8 september 2011

Super nöjd!

Bästa tradera köpet hittills tror ja:)



Polarn & pyret hängselbyxor och body. Ser typ nytt ut:) bara lite skrynkligt...

Bara älskar de kläderna! En aningens dyra kanske för mammapengen där av tradera köpen. Bra kvalité på kläderna så det är även fina begagnade:)
Fick även hem en rabatt check 50:- idag. Blir man medlem på polarnopyret.se så får man det, ett tips:)


Nattlig besökare

En kviga hade letat sig fram till saltstenen:)
Robin har köpt en åtelkamera nämligen som han har provat att satt upp i skogen. Är meningen att pappa och han ska göra en vildsvinsåtel. Javisst för nu har vildsvinen letat sig hit! De är väll i hela sverige snart...
Är väll bra att fånga djuren på kort så man vet hur djuren ser ut som man ska skuta, hehe. Robin har haft så otur att inte fått nå djur på sig när han suttit och passat ännu. Så än ligger han i lä, moohaa. Inte för att de är nån tävlig men tror han tycker det är lite surt att jag har lyckats bättre än honom. Men han hinner nog ikapp eftersom jag inte jagar längre, kan ju inte ha Albin i sele då lixom:)
Var så roligt härom dan när han satt och passa råbock. Då sms:a han att han hade en bock på 20 meter. Skjut då svarade jag och då skrev han nää den ser så ledsen ut på ögonen... Kanske e nerverna me, haha. Närå efteråt så sa han att den hade ståt gömd:)
Men det skulle vara kul att åka till nån skjutbana snart och övnings skjuta lite. Alla har ju öppnat nu inför säsongen. Att gå en jaktstig och skjuta på figurer som åker fram är skit kul!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback