Fler timmar på dygnet??

Alltså var tar dagarna vägen. Jag hinner inte me!!

Var det inte ny vecka nyss lixom...

Bloggtorka eller vad?? Man har så himla massa annat i huvudet nu förtiden så bloggen kommer lite i sista hand. Ska ta tag i det snart igen! Jag tycker ju själv att det är så roligt att ha bloggen att gå tillbaka och se och läsa i. Nej skärpning nu Elin!

Helgen sprang iväg den. Har varit en dunder helg! Och vädret behöver ja väll inte ens nämna;)
I fredags var vi och besökte Annsofi från föräldragruppen. Vi gick en låång promenad i gränby me våra små skruttar, fikade och snackade förlossning o barn (såklart, hihi). På kvällen sen kom Lisa hit me sushi som vi käkade till talang.


Annsofis söta lilla Nellie:) Albin och hon låg och snackade en stund i babygymet medans vi fikade.

I lördags serva vi grabbarna me fika och korvgrillning borta vid vårat garage. På onsdag ska vi nämligen gjuta husgrunden (wiiie) så R, Viktor och Joel har pysslat me grunden hela helgen. Snacka om att solen tog på dem!!;)
I söndags åkte ja och Lisa till Lagga för att hämta hem ett kylskåp till garaget och såklart fikade vi me farmor och faster me:)

I lördags natt hade Albin en riktig hemsk natt! Den värsta hittills tror ja. Vi sov båda två kanske två timmar tillsammans. Sen när han slockande vid sju på morgonen ja då kunde ju inte ja sova... Men natten till idag så sov han sex timmar i stäck så sötnosen är förlåten;)

Idag har vi inte gjort så värst mycket. Gick en sväng på golfbanan i solen och sedan har ja bakat en kaka. Ja just det har även dammsugit och dammat, Ooom det behövdes!! Är lixom inte prio ett nu när man har ett liten. Eller man glömmer helt enkelt bort det eller så hinnar man inte. Men fyyy så skitit det va, huuva. (nackdelen me hundar...)


Kommentarer
Postat av: Ida

hoho, inte komstigt att du har annat i skallen än att blogga :) kul att det kommer små inlägg då och då. hoppas allt är bra med er! kram

2011-04-18 @ 19:35:24
URL: http://kevlarsoul.gone.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback