BF

Snart tre timmar kvar på bf dagen... Den kom och den gick även denna tredje graviditet:) men ja misströstar inte! Klart jag är less men de sätter igång när de vill sig:)

Just nu har jag faktiskt förvärkar som gör en aningens ont och som mensvärk i magen. Men vågar inte hoppas på nått då det har varit så här andra kvällar me.
Idag hade jag sista barnmorskebesöket, ja sen nästa är överburenskontrollen tisdag nästa vecka. Och nu ska ni få höra, huvudet hade sjunkit ner men var ännu lite ruckbart. De ni är första gången jag har fått höra i mina graviditeter, haha. Alltid annars -högt och rörligt. Så framsteg javisst:)
Mag måttet hade även sjunkit lite eftersom magen sjunkit. 

Annars mår ja bra fortfarande. Trött å så men de rullar på. Joel är dunder förkyld igen och sover jätte dåligt på nätterna så tröttheten är ju mkt pga de me.. Albin är oxå lite förkyld men inte som Joel. Ingen feber har de iaf tack och lov. Hoppas de ger med sig snart! 

Robin tar pappadagar denna vecka för Albin. Snacka om att grabbarna är glada. Bus och lek me honom hela tiden för tjocka trötta mamma är inte alls kul just nu. Hehe. Skönt att ha R hemma! Känns ju lugnt oxå att ha han hem i kring om de skulle starta så han inte är nere i Bjuv t.ex.

Helgen var mkt lugn. Middag hos mina föräldrar, pyssel hemma och mkt vila har de varit. Jätte skönt! 




lungt

Lugnet efter stormen...


Jag blir så trött o matt efter kvällsracet. Nu när man har lite tid för sig själv och kan pyssla å dona så orkar ja inget alls! 

Nä en dusch och en kopp te på det här så är ja nöjd😊 

1 vecka

Herregud det är verkligen bara en vecka kvar nu till beräknad förlossning, hjälp! Kan man få kalla fötter med tredje barnet och ångra sig?? Fy! Jag tänker hela tiden nu på förlossningen. Det gör ju jävligt ont asså😨 själva värkarbetet känns ju ok men sen när huvudet ska pressas ut... Alltså Joels förlossning spelas upp för mig hela tiden. Hur de trycker på och man måste krysta men vill hålla emot. Hur de är eld och smärta down-stairs, alltså fy fan! Den biten är ju iof den kortaste av hela förlossningen och strax efter den absolut bästa men ändå.. Skrämmer ja upp mig själv eller? JaaaA. Det har ju gått 2 gånger så klart de går en tredje men JAG VILL INTE! Jag skulle väll inte kalla de skräck ja har men väldigt väldigt kalla fötter. 
Sen en annan sak ja tänker mkt på är eftervärkarna... De var inte kul! Me Albin inga men me Joel väldiga menssmärtor/kramper. Jag har bunkrat med Ipren o Alvedon iaf för de hjälpte sist. 
Sen har ja bunkrat med bindor.
Å vad jag vill ha det här avklarat nu! Helst igår så det är över!
Man skulle vara kille asså😂

Annars mår ja väldigt bra. Inga känningar alls faktiskt. Förvärkar på kvällarna och nätterna men så har de varit ett tag nu. Magen är gigantisk nu! I torsdags hos barnmorskan hade huvudet inte alls börjar tränga ner. Högt och rörligt. Magen står verkligen sjukt högt! Hoppat upp på övre kurvan har ja me. Blir en 4 kg denna gång me😣 men hur stor? Ingen jätte tycker barnmorskan sig känna men de beror ju på hur långt över tiden ja går me... 
Blodtryck och hjärtslag är fint dr me som.hela tiden. Är så glad att jag får ha så bra graviditeter. 

Nä om man skulle rycka upp sig ur förlossningstankarna o göra lite middag åt familjen...
Ikväll blir de fläsk med sötsursås och ris😃


4 år

Nu är allt kalasande över på ett tag. Lite skönt;) fast det är väldigt roligt att ställa till med kalas. Ha fullt hus och baka en massa inför de. Dock kanske inte hög gravid och orkeslös men nu är det gjort iaf. 
I lördags var vi på kalas hos Robins syster för hennes sambo har fyllt är. 
Igår fyllde ju våran lilla kille 4 år. Dagen började med att han kom in till oss på morgon halv 6 o undrade när vi skulle grattade honom, haha. Jag skickade honom i säng igen o väckte Robin. Blev en väldigt tidigt morgon! Joel vaknade kort därefter oxå. Vi åt sedan lång frukost och mös hela familjen. Sen började jag dona inför kalaset för heeela släkten. Tyckte jag hade jätte gott om tid men som alltid blir de stress i slutet ändå. När alla kommit o Albin var mitt i present öppningen gick jag och gjorde mig färdig själv;) Därav har jag noll koll på vad han fick i present av alla... Det var mkt lego iaf! Herregud! Nu har han så de räcker ända tills han blir stor och ledsnar på det:) Robin firades ju oxå då han ändå fyller imorgon. Jag och barnen gav honom även present igår morse eftersom han inte kommer vara hemma imorgon alls. Jag slog på stort och köpte ett PS4 åt honom. Så nu vart man ruinerad men de vare värt❤ Så kul att se när man ger bort nått som verkligen blir en överraskning och gör nån glad:) 
Efter allt kalasande åkte vi o köpte pizza. Sen när barnen deckat slocknade både ja o Robin på soffan. 

Snygging;) alla bilder från kalaset är på systemkameran!

Idag hade vi ett litet barnkalas. Albin bjöd sina bästa vänner som han sa. "Ralf och mina tjejor". Det blev ett lugnt och lagom kalas. Korv med bröd, glass och fiskedamm. Som de ska vara! 
Robin tajmade o kom hem precis när alla åkt;) genom tänkt de där, haha. Joel sov en liten sväng och då byggde vi upp de sista legobyggsatserna med Albin. Det är riktigt kul att bygga lego alltså! 

Efter middagen drog Robin iväg på lång jobb. Han kommer nog inte hem förrens sent imorgon kväll/natt. Inte för att de är dax att föda ännu för mig men det känns ändå olustigt att han är långt borta. Han tackade dock nej till en jakt helg den 28-29 och det är ja glad över;) 

Nej nu ska jag släcka o sova! Imorgon ska de bli skönt med en vanlig inte-göra-nå-speciellt-dag:)


lugnet

Alltså luugnet som lägger sig över huset när bägge barnen lagt sig. Det går inte att beskriva i ord, haha. De kör verkligen ur den sista energin på både sig själva och mig innan läggningen. Så skönt att de somnar som stockar kl 19 varje kväll. 

Nu har ja precis slagit in Albins sista present och smugglat in Robins från bilen. Den slog ja in hos Anna tidigare idag för annars hade han säkert sett vad de var. Han har varit hemma o grejat hela dan. 
Nu verkar de även som om han fått fart på pannan nere i garaget:) så himla najs! Längtar till varm vatten! 
Joel hade lyckats kissa ner hela sängen inatt. Blöjan måste ha suttit helt galet för den var typ torr. Han vaknade idag blöt från topp till tå och kall. Så de var bara till å koka vatten och bada ungen i diskhon. Sen var han så där jätte vaken kl 5 o vägrade lägga sig o sova igen 😴 
Vi satte oss o mös framför brasan till en film då ist. Var jätte mysigt fast tröttheten slog till en då o då. 

Idag har vi varit på Langos lunch hos Anna. Super smarrigt! Det ska jag lätt testa här hemma! Ska bara rengöra fritös aset först... Alltså fy vad äcklig olja blir tillslut och det finns ju inget värre än att kladda me de heller.

Imorgon blev vår fikadate me andra Anna tråkigt nog inställd. Så imorgon blir de nog en bakdag tror ja. Så är de klart inför söndag:)

utelek

Nu är verkligen våren här😍 älskar det! Vi har varit ute och lekt varje dag nu i snart en vecka. I söndags grillade vi även korv. Finns ju inget bättre än att äta ute, allt smakar gott då. Till och med korv som jag annars är tok less på😉

Måndag och tisdag har Robin varit hemma så då har det donats lite hemma. I förra veckan var han och köpte en effektivare panna som han började koppla in i helgen. Det var inte "bara" att koppla in den som han sa så nu är vi utan värme och varm vatten. Lagom kul! Hoppas verkligen han får snurr på det där till helgen. Solpanelerna laddar en aning nu när de är fint väder men de räcker inte långt...
Idag blir de till att åka hem till mina föräldrar och duscha😊

När Robin är ledig är det omöjligt att få Albin till dagis. Så han vart ledig måndag och tisdag. Igår hade vi hörselkontroll efter lunch iaf så ledig hade han nog fått vara igår iaf. Hörseltestet gick jätte bra. Blev överraskad att han gick med på att göra det. Han är ju motvillig till allt just nu. Efteråt fikade vi lite där i caféterian, jätte mysigt bara han o jag.

Idag ville han själv till dagis så det gick väldigt smidigt. Och de skulle även på utflykt till skogen då vi kom så det blev ju en super bra dag för honom. Jag åkte och fikade med mina föräldrar och brorsan. Joel deckade i bilen hem sen och sov mellan 10.30-14. Snacka om trött! Ändå startade dagen inte ovanligt tidigt heller. Jag hann bara en sorts kaka till kalaset på söndag och sova en sväng ja me. Jag sov galet dåligt inatt så sovstund var verkligen välbehövlig. Jag drömde jätte konstiga saker oxå. Jag drömde även om förlossningen och hur den kunde se ut. Läskigt nära är det ju nu!

I helgen har vi ju en liten kille som fyller 4 år😃 känns jätte konstigt att han fyller just 4 år! Tiden går verkligen undan! Känns ju inte så länge sen han bara var en bebis😊
På söndag blir det släktkalas och på måndag ett litet barnkalas. På lördag ska vi även på ett annat kalas med så de blir verkligen mkt kalasande! Robin fyller ju även på tisdag nästa vecka.



 



pajjas

Mamma snälla ta kort på mig...
Bra, den blev cool mamma😎 

Haha. Min lilla knasboll!❤

Och sen mys med magen och massa pussar. 
Albin, du är så fin på alla sätt❤

less

Vecka 37 (36+1) 26 dagar till BF


Nu vill jag bli av med denna mage! Ge mig lite smärta taack!!

Just nu går man o tänker på vad man äntligen kan göra när preggo tiden är över;

Ligga o sova på mage/rygg
Kunna röra mig helt
Använda vanliga kläder 
Ha sex
Dricka öl, inte alkoholfritt blask
Ett glas vin
En irish Coffee 
Sola solarium 
Boka den efterlängtade tiden för tatuering 
Motionera, ja iaf promenera 

Lite av sakerna jag läängtar till!

Men mest av allt längtar jag till att få se vad det är för en liten människa som bor i magen. Är du lik dina bröder? Mamma? Pappa? Vad ser du ut att heta? Hur kommer du vara som person?❤





slött

Efter att Albin inte varit på dagis på 1,5- 2 veckor typ så fick jag idag iväg honom. Det kändes galet skönt i morse när jag lämnade honom men nu är det läskigt tyst i huset. Joel sover just nu oxå. Allt är på två vis;)
Albin var inte överlycklig direkt att åka iväg till förskolan i morse och jag får som alltid dåligt samvete när jag tvingar honom. Men jag vet att han har jätte kul där och helgen plus igår har han verkligen klättrat på väggarna hemma. Efter hela förra veckans sjuk isolering så.behövde han verkligen leka av sig idag. Joel är inte helt kry ännu så nå lekdate idag vart de inte för honom.
Herregud vad killarna har gått på varann nu när vi bara varit hemma. Slåss och tjuvnyp hela tiden. Joel är en riktig retsticka oxå, han vet vad han ska göra för att Albin ska lacka ur o bli arg. 
Syskonkärlek är väll härlig;)

Efter dagislämningen åkte ja till pappa på lite kaffe. Han är jätte förkyld han oxå, fått samma långdragna skit med feber å hosta som barnen haft. Det är kul att det är han som alltid åker på barnens sjukor, inte jag el Robin haha. 
Sen skulle jag gulla lite med lammen i laggårn men döm om min förvåning när det låg tre grisar i boxen intill flasklammet. Brorsan har tydligen skaffat 3 urgrisar (nån gammal svensk gård gris tror ja de hette) som han ska föda upp och avla på. Kul ju! Vi hade ju grisar under hela min uppväxt på gården och nu finns det de igen:) Nå 4-h gård behöver vi inte besöka i sommar;)

Söta var dom oxå!

Robin är ledig hela denna vecka. De hade dåligt med körningar, bara 3 stycken, så det tar Kim. Han är iof iväg och små jobbar lite ändå men det är skönt att ha han hemma:) Synd att man har några dagar kvar till förlossningen för det hade ju varit bra att tagit de nu. Om 4 veckor har de jätte mkt att göra för då har nog spridningen satt igång me:/
Det vore så himla skönt att veta på dagen när bebisen ville komma ut!