Löördag

Ikea shopping och lunch med fina syrrorna:) Braa Lördag!!


Loke-toke

Nu är han sitt rätta glada, pigga jag igen!:) Hela dan igår kräktes han konstant och var jätte hängning. Total vägrade mat och det är inte likt honom. Men tydligen så går magsjuka bland hundar just nu så det var säkert en släng av det.

Nu är han iaf frisk och det är huvudsaken:)

I tisdags lämnade jag iväg Cia till uppfödaren:( nu är det bara några dagar kvar tills valparna beräknas komma. Hoppas hoppas det går vägen denna gång bara!!!


Hemma hos oss!

Blogg.se har krånglat i flera dagar nu igen, blir galen! Sen att vi har sämsta täckningen här är kanske den största orsaken... Byta operatör kanske? Ingen Tv har vi heller! Antenn till taket är ej inköpt ännu och den lånade bordsantennen funkar si sådär:( Men vi har ju iaf inte tid att se på Tv, haha. Massor kvar att göra har vi!

Men jag tycker ändå att vi kommit hyffsat i ordning:) Iaf i kök/vardagsrum, vårat sovrum och stora badrummet. I gästrummet står det miljoner grejer intryckta. Fattar inte hur vi fick plats med allt i lägenheten!!! Albins rum och kontor/data rummet är inte ens påbörjade... Men det är ju samtidigt ingen panik med det ännu. Hallen och entrén börjar ta färg och form. Jag tapetserade färdigt entrén idag med nya tapeten. Blev kanon bra! det blev ju som sagt en helt annan än den som jag köpt från början. Men undrar om inte denna blev snäppet vassare faktiskt:) Allt händer kanske med en mening! Haha.

Måset bara inflika att RixFm just nu spelar världens bästa låt just nu, Fun- We were young!!! As bra! Blir så glad när jag hör den:)

Ni var ju några som ville se lite bilder på hur vi har det och här kommer det. Enjoy!;)

Vårat sovrum;
image description

image description




Ljus och fint blev det!:) Det enda där inne som är kvar är lite små fix och sätta socklar under garderober. Skönt med ett rum som är helt färdigt iaf!

Köket/vardagsrummet;

Vardagsrummet som ni ser:) Soffbord och tv-bänk ska inom sin tid bytas ut men får stå så länge. Soffan var större än vi trodde men plats fick den ju:) Super skön!


Köket; som jag tycker dras ner lite pga av den ofärdiga bardisken. Den ska kaklas med stenskivor när tid och ekonomi tillåter...


Matplatsen i burspråket. Vi vet inte riktigt hur vi ska få till det där... Möbler vill vi byta ut men de här duger ett tag till iaf. Listerna i taket är skit svåra att få till! Jobbiga vinklar hit och dit... Vi ska leta en annan sorts list där tror jag. Sen, hur sjutton ska man få till gardiner!? Ja iaf få dit gardinstång?


Köksön från framsidan. Älskar våran stoora häll! Och satan i gatan vad fort det går att laga mat på induktionshäll!!! Jag skulle laga kökfärssås till middag och jag är ju van att ställa grytan på spisen och vänta på att smöret smälter och hinner då hacka lök och förbereda innan stekningen... haha jag hann inte ens skala löken nu innan det fräste i grytan. Koka vatten går även det as fort!  Och sänkr man på plattan så går värmen ner direkt, man slipper dra undan grytorna. Måste verkligen lära om nu...
Och eftersom vi ska kakla baksidan så kan vi inte sätta socklarna... och fogarna i kaklet ovanför hällen ska bli mörka.


Som ni märker kanske så har jag fått dille på hissgardiner med knytband;) Super snyggt ju! Men jag ska inte ha det i nå mera rum nu, haha

Bilder på resten av huset kommer senare. Roligare att visa lite mera klara rum! Men nu har ni fått sett lite iaf;)
Men som ni ser har vi endel kvar att stå i... Men NU bor vi iaf här:)

btw, jag älskar att ha en egen tvättmaskin, haha. OCH diskmaskin!!!!
ÅÅåå vad jag älskar vårat hus<3


Nostalgi!


Vi har flyttat!!!

Det klingar tomt här, jag vet. Men huu för att flytta och släpa grejer! Men nu är vi äntligen inflyttade i vårat älskade hus! Andra natten sov vi inatt:) Inatt var det t.o.m varmt, haha, och vi kunde duscha igår kväll! Pannan har krånglat för oss så första dagen/natten hade vi 15 grader inne och inget varm vatten... Men nu ska allt funka som det ska!

Albin har oxå boat in sig:) Han verkar trivas som fisken i vattnet i sitt nya hem. Han springer runt och grejar och är på upptäcktsfärder hela tiden, haha. Han älskar även ytorna i vardagsrummet för där kan han åka runt med Bobby-caren runt runt:)

Jag ska visa lite kort sen men man vill ju komma hyffsat i ordning först:) Det står flyttlådor och möbler överallt! Vi har inte kunnat göra klart hallen ännu heller för att min fina tapet var fel tryckt:( alltid är det ju nått! Men det var jag in och fixade igår så förhoppningsvis kommer nya rullarna idag eller imorgon.

Idag får vi se om vi kommer iväg på Öf... Skulle vara kul att komma iväg lite och träffa folk men så har man ju tuuusen saker här att göra...

Kram kram så länge!


Lördag

Lång dag idag, morgon dagen lär bli ännu längre:) Kul är det och fint i huset blir det!

Nä nu säger jag god natt!


Eget påhitt

Ni måste prova denna korvgryta/pastasås som jag kommit på! Riktigt smarrig blir den:)

1 paket chorizo, skivad
1 fin hackad gul lök
1 röd pakrika i lagom tärningar
1 burk dolmio pastasås, eller bara fin krossade tomater (men då får man krydda mera)
150-200 gr philadelpia ost
1-2 tsk sambal oleck
salt & peppar

Blir en jätte god och krämig pasta sås! Mmm. Ingen bild har jag dock för jag åt precis upp resterna från igår;) men gott ser det ut oxå!


För ett år sen...

...idag, gjöt vi husgrunden!!









Lite annat väder var det då om man jämnför idag... Nu är det ju snö storm här, FY!
Och shit vad liten Albin var!!! 1 månad bara, ser ju mini mini ut på bilder. Vad man glömmer hur små de va...


Vill ha till huset!

-tvättmedelsburkar från House doctor


-Vitt vitrinskåp av nå slag, lantlig, gammal stil


-2 vita hyllor till köket i den här snar lika desigen. Men det ska våran kära vän möbelsnickaren fixa;)


-Vita ramar till min fotovägg i hallen!


-3-4 barstolar


Ja massa mera saker vill man ju ha nu! Det här var endast en liten del av min lista;) Skulle helst vilja byta ut alla våra möbler, haha. Det ska bli en tur på ikea nästa vecka när FK-pengen och lönen dimper ner på kontot. Jag har en låång lista även där:)


Tråkigt kvälls göra!

Jag hatar, HATAR att diska!! Finns det nå tråkigare!? Men snart, snart är det ett minne blott:)


Dessa tänder alltså!

Nu har min fika date farit hem och jag ligger i soffan och degar medans Allemannen leker med sin favvo leksak, kakburken! (alltså det är en leksak som ser ut som en kakburk med klossar i kanske jag ska tillägga).
Hanna och Lilly kom och förgyllde våran dag idag:) Kim med barn skulle oxå ha kommit men han fick nått emellan.
Hanna berättade nå väldigt tråkigt och rolig sak, beror på hur man ser det. Dom ska flytta till Sundsvall!! Tomas ska spela i superligan där, herregud, Hanna kommer bli värsta lyxhustrun haha. Kul men tråkigt för det kommer ju inte bli att man ses så värst ofta:( Coolt att dom vågar släppa allt och bara göra, dessutom med två barn oxå. Kommer nog bli super, värsta förspänt de kommer få:)

Funderar på att lägga ut en blocket/tradera annons idag; Grinig och gnällig unge säljes!
Närå skämt och sida men fy vad detta står mig upp i halsen samtidigt som jag tycker synd om han. På en vecka har han fått 3 nya tänder och 2 till pågång. Äter jätte dåligt, sover jätte dåligt, risig i kistan och missnöjd nästan hela tiden. Febern pendlar upp och ner oxå. Den har inte varit hög, som mest 38,0 men det lilla gör väll sitt me. Hoppas detta går över snart! Nätterna är väll hyffsade ändå men vi har kommit in i en dum rutin. Efter kl 3 på natten sover han i våran säng... Eller dum och dum rutin men jag vill inte ha det så men orkar samtidigt inte bryta den heller. Orka böka med en unge som inte vill sova i sin säng 3 på natten! Men jag måste väll...

Igår var jag i huset hela kvällen. Pappa och Robin satte taklister i hallen där jag målat och jag målade runt fönster och la golv i vardagsrummet. Idag blir elen helt klar i hela huset, känns så bra! Tänk att efter helgen kan vi flytta in (om inget krånglar vill säga)! Känns så sjukt konstigt faktiskt! Vi har ju knappt gjort annat än att byggt på detta hus i snart över ett år och nu snart får vi äntligen flytta in. Känns overkligt på nå sätt. As roligt ska det bli! Vårat eget hus!

Nä nu måste jag roa lillemannen!
Hej svejs så länge


Trollunge!!


Hur sött är det inte!?

Jag har fortfarande inte vant mig att Albin går ännu. Jag blir lika glad när jag ser han varje gång! Hur sött är det inte när en 79 cm hög liten mini människa kommer och går?!

Nu går det av bara farten när han tar sig fram. Så sött när han försöker springa för fötterna hinner inte riktigt me, haha.


Läggdags

Nu äntligen har jag krupit ner under sköna täcket! Kännas som om jag längtat efter det sen jag klev upp i morse. Fyy vilken trött period jag är inne i nu! Sover som en kratta på nätterna och går i en dimma på dagarna. Glömmer saker och hör inte vad folk säger. Jätte pinsamt idag på ÖF då jag satt och pratade me en pappa och kom på mitt i samtalet -vad pratar vi om? Och just då ville han ha svar på en fråga... Eee? Han måste tyckt jag var hel skum. Haha.

Idag efter ÖF så for jag in till stan för att luncha med syrran. Indisk mat! Super gott, jag är fortfarande mätt, haha. Super mysigt var det iaf att krama om Lisa. Saknar att ha henne nära<3
Efter lunchen dumpade jag Albin hos mamma och for till huset. Det blev att jag målade klart hallen, lite taklister och listerna runt fönstrens i köket. Jag trodde vi (jag) skulle slippa måla listerna när de var uppsatta men icke, spikhålen är så fula! Tak och golvlister tänkte jag bara ha i snickeri spackel i. Orka måla allt igen!

Nu är det verkligen slut spurten i huset!:) så himla kul! Som vi har längtat att det ska bli färdigt, ja iaf beboligt färdigt blir det nog aldrig...
Marcus skulle komma på torsdag och dra den sista elen. På fredag skulle Patrik komma och lägga golvet i entrén och sedan erbjöd han sig att hjälpa till att lägga parkett oxå, varsågod;)
Så nu är det inte mkt kvar!! Idag fick Robin stora badrummet helt klart oxå. Så nu kan vi gå på toa och bada om vi vill:)

Imorgon vette sjutton vad man ska hitta på... Mamma ska ha Albin efter kl 4 men innan det?... Nån som vill leka med oss??:)


Favorit!

Jag har hittat en serie barn-hudvårdprodukter som jag gillar. Ccs från Apoteket. Schampoot och tvålen är jätte bra! Torkar inte ur huden, löddrar mkt och har en mild fräsch fruktdoft. Det finns i även bubbelbad men det har vi inte testat ännu, det står näst på tur:)

Sen att förpackningen är fin är ju roligt oxå:)


Pastelligt:)

Hallen färdig målad!! Riktigt färgglad blev den:) Eftersom resten av huset går i vitt och svart så fick hallen och entrén sig lite färg. Entrén ska förhoppningsvis bli tapetserad i helgen, i samma färg fast med ljusblå blommor på:) Gillar't!!


Jag älskar dig!


Fullt ös

...Medvetslös, ja så känns det! Långa dagar och sena kvällar har det blivit vid huset denna helg. Utan Albin har vi varit oxå:( Som jag saknat han! Men å vad vi pussades och kramades ikväll när vi hämtade hem honom. Älskade lilla skruttunge!

Ja huset då! Denna helg har det hänt massor:) igen! Lister är satta, tak och nästan alla väggar målade i hallen, halva golvet i vardagsrummet lagt, kaminen har kommit på plats och det har tapetserats om på två ställen i köket. Vi har haft massor av hjälp oxå! Robins föräldrar har varit där hela helgen, pappa har kommit då och då när han haft tid och idag var syrran och hjälpte till. Guldvärt! Ja oxå mamma förstås som haft Albin hela helgen:) Ingela och hon byttes av i lördags.

Dålig har jag varit på att ta kort som vanligt... Men ett från vardagsrummet iaf och på vovvarna:)


Villavisning

Fick mail idag om att fiskarhedenvillan har villa visning 13 maj. Skulle vara kul att åka och kika på vårat fina Lommen i standard utförande. Men såklart är den husvisningen så långt borta:( Närmast Uppsala visar dom husen falken och ugglan och de är ja inte intresserad av att se! Ett domherren skulle vara kul att gå in oxå för det var nära att vi byggde ett sånt:)


Nybakat

Nu väntar vi bara på svärmor så ska vi fika nybakat bröd:) Gott!!


Tradera fyndat igen:)

Förra veckan pamp två paket ner i brevlådan. 2 vita ljusstakar från rörstrand och ett fat från Uppsala Ekeby:) På skambud fick jag dem oxå! Ljusstakarna betalade jag nästan 50:- med frakt och skålen lite över en hundring. Klipp!!

Jag älskar verkligen ljusstakarna!!!


Soffan!

I söndags var vi som sagt och beställde soffa:) Så himla kul! Vi skulle ju igentligen bara åka och kika och prov sitta några stycken. Men både jag och Robin föll pladask för denna...



Stor, skön och båda två får var sitt hörn med schäslong/divan:) Dessutom var sittsen avtagbar och det är ju ett STORT plus när man har barn och hundar!
En sak till som var ett plus med denna soffan är att vi måste köpa nytt soffbord, haha. Det vi har nu kommer inte få plats mellan schäslongen och divanen. Tur det tycker jag då jag inte vill ha ek bord längre! Nä ett vitt hög glansigt skulle vara snyggt och då måste vi även byta tv-bänk som matchar till det:) En suck fick jag av Robin...

Jag längtar tills vi får hämta hem den och ställa den i vårat fina vardagsrum:) Men först måste ju golvet läggas, haha...

Jag är nästan precis hemkommen från huset. Min snälla svärmor passade Albin mellan 11-13.30. Jag hann måla en hel del lister på och grundmålade nästan alla listerna runt dörrarna. Som det är nu så står det fullt me bockar i vardagsrummet så vi kan inte lägga golvet ännu så jag ska försöka måla klart allt nu så vi kan ta bort dem. Hoppas på att börja lägga golvet till helgen:) När golvet är lagt kan vi ställa kaminen på plats och sätta golvlisterna. Sen är det klart i den delen!! "bara" hallen och éntren kvar sen innan inflytten:)


Update!

Vart ska man börja när man inte skrivit på ett tag?... Det är så mkt!

Skärtorsdagen; Då hade jag hjälp i huset på fm av snälla svärmodern. Vi la klart golvet i vårat sovrum:) Till lunch kom Linda och Linnea förbi och vi åkte hem till lägenheten och åt våfflor tillsammans med farmorn. Det blev även en promenad när kusinerna skulle sova. Mot kvällen tvingade jag pappan i huset att ha lite kvalité tid med sin son och jag åkte in till stan för att gå på bio me Lollo. Vi satte oss även på Magnussons en stund efteråt för att ta ett glas och snacka lite skit. Super mysig kväll!

Långfredagen; kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde på dagen... Helt blackout! Vid fyra lämnade vi iaf av Albin hos sin mormor och morfar och vi åkte ut till Lagga på påskmiddag hos Robins jobbarkompis. Det var INTE personalfest som jag visst råkade skriva i min kalender som jag la ut bild på här! Det blev tydligen en snackis om det... Sorry felskrivningen... Det var iaf en jätte kul kväll me mkt lekar, skratt och dricka som flödade. Jag körde men hade as kul ändå!! Mkt lyckad kväll:)

Påskafton; mamma hade Albin hela dagen. Jag åkte in till färgbutiken och köpte en himla massa färg! De fotade av botten på tapeten som jag köpt till entrén så jag fick lika färg att måla me till hallen. Tror det blir bra:) Sen var det färg till lister och lite annat.
Efter det hämtade jag syrran och körde ut henne till mamma innan jag åkte till huset. Väl där målade jag klart resten av panelen till vårat sovrum och lister.
På kvällen blev det mysig påskmiddag hos mamma och pappa med hela familjen.

Påskdagen; mamma hade Albin hela dagen igen. Jag och Robin åkte över till huset och spikade klart panelväggen i vårat sovrum och jag målade den en gång. Super snyggt vart det!! Sen åkte vi in till stan och köpte 65 kvm parkett golv, 2 toaletter, duschvägg, handfat+spegel, blandare till handfat och soffa(!!!). Kontokortet gick varmt den dagen!... Soffa skulle vi igentligen bara åka och kika på men vi slog till på direkten:). As skön och stooor! Den får vi hämta om 3 veckor, så lagom till inflytten. Perfekt!
På kvällen vart det påskmiddag hos svärisarna med hela deras familj. Jätte trevligt! Lilla julafton blev det för Albin och Linnea oxå, haha. Bortskämda blir de!

Annandagen; då tog vi det lugnt på fm, Lisa kom ut på fika och sedan åkte vi till huset. Där var det full fart! Pappa spikade lister i köket/vardagsrummet, Ingela målade lister och dörrposter, Staffan var grillmästare och hantlangare och Viktor monterade toaletter och badrumsinredning i lilla badrummet. Mamma kom även över och hämtade Albin lite senare så jag kunde hjälpa till. Viktor och vart ett bra team;)

Alltså denna helg har det hänt massor i huset! Massa lister har kommit på plats, rör har dragits, vårat sovrum är helt klart me lister, panelvägg, golv och t.o.m garderober på plats, lika så i gästrummet, spishällen är på plats, socklar i köket klart, inredningen i lilla badrummet klart, bara duschväggen som blev fel (som jag ringde och fixade idag) och det är undanröjt och skräp är uppeldat. Skönt! Meeen det är mkt kvar... Men det känns som om vi hinner iaf på de 2-3 veckorna som är kvar:)

Det blev ett lång inlägg! Nu ska jag krypa i säng! Dagen blev lång idag, men det avslutades bra med en kvällsfika hos Anna:) OCH jag slapp läggningen av bök ungen! Haha.

Gnaatt!


Han går!

Den senaste 1,5 veckan har Albin övat och övat på att gå. Vissa dagar går han jätte mkt och vissa nästan inget alls. Men igår och idag har han gått mera än vad han krypit. Så nu tycker jag allt man kan säga att han går:) Jätte kul är det!! Nu här på eftermiddagen har det gått med en rasande fart oxå. Ramlar gör han ju men oftast är det duns på rumpan bara, men han reser sig snabbt igen och går vidare. Så duktig han är min lilla kille! Stolt blir man:) han går jätte bra i skor oxå. Skönt de för man har ju hört vissa som vägrat gå med skor.

Idag har vi även varit en sväng på ÖF. Man fall var det där men super trevligt som alltid ändå:) Bjuder på lite bilder från dagen!


Mys

Här ligger jag skavfötters med Robin med min gravida vovve på bröstet. Trötta efter dagen vid huset minst sagt! Känner att vi borde ligga i sängen igentligen men Bertnèrs show på 5:an är så grymt rolig!

Imorgon drar jag en resumé av helgen, orkar inte nu... Det har hänt massor i huset denna helg kan jag iaf tala om:) Såå himla kul!!! Fint blir det oxå:)


Påskhelg

Inläggen lyser med sin frånvaro här...
Dagarna är fyllda med husbygge och påskfirande med familj och vänner.

Uppdatering kommer men inte just nu, för nu ligger jag utslagen i sängen efter ännu en super god påskmiddag. Man kommer inte vilja se mer åt mat efter denna helgen!!;)

Godnatt!<3


Till Lisa!

Finaste lilla katten i vårsolen:)


Dagarna springer iväg!

Snart är redan onsdagen förbi oxå! Och imorgon börjar påskhelgen:) Kul! Annars har jag alltid jobbat påsken men nu ska den firas hela helgen lång:) Eller ja på lördag iaf! Då blir det middag hos Robins familj eller min, det har kört ihop sig lite den dagen.
Annars lär ju helgen bestå av huspyssel!

Denna halva vecka som gått har vi lunch-dateat me Lollo nere på stan, besökt öppnis, och varit i huset (såklart!). Igår kväll var jag, pappa, Lisa och Johan på nå himla skoj! Vi var nämligen och sköt jaktstig i östtuna:) Man går en stig i skogen och skjuter på figurer som kommer och åker på linor. Super kul! Sen blev det lite lerduveskytte me innan solen gick ned. Det är tisdag kvällar hela våren nu så vi ska försöka åka på lite flera. Nästa gång kanske det går lite bättre oxå, haha! Det märktes att man inte skjutit på nästan 2 år! Fick damma av gamla Bettan t.o.m;)

Idag har det varit toppen väder här i Uppsala! Solen har lyst heela dagen! Jag och Albin var ute hela fm och njöt. Vi plockade ris till påskriset, gungade med grannungen och tittade på morfar när han körde traktor. Det var riktigt uppskattat från lille mannen, gillar det här med att vara ute. När vi skulle gå in och sätta fjädrar i riset så gallskrek han, haha. Så jag bar ut allt ist:)
Sen blev det lunch hos pappa/morfar!
När Albin slocknat i vagnen på väg hem dumpade jag av han hos syrran och åkte till huset och målade lister. Bilder i inlägget nedan hur det ser ut nu:)

Just nu ligger jag med en liten bökig kille i sängen som verkar ha svårt att somna. Vrider och vänder sig och kurar tätt intill mig. Blev en lite tokig dag me sovtider och när han kommer ur rutin så blir det lite knas. Men nu tror jag han somnade faktiskt!

Hörde att Robin kom hem just så man ska ska säga hej till han innan jag själv somnar...


Nykaklat och nymålat:)

Idag var det lite målning av tak-& golvlister på eftermiddagen medans min söta syster passade Albin. Många lister är det att måla! Ångrar att vi inte valde till färdig målade, iaf grundade... Men som sagt dumsnåla var vi!

Robin kaklade de lilla på köksön igår. Blev bra! Igentligen kanske jag hade velat ha nån färg där men vi var inte riiktigt eniga där... Dessutom fick vi lite kakel av Patrik som blev över från hans kök. Det blir bra det här!:)
Som ni ser på bilderna så är även fläkten monterad nu, skit bra blev det!


Vad skulle jag höra utan den?

I löööv min kalender app!

Jag gillar att planera dagarna i för väg och här ser man en översikt över veckan super bra:)


Vad hände?

Jag sitter och äter frukost själv halv 9 i köket och lillen sover fortfarande...

Känns jätte konstigt!

Trötter idag tydligen:)


Helgen

Svisch sa det och denna helgen var över igen då...:( Nästa blir ju extra lång och det gillas!!

Igår var det jobb mellan 7-14.30. Passet flöt på bra hela tiden och jag jobbade med ett kanon gäng så det var jätte kul:) Sen bar det hem för att pussa och kraama sonen! Gu vad jag saknade honom under dagen! Men det blev bara hem och vända för jag passade på att åka till huset då mamma kunde ha han en sväng på em. Jag grundmålade tak- och golvlister och ungefär halva panelen till fondväggen i vårat sovrum. Sen tog färgen slut. På kvällen sen blev det middag hos mamma och pappa och jag stupade sedan i säng 21.30. Lång och intensiv dag blev det!

Idag har jag varit i huset och spacklat en stund på fm medans Albin sov i vagnen. Nu är det bara en andra omgång spackel i taket i entrén sen är det färdig spacklat, heelt! Fy fan vad skönt! Jag är bra less på det nu... Det värsta är ju bara att jag har slipningen kvar sen. För det är snäppet värre faktiskt. MEN sen är det målning och tapetsering kvar:) och det är kul!

På em idag har vi bara varit inne och lekt. Albin har gått jätte mkt. Så kul! Men det är ännu vingligt och ostadigt men han övar iaf:) Söta unge!

Nä nu börjar filmen på 4:an igen!


Kärlek!


....

Vaknade med mensvärk från hell (jag som aldrig har det annars oxå) och en son som är lika sur och grinig han. Saknar faktiskt att vara gravid så man slapp den här tiden på månaden...

Känns som om den här dagen kommer bli kul, ee nej!

Idag saknar jag de dagarna man inte hade barn och kunde gå och lägga sig i sängen, dra täcket över huvudet och stanna där resten av dagen. Ett minne blott...

Nä nu ska jag försöka vara lite positiv.
Hoppas Iprenen hjälper snart och att lillemannen tar en sovstund strax och vaknar strålande glad!

Hoppas kan man ju...

Nää,
Over and out for now!