Min midsommarhelg!

Den var helt underbar! På midsommaraftons dag jobbade jag först, sedan bar det av hemmåt för att snabb duscha och sedan ta min älskade och åka upp till stugan där min familj var. Stress, stress, stress vart det hela dagen kändes det som. Jobb dagen var verkligen pain! Allt på en gång vart det typ hela tiden. Vart så grymt trött och slut i kroppen när ja landade vid stugan sen... Men kvällen blev jätte mysig! Älskade familj<3

Sol har det ju varit me hela helgen förut på lördags kvällen när himlen öppnade sig. Men sådant hör till svensk sommar, visst:) Söndagen blev ju bara för underbar. Lisa och ja pressade hela dagen lång och det gav resultat som hette duga! Bye, bye white skin lixom, hihi. Söndags kvällen sen väl hem kommen drog vi en grillning me Oskar och Lisa här hemma. Skönt avslut på en underbar helg:)

Systemkameran var ju självklart me hela helgen:)


Lill kusinen Arvid


Sjunga måste man ju till snapsen:)


Söta lilla farmor


Min lilla prinsessa fick posera lite:) Visst är hon söt i nya halsbandet?? Rosa ska det vara!






Pappa och Robin fiskade, la nät, satte ut saxar och ölade all weekend long:)


Cia står och vakar över Lasse i båten.




Farmors lilla Ester myser i Lisas famn


Stekit värre blev det på Söndagen sen. Här är pappa och Gustav ute och fiskar




Lunch uppe på berget


Himlen öppnade sig. Riktigt sol-regn blev det. Såå fint!


Men grillas skulle det göras ändå:) Farbror var en torris och tog fram paraflaxet


Glömde ju berätta att min snälla pappa var och fixade en "stuga" åt oss så vi kunde sova kvar uppe vid Eda. En husvagn från -74 var han iväg och köpte... Jag som aldrig mer skulle sova i husvagn... Men hellre det än tält så, tack snälla pappa:) Men snacka om att det syntes att den var från 70-talet. Orange, brunt och rött var hela inredningen i, huvvaligen. Imorgon ska jag på min lediga dag fixa lite pynt och nödvändiga prylar som måste finnas tills nästa gång det blir sleep-over i denna där. Skönt iaf att vi har en "stuga" vi me:)

Den här synen möttes jag av i torsdags kväll när pappa kom hem med sitt fynd...

Gull-pappa;)

 


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback