Piss dag?!?

Har så jäklarns ont i höfterna idag. Vaggar typ fram när jag går. Foglossning eller vad?? Känns som om höfterna ska gå ur led typ. Sammandragningar har ja me i magen hela tiden. Nu får ja sota för att jag inte tagit det lungt me flytten och städ känns det som... Ååå jag som ska jobba halv 3. Fyyy! Funderar starkt på att ringa och sjukanmäla mig men sist då ja gjorde det, då jag hade ont i ryggen, drog de 1100:- i karensdag. Är det värt det lixom?? Men som min barnmorska sa, Hur ofta är man gravid då?? Man måste unna sig att ta det lite lungt me. Får se ska nog ringa och råd fråga me jobbe iaf...

En positiv sak som jag kom på! Nu är vi nere på två siffrigt!!!! Yeeah! 98 dagar kvar!
Känns som om snart har vi den lilla här, om det ska gå i den här takten så...
När man har såhär ont och verkligen LIDER så är det inge skoj eller mysigt att vara gravid längre. Såå låt tiden gå ännu fortare så han kommer ut snart!


Trevlig första advent på er!

20101128701 (MMS)

Trevlig första advent på er!


Vecka 26 ♥

Eftersom jag har haft lite blogg torka den senaste veckan så har jag ju glömt att läsa om nya veckan me...

Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 3 fulla dagar (v25+3).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du har 101 dagar kvar till beräknad förlossning

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i till exempel vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna. Om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln. Det är inte ovanligt att du får ryggproblem och måste vila mer. Be din partner om massage, avlasta genom att ligga på golvet med underbenen på en stol.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer och lungorna utvecklas. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Egna anteckningar/bild: Denna vecka har bara sprungit förbi (ja som alla andra...). Känner att sprkarna bara blir kraftigare och kraftigare. I förr går kväll så hände det nå skiit häftigt! Ja hade gått och lagt mig och liten bökade runt som vanligt efter ett tag så kände jag världens bula högst upp på vänster sida av magen. När jag trök där så fick jag en putt tillbaka. Måste ha varit foten som den trök ut. Kändes skit roligt. Sist när jag var hos barnmosrkan me så visade hon hur ja skulle göra för att känna bäst hur barnet låg och det har jag provat. Oftast verkar han ligga på tvären. Så himla häftigt när man känner det lilla runda huvudet.
Såg nu på uträknaren att det är bara två dagar kvar så är vi nere på två siffrigt. Har sagt det förr och säger det igen, satans vad fort tiden går!!
Magen mäter 96 cm och vikten är plus sex kilo.


Bilden är tagen i onsdags


Sjukt bra


Har ni tittat på "så mycket bättre"? Är så himla bra! Petra "September" gjorde om Petters mikrofonkåt i ett avsnitt. Har verkligen blivit en hit nu:) Hon är så sjukt duktig den tjejen.


Nej nu orkar jag inte längre!

All denna flytt och städande har tagit kol på mig! Men nu är det äntligen klart:) Eller det är bara golven som ska torkas i våran gamla lägenhet. Men det pallar ja inte me just nu...

Men vad jag trivs här i våran trea nu! Det är stort och bra me utrymme, vi slipper gå på varann hela tiden:) känns som om vi börjar komma i ordning här me oxå. Det är bara "kaos rummet" som ser för j*vligt ut rent ut sagt men så får det vara... Vi kommer inte använda det iaf.

Igår efter jobbet åkte ja till ikea och mötte upp Ingela och Linda där. Shoppade en sängstomme och en gigantisk byrå. Så nu är vårat nya sovrum sååå fint (förutom tapeten som är ROSA men orka tapetsera om när vi bara ska bo här tillfälligt)


nya ikea byrån:) Hittade jätte fina ramar me, satte in ultraljudsbilderna där. Älskar verkligen mina nya partylite ljusstakar! Såå snygga!


Sängen blev jätte mysig!! Invigning ikväll, haha;) Nu äre bara sängbord och en spegel som ska på plats i sovrummet sen är det fulländat, får bli nästa månadslön det!
Fyy tapeten är verkligen hemsk!

Förutom att jag flyttat ut de sista från ettan och städat så har ja även hunnit me att baka lussebullar (andra satsen...), handlat me mamma och syrran och julpyntat inför advent. Älskar verkligen den här tiden innan jul! Såå mysig stämning. Nu är alla stjärnor uppe iaf och jag har fixat adventljusstaken klart.

Så här blev årets:)

Är så himla fint när man blandar vitt och silver. Blir så vintrigt. Imorgon får man tända nummer ett:)

Vet ni att advent betyder väntan.
Det är ju just det man gör, väntar på julen.

Imorgon fyller pappsen år me. Blir glögg och fika me släkten på eftermiddagen uppe hos mamma och pappa. Eftersom jag fyller år på onsdag så brukar jag och pappa slå ihop våra födelsedagar lite grann så ja kommer me bli firad imorgon:) Närmaste familjen kommer hit och äter middag dock på rätta dagen, lite firande måste man ju ha då me:) Känner mig så barnslig men jag älskar verkligen att fylla år, haha. Är så kul!

Lördag kväll idag då... Får bli en hemma kväll denna kväll me som igår. Fast ikväll ska vi INTE stöka runt i lägenheten utan bara vara. Jag ska laga älgfilé tänkte ja:) Funderar på om man har nått hemma så man kan slänga ihop nån efterrätt me... får se. Annars blire julmust och chips inte dumt de heller:)


Nu är det rent ut sagt SVIN KALLT! Burrr

20101126696 (MMS)

Nu är det rent ut sagt SVIN KALLT! Burrr


Inte mycke uppdatering här inte...

Det är nämligen så att vi har börjat flytta:) Fick nyckeln igår så nu äre full fart, hehe. Är så kul meeen sjukt jobbigt! Ryggen är lika med död... Sitter just nu och tar igen mig lite.

Var till barnmorskan igår me:) fick lyssna på hjärtljud och mäta magen. Litens hjärtslag låg på 135 och SF-måttet låg på 26 cm (var tydligen över kurvan men det gjorde inget visst, bara man följer sin egen kurva sen...). Mitt blodvärde var tydligen skiiit dåligt. Ska äta 2 järntabletter nu varje dag... Fick lite skäll då jag inte ätit dem på ett tag. Men ja hatar dem ju! Ska prova en annan sort nu så får se om min mage gillar dem lite bättre...

Äsch skriver mer imorgon för då är jag ledig:)

Nu är man även inne i graviditetsvecka 26, wiihoo!


Jobb(ig) helg

Blev dålig uppdatering här denna helg... Jag har jobbat och sedan vistats på tomten. Herregud vad grabbarna har jobbat på denna helg på tomten!! Nu är garaget rest minnsan! Så himla diktiga! Visar bilder i morgon för nu ska jag tina upp min trötta, frusna kropp i en vaaarm dusch. Fryyyyser så grymt mycket! Bröstvårtorna värker som satan... När ska detta gå över lixom. Funderade seriös på att ta min handvärmare och lägga dem i BH:n.

Fyra dagar kvar till LÖN och FLYTT nu, wiiiie!


Rastlös!

Vad ska man göra!?

Gått promenad me vovvarna har jag gjort, diskat och bäddat sängen lika så, orkar inte städa eller nå liknande för det känns meningslöst då vi flyttar snart, baka har jag noll lust me, åka och shoppa kan ja inte heller göra då kontot ekar (lööön om en vecka, suuuck!), hjälpa moster att flytta går inte heller då det bara var tunga grejer kvar att bära... Finns inget att göra helt enkelt!!

Skulle behöva städa bilen meeen PALLA! Typ det tråkigaste som finns, den blir ju lika skitig igen ju...

Nej jag ska lägga mig på soffan och tycka synd om mig själv tror ja! Skulle ju iof kunna börja packa lite... Nej soffan lät bättre!

Laaat tjej!


Fredag morgon

Jag vaknade på rätt sida idag:) Kan bero på att jag sovit som en prinsessa hela natten! Sköönt, känner mig riktigt utvilad. Somnade med ett leende på läpparna igår me... Älskar dig nå enormt mycket Robin!

Idag är man ledig då:) ska jobba hela helgen så en uppvilningsdag är inte fel. Tänkte ta en promenad snart i det fina vädret sen får det bli ett stopp hos pappa till halv 10 fikat. Har blir så glad när man kommer me nybakat:) Stackars lilla pappa har legat förkyld i snart 2 veckor. Han är så ynklig just nu. Typiskt karlar eller... haha.
På eftermiddagen ska vi på begravning eller ja urnsättning heter det nog. Robins mosters man dog i våras så det är honom vi ska ta farväl av.

Ikväll blire luungt. Vi ska vara på tomten och fixa sen är det ju även idol ikväll så det får ju inte missas:) I helgen ska garaget resas:) Jätte kul att det händer grejer! I förr går fick vi äntligen ritningen till husgrunden av fiskarheden så nu kan vi även börja på den. Massa att göra!! Börjar bli lite brådis nu, tur att man har pappa och vänner som ställer upp så mycket, guld värt!


Man slutar aldrig förvånas...

Tuuung dag idag. Fick knappt en blund inatt... Jag vill kunna sova på MAGE igen! Är sjukt svårt att vänja sig av me det. Är ingen rygg- eller sido-sovare! Var bra nära att jag somnade på soffan efter jobbet men jag tvingade mig att inte göra det. Sover jag nu kan ja ju absolute inte sova inatt sen! (iof är jag ledig imorgon så tidigt behöver ja ju inte gå upp) Bakade iaf chokladmuffins i brist på annat att göra. Behöver jag säga att det doftar gott här hemma:)

Jag är sjukt avis på moster just nu!! Deras hus är såååå fint och mysigt! Fick den äran att följa me dit i tisdags och titta + att hjälpa till att bära lådor. De håller på att flytta för fullt just nu:) sover första natten inatt tror ja?? Får se hur mycket de hinner efter den här helgen:) jag är så himla sugen på att flytta NU, haha. Igentligen har de ju till den sista på sig men Mia sa att de skulle bli klara nästa vecka:)

Nej om man skulle styra upp nån mat... Robin kommer nog snart hem. Han är och hjälper pappa att bogsera bilen hem från stan. Sen skulle han visst iväg igen till Spångan på lite hemlighetsmakeri... Undra vad ja ska hitta på ikväll då?? Läär ju somna på soffan i vilket fall som helst så det är nog lönlöst att hitta på nå vettigt...


Vecka 25 ♥

Onsdag idag då och det betyder NY VECKA! Alltid lika kul att gå in och läsa om vad som händer:) Nu är jag även inne i 6 månaden me:) kuul, kul! Lägger in lite info om veckan som vanligt från familjeliv:)

Vecka 25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpunkt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på barnmorskemottagningen för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 150 och hjärtljudet låter som en galopperande häst. Man mäter även sitthöjden på barnet, genom att mäta avståndet och blygbenet och övre delen av livmodern.
Om du oroar dig inför förlossningen är det dags att börja fundera över hur du kan förbereda dig och vilken hjälp du vill ha. Som partner till en gravid kvinna börjar graviditeten också bli mer påtaglig. Vissa kan känna av liknande symtom som kvinnan har haft, till exempel illamående och viktuppgång.
Blivande föräldrar kan börja fundera över om man vill gå någon föräldrakurs och eventuellt anmäla sig till det.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade och barnet kan knyta sina händer och få tag på sina fötter.

Boktips inför förlossningen
”Att föda” och ”Att möta förlossningssmärtan” av Gudrun Abascal
”Förlossningsrädsla” av Berit Sjögren
”Rädd att föda: din väg till att våga” av Leni Söderberg och Nicole Silverstolpe
”Innan du föder: en inspirerande guide till den nya psykoprofylaxtekniken” av Anna Wilsby

Egna anteckningar/bild: 111 dagar kvar nu då:) Tiden bara rusar iväg! Men det är bara roligt:) tror de kommer bli ändring på det från och med 3 januari då jag går på HP... haha.
Jag mår fortfarande bra så här lång (börjar bli lite tjatit nu va? haha). När man går och står mycket så känner man i fötterna och i svanken att det gör ont/man blir trött. Meen inte så konstigt kanske... Magen växer den, måttet denna vecka är 95 cm i omkrets. Vikten den har stannat den, säger väll bara ploff rätt som det är så har man väll passerat de där hemska 70 sträcket... En sak som jag börjat oroat mig över och inte vill ha är BRISTNINGAR! Jag smörjer och smörjer magen morgon och kväll för att inte huden ska bli torr. Ullis sa även en grej att man kunde smörja in sig me olja down-stairs för att undvika att man spricker så mycket vid förlossningen... men ja vet inte... Kanske räcker me min tvättolja som jag alltid använder?? Har ni nå tips på att mot verka bristningar?? PÅ magen menar jag då, haha. Kanske nån speciell kräm eller så.

Och bilder kanske:)

 








En sten har släppts från hjärtat!

Ja så känns det just nu som iaf.

Vi var ju på det tredje ultraljudet idag på förmiddagen. Det visade att liten i magen mår prima:) Vätskan i njurarna hade inte ändrats något och han kunde kissa (det fick vi se lajv!). Sköönt! 811 gram väger våran lilla skrutt just nu:) snart som ett mjölkpaket allstå, haha. Men alla mätningar såg jätte fint ut och jag hade mycket fostervatten. Inget att vara orolig över alltså! Nästa ultraljud blir i vecka 32. Ska bli kul för jag bara älskar att ligga där på britsen och se vårat lilla hjärta röra sig<3

Går inte att beskriva kärleken man känner till den lilla redan! Helt obeskrivligt... Längtar som tusan just nu tills man får träffa den lilla krabaten i verklighet. ♥112 dagar kvar♥

Nu ska jag skynda mig iväg på hygienutbildningen!
Är så himla lätt att fastna framför datorn...

 


En ny design...

När man har tråkigt så kan man sitta och pula med sånt här...

Blev rätt bra tycker ja allt! Försökte hitta någon me lite vinter känsla... Tyckte den här hade det trots det är blommor i headern:) Tänk om man vore grym på blogg design då skulle men ju fixa en själv precis som man vill ha det. Denna får duga, ett tag iaf:)


Reegn...

är vad som finns i massor utanför mitt fönster. Inte kul! Blir en inne idag idag me då...

Fy satan vad skönt det är att slippa vakna utan väckarklocka! Har trott hela helgen att jag skulle börja sju idag men igår kväll så öppnade jag almanackan av en slump och där hade jag skrivit ledig! Smutt lixom!! Vet dock inte vad ja ska hitta på idag då jag trodde jag skulle jobba... Blir nog till att slöa, hehe. Håller iaf på och tvättar just nu så det ska jag fortsätta roa mig me senare.

Igår hela dagen fick ja nå ryck och rensade ur hela lägenheten på massa skräp. Blev kassvis som jag slängde, sköönt. Tänkte att det var lika bra att slänga sånt vi inte ska ta me i flytten:) Idag får moster nyckeln till huset! Så om nån vecka kanske vi kan börja flytta in i trean! Läängtar! Bara för att man vet att man snart ska få flytta så van trivs ja nå förskräckligt här i våran etta. Lider är rätta ordet! (fast igentligen har jag trivts här för det är en himla mysig lägenhet...)

Helgen har varit mysig. I fredags så hade jag, Ullis och Mikaela idol-gravid-pizza-mys-kväll hos Ullis. Var jätte kul. Super fin lägenhet Ullis har införskaffat sig, STOR är rätta ordet:) I lördags var ja på barnmässan på fyrishov me Mikaela en sväng. Jag hittade inge speciellt där, var mest kul att strosa runt och kika. Mikaela kom därifrån me en varnvagn hon och lite kläder. På kvällen sen var det middag hos Rikard och Linda. Robin och Viktor kom dit direkt från bandit-boat... lagom fräscha... Vi begav oss inte hemåt förens vid två tiden tror ja. Blev en mycket trevlig kväll! I söndags så röjde jag som sagt och sedan blev det farsdag middag me pappa på kvällen. Det var min helg det:)

Hela helgen har jag haft som växtvärk i hela magen, mest i sidorna. Märker att det växer som sjutton där inne nu. Vinterjackan börjar bli som en korvskinn, haha. Imorgon fm är det ultraljud då. Ska bli kul att se! Bebisen måste var dubbel så stor sen sist vi såg han<3

Magen och jag idag:)

dålig bild tagen me webbcameran...


My back i killing me!

Hektisk vecka som äntligen är över! Kändes som om den aldrig skulle ta slut men nu äntligen är det fredag!

I onsdags var det jobb och sedan partylite möte hela kvällen. I igår hade vi planeringsdag me jobbet. Var en jätte rolig dag men oj vad slut man var sen! Från nio på morgonen till nio på kvällen ett full späckat schema. Det bästa med dagen var ändå relaxen på fyrishov!! Älskar bubbelbad och bastu! Idag har det var det jobb och sen ikväll ska jag till Ullis på "tjockis-kväll" och idol myys. Ullis har precis flyttat in i sin nya lägenhet i salabacke så den måste ju spanas in lixom! Mikaela skulle även hon joina:) så himla kul att vi 3 ska ha barn samtidigt! Samtals ämnet lär ju vara ganska så givet ikväll, haha.

Annars denna helg är jag ensam... R åker bandit-boat me grabbarna ikväll och kommer hem imorgon. Direkt när han kommer hem ska vi åka på middag hos en jobbar kompis till han. Blir nog kul:)

Nej en varm dusch och sedan aloevera heatlotion på det så ska nog ryggen vakna:) All stadsvandrig igår me jobbet tog kol på den känner ja...

Trevlig kväll alla<3




Åååå vad jag vill sola!
Är så satans blek just nu...

Sommaren -09 på morfars båt. Drömmer mig dit just nu...


Vecka 24 ♥

Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.
Du är på dag 162 av 280. (57,9%).


Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.




Egna anteckningar/bild:
Tiden bara springer på den... redan vecka 24 lixom!! Känns som om man inte hinner me... Känner att det händer så otroligt mycket i kroppen just nu. Ont lite varstans har ja:/ och kissnödigheten börjar komma tillbaka mer och mera. Tre nätter nu har jag även vaknat av att jag måste gå upp och kissa. Börjar bli lite trängre där inne nu kanske... Ibland eller rätt ofta så spänner det i magen, som det vore växt värk eller nått. Olustig känsla. Nån sammandragning tror jag mig inte ha känt heller denna vecka... sköönt för det var inte kul! Vikt en står still på +6-7 kg och magen mäter 94 cm.
Nästa vecka på tisdag har vi nästa ultraljud och veckan där efter ska vi till barnmorskan. Ska bli kuul! Hoppas ultraljudet visar positivt bara meen det tror ja:) det är jag inte så orolig över längre. Hoppas man får höra hjärtljuden nästa gång hos barnmorskan me. Häftigt! Nästa veck-byte går vi även in i sjätte månaden:) Snart alltså 60% avklarat!

En magbild oxå då:)
och jaaa jag som sa att jag aldrig skulle skaffa mamma-byxor har köpt mig ett par... haha. Ibland lessnar man på att gå i leggings och kallt är det me så ett par svarta/gråa jeans fick flytta in i mig garderob. Men bara ett par!




Schohoo

Fy satan vilket snö oväder vi fick i Uppsala! Rena rama snökaoset. Jag slutat jobba ett idag och åkte därefter till Hanna för en fika. Hade kommit liite snö då men sen vid fyra när jag skulle be ge mig hemåt så var det en decimeter! Jag har blivit så harig på sistone på att köra bil, kan ju ha att göra me att man absolute inte vill att det INTE ska hända nått då man inte är ensam längre... Men det var bra läskigt att köra hem! Fastnade gjorde ja me... höll på att spinna in i sidoräcket. Blev ett äventyr den korta vägen hem från Hanna, haha.

Karln min håller på och byter till vinterdäck på sin bil just nu, vadå sista sekunden... Till skillnad från mig som har kört me vinterdäck hela sommaren:) neej då det är dubbfria så det går!

Blev lite shopping igår me Lollo på stan:) alltid kuul! Hittade lite kläder till både mig och liten;) köpte även ett as snyggt spjälsängsskydd!!! Så snyggt!! (men det får ni se sen när hela lilla sängen är klar). Köpte även en adventsljusstake inne på household. Mycket nöjd me inköpen:)

Just nu precis innan jag fick blogg-lust satt jag och tittade på magen när den guppade upp och ned<3 Sparkarna blir bara kraftigare och kraftigare nu, häärlig känsla!




naveln bara öppnar sig mer och mer nu:)



Nej om man skulle ta en dusch på det här. Börjar sju imorgon me... Imorgon känns det som man läär vara ute i god tid me all den här snön som kommit...


Skrämmande!

Hörde precis på nyhetsmorgon att en dansk studie visar att kvinnor som äter paracetamol (alvedon, alendrin...) under graviditeten har 30% högre risk att få ett missbildning hos barnet. Främst pojk-foster var det oxå... Måste vara något helt nytt som de kommit på nu för min barnmorska rekomenderade mig alvedon när jag sa att jag hade huvudvärk... Inge mera alvedon!

Men vad ska man då ta när man har feber, huvudvärk eller nå liknande...??

Sitter just nu me en kopp te och en ost smörgås i soffan och njuter. Fick en sovmorgon till halv åtta imorse! Söta Robin gick ut me hundarna när han åkte fem i morse så jag skulle slippa bli väckt av dem tidigt. Lovley!

Idag skulle det vara fint väder, guuld! Älskar det här kalla soliga vädret vi har nu:) hoppas det blir lite kallare till snart! På onsdag ska det snöa såg ja nu på vädret:) kul kul.

Lite senare på fm ska jag bege mig in till Lollo och umgås lite, blir nog en tur ner på stan me. Får se om man hittar nått:)


Vilket kap!

Vann just denna på tradera!
För 26 kr...


Får se hur den ser ut i verkligheten sen bara:)


Shopping, shopping

Blev lite shopping idag efter jobbet!

Åkte till leklust för att köpa våran vagn:) Linda tipsade om att de hade 20% på alla varor där. Guldvärt att kunna spara lite slantar så att säga! En vagn blev det iaf men ingen vi fick me oss hem. De vagnarna de hade i butiken, som det var 20 % på, var inge fina eller så var det fel färg. Utan jag beställde en och fick 10% ist:) Det bidde en emmaljunga men inte en duo edge utan en city cross. När jag kände på edgen och gick runt me den så kändes den som värsta rymdskeppet. Citycrossen var mera smidig och mindre. Sen så rekomenderade hon i butiken den ist för den ja först tittat på, hon valde oxå ett helt annat chassi till oss bara för att vi ska gå på landet och där blire mycket grusväg. Jag köpte även ett babyskydd och fick 20%, inte dumt det!

Blev denna vagn+ chassi:)

fast liggdelen i denna färg!

Färgen heter pro titan!

och i sittdelen blev det denna färg, silver check.

Så nu fick både jag och Robin som vi ville:) haha. Jag ville pro titan och han silver check. Båda är jätte fina!
Beställde även denna skötväska

fast utan blommar... Bäst me svart tycker ja!

Detta babyskydd blev det:)

(lite brunt fick ja iaf! haha)

Blev en bild bomb! Men jag är jätte nöjd. Vagnen skulle levereras vecka 52 men ja sa att vi inte ska hämta ut den förens i början på februari. Får se om man kan hålla sig fram tills dess, haha. Men shit vad lång leveranstid!!

Känns skönt att ha både vagn och babyskydd avklart, det dyyraste:)


Imorgon är jag ledig! Så himla skönt! Ska träffa Lollo en sväng då och dra en repa på stan eller gränby:) myys! Först ska jag ha sov morgon för jag är sjukt trött efter denna helg... eller ja jag e konstant trött haha.


Look what I have made! Borde ha blivit fle...

20101106677 (MMS)

Look what I have made! Borde ha blivit flera men hälften försvann spårlöst...


Ännu en jobb dag över

Tittade ni på idol igår?? Bra att Geir åkte ut... Han platsade aldrig i idol fast han hade gryyymt bra röst. Bara Minnah är kvar så är jag nöjd:)

Låten som de gjorde för UNICEF tyckte jag var riktigt bra faktiskt! Bra att pengarna går till välgörenhet:)

Låten fastnade verkligen på min hjärna...



Thank god it´s friday

.... jobbar ju dock hela helgen men ändå. Härligt me fredag!

Kom just hem från jobbet, såå skönt att slänga sig i soffan och läsa alla inlägg på bloglovin:) Skönt att vila fötterna framför allt! Robin kom oxå just hem:) vi ska strax åka iväg och fixa grejer till garaget. Han skulle hålla på där hela helgen, duktiga han! Sen ska vi stor handla, kuuul lixom på en fredag eftermiddag... neeej. Men ska bli skönt sen att laga lite go mat och idol-mysa i soffan;)

Nix nu ska vi dra:)


Barnvagns tankar...

Idag har jag varit me svärmor och Linda i Västerås. Först var vi på Nisses och kikade där. De hade en himlans massa snygga inrednings grejer där kan ja tala om! Dit måste jag åka igrn när vi flyttat:) Sen var vi på barnenshus och kikade. Nu har jag verkligen bestämt mig vilken vagn jag vill ha!! Det var även 10-12 veckors leveranstid på den så den ska beställas nästa vecka! Är bara färgen dårå som vi ska välja, ja vet men Robin måste bearbetas först haha.

Vagnen är iaf en Emmaljunga duo edge -11.


Skiit snygg jue!!!


Want my nails back!





Är såå grymt sugen att sätta tillbaka naglarna igen!
Är ju snart min fördelsedag och även julafton så man kanske skulle unna sig en egen liten present:) Men satan vad opraktiskt det är igentligen... och en massa pyssel me dem oxå till kommer. Men det är ju sååå snyggt!


Ni måste prova!

Idag innan ja for till jobbet på en demens utbildning tog jag en sväng om på stan. Jag älskar ju te:) så när ja var på indiska så köpte jag ett chai te. Har inte smakat det förut men hört att det ska vara gott! Och det var det, mmm ni måste prova.


Chai är den med orange etikett:)

Nu är det Greys!!! love, love, love


Vecka 23 ♥

Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 0 fulla dagar (v22+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du har 125 dagar kvar till beräknad förlossning.
Du är på dag 155 av 280. (55,4%).

Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Egna anteckningar/bild: Både vikten och magensmått är lika som från förra veckan. 6kg plus hittills och 91 cm i omkrets. Känns som om jag blir mer och mer ostabil i mina humörsvängningar... som igår t.ex Jag blev jätte glad när Robin kom hem. Började t.o.m gråta när ja krama om honom. Sen blev jag arg och sur av någon anledning på honom. Det gick över i dåligt samvete och jag började gråta igen. Sen blev jag glad när han sa att det inte är någon fara och då började jag gråta igen för att han höll om mig... Snacka om psykbryt ja får ibland! Och jag kan inte rå för det! Allt bara bubblar upp. Är skit jobbigt när det händer.

Igår var när vi lagt oss i sängen och Robin höll sin hand på magen fick han en rejäl spark:) som han kände! Första gången! Han var så söt när det hände, han stelnade till och "men var det..., var det där bebisen?", Sen fick han känna på en massa flera. Vet inte vad bebbe höll på me igår, var tredjevärldskriget där inne haha. Han kanske kände att pappa var hemma<3
En häftig rörelse som både jag och Robin kände utanpå måste ha varit en fot som rörde sig från högersida på magen ända över till den vänstra sidan sakta. Skiit häftigt!

Vi älskar dig redan så mycket!


Så mycket jag längtar till...

♥ 13 dagar kvar till ultraljudet
♥ 17 dagar kvar tills vi får flytta till större lägenhet
♥ 28 dagar kvar till min födelsedag
♥ 51 dagar kvar till julafton
♥ 61 dagar kvar till havadeskaps "semestern"
♥ 125 dagar kvar tills våran bebis kommer
♥ 301 dagar kvar till beräknad inflytt i huset



Vill att allt ska hända på en gång och helst NU!:)

Så mycket kärlek!

Igår kväll när jag gick och la mig så började bebis sparka och vara aktiv som vanligt. Är så härligt när man ligger där på rygg me händerna på magen och känner alla puffar och sparkar. Rätt som det var så började han sparka neråt... Alltså seriös var nästan så att jag ville lägga händerna mellan bena så han inte skulle hoppa ut, haha. Kändes väldigt skumt...
Sen efter ett tag så tror jag att jag fick känna han hicka för första gången. Hela magen typ hoppade med jämna mellan rum. Stackars liten! Men var en häftig känsla! Tror jag somnade med ett stort leende på läpparna igår:)


Vårat lilla hjärta!
Fattar inte hur man kan känna sån stor kärlek till någon som man inte träffat någon gång. Helt ofattbart att du, en del av mig och en del av Robin, finns där inom mig och växer och blir en liten människa. Det går nästan inte att förstå... 
K Ä R L E K ♥ 


Tiisdag då

Nu är min älskling på väg hem!!!
Han har några timmar kvar i bilen men senare ikväll då är han HEMMA igen. Myys!!


-jag och liten i magen längtar efter dig!!


I dag jobbade ja bara till halv ett sen vare hygien utbildning fram till fyra. Riktigt seegt var det idag. Uscha. Höll på att somna tusen gånger innan fikat kände ja. Piinsamt när man känner att ögonlocken börjar dala. Intressant var det men när man jobbat nån stopp hela fm och sedan sätter sig still på en föreläsning är det skit svårt att hålla sig pigg.

När jag satt i bilen på väg hem fick ja värsta frys-attacken. Som alltid nu förtiden tycker ja... Men iaf kom jag på en uppfinning som någon borde tillverka. En BH med värme-slinga in byggt!! Fyy satan vad det gör ont i bröstvårtorna när jag fryser. Känns som om de ska skrynkla sönder sig eller nått. Nån mer som har samma problem?? Har aldrig haft så tidigare... Not nice är det kan ja tala om!

Imorgon är ja ledig och även på torsdag. Är det inte häärligt så säg! Får se om Robin oxå va ledig imorgon skulle vara som pricken över i:et:)

Nej nu ska jag fantisera ihop nån middag. Är helt tom på idéer just nu...


101101

November, ny vecka och jobb dagen är till ända. Häärligt! 28 dagar kvar till första advent:)

Dagen har gått jätte fort idag, vet ej varför men så är det ibland bara. Nu sitter jag uppflugen i soffan me dunisar på fötterna och min chilli filt. Är förbaskat kallt inne! Känns som om jag somnar här snart... blev en himla tidig morgon idag. Skulle vara klockan sex vid ramirent och lämna tillbaka grejer som vi hade till gjutningen av grunden. Fyyy vad arg jag var i morse. För det första hatar jag att köra me släp och sedan när jag kom till ramirent till sex så visar det sig att de inte öppnar förens halv sju (Robin fick ett väldigt arg samtal!). Sen tjugo i sju när de hade lossat mitt släp och jag skulle skynda till jobbet (började sju!) så var jag tvungen att backa ut därifrån. Jag hatar att köra me släp och hatar definitivt att backa med ett sådant! Men det gick som tur va. Var flera stycken gubbar som stod och glodde och jag såg minsan att de tänkte "lilla flicka ska du backa med det där, det klarar väll inte du". Kände mig rätt nöjd när jag åkte därifrån. Sent till jobbet kom ja me... Tur att det är så lungt vid den tiden!

Vad jag saknar min Robin just nu! 2 nätter utan honom hittills och han kommer inte hem förens imorgon, buhuu. Funderar på att överraska honom me något i morgon kväll... vet dock inte vad. Myyys blire iaf, den saken är klar;)

Varför blir bilderna så tokiga när man gör inlägg via mobilen?? Bilderna blir små och fel vända... fattar inte!

Så ska den vara!

Älskar min stora stickade tröja som ja köpte i fredags:) Hur mysig som helst!