börja.

Nu har det iaf gått 4 dagar sen man kom hem från paradiset till det här skiit kalla landet. Seriöst det är 50 graders skillnad. När vi åkte från krabi så var det +36 grader. Jag vill tillbaka!!! Var en helt underbar resa som SKA göras om nästa år, fast då ska Robin med. Det var nog det värsta jag varit med om, att vara utan honom i 3 veckor. Men nyttigt också, tror inte vi har varit så här nykära någon gång, haha. Heeelt underbart<3

Den första veckan i AoNang så bodde vi hos våran faster. Jätte fint hus med egen pool och stor trädgård. Inte svårt att leva som kungar där när allt är såååå billigt. Sen måndag till fredag andra veckan åkte vi till phi phi island och bodde på hotell. Heelt underbart! Vilken ö! Vi tog en båt utflykt runt phi phi lay och snorklade. Snorklingen var något av det häftigaste jag gjort, är som en helt ny värld under ytan med as coola fiskar och koraller. Det ska jag göra igen!! Vi åkte även runt på jätte fina stränder t.ex till den där "the Beach" spelades in med Leonardo DiCaprio. Jätte vackert! Vi badade i en lagun med det klaraste vatten jag någonsin sett. Paradieset som sagt:) Blev en hel del party på ön, var mest folk i våran ålder där. I ao nang var det bara par och äldre... Iaf så pajade min mage av all stark mat och sprit, så natten till torsdagen spydde jag blod (!!!!). Kände inte riktigt för att uppsöka läkare där nere så satt i telefon ett bra tag med läkare här hemma. Gissar på att jag kommer få en riktig saftig telefon räkning snart... Men det är det värt. De fick mig lugna. Måste söka läkare här hemma snart tror jag så det inte är nå allvarligt. Resten av tiden i thailand höll jag mig till mildare mat och bara öl och det gick bra:) Sista dagarna innan vi åkte hem så kom Anna och Kristoffer till ao nang. Skit kul! Vi åkte till Lisas och min favorit ö, Poda och var där och solade och badade. På de tre veckorna som vi var i thailand gick vi ut och käkade både lunch och middag varje dag utom två gånger + att det blev en hel del shopping och ändå har man pengar med sig hem och det är inte sop rent på kontot. Sjukt billigt att leva där! Det är bara resan dit som kostar. ÄLSKAR THAILAND
När vi landade på arlanda så stod Robin och pappa och väntade på oss. Jag blev alldeles tårögd av att se dem. Eller ja kanske mest av att se Robin, haha. Var så underbart skönt att slänga sig i hans armar, ville aldrig släppa.

Det är så svårt med tidomställningen tycker jag. När vi kom ner till Thailand var det inte alls svårt. Det ända var att vi tog en siesta dagen efter men det behövde man iaf göra för av den starka solen. Men nu när vi har kommit hem så är det skiit svårt. I fredag somnade jag sju på kvällen och i lördags nio. Det värsta är ju att man vaknar mitt i natten då och är as pigg. Blir tokig! I går kväll tvingade jag mig att vara vaken till tio men det var svårt. Man känner sig ju inte speciellt social direkt. Men nu är jag pigg:) (kan iof bero på att jag och Robin sov middag vid tre tiden...)

Idag så har Robin varit ledig från jobbet så vi tog en åka-runt-och-fixa-grejer-dag. Känns som om det inte finns någonstans som vi inte har varit på. Mycket blev gjort och det var skönt (och även en till sak som jag har lääängtat så efter!!). Vid lunch så åkte vi till Viktor och så gick vi ner på stan och käkade, myys. Hel skön dag så vi förtjänade en tupplur när vi kom hem. Nu är min prins i Åkersberga på möte och jag sitter och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle behöva skriva uppsatsen färdig till skolan imorgon men vem orkar det... Sitter ist och glor på OS. Var det någon som såg hockey matchen i morse btw?? Ren utklassning. Bra Sverige!

Jag har inte tagit så mkt kort på semester för min kamera är kass men Lisa har tagit massor. Kolla facebook vetja:)
Här är några iaf
 

 

(förstår mig inte på det här... varför blev bilderna små?? Men som sagt de finns på facebook:)
 
♥♥♥
Kärleken är så stor! Jag älskar dig Robin så det gör ont i hjärtat. Den här helgen har varit den mysigaste helgen ever. Ser fram emot ett långt liv med dig. JA det gör jag:)


Så här bra har vi det...


Här är polen vid Agnetas hus. Jätte fin!! (har visst glömt at ta kort på hela huset...) Här har vi legat och guppat i många timmar nu:)


På AoNang beach, det ligger ca 10 minuter med bil från där vi bor. Finns en hel del sånna här söta små apor där som äter ur händerna.


Lisa o jag gjorde en egen lite trip runt kyckling ön och till poda. (Kyckling ön i bakgrunden) Vi hade en jätte rolig gubbe som körde long-tail-båten, efter han släppt av alla andra så fick vi åka runt själva me han. Snällt! Han skulle fotta oss mot alla bergen hela tiden, ibland är det skönt att vara tjej:)


On the boat to Poda!!


På podas strand. Har nog aldrig sett finare o klarare vatten! Helt underbart vackert.


Bilderna blir verkligen som man har sett dem på vykort och liknande. Jag är heelt såld på thailand! Vackrare land får man leta efter!!

Idag ska vi ha en hemma dag. Eftersom vi låg och pressade igår så får man sota för det idag, men det äre värt:) Jag har blåsor på näsan, ajajaj. Men det ska förhoppningsvis gå över snart:) Aloeveran känns att den hjälper iaf. Precis nu så bokade vi hotell på Phi Phi island. Vi ska dit på tisdag nästa vecka och vara där till lördag, ska bli kuuul!

Nej nu ska vi ta en trip till den lokala marknaden o köpa lite frukt till lunch, yummie!

Nu börjar saknaden bli STOR efter min älskling! Tur att skype finns iaf, annars hade jag gått under.
Älskar dig såå mkt Robin!♥


1 februari...

... och 18 dagar kvar i paradiset! Buuhhu. Dagarna går alldeles för fört som farmor säger (och då har hon ändå varit här i två månader). I förr går låg vi på stranden heeela dagen. Var helt underbart skönt. Så himla tråkigt bara att man inte kan ligga i solen så mkt, gör man det så blir man röööd fast man har solskyddsfaktor 30 på sig. Har aldrig varit känslig för solen men här är den super stark!

Igår så var vi här hemma hela dagen och låg o guppade i poolen. Sen var vi ut o käkade på kvällen. Super god mat! Allt är gott hela tiden:)

Idag ska vi till krabi och shoppa loss. Var ett stort köpcentrum där:) ska bli ruuligt:) Jag har tittat ut så mkt fina prylar här i AoNang som jag ska shoppa sen innan vi åker hem. En jätte fin trä grej att ha på väggen hittade jag igår, stooor! Den ska Agneta ta i sin väska sen när hon åker hem i maj. Snällt av henne! Allt som jag hittar vet jag precis var jag ska ha i huset sen, hahaa.

Nej nu en liten uppiffning och sedan en vaaarm promenad till bussen.

(Bilder komer senare... vi har inte tagit så många ännu för man vill ju vara mer brun då!)