27 augusti 2011

Seegt!

Så är det ju äntligen fint väder ute men utnyttjar man det då? Nää... Sitter inne och häckar ist. Fick nog av värmen på loppisen! Fyy där var det verkligen varmt. Albin dog lite där i vagnen ett tag... Men vi gjorde lite fynd iaf:) köpte en vinteroverall faktiskt. Skit svårt att veta ju vilken storlek han kommer ha då. Men köpte denna för 80 kr(!!!) i strl 74. Tror de blir bra...



Den ser inte ens använd ut! Tyckte ja gjorde ett riktigt fynd:)
Sen köpte ja denna pop windstopper...



Har kikat på dem innan men de är så satans dyra nya. 499:- lägger ja inte på en tunn barn jacka! Denna gav ja en hundring för.

Men som varje gång man är på loppis så blir man lika förvånad på hur mycket SKIT folk försöker sälja. Trasiga leksaker och urtvättade kläder, släng skiten eller skänk bort det ist! Annars tycker ja det är mysigt att strosa runt och kika på grejer:) Man träffade hela tiden på nån man kände me.

Just nu slöar ja på soffan me ett glas rött (hemmagjord svartvinbärsaft:)) Ikväll lutar de åt att bli en uteservering nånstans. Inte dumt!

Hoppas ni är ute och njuter av solen!



Ändrade planer!

Blev visst inge grönalund idag... Av olika anledningar(??). Jaha vad ska man hitta på då rå? Får väll bli en handling på Ica maxi och sen en tur på barnloppisen... Fint väder är det idag me:) sköönt!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback