Helg??

Är det helg nu?? Känns ju som om man har haft helg hela tiden. Blir så konstigt när man är ledig...
 
I onsdags så blev det alkohol i mängder, haha. Först var det förfest hos Viktor och sen bar det av till Bj. Hade en jätte rolig kväll!! Kändes som om det var jätte mycket folk ute som man kände. Himla skoj! Sen blev det ju lite löööve där i sofforna oxå:) Hoppas på er ja!! Ni är för söta! Mycket dans och dricka blev det för min del så vid hem gången så mådde jag inte allt för bra, usch. Tok somnade i taxin hem, haha. Gjorde en "Lisa" alltså, haha.
Dan efter så tror ja vi sov till tolv sen så fick Robin för sig att vi skulle stressa upp och åka till Lagga. Herregud jag kunde ha sovit hela dagen om ja hade fått. Iaf så åkte jag och Robin, Lisa, Joel, Rebecka, Viktor och John till stugan för att fiska. Blev jätte mysigt faktiskt! Men jag har sån otur jämt me fisket, får alltid bara EN fisk... Kanske är för att mitt tåla mod tryter efter 10 minuter.... Rebban och Lisa fick några stycken iaf, var ju skoj för dom iaf *not* (haha vadå bitter...). Robin fick tag på gammel gäddan iaf, haha. Usch vilken ful fisk det var! Den blir kräftmat! Efter att alla hade givit upp fisket så grillade vi och spelade lite kort. Väldigt nöjd med dagen trots jag var sååå bakis.

Men vad händer idag då??? Ingen aning!

Nu ska jag iaf väcka min karl i sängen. Nu får det vara färdigt sovet!!

Nedrans mygg!!

Nu har jag varit i skogen och plockat svamp:) Jag har minst lika många myggbet som kantareller:/ Hatar de där djuren!!! Men det var det för sjuttsingen värt. Älskar kantareller!!


Igår var en hel mysig kväll!! Robin och jag gick till Salt och åt. Jätte god mat! Vi satt bara och pratade hur länge som helst. Älskar att bara sitta och prata med honom. Sen drog vi oss hem där vi hamnade i säng och bara lång och pratade. Vet inte vad klockan var när vi slocknade men bra sent blev det (eller tidigt. Beror på hur man ser det...). Pratade om allt mellan himmel och jord. Vi tänker så lika. Lite skrämmande ibland, haha. Det var verkligen VÅRAN dag igår! Allt är så underbart!!!

Nu ska jag rensa svamp:)

Ikväll kommer det bli en sjuhelvetes utgång, haha.
Är såååå taggad!!!! Wiiieee!!!

Nu är det klart...

Nu är det klart, Mikaela ringde n jag börjar skolan den 24 augusti. Kommer bli roligt! Först visste jag inte hur jag skulle göra för att jag har ju även kommit in på sjuksköterska i Västerås men nu har jag bestämt mig för undersköterska här i uppsala via jobbet. Efter det tänker jag plugga fotvård i sthlm. Känner mig så himla glad över att jag äntligen vet vad jag vill jobba med. Det positiva med undersköterske utbildningen är ju att den bara är ett år och ja slipper ta studielån för att jag kommer få min lön. Det gillas!!!

Ikväll blev det lite ändrade planer. Jag ska gå ut och äta me min Robin istället. Hade glömt att vi hade 9 månader idag... ooopps. Lite pinsamt i morse när han sa att vi kunnde ju gå ut och äta och bara vara vi två. Igentligen är det ju inget stort att fira men vill han det så är det bara mysigt:) Det blir flera middagar me tjejorna. Undrans bara vart vi ska gå?? *nyfiken*

Måste bara säga JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA KILLE!!!


Utställning

Nu har jag anmält Cia till 2 utställningar:) En på Öland och en i Vallentuna. Ska bli skoj! Hoppas hon bara får lite bättre placering den här gången...



Nu ska jag fixa maten som vi ska grilla sen ikväll:)
PUSS!!!

Kanon helg må jag säga

Hemma:) Borta bra men hemma bäst. Så är det alltid. Men vilken rolig helg vi har haft. Vi åkte fyra i lördags morse och kom hem elva igår kväll. Lagom lite tripp:) Jag har bestämt mig för att jag älskar Liseberg. Jag åkte allt som fanns, utom barnkarusellerna och flumride. Kanonen och balder var ju bara bäst!!! Flumride åkte ja inte för att ja tänkte inte bli så där blöt som alla andra blev. Kållorado fick räcka! Men det var riktigt skoj att se de andra bli dyng-sura. Linda och jag har redan bestämt att det blir Gbg nästa sommar igen:) Tråkigast var förstås att åka bil, det är sååå boring!! Dit vägen sov jag nästan hela tiden men på hem vägen gick det bara inte. Satt i fram istället och underhöll min pojke så han inte skulle somna. På hem vägen fick vi dessutom en liftare me oss:) Jennie skulle hem till uppsala så hon hakade på oss så hon slapp ta tåget.

I morse vaknade jag av en sån skön känsla:) Den känsla av att den jag älskar håller om mig och känslan av att slippa-gå-till-jobbet-för-att-jag-har-semster. Helt underbart var det! Hoppas vädret blir bra nu bara, håller tummarna för det!

Ikväll tänkte vi styra upp en grillning. Skulle ju vara gott:) Får se vilka som hakar på. Imorgon blir det middag på Lingon med tjejorna. Kommer bli nice!

(har inte hunnit laddat upp bilderna från helgen, får bli senare)

Semester!!

Äntligen!! Helt otroligt att jag t.o.m gick med på att jobba över idag oxå. Nej då men det var skoj. Jag o Mickis åkte till björklinge på loppis och köpte koppar till dalby. Jätte söta var dom! Men va mycket skit det finns. Hujeda mig! Är inte riktigt någon loppis människa men det var lite skoj iaf. Det fanns några saker som jag nästan t.o.m skulle ha kunnat ha tänka mig att köpa, Observera nästan. Tycker det är lite äckligt när man inte vet var allt kommer ifrån. Men men.

Nu har vi precis klämt i oss varsin pizza och slappar framför TV:n. Robin beställde någon as dålig film från lovefilm.se som jag nu plågas igenom. Tråkig som sjutton men efter det så blir det min, P.S I love you. Har velat se den länge men inte orkat hyra den. Såkert en sådan film som man bara gråter till och det är jag bra på.
I morgonbitti klockan 4 drar vi våran kos då. Ska bli sååå najs:) Stackars Lasse som har gått och blivit förkyld nu när vi ska åka. Imorgon kommer även mamma och pappa hem från sin lilla "semester".

Nej nu ska jag då o duscha o sedan glutta på min film!.Ha en bra helg nu för det ska jag ha:)


Får aldrig nog av dig♥

It´s feeeeels good honey

Överlevde näst sista dagen på jobbet (haha lite förvånad själv). Men fy vilken kväll! Allt blev bara strul hela tiden. Blev en miss med medicin oxå, usch. Den personen som gav fel tyckte det var jätte jobbigt såklart men det ordnade till sig tillslut. I och med det så blev allt försenat så det kändes som om man fick springa benen av sig sen innan man gick hem. Fy är helt slut nu! Och så ska man upp och jobba 7 imorgon igen:( Men det är SISTA dagen!!!!! Ska bli så kul att åka till Liseberg. Har ju aldrig varit där förut.

Förresten så åkte jag över västeråker hem ikväll för att jag skulle skjutsa hem Sanna. Oj vad långt Emil o Dennis har kommit me sina hus. Vad roligt för dem. Såg ju nästan inflyttningsklara snart. Dom har oxå hus från fiskarheden precis därifrån som vi ska beställa vårat ifrån. Jag längtar så mycket! Men allt kommer ta tid. Men det är väll bra det. Man ska inte ha för bråttom (som min pappa säger, haha).
Allt känns bara så rätt med Robin. Det finns verkligen ingen snällare och mer omtänksam person än han. Första killen jag har som jag kan lita på till100%. Alla har fel och brister men han har då inte många brister som jag vet om ännu. Jag ser hela min framtid med honom och det känns helt underbart. Älskar dig Robin av hela mitt hjärta!!<3


Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen skutta i säng.
Godnatt alla fina!

P.s kolla in Lollos nya blogg:) Den gillar jag!

Cause I now I´m stronger than you...

Har precis varit och visat vägen för en lastbil fån Robins jobb. Inte varje dag man får det heller. Nejrå men han skulle till Andreas tomt med en grävmaskin som Robin lånat hem över helgen. Det är inte långt kvar tills deras hus kommer nu:) V.33 tror jag det var, skoj för dom!

Ikväll dåra så jobbar jag sen imorgon så jobbar jag dag sen är det SEMESTER!!! JIPPI!!! Nästan så man skulle ta och fira lite på fredag;) Sen fyra på lördag morgon åker vi till Göteborg och Liseberg. Så himla najs! Bra start på ledigheten alltså.
Men nu får ta me tusan solen visa sig. Jag vill ha den sommar som jag har hoppats på ju. Är det verkligen det här man går och längtar efter hela övriga året, nääää tror inte det. Det är väll tur att man inte tog så lång semester. Taihland kommer vara så mycket mera värt än det här!

Igår när ja satt o funderade på hur ja ville ha bloggen så fick ja verkligen inga ideér, så den fick bli heeeel vit. Inspirationen hoppas ja kommer tillbaka snart:)

Lycklig<3

Nu har vi tittat ut var precis vi vill ha vårat hus!!! Kommer bli hur fint som helst:) Nu ska vi bara fixa avstycknings papprena. Kommer ju att ta ett tag säkert men vi kan ju alltid börja röja undan all skog o bygga väg dit (ja eller "vi", Robin ska göra). Han skulle låna hem sin grävmaskin och fixa lite. Längtar som tusan!!! Har t.o.m bestämt hur vi ska ha allt möblerat i huset, haha. Jag fick bossa över köket och vardagsrummet och Robin verkastaden (alltså garaget och sovrummet enligt han, haha).

Nu ska jag kila ut me vovvarna och sen knåpa lite på min nya design;)

PUSS på er

Sol i sinne, brun inne...

Gissa filmrepliken. Kan ni det???

Precis in kommen från en lång promenix på golfbanan me voffsingarna. Hur skönt som helst! Nu sitter vi och degar i soffan , ja eller Robin ligger och har redan slocknat (som vanligt).

Vad jag längtar till helgen!! Inte långt kvar nu till semestern, wiiie. I helgen drar vi till Liseberg. Ska bli så himla skoj. Ska bunkra upp me åksjuketabletter. Var så himla länge sedan ja åkte karusell så det är lika bra att ha de me:)

Nu är det halv åtta hos mig som ja ska glutta på:)

(Jag vill ha vårat hus nu!!!!)

Boktips;)

Idag är jag ledig och då ska jag fördriva tiden men min bok. Har kommit halva ungefär o den är så bra! Hemsk! Jag läser nästan alltid sanna berättelser och den här handlar om magdalena tvätterierna på Irland på 60-talet. Det är en kvinna som berättar om sin uppväxt på uppfostringsanstalter och på tvätterierna. HEMSK berättelse men så gripande. Läs den!!



Svensk sommar??

Ååå vilken händelse rik helg jag har haft. Känner att den här var den bästa på länge... haha eller inte. Bara jobb, jobb och jobb men så är man ju rätt så pank me så det var bra det me en jobb helg...

I fedags så jobbade jag kväll. Ganska mysigt för alla är så härligt lugna på nå sätt. Sitter framför TV:n o myser. Sen på natten så ringde fyllot mitt mig o bad mig hämta honom, haha. Snäll som man är ställer man upp. Nejrå ja erbjöd mig faktiskt och han var inte så full som sist:) Skjutsade hem Oskar o sen var det bara krypa i säng ogen o försöka sova, men det var lönlöst. Så när klockan ringde kl 6 så var jag ju måttligt pigg. Blev en seg dag på jobbet. Men vet inte vad men alla var det så det var sköönt. Efteråt så for vi hem till Robins syster för att fira henne lite. Köpte en jätte fin present, jag vill oxå ha!! är alltid så ju, köper man nått till någon annan så vill man ju ha det själv sen... Jag vågade mig t.om in i hagen till hennes hästar. Jätte fina var dom. En va jätte kelig men den skulle tydligen avlivas snart för den var så gammal. Stackarna. När vi var hos Emma så ville Ingela att vi skulle följa me hem till dem sen o grilla. Och det gjorde vi ju givetvis:) MEN vad är det med all denna glas i maten!!!! När jag åt ett vitlöksbröd (Ica´s frysta färdiga) så fick jag en lasbit i munnen. Jag tappade matlusten helt även fast det var så gott allt det andra. Var kommer all denna glas i från???? Jätte mysig kväll var det iaf o eftersom jag inte kan dricka bara ett glas vin så slocknade jag på soffan efteråt.
Idag jobbade jag till halv två. Skönt att sluta tidigare för en gångs skull.
 
I kväll blir det bara mys i soffan tror jag. Vi ska försöka oss på en handling oxå för det ekar i kylskåpet...
Undrans vad man ska hitta på för mat ikväll. Ide´erna lyser med sin frånvaro.

I will always love you<3

Måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän♥ Jag har varit sur o grinig de senaste dagarna men har inte förstått varför. I förr går började jag t.om gråta utan anledning. När jag kom hem från jobbet igår hade min älskling tänt ljus i hela lägenheten och gjort det jätte mysigt. Så fick jag en jäätttttteee stor kram. Helt underbart och allt det ledsna var borta. Älskar dig av hela mitt hjärta och du betyder så enormt mycket för mig! Finns inget bättre än du och du gör mig så glad! Är det inte kärlek så säg!!

Idag jobbar jag kväll precis som igår... blää men ja ska iaf inte göra nå speciellt ikväll så då kan man ju lika gärna jobba. Sen så är det ju sooool nu så då kan man ju sola lite innan jobbet, GULD!!!

Nu ska jag gå upp till mor o far o lägga mig vid poolen

ALLA ha en bra fredagkväll

Usch

Idag är det ingen bra dag!
Allt är bara fel och blir fel hela tiden!

Tisdag

Precis hem kommen från Framor. Hon fyllde 76 idag. Grattis till henne! Blev lite tårta o så, mums. Idag har jag annars jobbat och sen åkte jag och tittade på Marins kattungar. Såååå himla söta!! Jag vill ha! Men tar jag hem fler djur så kommer Robin flytta, haha (som om han skulle...) Tur att alla ungarna redan var bort tingade. Idag fick jag även mina grejor som jag ropade in på tradera. Jag köpte min mary kay foundation skit billigt och löshår, gillas starkt!! Sen budade jag även på ett anti-skall-halsband till Loke som jag vann. Så nu ska han ta me tusan vara tyst när han är ensam! Skit fiffigt det där med tradera. Dom har verkligen allt och lite till (mest skit faktiskt men man kan göra mkt fynd). Börja buda, haha.
Ja just ja, jag hade Cia med mig på jobbet iadg. Det gick jätte bra! Alla äldre blir så glada så fort dom får se ett djur. Arbetet blir mycket roligare. T.ex idag när jag gick in hos en tant som vanligtvis är nedstämd o trött på livet, blev hon jätte glad och t.o.m skrattade när Cia hoppade upp i hennes säng. Djur gör så mycket!!! Hoppas dom kan få till det där snart me vårdhundarna.

Lite pics från i lördags... (tack Lollo:D)







11 dagar kvar till semestern

Nu börjar nedräkningen... haha. Håller tummarna så det är bra väder då:)

Nu kommer den lovade uppdateringen:)
Fredagen var jätte lugn. Jag åkte o simmade efter jobbet (nästan inge folk alls en fradag kl 5, sååå skönt). Efter det så ringde mamma o ville att vi skulle upp till dom o grilla. Så det gjorde vi, jätte mys! Mammas mat är alltid bäst♥ och så drack vi vin. På lördag morgon så åkte jag till fyrishov (igen) och simmade med Mikaela. Vi gick även till äventyrsbadet o blev 5 år på nytt, haha. Satt en stund i bubbelpoolen oxå. Sen åkte ja en sväng till gränbyC för lite shopping me bästa Lollo. Måste ju skaffa lite nytt inför kvällen:) Sen blev det en kväll som hette duga, ojoj. Tacos hemma hos Lollo me Mikaela först sen bar det av till platina. Haha har nog aldrig dansat så mkt tror jag. Blev liiite för många shots ( as allways med Lollo). Vi blev nog båda lite dåliga där på slutet, haha. Lyckad kväll iaf!! Thank you my dear;) På söndagen mådde man som man förtjänade kan ja tala om. Blev en hel dag i sängen me babe´n som oxå hade varit ut o slirat. Mysigt värre var det förutom huvudvärken... På kvällen drog vi iallafall oss upp o lagade en super god middag och sen blev det sängen igen;)

Idag har jag jobbat. Hyffsad bra dag. Lollo hade visst glömt att hon jobbade så hon kom när hon kom, haha. Nu ska jag laga stuvade makaroner och korv för nu kom min babe hem:) sen ska jag simma med Mikaela!

BYEEEE

baaakis

Fy pigg är man ju inte... Det blev lite drag där på små timmarna iaf. Usch ska aldrig mera dricka sprit! Loolishh hur mår du idaaag?? Jag hade sååå kul på dansgolvet me re!!

Nu ska jag buda lite på tradera:)

Berättar mer om helgen en annan gång...
Finns mycket kort, haha

Men seriöst, haha

Precis hem kommen från fyrishov. Skönt att simma av sig efter kvällen igår o dagen idag. Herregud va slut jag är nu! Allt har bara varit upp-och-ner vänt. Inte en lugn stund på jobbet igår. Idag var det okey men man längtade mest bara hem. Idag gick Marin på semester (lyllosen). Kommer sakna dig gumms:) Jag vill oxå ha semester nu! Hoppas vädret blir bättre tills min börjar bara. Nu kan man ju lika gärna jobba igentligen... men det känns som om kroppen redan har tagit semester. Vi ska försöka hitta på nå skoj tillsammans på våran semester. Har några allternativ att välja på. Kommer bli mys att bara vara vi två. 25-26 åker vi till Liseberg iaf med Viktor och Lasse. Kommer bli hur kul som helst!! Länge sedan man åkte karusell, älskar pirret i magen!

Än så länge tror jag kvällen blir lugn. Robin kommer väll hem snart så ska vi hitta på nå mat sen får man se vad som händer:) Imorgon lutar det åt utgång faktiskt. Är ganska taggad på det, känns som om det var evigheter sedan sist. Får se vilka som är på att hänka me:)

Nu ska jag hänga upp badkläder o handduk så de hinner torka tills imorgon:)

Jordin Sparks - One step at a time

Aaaa härligt slut i kroppen

Älskar att simma. Det har blivit min nya grej tror jag. Mickis o ja bestämde iaf att vi ska fortsätta i höst oxå med simmningen. Det är så avslappnande och kul. Man märker fort oxå att man blir bättre och klarar mera. Kul att snacka skit me Mikaela samtidigt oxå:) Bubbelpoolen o bastun är förstås bäst. Konstigaste tanten idag i duschen förresten... Hon va så himla snackig och det är ju okey men inte samtidigt som om klär av sig sååååå här nära o tvålar in musen samtidigt som hon pratar me en... lite skum. Kunde inte låta bli att skratta.

Idag har det annars varit jobb så inte såå givande dag har det varit. Men den har endå varit bra:)

Usch undrar hur många bloggar jag följer igentligen. Kan sitta bänkad framför datorn hela kvällar om jag fick. Hur kommer det sig att andras liv är så intressanta??? Men va mycket tjaffs det är då... hur orkar vissa. Bråkar om allt o inget. Varför inte sluta att läsa varandras om dom hatar varann så mycket... vissa är mest bara ute efter bråk verkar det som.  En blogg som jag följer flitigt är en ung tjej som ska ha barn när som helst. Jag kan komma på mig själv sitta o tänka på henne, om hon har fått eller så. Helt sjukt igentligen. Jag har ingen aning om vem hon är eller var i Sverige hon är bosatt. Men ändå är hon så intressant.

Undrar vem som läser min??? Vet att det är några stycken iaf:) Här för någon dag sen såg jag att det var uppe i 51 visningar den dagen så... Vilka är ni???

Hoppas INTE!!!

Ikväll ska Robin laga mat.... Hoppas INTE det bli köttfärsås på burk. Det är lixom lite av hans specialité. DET ÄR SÅÅÅÅ ÄCKLIGT!!! Och jag vet nästan att det kommer bli det bara för att jävlas... bara för att jag gjorde chili-concarne igår med bönor. Bönor är giftiga enligt han, inte tala om ärtor, BarnRumpa!!!

Nu blev det bara klaga, klaga. Får väll vara glad att han vill laga mat överhuvudtaget (BARA DET INTE BLI KÖTTFÄRSSÅS PÅ BURK FÖR DÅ SPYR JAG)

Baka, baka liten kaka...

Har redan hunnit baka både brownies och muffins på förmiddagen:)
Blev super gott!

Ni måste prova på att baka det här...=)

Amerikanska chokladmuffins



4 dl vetemjöl
1 3/4 dl socker
4 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
1 dl kakao
175 g mörk eller ljus choklad efter smak
1 ägg
3 dl mjölk
1 dl olja


Sätt ugnen på 175°C. Blanda samman mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker, salt och kakao. Rör om och blanda väl. Vispa ihop ägg, mjölk och olja i ca 1 min med elvisp. Rör ner äggvispet i mjölblandningen. Rör till en jämn smet. Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i pappersformar för Amerikanska muffins. Fyll dem lite mer än hälften. Ställ på stora chokladbitar på högkant och tryck ner dem lite, lite försiktigt så att inte all choklad hamnar i botten utan i mitten när muffinsarna gräddas (det sjunker ner). Grädda 20-25 min i mitten av ugnen i 175 grader, om du använder små muffinsformar ca 15 min.


Måndag och lediiig:)

Fucking, jävla, fitt mygg säger jag bara..... HATA!!!
Jag vill kunna vara ute utan att bli attackerad.

Helgen har varit luugn. Nästan tråkigt lugn. Bara har det varit jobb, jobb. I fredags så hade vi mys kväll. I lördags så jobbade jag o sen vare lite party hos vickan. Han fick många fina presenter han, haha. Jag gav honom ett ljusfat me lite olika ljus o en duk(han har ju fixat ordning hemma med ny soffa o nya väggar, matta osv. Tänkte att saker till soff bordet har han inte skaffat och jag fick rätt!). Rebecka gav honom Emil i lönneberga på ljudbok:)  Av alla killarna fick han en kanot som va typ 4 meter lång, haha. Var precis att den fick plats mellan ytterväggen o dörrhållet in i lägenheten. Undrar hur fasiken han får ut den:) Av kim fick han lite säkerhetsprylar till båten så som badring o armkuddar.... Sen gick pojkarna ut o jag åkte hem. Skulle ju upp o jobba på morgonen lixom. Älsklingen kom hem vid 3 snåret nånting, askalas. Gulligt av Mackan att köra hem han! Lite fylleångest han hade dagen efter, haha.  Han gick upp ur sängen lagom tills jag kom hem där vid 3 tiden på em. Vi drog slutsatsen tillsammans att det inte är någon bra idé att dricka sprit:) Sötgöten min! På kvällen sen blev det mys i soffan med film o så lagade vi tacos. Härlig kväll.

Lägg den 8 augusti på minnet!!!
Lisa och jag har våran kräftskiva då i år igen!!!
Kommer bli hur kul som helst.


Ruskväder

Nu har äntligen åskan slutat. Är så tråkigt när man är ensam och åskan går. Jag drog ur alla sladdar som jag hittade sen kom jag på "vad gör jag nu då?". Ingen bok har jag just nu att läsa heller... Men tur att det gick över ganska snabbt:) Cia blev rädd så vi låg och mös i sängen lite.

Nu börjar jag bli lite hungrig så man skulle nog försöka ta o fixa nått... Sen ska jag åka till Virre på kalas. Robin är redan där han.

Hoppas det går bra för Mikaela på utställningen i Visby i helgen!! Håller tummarna:)


Freeedag

Jag är sååå varm! Hatar att jobba när det är så hett. Var så skönt i morse när det regnade. Helt plötsligt bara blev det mörkt o svalt, såå skönt! Man ska ju inte klaga men det är för varmt. Måste vara lite både och. Men det skulle väll bli sämre så jag hoppas på det nu!! Ikväll ska jag o Robin grilla. Smarrigt värre. Hoppas inte det är lika mycket mygg som igår. Fy sjutton allstå! Var inne i stan på em igår o där var det jätte mycket. Helt sjukt.
Igår förresten så träffade jag bästasde bästa Frida. Kändes som år och dagar sedan! Var jätte skoj o uppdatera sig lite på varann. Härlig brutta den där:) Hela em satt vi vid ån o snackade och sedan på kvällen åkte vi till sunnersta och hängde lite där. Jätte söt hund hade dom skaffat. Men hon är aldrig så länge på samma ställe den där... Flyttade till sollefteå och sedan till linköping och nu spanien. Men det är rätt! Lev livet! haha säger jag som är så hemma kär o inte vill flytta och har två hundar så att man är lite låst, haha. Men jag älskar mitt liv!!

Helgen då, den består av jobb. MIn helg att jobba... men det är dag iaf så man kan göra nått på kvällarna. Det är ju power meet i västerås i helgen men dit blir det nog inte att man far. Nej har varit där i 5 år i rad så nu får det vara nog och plus att det inte är skoj när det är dåligt väder! Robin kanske skulle dit me Oskar får se hur det blir. Viktor har födelsedagsfest i morgon som jag mycket hellre vill åka på o det tror ja Robin oxå vill så det blir nog så. Jag väntar till american car show istället och se alla fina bilar:) Robin är lite sugen på att skaffa en bil (kommer inte ihåg vilken bara) hoppas på det ja:)


haha hittade ett jätte gammalt kort från när jag och frida var på fest i börje...  haha
Frida och Christer hade ju för sjuttsingen ihop det där lite. Det här var 2003, shit evigheter sedan ju


Oxå från den festen... herre gud va annorlunda man såg ut, haha

Monster, Terrorist, tjuv och byracka! Ja kärt barn har många namn...

Jag har en terrorist här hemma i skepnad av en jätte söt o oskyldig valp. Ååååå jag bilr tokig!!!
Kan det vara trotsålder som hon har kommit in i tro?? Allt är hennes o det ska man minnsan bita sönder. Lyssnar inte på vad man säger och sängen är henes revir. MONSTER!!! Är det inte Robins tröja så är det mina trosor eller våra skor som tar stryk. Nu på morgonen bet hon t o m sönder Robin internet-banks-kort och en sytrådsrulle. När man kommer på henne så tittar hon så oskyldigt o sött på en. Skenet bedrar.... Hon har djävulen i sig! haha nejdå men hoppas hon växer upp snart!!!!

Igår var verkligen en kanon dag!! Trodde det skulle bli molnigt o ingen sol men tvärt om. Jag o Lisa åkte o hämtade upp Mickis o Lollo o sedan for vi o fixade lunch. Sen bar det av till Lagga. När vi kom dit så sken solen o det var jätte varmt o skönt. Så fort vi kom dit så började tävlingen, haha. Vem som kunde få mest fisk, jätte tråk tyckte jag så jag tävlade själv i vem som kunde få bäst bränna:) Iaf i fisketävlingen så vann Lollo, hon fick 20st, Lisa 19st och Mickis 18. Jag fick 1 liten stackars fisk. Men som jag brukar säga otur i spel, tur i kärlek:) Jag låg o pressade i båten medans de andra fiskade. Grattis till Lollo som tillslut lyckades att sätta masken på kroken o ta av fisken själv! Fisken torterade hon lite först så den  skulle vara lite lugn o inte så sprattlig innan hon vågade ta i den, haha. Ganska skoj att se! Bruna blev vi iaf. Den dagen får vi ta o göra om!

Idag är jag ledig igen. Vet inte vad man ska hitta på... men det löser sig säkert:)


Denna lilla dam tror hon bestämmer....
Skit unge!!

Onsdag

Fy vad jag sovit dåligt inatt... har bara legat o eltat massa skit. Jag måste sluta tänka så mycket (som Robin säger). När jag vaknade så vaknade jag med tårar i ögonen. Mitt humör är inte det bästa just nu. Känner själv hur det bara svänger. Tur att jag har min underbara pojkvänn som är så förstående. Fick en stor kram innan han åkte till jobbet o allt var bra igen.
Igår på jobbet så hade vi lönesamtal o då så Erika (vår gruppledare) att jag hade mognat o hade blivit en sån stabil person under det gångna året. Måste vara för att jag har fått ordning på mitt liv o känner mig så stabil i mitt privatliv. Allt är din förtjänst, Robin!! Älskar dig sååå!! Var iaf roligt att höra det av henne o plus att jag fick en löneförhöjning som hette duga:) Blev mer än nöjd! Sen när man är klar me utb. så blir det lite till oxå. För att vara vården så är jag nöjd:)

Nyss så rinde jag o väkte stackars Mikaela, opps. Kommer bli jätte mys att ha tjejorna me upp till stugan idag. Synd bara att inte Marin kunde följa med, men det blir flera gånger:) Hoppas det blir lika varmt o soligt idag som de dagarna som varit. Ser ju moln på himlen nu.... Usch på dom!

Ha en underbar dag alla!!!