Måndag!

Ny vecka och imorgon är det även ny grav. vecka! Tiden rullar som sagt på!:)

Sitter här start klar i princip. Ska snart åka iväg till rusta och biltema och införskaffa lite bra-att-ha-saker. Sen blir det en fika/lunch på gränby med en tjej ur våran föräldragrupp. Ska bli jätte kul att ses! Sen senare i eftermiddag har jag ett barnmorske besök att inställa mig på och sen ska jag även hämta pappa på traktornord i svista. Full rulle kommer det bli och det gillas!! Stödstrumporna är på så mina stackars fötter orkar me dagen. Fötterna känns som bollar förtillfället. När man stiger upp ur sängen är de t.o.m ömma. Det här me att samla på sig vätska gillas inte!! Meeen nu är det inte långt kvar, så det är bara att bita ihop:)

29 dagar kvar idag♥
nu är vi nere på 20-talet:) känns stort!


Kommentarer
Postat av: Angelica - Gravid v36

Haha ja man gör ju de! Min vinterjacka går snart inte att knäppa :D Och jag har alltid tyckt den är stor, så nu fattar jag hur stor min mage faktiskt är ;) Tjockis man är!

2011-02-07 @ 13:13:57
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: malin

hej hej tjejen. shit nu har du ju inte ens en månad kva. va roligt! jag är ju bara i vecka 17, så det känns som en heel evighet kvar! hur är det med dig annars då? börjar du bli nervös inför allt som kommer? jag tänker på dig elin, hoppas att vi kan ses någongång. Men du kanske vill vänta tills efter du fått, om du inte orkar/har lust nu? kramar malin

2011-02-08 @ 09:52:45
URL: http://barababbel.tk
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback