Hemma igen då

Idag har jag och lilleman var på biblioteket i stenhagen med bvc-gruppen. Kan inte komma ihåg när jag var på ett bibliotek senast?? Nian kanske... Skaffade iaf ett nytt lånekort för de jag hade var liiite gör gammalt:)
Kul att träffa mammorna igen oxå:) Idag var även en bebis som föddes i vecka 33 me. Såå liten fast han var lika gammal som Albin. Helan och halvan lixom, haha.
Imorgon får vi träffa de igen och flera bebisar för då står öppna förskolan på schemat, KUL! Som Therese sa, det är dom här träffarna som man läängtar till varje vecka:)

Nu har ja precis varit i växthuset och vattnat mina tomatplantor. Fick fyra stycken av farmor förra veckan, 2 st körsbärstomater och 2 vanliga. Än så länge har bara en dött... får se om jag lyckas få nå tomater:) När jag ändå håller på och donar där tänkte jag köpa och så dill, persilja, sallad och rädisor. Har jag tänkt iaf får se om jag tag tag i saken me...

Vad ska man hitta på nu då?? Det blåser ju storm ute så en promenad är inte så lockande... Äsch gör nog det ändå, för vågen står still just nu!!! Hatar 64 kg just nu, tror vågen har hakat upp sig där eller nått! (men igentligen är det nog mitt intresse för fika som är boven... men det är ju så gott me kaffe och kaka:) Aja bara jag inte går upp!

Hej!


Kommentarer
Postat av: Fia- mamma till Edison

Vad fin bloggen är nu! :)



Håller med, kaka och kaffe är smask.. skrev just om kaka på bloggen jag med haha..

Rolig lista nedan!! Jag brukar glömma att stoppa tillbaka tutten i BH:n ibland och kommer på efter en stund haha...

2011-05-18 @ 14:48:22
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback