9 juli 2011

På väg...

Lilleman somnade efter vårat frukost/lunch stopp i Enköping.



Fint väder det blev idag me då! Skönt eftersom vi ska vara ute hela eftermiddagen och kvällen.

Igår trodde ja Albin fick magsjuka igen. Typ vid 16 tiden kaskad spydde han flera gånger fram till typ 19. Sen fick han äntligen behålla lite. Efter det blev han som vanligt. Måste ha varit smakpotionen som vi provade igår och inte magsjuka. Konstigt för det var ju så lite så lite, trodde inte ens han fick i sig nått ens för allt åkte ut. Aja han är nog inte mogen för det ännu... Ska nog vänta några veckor iaf. Och då ska vi bara testa gröt. Igår fick han 3 små skedar gröt och 1 äpple/aprikos sked. Man ska ju vara försiktig me frukt... det var nog den som satte fart på magen... Gröt är ju så milt.







Dumma mamma och stoppa i mig gröt!

Höll på att vika mig av skratt av alla roliga miner!

Oopps nu är vi visst framme... Så långtid tog det för mig att skriva det här...



Godmorgon! Eller ja god förmiddag, för här har det varit morgon sen klockan 6... Robin bad igår om att han kunde väll få sovmorgon idag. Ja sa inget... För när ska man själv få det lixom? Han tänkte visst inte så långt... Sovmorgon kunde väll den som är vaken på nätterna och ger sonen mat få ibland. Aja sover gör han ju fortfarande.

Usch låter som jag framställer Robin som sämsta pojkvännen... Aldrig hemma, hjälper inte till, jag får inte avlastning. Men ja så är det men jag har även fullförståelse till varför det är så här. Vi visste att det skulle bli så här, skaffa barn och bygga hus samtidigt är inte en bra kombo lixom... Men man måste få gnälla lite ibland! Fattar igentligen inte hur Robin orkar me. Jobba 6.30-16 (och då i Sthlm me så han åker vid 5 och är hemma vid 17.30) och sen hem och slänga i sig mat för att sedan åka till huset. Så ser det ut varje dag... Och hela helger. Tufft så igentligen så ska väll inte ja gnälla...
Älskar han och han är mitt allt!
Men å vad jag längtar tills huser är klart och vi kan leva som en normal familj!

Idag kunde han faktiskt slita sig från huset:P Vi ska åka till Västerås för att träffa Robins släkt och sedan är det ju även power meet där me så lite fina bilar lär man ju kika på me:)

Nej om man skulle börja göra sig färdig för dagen!

Kramen

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback