Lång helg

Nu vart det visst ett hopp me inläggen igen. Dagarna bara rullar på:)

Helgen har varit lugn. I fredags var ja ut och käkade me lite goa mammor nere på stan. Vi gick till Villa Romana, det rekommenderar jag verkligen, sjukt god mat! Sen gick vi vidare till Aperetif en liten sväng. Satt och tjötade lite och drack varsin drink! Jag var väll hemma till 12 ungefär, en lagom kväll:) I lördags åt jag middag hos mamma och pappa och sov även över där. Mysigt att sova i sitt gamla flickrum! I söndags kom syrran ut och käkade lunch och vi hängde på Robin på en husvisningen. Så kul att gå in hos andra och se hur folk har det, det var inspirerande! Söndagskvällen bestod av kvalitéts tid med min karl. Vi åt gott, bubblade i badkaret och goffade godis. Mysig kväll!

Idag känns det som söndag igen:) Inget jobb och inget dagis. Japp det här är min första jobbvecka faktiskt, första sen 3 januari 2011... Känns lite konstigt. Men den börjar bra! Dagis har stängt mån&tid pga planeringsdagar. Och på onsdag är jag ledig på schemat me, bra start verkligen:)
Idag har vi varit och lekt på Leos Lekland med heeela familjen Prim. Jag fick hålla en 2 veckors bebis, jag blev helt uppslukad av söta lila Corine!! Tappade tid och rum nästan, haha, att man redan har glömt hur små de är alltså!! Man visste ju knappt hur man skulle hålla den lilla ju. Men så söt och så snäll liten tjej. Albin och Viggo körde race på leklandet. De ville helst uppleva allt på en gång. Kul att man själv fick leka av sig oxå:) Kul att de hade Victor att leka me, som agerade lekfarbror så gärna. Det kommer absolut bli flera gånger där!

Efter sen vi kom hem och Albin låg deckad av trötthet så har jag sytt gardinerna färdigt i vardagsrummet och till Albins rum (jag visar bilder imorgon:)). Jag blev väll inte hundra procentigt nöjd me de till Albins rum... Jag hade räknat lite fel på bredden så det blev kanske lite väl precis, man vill ju att de ska vecka sig lite... aja eller så är jag bara självkritisk som alltid.

Imorgon har vi en oplanerad dag. Som det känns nu ska det bli skönt att bara vara hemma men vi får se imorgon...=)

(äsch!! Nu har jag försökt postat detta in lägg sen halv nio med bilder. Det går ju inte!!! Tråkigt utan bilder men så får det bli nu:( Piss app!)


Kommentarer
Postat av: Caroline

Vi åker gärna till leklandet med er igen. Men då får Viktor bära runt på Corinne så även jag får leka av mig, ha ha! ;)


Svar: Absolut!! Jag kommer ju vara ledig lite grann i veckorna så vi styr in en lekdate igen:)
Elin Nilsson

2012-08-27 @ 23:06:42
URL: http://carolineprim.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback