Första maj

Lite små slitna idag fast ingen av oss drack nå vidare igår. Ja eller ja drack ju bara alkoholfri cider:P Är nog små sliten för att det blev en så lång dag. På morgonen åkte vi in till Viktor för att sedan promenera ner till ekonomikum för att träffa lite vänner och ha lite pick-nick. Var sjukt jobbigt att ta sig fram me barnvagn bland allt folk! Gör ja inte om!
Vi åkte hem och degade en sväng och sedan blev det grillning hos Hanna. Blev en jätte mysig och lugn (ja efter att alla barn slocknat... haha) kväll. Albin sov sig igenom hela dagen typ, förutom då vi landade hemma en sväng på em då körde han gjärnet för att sedan slockna när vi kom till Hanna. Klockan tio kastade jag in handduken, blev tok trött på en sekund! Somnade direkt när vi kom hem.
Jag som hade förberett mig på att få vara ganska mkt vaken inatt då Albin sov hela dagen men icke då, han sov så sött hela natten oxå ( ja förrutom de vanliga matningarna).

Idag har ja pysslat me de sista dop inbjudningarna. För nu äntligen har vi fått till ett dop-datum me prällen:) Han va svår han att boka!! Men det ordnade sig super bra tillslut:) förutom att det blev i ramsta kyrka ist för hagby men det gör ju inget igentligen, närmare till ramsta för oss ju!:)

Nu har ja en stink-bomb till son att fixa sen ska vi nog ta och beställa mat från pizzerian. Man får vara slö på matfronten en söndag:)


Kommentarer
Postat av: Fia- mamma till Edison

Sv: Ne den butiken finns inte här :( svårt att hitta söta åt pojkar tycker jag, de är oftast tråkiga!

2011-05-02 @ 22:16:12
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback