Lyx!

Måndag morgon och jag fick en underbar start på dagen. Robin fixade hundarna innan han åkte i morse så jag fick en sovmorgon till halv 10. Så sjukt härligt! Känns som om jag inte fått sova ut på jätte länge men nu har jag verkligen gjort det:)
Igår hade vi en riktig mys kväll. Lagade god mat och hyrde film och bara ägnade oss åt varann. Elin och Robin tid;) Super mys! Vi hyrde fimen "the road", skulle vara en thriller men nå så värst läskig var den inte. Men klart se värd! Efter det tittade vi på Rambo som gick på 4:an. Jag var helt förvånad att inte nån av oss somnade faktiskt, annars brukar vi vara specialister på det;)

Annars i helgen då... jo den har bestått av jobb, jobb och mera jobb. Men jag har även hunnit me och steekt i solen. Hoppas det är lika fint nästa helg för då är jag ledig! Nästa helg är det även personalfest och det kommer bli ruuligt:) 
Men vad jag önskar ibland att man hade ett normalt jobb! Jag menar mån-fredag, 7-16 jobb. Har valt fel yrke då tror jag, haha. Men nått vård jobb måste ju ha normala tider, eller?? Hoppas det kommer in lite mera jobb snart till ackis så man kan söka dit! Inte för att jag van trivs på mitt nuvarande jobb men jag vill utvecklas och lära mig nya grejer.

Idag är jag ledig! Så fucking nice, haha! Funderar på att åka till arkens zoo en sväng och sedan fortsätta till gränbyC. Måste byta en sele till Loke och sedan fixa lite nagel grejs till my self. Skulle ju även umgås me Lollo idag så får se om hon är me på min plan eller om det kanske blir en lunching tillsammans bara:)

Ha en bra dag idag så länge!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback