Tjugotredje

Dan före doppare dan:) Längtar så tills imorgon! Man blir som barn på nytt, hehe. Älskar paketen och maten såklart!
Dagarna innan jul är bra mysiga dom me. Man pysslar, stökar och gör en massa mat. Nu är allt färdigt inför morgon dagen iaf. Jag ska bara baka bröd på fm så det är nybakat och gott:)

I torsdag kokade jag knäck och gjorde korv med pappa. I fredags klädde vi granen hela familjen och sen lagade jag och Robin as god middag (hjortbiff, rotfrukter, pepparsås, sallad och vin). I går gjorde jag köttbullar, kola, ischoklad och revbenspjäll här hemma. Sen på kvällen åkte vi hem till mina föräldrar på middag. Idag har jag satt upp ute granen med belysning, fixat julskinkan (aldrig mera ska jag steka den själv! 6 timmar tog det!), och nu på kvällen har vi gjort sillsallad och silltårta hos mina föräldrar. Jag var även in en sväng till mediamarket och toys'rus. Stål satte mig för att armbåga mig fram men det var as lugnt(?). Varför handla man inte alla julklapparna dagen innan för?;)

Nu ligger jag och dör lite i våran säng. Är jätte mätt och trött. Försöker att inte få mig att somna då ja måste borsta tänderna och kissa först.
(Och fylla julstrumporna åt mina grabbar hihi)

Imorgon kommer hela Robins familj hit. Linda skrev och undra om vi var redo för invasion,hehe. och JA det är vi!!:) Vi har laddat hela veckan. Albin har inte varit på dagis sen i fredags förra veckan så han är riktigt lek (röjar) sugen och längtar efter kusinen.
Glad att jag höll Albin hemma hela veckan så vi inte åkt på nån ny skit. Så här friska som vi är nu har vi inte varit på veckor:) bara för de slår väll nått till inatt...
Fy jag minns en jul när ja var liten och vi alla barn var sjuka. Det var as tråkigt att bara vara hemma och igen kom. Det vill ja inte vara me om igen!

Nä nu säger ja god natt<3


Sjukstuga

Jag började jobba kl 13 idag men nu är jag hemma igen... Satt 2 timmar på APT och sen blev jag hemskickad av Jessica. Jag som skulle jobba till 21 sen! Såg väll inte alltför kry ut.. Kände mig som om nån hade kastat en hink med iskallt vatten över mig, frusen fast svettig/blöt. Trodde jag dolde det men hon genomskådade mig.
Nästa lön kommer ej bli kul! 1,5 vecka vab sammanlagt och nu en karensdag på det. Tur man har en tät karl som kan försörja oss nästa månad *host* *host*.

Kände mig mkt bättre bara jag kom ut från jobbet men jag är inte på topp nu. Vet inte va de är. Lite små feber har jag nog... Och halsbränna så som spyan sitter i svalget. Trevligt!

Jag fick en massa saker uträtta på fm idag iaf. Robin jobbade inatt så efter han vaknat drog jag iväg utan barn till gränby. Så skönt och strosa själv! Köpte lite smått och gott in för julen så som bordsdekoration, lika dan slips till Robin som Albin ska ha (de kommer vara så sööta!), absolut sista julklappen och underkläder och pyjamas till mig. Fint de!

Nu ska jag slå igen mina gröna en stund. Albin ligger och snusar så gott här bredvid mig så jag tror jag joinar:)

Kram!


Busunge!

Älskade lilla hjärtat! Älskar denna bilden för det är såå Albin. Åker runt på sin Bobby car och lastar saker. Favvoleksaken är mina BH:ar just nu oxå...


Gnälligt

Tröttsamt med sjukt barn! Inget är bra, klängigt och ledsamt. Funderar på att ringa vårdcentralen imorgon och höra vad det kan vara. Trött är han men kommer lixom aldrig till roa. Bök och stök och febern ger sig inte. Hatar dock att ringa vårdcentral el sjukvårdsupplysning. De får en alltid att känna att man har dumma frågor och tar upp deras tid i onödan. Så tycker jag att jag blivit bemött de flesta gånger iaf. Och dom två gånger vi varit på barnsjukhuset så har det definitivt varit så. Skit tråkigt! Därför drar jag mig alltid för att ringa, lika när det gäller mig själv oxå.

Aja!

Jag kom in till frissan idag iaf:) Robin kom hem tidigt från jobbet för en gångs skull. Pappa min tog Albins klipptid så det var ju perfa, fick ja sällskap in:) Vi julshoppade lite innan oxå. Mysigt att göra det med pappa! Håret blev jag jätte nöjd me. Äntligen kan ja ha utsläppt utan att se ut som en svamp. Ska aldrig klippa håret rakt av igen. Nu är det uppklippt och kortare i fram. Min gamla frisyr alltså:) det ja trivs i bäst!

Just nu ligger ja i soffan och kollar på RAW, älskar måndag kvällarna pga det:) så jäkla kul!
Robin jobbar kväll me så heeela soffan har ja för mig själv. Fast det är inte så mysigt... Vi (jag) är inne i en sån nyförälskelse period just nu, saknar han så mkt hela tiden. Alla förhållanden har upp och nedgångar, och det är väll härligt på ett sätt:) uppgångarna är en nytändning som alltid kommer lägligt som man verkligen behöver. Känns som om man tappar bort varann i vardagen ibland. Man är inne i ekorrhjulet och allt bara rullar på.
Längtar efter julen som sjutton då vi har nästan en vecka ledigt tillsammans<3

Nä nu väntar sängen!

Ska bara spela lite Hay day först...


Leeedig måndag

Hej hej!

Sitter ner mysad i soffan me täcke och kuddar. Ljus, alla stjärnor och ljusstakar är tända oxå. Älskar december för att det är så mysigt hemma. Det kommer kännas bra kalt i hemmet sen när man ska plocka den allt...

Idag är jag ledig:) så skönt efter att ha jobbat fre, lör och sön. Lugn helg har det varit men det har känts långt bara för att jag hellre hade varit hemma och myst me familjen. I fredags kväll kom ännu en förkylning (el dylikt?) till huset:( Albin fick 39,5 i feber pang bom bara. Va fasen det är ju bara en vecka sen förra omgången var! Då vart det 4 dagars VAB... Imorgon lär det bli VAB igen då febern inte har sjunkit en uns och igår kväll hade han även spytt. Magsjuka? Vi får se om det fortsätter. Inget mera ännu iaf.

Så typiskt för både ja och Albin hade tid hos frisören idag kl 15. Vi får se om jag kommer iväg. Nån som vågar sig hit och passa Albin? Hehe. Albin som verkligen hade behövt klippa sig... Suck.

Annars då? Det var ju ett tag sen man uppdaterade... Jo som sagt förr förra veckan var vi sjuka och VAB:ade. Innan de hade vi stor kalas här för mig och pappa. Min familj var här och hela Robins, vi var 24 stycken tror ja. Skönt att vi har stort hus! För nu vid kalasen kommer vi att vara så många... Min födelsedag slår vi alltid ihop med min pappas och det lär ju även bli så me Albin och Robins me.
Mera händelser då... Mina svärföräldrar har flyttat in i sitt nya fina hus, alla julklappar är färdig köpta, julbordpremiär och hemma pyssel. Veckan då Albin och ja var sjuka kom värsta ovädret till uppis. Robin jobbade dygnet runt typ och körde snö. Han åkte även och prov jobbade i dannemora gruva. Får se om det kommer bli jobb där nu. Lönen var ju skiit bra men fy för att jobba i gruva tycker ja. Jag skulle lätt få panik där nere! Men Robin klarar det säkert:)

Efter jobbet igår så stanna ja en snabbis och köpte grädde, sirap och choklad. Tänkte försöka mig på och göra lite julgodis idag:) Goott!!


-okey 2 timmar senare lägger ja upp detta inlägg... Albin och ja tok somna båda två efter julkalendern:)