Frukost stund...

har guld i mun, eller vad de nu brukar säga. Så skönt att sitta i morgonrock i soffan och äta sin macka och dricka sitt te utan stress. Älskar frukosten! Viktigaste målet på dan jue;)

Sitter just nu med lite blekning på en hår slinga. Tänkte prova hur det blir innan man kladdar på i hela håret... Finns ju risk för att det blir röda/gula slingor eftersom jag har så mörkt hår. Det visar sig alltså snart:)
Mikaela ringde förresten alldelas nyss och var jätte glad. Cias höftröntgen reultat hade kommit nu och det var bättre än vad de hade sagt på röntgenavd. Hon hade en A höft och nollor på armbågarna. Bästa resultatet!!! Första avkomman som har det från Mikaelas kennel. Så nu skulle hon o hennes mamma fira:) Älsklings Cia<3

Igår kväll blev det en lugn och skön kväll. Var upp till mamma och pappa på en bit mat först. Malin fyllde 18 igår så vi firade henne lite grann me:) Hoppas att er utkväll blev kul:) Sen vid tio så knallade jag hem me vovvarna och myste ner oss o soffan till en film och popcorn. Härligt! Ibland är det skönt att vara hemma själv:)
Just nu ligger prinsen i sängen och gnyr och önskar säkert att han me var hemma igår, haha.

Nej nu ska jag checka slingan och se vad den kan ha fått för färg:)

Chaoo


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback