Evig kärlek



Idag har vi varit förlovade i 1 månad och ett par i 19 månader!!


Tomorrow is a BIG dag;)

Nu har lilla Cleo åkt och jag sitter och väntar på älsk ska komma hem från tomten. Ikväll blire grillning me vänner och kanske en öl eller två:) Det blir iaf lugnt för jag ska köra imorgon bitti. Imorgon vankas det utställning för Cia i Österbybruk:) Ska bli kul!!
Efter det sen blire hem och vända och åka till Söderfors, där Robin föräldrar, Andreas och Linda med vänner campar. Blir grillning och vin-pimplande har jag mina aningar om;) Vi sover även över där i Robins föräldrars husvagn. Får se hur det går:) jag är INGEN camping människa!

Håll tummarna för oss imorgon!=)



-från förra sommaren då Cia fortfarande gick i valpklass


Can you talk to me!

Det var nog det bästa tandläkarbesöket jag varit på någonsin! Jätte gullig snäll tjej som tandläkare hade jag. Tror jag ska sluta oroa mig för att gå dit i fortsättningen. Det är ju bara löjligt att vara rädd för dem (får se om det låter så om 18 månader när jag ska dit igen...). Till min stora förvåning blev jag inte ruinerad heller:) 162:- kostade kalaset, bra tyckte jag! Tydligen så införde moderaterna nå bidrag när de kom till makten, så 300:- varje år får man i bidrag. Jag hade 3 år innestånde så 900:- rabatt fick ja, Tack moderaterna!!! Jag ska rösta på er igen i år som tack!:)

Just nu har jag tre vilddjur som flyger om kring i lägenheten... Nyss var de ute på den ny sådda åkern och for så min lägenhet är inte allt för vacker just nu. Regn, jord, hundar och överskotts energi är inte en bra kompo, noooo noo!

Hämtade ju min söta lilla svärmor inatt i staden... Var ett äventyr det me, haha. Jag vaknade halv två av min telefon och i luren var det någon som sa "det är din lilla fulla svärmor som vill åka hem nu". Så dragen har jag nå aldrig sett na men glad var hon iallafall, haha. Prata mkt kan hon sen innan men nu... munnen gick i ett från stan till hagby. Men kul var det att lyssna! Nu har jag en innestående Ingela:)

Idag ska jag göra nada. Skippar att åka till Lagga, gör det en annan dag istället. Man kanske skulle ta och baka:)

Idag är det fredag, tjaallallala!


Tired...

(det här skulle ha blivit publicerat 7 i morse men blev det inte av någon anledning...)



Fullt ös så här på morgonkvisten. Cleo och Cia har dragkamp om en strumpa:) Usch snart väntar ett tandläkarbesök...


Melodifestivalen- Semifinal

Sitter just nu och väntar på resultaten... Hoppas på att Anna ska gå vidare!!!

Tror jag ska gå och brygga en kopp kaffe snart så jag inte somnar. Har lovat att hämta svärmor inatt på katalin... Hennes jobb har personalfest där. Imorgon bitti kommer lilla Cleo och ska vara här under dagen medans Lollo jobbar. Imorgon ska jag även till tandläkaren, Hjälp! Finns det nå värre, ja kanske gynekologen... Men hatar verkligen att gå till tandläkaren!
Imorgon är det även 1 år sedan farfar gick bort så jag ska nog åka till Lagga en sväng me. Får se hur dagen blir:)

Hejja Sverige!!!!!


Lät du henne komma närmare - Melissa Horn

Nu blire en fika paus i målandet och saft kokandet!
Eftersom det ekar i vårat kylskåp så fick det bli dessa två till frukost/lunch/fika...

 
Drycken är riktigt god faktiskt, inte sådär sur som tranbär brukar vara. Man fick den vid målgången på vårruset men hade visst glömt bort den:) Chokladen är sådär... Salt i choklad är inte riktigt min grej. Sött är gott:)

Nej nu åter till min rabarb och citron saft:)


Då var man rik igen då:)

Alltid lika härligt att logga in på banken varje månad den 27:de och se saldot. Kanske inte lika roligt imorgon sen när alla räkningar är dragna och man inser vad man har kvar att leva för... men det är morgon dagen det! Idag är det 27:de och jag är RIK! haha.
Robin och jag ska bränna lite stålersch sen senare idag. Han hade hittat en skrivare på mediamarket som var bra och jag vill till ikea. Robin har länge klagat på mig att vi inte sopsorterar, Ja men börja själv då rå lixom!! Men idag ska vi iaf införskaffa lite olika källsorterings burkar, för det är ju mycket roligare att börja när man har fina burkar att lägga skräpet i... Aja men nu ska inte vi vara några miljöbovar längre iaf! Synd bara att det ska vara så jäkla tråkigt, finns ju roligare saker att ägna sig åt! Sopsoterar ni??

Idag känner jag mig iaf mkt bättre. Ingen feber eller huvudvärk och inte lika många snorpapper. Sköönt! Men det var nog lika bra att vara hemma idag iaf så man blir helt frisk. Idag hade jag ju även tagit åt mig ett extra pass så det är ju inga slantar från min ordinarie lön som jag går miste om men lite surt ändå... Får glädja mig me att hela förra helgen så var det storhelgs OB och då 100:- mer i timmen, kommer synas på lönespecen det!:)

Idag ska jag nog fortsätta försöka läsa ut min bok och sedan gå upp till pappi en sväng. Igår kväll hade jag lite tråkigt så jag bakade kärleksmums (även kallade chokladrutor) till honom, får se om han blir glad!



Det är inte lätt!

Vad jag har suttit och pulat med en design till bloggen. Känns som flera dagar som man slår ihop allt, men jag får ju ALDRIG till det! Nu fick det bli en sån där gratis design istället för att jag förstörde min gamla... Typiskt att man inte känner någon som är haj på sånt där men whatafuck.

Dagen är seeeg känner jag. Har snart sitt sår på rumpknölarna. Ute blåser det ju så mkt så där kan man inte vara. Trist att vara sjuk!
Lönen kommer i morgon me så åka på en handlings tur kan jag inte heller, lika bra det kanske så man är illa tvungen att ta det lungt.

Jag vill vara frisk och helst NU


Emma Winberg!

Såg på fejjan nyss att Emma hade skickat in ett bidrag till idol. Jag hejjar på dig tjejen:) Klicka på den här länken för att se hennes bidrag.


Min sjukt söta syssling Emma på Linns bröllop förra sommaren


Här är när hon sjöng på Linns bröllop!


En slagen hjälte...

Klockan ringde halv sex imorse, för jag skulle ju jobba idag hade jag tänkt. Satt vid frukostbordet och fick inte ner en bit och kände huvudvärken komma... ojdå jag hade visst 38,2 i feber igen. Ringde och sjukskrev mig faktiskt då. Men jag får så in i bomben dåligt samvete för jag vet hur jobbigt det är att gå kort om folk, men vad ska man göra lixom? Jag är ju heller inte sjuk så ofta... Pratade me Mikaela nyss och att inte borde komma i morgon heller. Sen är jag ledig fre, lör, sön så hoppas bli frisk under de dagarna!

Igår äntligen fick vi tag på Fredrik på fiskarheden!!! Han skulle göra ordning bygglovet nu och skicka det till oss omgående, sköönt att något vill skynda på! Med de handlingarna sen ska vi komplitera med garagets bygglov och sedan skickar vi in dem. Hoppas inte det tar ett halvår de me som förhandsbeskedet gjorde... de säger ju att bygger man utanför tättbebyggt område ska det gå fortare för de papprena hanteras först. Får la se...

Alltså jag hårar nå kopiösa mängder just nu! Är det normalt??? Känns som om stora tussar försvinner när jag drar fingrarna genom håret. Golvsilen i duschen blir full direkt! Och det är nått av det värsta jag vet, att göra ren golvsilen. Jag spyr!!
Men hur kommer det sig igentligen att man hårar?? Jag har iaf olika prioder när jag hårar mkt... Är det brist på nått kanske?? Nån vitamin som saknas eller så?? Tål att kollas upp tycker jag för jag vill ha mitt hår kvar!


Tjockt hår har jag ju men tänk om det blir tunt...

Nu ska jag göra ett försök till att äta frukost. Hungrig är jag ju men halsen protesterar...


Gårdagen!

Det var jätte kul men JOBBIGT! Men 5 km tog vi igenom oss på 42 minuter. Inte så jätte bra kanske, haha. Men jag är nöjd! Joggade och gick fort hela tiden + att jag var sjuk. Fick sota för det idag... Hade 38 graders feber imorse och halsen värkte mera än gårdagen. Kände att man inte kunde sjukanmäla sig när man hade varit på vårruset kvällen innan, man får skylla sig själv lite. Alvedon och bafucin har varit min räddning idag. NU är jag DÖD kan jag tala om! Uvvaligen. Bedtime tidigt ikväll känner jag...

Vårruset 2010!

Uppvärmning! Himlans massa tjejor var där:)


Kul hade vi, haha!




Äntligen i MÅL! Medalj och en påse me massa roliga saker fick vi:)


Pick-nick efteråt. Hujeda mig va med myggbett jag fick här, hatar verkligen mygg!


Myyys!



Vårruset

Nu är det laddning på hög nivå inför våruset! Ikväll 19.00 går starten. Spotify går varmt och flädersaften pimplas... Ingela kommer när som helst och plockar upp mig för vi ska samåka dit. Hennes jobb skulle me "springa". Blir nog skoj! Inte för att jag tar det på såååå stort allvar, Lollo och jag ska INTE springa vi ska gå/jogga tänkte vi. Ser mest fram emot pick-nincken efteråt:)



"Hejja, hejja friskt humör...."


Bloglovin

Nu har jag anmält min blogg på bloglovin!
Klicka på bilden under min profilbild och följ mig där vettja:)

(Kul att så många redan följer mig där:) nyfiken är man förstås vilka de är för dåliga är ni på att kommentera...)


Det är synd om mig idag!

Snoret rinner och halsen värker. Jag och Robin som pratade om i veckan att vi aldrig blir sjuka... där fick jag. Äsch jag är väll inte döds sjuk direkt men halsen gör satans ont alltså när man sväljer. Sitter och pimlar honungste och det hjälper ju lite, fast bara för stunden... Jag hade ju tänkt åka till gränbyC idag och då ska jag sjutton inhandla halstabletter! Meeen jag är inte så sugen längre på att åka dit... får se.

Idag är jag iaf ledig! Det är skönt efter en jobb-helg. Alla boende på dalby är typ sjuka så det är deras fel att jag är sjuk nu!
Ikväll är det ju vårruset oxå... Vi ska springa/jogga/gå (jag ska göra det sist nämnda) ett gäng från jobbet. Bir nog skoj! Hoppas jag mår liite bättre då bara.

Sitter just nu och pular med en ny blogg design. Är ju rätt så kass på det men får se vad det blir:)


Hittade ett sött kort på när Cia var valp. Så liten mot Loke!


Mysfaktorn är hög här hemma!

Jag har precis varit och hyrit film för kvällen och älsklingen min står och lagar middag. Kan det bli bättre?? Bra avslut på denna jobb-helg.

I love my man!!


Friiiday!

Även fast jag jobbar kväll ikväll så är det ändå skönt på nå vis att det är fredag:) Alltid lika härligt!

Nyss så satt jag och funderade vad jag skulle hitta på idag innan klockan två (då jag måste fara till la´work). Men precis då när jag satt och funderade skrev svärmor på fejjan "ska vi fika vid halv tolv?" så helt plötsligt hade jag nått att göra:) måste åka en sväng till ica maxi oxå nu för vårat kaffe tog slut igår, oooppsie. Behöver iof lite andra grejer me så en handling blir bra det såhär på förmiddagen.

Blev iaf nöjd me håret igår. Inga större förändringar blev det. Veronika fixade till EN frisyr på mig istället för TVÅ som hon tyckte jag hade innan(....). Hon formade till kanterna lite och tunnade ur och klippte upp. Det fick duga det:) Robin blev oxå nöjd. Han blev jätte kort klippt, skönt inför sommaren.


Jaha...

Trååkigt har jag!!! Vet inte riktigt vad jag ska göra me dagen... Ibland är det skönt att vara ledig mitt i veckan men ibland är det bara för tråkigt. Alla jobbar ju! Sen i helgen när jag ska jobba så är alla lediga. Funderar starkt på att skaffa ett "normalt" jobb, mån-fre och ledig helg=GULD!

När man sitter såhär inte gör nå vettigt så kan det bli dyyrt...
Klickade just hem den här fina:)

...och en vanlig basic kofta fast i lila:)
Bubbelroom har ju "dress of the day" för 149:- varje dag och denna klänning var dagens. Super fin!!

Nej om man skulle borsta tänderna iallafall och sedan klä på sig. Hyffsat väder idag iaf så man kanske skulle gå ut en sväng...


Onsdag idag då

Det blev sol idag iallafall:) Lisa och jag har varit i vreta och promenerat och jisses vad hett det blev! Sommarvärmen har verkligen kommit. Men oj vad det byggs mkt nya hus i vreta, överallt ploppar de upp. Men det är ju sjukt fint där så det förstår jag att folk vill bygga där, jag kan tycka att vreta tappar sin charm lite nu när det blir stort...

Både igår och idag har jag försökt ringa till våran kontaktperson på fiskarheden. Men INGET svar! Vad gör karl!?! I måndags fick vi ritningen på huset, så som vi vill ha det. När vi satt och tittade på det då så såg jag att de har tagit bort de öppningsbara fönstrerna i köket när de ritade om. SUCK!! Vet inte hur många gånger vi ringt och ändrat nu... blir lite less. Varför tar de bort de öppningsbara fönstrerna lixom?? Känns ju som om man vill ha det i köket om det skulle hända nått och man vill vädra... Får väll fortsätta och ringa imorgon då.

Nu sitter jag här och väntar på att nagellacket ska torka. Filade till naglarna lite:) det är så svårt att få det snyggt men tror jag lyckades ganska bra den här gången:) kanterna syns knappt! Till nästa återbesök funderar jag på att ta bort dem och sätta dit en förstärkning på min egen nagel istället. Nu har ju mina egna naglar vuxit så mkt så man kan ju försöka. Får se:) tror dock att med tippar håller de längre, men vad vet jag??

Lyssnar just nu på Lady Gaga (såklart)- Paper Gangsta. Den har blivit lite av en favorit just nu! Fastnar i hjärnan och så går man och sjunger på den hela tiden, haha.


Såg ni Hollywood fruarna i måndags förresten??
Så roligt när de har samlat alla och de får svara på "pinsamma" frågor. Maria Montazami är ju bara för roligt! Anna Anka kan ju bara gå och dra nå gammalt över sig... haha. Pinsam kvinna!
Men nu är säsongen slut:( hoppas de kommer en till!


Snacka om begåvad...



Så sjukt duktig kille!!!


Speechless

Jag har fått värsta Lady gaga nojjan nu efter konserten... Just lööve her!!

Idag är jag helt plötsligt med 2+1 hund. Lollo var förbi imorse med söta Cleo:) Ska passa henne fram till jag börjar jobba klockan två. Det går kanoners för Cia och hon är bästa vänner jue:)

♥♥♥

Igår vart det inget bloggade visst. Hände ju not soo much heller. Jobbade till halv tre och kom hem med världens huvudvärk. Sov en timme innan Robin kom hem. Var till tomten en sväng och sedan gjorde vi mat och gick ut och klippte gräsmattorna. Tog ett tag!
Så vart måndagen...

Idag jobbar jag kväll, bytte me Lollo bara för hon skulle rida ikväll. Imorgon och på torsdag är jag ledig sen, sköönt. Hoppas på SOL! Såg ut som om det kunde vara det på torsdag:) sen helgen skulle det vara regn:( men jag jobbar ju iaf så...

På torsdag ska jag och Robin klippa oss. Sköönt att få bort det slitna sen thailand! Men jag vet inte hur jag ska göra... Vill ha nå nytt. Var ju väldigt skönt när jag klippte kort förut men samtidigt tar det ju så lååång tid för det att växa ut. För säkert kommer det bli så att klipper jag av håret så vill jag ha långt igen om någon vecka. Typiskt moi! Får se vad det blir. Veronika kanske har nå tips:)

 
funderar iaf på att färga håret mörk igen:) jag kan aldrig bestämma mig hur jag ska ha det, haha

Nu ska jag luncha lite på mina kantarell mackor, yummie!


Grillat idag igen:) med denna gång med äls...

20100516418 (MMS)

Grillat idag igen:) med denna gång med älsklingen! Skål:)


Sööndag

Jag hittade ett youtube klipp som är så hemskt! Jag bara gråter när jag ser det. Djur har oxå känslor och förstår saker!

Hemskt!

Går kvällen blev kanon. Grillade me Lisa och moster här hemma. Satt ute i solen till halv nio på kvällen, hääärligt! Sen gick vi upp till mamma o pappa och fortsatte dricka. Mysigt värre! Älskling kom hem inatt oxå. Har saknat honom så mycket! Såg ju senast i fredags morse. Love you babe<3

Nu ska Robin och jag åka en sväng till stugan i Lagga. Brist på annat men de sa ju att det skulle bli fint väder på em så hoppas på det:)
Annars är det ju bara mysigt att vara där, han och jag<3


What a wonderful sunny day!

Sommar värmen -Välkommen! Så sjukt underbart varmt det har varit både igår och idag. Idag har det ju varit helt toppen, 20 grader och SOOOL hela dagen. Lollo, jag och Lisa har spenderat den i fjällnora på hundbadet där. Heeeelt underbart.


Snyyyggt;)


Slö Loke solade hela dagen


Checka in himlen! Inte ett moln på hela dagen.


Fina Cleo!

Var ganska många olika hundar där och badade. Cleo hade jätte kul verkligen. Synd att inte Cia följde me:( igår kväll lekte hon med en amstaff hemma oss Lollo och då fick hon ont i höften igen. Pluttan! Hon fick ha en lugn dag hemma i hundgården.

Men vad solen tog idag! Checka in mina ben (ja jag vet de är orakade, haha)

Hahaa, får sola mera imorgon så linjen jämnar ut sig:)

Igår var det oxå en härlig dag. Först jobb på dagen, mindre roligt kanske... Efter det åkte jag och fixade naglarna hos Lisa och sedan blev det girlienight hos Lollo. Mikaela och Ullis var oxå där. Mysigt! Vi lagade go mat och snackade, de andra drack även vin men jag körde jue:( sånt e livet! Haha. Men ikväll blire ÖL! Lisa och ja ska grilla om en stund. Grabbarna skulle fortsätta ut på krogen efter de kommit hem från kryssningen men ja känner inte riktigt för stan ikväll. Men man kan ju ändra sig, vet man aldrig:)

Blev sjukt nöjd med naglarna igår iaf:) Fin, fina!


Skiit ishockey

Jag vill se film och mysa ner mig i soffan! men vem ligger ivägen då... en töönt som vägrar flytta på sig, haha. Jag blev komenderad till datorn istället.
Har inte hänt nå värst extremt as kul idag... Jobb sju till halv tre och sedan hem och motionera hundarna (el hunden, för Cia kan inte gå skruttan).

Nu blev det 1-0 till Tjeckien och ett Neeeej-vrål ifrån soffan. Sverige får säkert stryk tror jag.

Imorgon är det mera jobb och sedan får även jag helg. Robin åker på bandit-boat imorgon han så jag blir heelt alone i morgon kväll och natt. Ska ev till Ullis imorgon och käka lite, får se om jag får hundvakt bara... Loke är jätte dryg nu på Cia*suck*, pip pip hela tiden. Sjunde dagen imorgon så måndag nästa vecka blie det liiite kritiskt. Ingela kanske skulle ha Loke då HOPPAS:)

Grattis till lilla Cleo som kammade hem 3 rosetter på sin första utsällning idag!!

Har inte hunnit prata me Lollo ännu men ser ut som om hon fick ett HP, BIR och den andra vet jag inte. Grattis iallafall!!!
Jag har anmält Cia till österbybruk sista helgen i maj, så får se hur det går:)

Om man skulle gå och duscha kanske så man slipper det sen iallafall...


Bara älskar den här!


Hemma gjorda hamburgare och mariestad, så ...

20100513401 (MMS)

Hemma gjorda hamburgare och mariestad, så blir våran kristihimmelsfärds middag:)


Nu tar jag om min skadade lilla pms vovve ...

20100512400 (MMS)

Nu tar jag om min skadade lilla pms vovve en tupplur i soffan. Vi är tlötta efter dagens slit...


Schteekit värre!

Vilken dag det blev! Klar blå himmel och nästan sommar värme hela dagen. Lollo och jag hade hunddate här hemma och den spenderades förstås UTE. Hundarna lekte och vi fikade;) Känner att det hettar ordentligt i ansiktet nu, solen tar den:)

Jag blev så inspirerad imorse av att baka muffins! Sandra en tjej vars blogg jag läser nästan dagligen hade bakat chokladmuffins med smak av marabous nya sommar smak "polka". Så jag var ju illa tvungen att åka till ica maxi för att införskaffa ingredienser och lite annat behövligt så jag me kunde prova baka dem. Älskar verkligen marabous nya smaker, kul me lite variation lixom:)
Muffinsarna blev iallafall jätte goda! (eller hur? Lollo?)


på bilden är de ogräddade därav halvfulla formar;)

När vi satt ute på gräsmattan och fikade så kom även Ingela och Ann-Britt förbi och ville me ha fika. Kul! Missade träningen idag me, hehe vilken oootur... Efter att de åkt for jag till Lagga för att bli bjuden på middag hos min faster. Jag hjälpte henne packa upp hennes partylite paket. Är lite pyssel med att läsa av alla beställnings nr och sortera alla grejer som alla beställt. Jag hade me lite grejer att hämta, hihi. Alltid lika roligt! Har just nu tänt alla lyktor i lägenheten. Är så mysigt! Sen så sitter jag och njuter av den sista chokladen som blev över från bakningen. Livskvalité eller vad?!

Stackars lilla Cia gjorde illa sig idag när vi var ute. Hon måste ha sträckt höften eller nått för hon hoppar på treben just nu. Lill skruttan! Fick bära henne ner och upp för trappen. Hoppas det är bättre tills imorgon.

Nu marsch in i duschen och sedan bumms i säng! Hoppas bara Robin kommer hem snart så han kan göra mig sällskap;)


Kär? Kåt?

Det är ett himla pipande på Loke här hemma. Blir alldeles trött! Cia har nämligen börjat löpa sörrni. Jag kallar det att han är kär och Robin säger att han bara är kåt, haha. Om några dagar måste jag separera dem helt, då lär Cia oxå vara "kåt". Nu är det ingen fara men jag håller ett lite extra öga på dem endå, men Cia säger ifrån rejält när han blir fööör närgången. Kvinnan som bestämmer här! så det ska vara haha.

Just nu ligger pip-nissen i sängen och tråånar...

Blir drömmen verklig snart?!

Jag tror jag blir tokig snart alltså! Att alla kommun gubbar alltid ska jobba så långsamt. Förr förra veckan så va han från stadsbyggnadskontoret ut en sista gång och satte ut tomthörnen. Då sa han att det "bara" var lite pappers arbete kvar så skulle han skicka det till oss sen. Lät ju som om han skulle skicka det om någon dag eller så. Trodde vi ja... det är ju bara fastighetsbetäckningen vi väntar på nu och sedan kan vi skicka in bygglovet. I tisdags ringde jag till fiskarheden och godkände husritningen som vi tillsammans med han ritat om oxå. Nu är det precis så som vi vill ha det! Då ska han att det "bara" var lite papper som skulle fixas och sedan skulle han skicka dem till oss. "Bara" har jag lärt mig nu att det betyder olika för olika personer. För mig är "bara" att det inte kommer ta så lång tid... Vi vill ju börja nu och bygga!!! Huset är det ända jag drömmer om nu förtiden typ, haha. Jag drömmer om hur vi ska inreda rummen och vilka färger vi ska ha, jag drömmer om hur vi ska planera tomten och var verandan ska ligga. 

 Just nu sitter jag och tittar på olika badrum så man kan få lite inspiration hur man kan göra. Vi kommer ju ha ett stort badrum där det ska vara bubbelbadkar och ett litet där duschen kommer vara. I lilla badrummet så är vi säkra på hur vi ska ha det. Det ska vara vita lite större kakelplattor och sedan i duschen ska det vara som på bilden nedan, lite mindre avlånga kakel som går upp som en pelare till taket. Antagligen något liknade på golvet oxå. Grått har vi tänkt oss iallafall. Sedan vill jag ha turkos eller limegrönt som accentfärg på t.ex handukar, matta, ljus. Kommer bli skiit fint! I stora badrummet har jag ingen aning om hus vi ska göra... Skulle vara kul med någon färg på kaklet men där kan vi inte enas riktigt... Kommer säkert bli vitt där med fast med en färg som fondvägg. Funderar på att ha rosa där inne på handukar och andra prylar meeen det tycker inte Robin (men han har ingen talan:P)


Sen har vi en liten diskussion om vad vi ska ha för bänkskivor i köket. Jag vill ha svarta bänkskivor och sedan vitta köksluckor. Robin vill ha ekbänkskivor eller något annat mörks träslag eller svarta köksluckor. Men fatta vad snyggt det kommer bli på mitt sätt, haha. Svarta bänkar, vita luckor, svarta vitvaror och grönt som accentfärg! As snyggt ju! Vi åkte för några veckor sedan till ballingslöv (det är där ifrån som köket kommer komma) och så visade jag honom ett sådant kök som ja vill ha. Då gav han med sig liite grann och sa att det var ju snyggt. Hoppas, hoppas han ger med sig nu:) Jag har fått ett nummer till en köksdesigner på fiskarheden som vi ska boka tid med. Han finns i borlänge så vi ska åka dit så ska han rita precis som vi vill ha det. Vore ju bra om vi var överrens när vi åker dit, haha. Igår bestämde vi även att det vore snyggt och praktiskt om vi hade två diskhoar i köket. En vid spisen på köksön och en vid bänkarna. Blir fin, fint det:)

Vårat drömhus! Fast det kommer vara vitt och fönstrerna har vi ritat om.
På bilden visas det från baksidan (uteplatsen kommer inte se ut så där).

A lovley night!

Helgen bara rusade förbi med en rasande fart! Idag är jag ledig och det fick bli en lång välbehövd sovmorgon. Var så sjukt trött igår kan jag tala om. Deckade i soffan när jag kom hem från jobbet och sov till klockan 19 när Robin väckte mig och hade lagat middag. Sen sov jag från klockan tio till nio. Nu är jag ut vilad!! Men vilken rolig helg det har varit!! (fast det har varit jobb både lördag söndag). Lady Gaga i lördags var ju helt outstanding! Kan inte förklara i ord hur cool hon var/är. Hade inte så höga förväntningar på henne live bara för att hon har så till fixade låtar, om ni för står vad jag menar. Men hon var sjukt bra live!! Vilken röst människan har! 28 klädombyten hann hon me och väldigt udda outfits dessutom, haha. Jag tog jätte många kort men ingenting gör sig på bild. Blev inte så bra bilder heller fast vi hade jätte bra platser.

Lady "fucking" Gaga!!!








Hon sjöng en del låtar som jag aldrig hade hört. Hon sjöng även en balad som var sjukt bra, då stod hon upp och ned spelade piano samtidigt som hon spexade. haha! var en riktig "show" så att säga, haha. Hon pratade även en hel del mellan låtarna. Mycket om att man ska vara den man är och inte ta skit från andra. Man ska tro på sig själv och tänka "I am a star". Så himla ball brud det där!

Men tur att Lollo körde till och från globen, jag hade aldrig klarat av det! Mycket trafik och tunnlar och filer hit och dit. Till globen var det ju skyltat men hem sen då! Vi klarat:)

Nu ska jag fila mina naglar lite. Både älskar och hatar dem. Tycker det är så svårt att hålla kanterna fina när de växer upp. Tänk om man kunde få fina naglar utan underhållning! På fredag har jag ett återbesök så då ska hon få fixa dem fina till helgen:)


Lady Gaga! Kommer bli så grymt bra. Vi är ...

20100508371 (MMS)

Lady Gaga! Kommer bli så grymt bra. Vi är taggade=)


Today is the day!

Examens dag idag då!!

Grattis till mig=)



Skål ta me tusan!!!


Sista dagen

Idag var det sista skoldagen. Känns lite tråkigt men ändå skönt. Kommer sakna alla härliga människor som man lärt känna:( Imorgon är det examensdag och efter det skulle hela klassen gå ut och käka. Ska bli kul! Hoppas att vi ses nått mera. Kanske nån träff i sommar tillsammans?? Skulle vara skoj!
Så imorgon är man färdig undersköterska då:) Kan man ju söka till sjukhuset ju... Funderar på det faktiskt. Ska min älskade Lollo sluta på dalby kommer det ju inte bli samma sak där längre:(

I två hela dagar nu har jag varit duktig. Jag var och tränade både igår kväll och idag efter skolan. Känns bra! Är ju så roligt när man väl kommer iväg men ändå så drar man sig för det oftast... Men nu flera dagar i sträck så har jag varit duktig att gå promenader med vovvarna. Det är ju me träning:)

Har så sjukt ont i magen just nu! Riktig magknip och så kör det runt och bubblar. Vi kom precis hem från Robins moster och jag tror jag drack för mkt kaffe. Tror jag börjar bli gammal för jag kan verkligen inte drick kaffe längre på kvällarna, haha. Ann-Britt är så söt. Vi sa att vi måste åka dit oftare. Tycker så synd om henne nu när hon är själv. Så ensamt det måste vara. Men hon är tuff en då tycker jag! Jag skulle bryta ihop om jag förlorde den jag älskade. Usch hemska tanke!

Fy tror faktiskt jag spyr snart! Jäkla kaffe!


Amor vincit omnia

Idag har vi varit förlovade i en vecka♥


Älskar dig nå otroligt mycke!
Du är mitt allt<3


Tänker på dig!

Jag är så sjukt söt sugen just nu. Tror jag ska knycka den där chokladkakan som ligger i kylen, fast det är Robins... hehe. Fy vad jag slarvar med kolhydraterna känner jag! Brödet är värst! Jag älskar ju och baka så jag kan ju inte låta bli... Har precis ätit upp 2 mackor med en kopp te till. Är ju så gott!


Bakade ett nytt bröd i morse. Fick två nyttiga bröd recept utav farmor. Högbo brödet bakade jag förra veckan och det blev en favorit direkt. Nu imorse blev det lingonbröd och det var me jätte gott. Inge socker anväder jag och sedan är det bara fullkornsmjöl i och andra nyttigheter. Kolhydrater visst, men de är långsamma iallafall:)

Kom nyss hem från en promenad runda på golfbanan med Anna. Jätt mysigt var det i solen. Satte oss på en bänk och pratade medans vilddjuren for omkring. Cia är helt deckad nu, haha.



Solsken<3

Igår kväll var det partylite möte hos Maria. Jag börjar känna mig lite peppa på att börja igen att ha visningar men liiite fel tid nu känns det som. I morse betällde jag lite nya produkter så som fotvårds grejer och bodylotion. Tänkte försöka mig på att ha en Spa visning. Skulle vara kul:) Får se, får se.
Hade ju en visning i söndags hos min faster som gick ganska bra, det var skoj:) Känns skönt när man får de där extra insatt på kontot jue!

Om man skulle försöka pallra sig ner till tvättstugan tro och hänga de där tre maskinerna innan tvätten ruttnar...


Lustig bil som jag har framför mig... Är j...

20100504346 (MMS)

Lustig bil som jag har framför mig... Är jätte liten och söt. Är på väg på enhetsmöte med partylite hos Maria. Orkar inte egentligen för huvudet känns som om det ska sprängas snart!


Vår<3

Sköönt väder idag! Underbart med vår:)

 
lite blommbilder från våran promenad idag!

Nu har jag precis diskat klart och sitter och vräker mig i soffan. Blev föör mätt känner jag. Vi grillade kyckling spett och det var så gött. Älskar att grilla! Annars idag har jag inte gjort så mycket. Har varit ledig hela dagen. På förmiddagen så tapetserade jag lite grann i köket, på de ställerna som Cia förstörde när hon var valp. Så nu är det helt och fint igen:) På eftermiddagen så var jag till banken och sedan handlade en sväng. Skön ledig dag sådär!

Liite kort på min modell;)








tycker det här sista kortet är så roligt! Loke blir typ mos:)


Njut!


Dagen efter...

Man mår som man förtjänar idag... Fy! Men roligt var det igår:) Förutom att jag mådde lite dåligt där på slutet. Men det drar vi ett sträck över!

Valborg 2010

Fest hos fylle bror min;)


blev grillning ofcourse. Robin var grillmästarn!

    

 
Johannes och David


Syster yster:)

 
Lisa Fisa och Mackan. Johan hade lite brist på stolar...


Vickan och Malin


Blidde en brasa på Johans tomt:)




En puss bild såklart!


På min fylle väg hem så stannade jag visst till vid mamma och pappas brasa... (kommer inte ihåg det här kortet, haha)

Ikväll ska vi på middag hos mamma och pappa. Ska bli mysigt! Mamma frågade om vi skulle dricka vin, kände att den frågan fick det att vända sig i magen... får se om jag blir lite sugen senare, haha.

Nu är jag riktigt ljus hårig. Men jag gillar´t!