Tisdag

Har lixom inte orkat bloggat nått... Har tappat sugen lite. Ska komma igång igen:)

Helgen har ju varit dårå. Fredagen så blev det jobb först sen lite party i Märsta. Var himla skoj! Robins jobbar kompisar är för roliga, haha. Vi var hemma hos hans chef o grillade o drack. Fy sjutton vilka hundar han hade. Minsta hunden vägde 64 kg, inte lite det. Rasen var king karnecorso= italiensk mastiff. Gigantisk ras!! Jätte snälla var dom. Vi åkte där i från sist tror jag. Viktor deckade i chefens frus knä, haha. Kenta gick förbi o sa att "nu blir det mindre lön" haha. Lördagen var lite små seg men jag tog mig upp till sommarstugan (var nog inte riiiiktigt körduglig). Där var det hur skönt som helst. Mamma o jag låg o solade hela dagen till klockan 6 o bara snackade. Inte så ofta vi bara gör det, jätte mys. Sen styrde pappa o farbror upp en grillning som hette duga. Gott var det!! Blev lite drinkar o vin så det var ju bara o sova över.  Solade hela söndagen o badade (23 grader var det i vattnet, nice). Sen vid sex tiden så hade Lollo bokat bord på Tzatsiki. Var jätte mys med tjejorna. Mycket barnsnack blev det , haha konstigt att det alltid råkar bli så. Marin brukar berätta lite skräck saker så då vill man vänta ett tag, kanske tur det! Igår var det sovmorgon o sen jobb. Summerar man helgen så var den den bästa på länge, ÄLSKAR SOLEN!!

Idag har jag jobbat till halv 4 o sen så byggde jag en plåttå i hundgården. Robin kom oxå hem o hjälpte mig att styra upp det hela, haha. Tur det för hade jag fått spika ihop allt så hade det blivit snett o vinnt o det hade slutat med att Robin suckat o sedan rivit o byggt om allt... känner han allt för väll, haha. Ikväll så är det allsång på skansen!!! Jippi!! Så nu ska jag ta en dusch o krypa ner i soffan o glutta på det. Idag fick jag även två nya filmer från lovefilm så det blir nog till att se en sen oxå:) Imorgon ska jag till sommarstugan. Lisa, Lollo och Mikaela ska med, kommer bli hur trevligt som helst:)



Här är en av de gigantiska hundarna... Hur coola som helst!!




Fyllon, haha


Vid sommarstugan. Bilden under är på lill kusinen Arvid, linslusen även kallad:)



Oj nu börjar allsången.....


Snart helg igen:)

Jag ska alldeles strax gå upp till far min o äta lunch men jag fastnade lite här bara...
Kom precis hem från fyrishov. Var där o simmade några längder, inte lika kul när inte Mickis är med men men. Fy vad med folk det blev när jag gick sen. Barn överallt!! Bästa tiden är på morgonen o på kvällen innan dom stänger, nästan helt folk tomt.
Sitter o tittar på lite tatueringar. Är sugen på att göra en till:) Men det får bli i höst för gör man en nu så kan man ju inte bada o sola, lite dumt kanske om man gör det. Iallafall så tittar på älvor o änglar. Tror att det får bli någon sådan. Finns så många fina. Himla svårt att välja....

Ikväll blir det jobb igen sen är jag ledig 3 dagar, jiihoo. Perfekt när det är fint väder:) Imorgon så ska vi grilla med Robins jobb i Märsta kommer nog bli trevligt. Lite problem bara hur man tar sig dit o hem men sånt brukar ju lösa sig.


Visst är den söt!
Inte riktigt en sådan som jag ska tatuera men den var så söt så jag bara måste ha den här:)

äntligen hemma...

Nu är jag hemma från jobbet. Herregud vad slut jag är... hatar nästan att jobba kväll nu för tiden för att det är sån stress tycker ja. Det är så ljust på kvällarna så det är ju ingen som vill gå o sova. Man vill ju inte gärna slänga dom i säng så då väntar man in i det sista för att lägga dem o sen blir det stress, stress. Vissa kan ju vara uppe men eftersom det bara är en natt-personal så kan man ju inte lämna alla kvar uppe. Hatar verkligen att lägga dom, det är ju som om man tvingar dem. Inte skulle jag vilja gå o sova vid halv åtta på kvällen så jag förstår att dom inte vill det. Men annars har det varit en lugn kväll. Är ju bara så skönt att man har ett jobb där man får vara ute ibland. Satt på rasten o schteekte i solen, såå nice. Jobbade med Ullis på vänster sida. Hon var såå himla glad hela tiden så jag nästan trodde hon nallat var nån medicin... Men sen kom det fram att det var sista dagen innan semestern, inte undra på! Så ikväll skulle hon gå ut o fira. JAG VILL OXÅ!!! Börjar ångra att jag bara har tagit en vecka... Men jag får tänka på taihland så kommer jag orka:)

Nej nu ska jag gå o duscha o sedan krypa ner i sängen med min pojke... som för övrigt ligger o tittar lite pilskt på mig från sängen, haha. Ojdå jag fick plötsligt sånn huvudvärk, haha (nejdå...)
GODNATT!!!!


Sol hela veckan lång

Älskar bara det här vädret. helt underbart. Kan inte förstå dem som åker utomlands i svenska sommaren. Så som jag o Lisa gjorde förra sommaren var perfekt. Vi åkte till Grekland i slutet på aug, början på sept. Det blev lite förlängning på sommaren sådär. Skulle vilja göra det igen i år men det finns inte pengar till det:( Ska ju till Skottland i höst o taihland i vinter så det får duga:)

Nu sitter ja här med min äggmacka o varma o´boyen o vet inte riktigt vad ja ska hitta på... hmm. Börjar ju jobba halv 3 sen så det får nog bli lite slapp på gräsmattan ist för nå seriöst. Inte helt fel det heller:)

Igår så hade jag en riktig slödag. Gjorde inget vettigt alls förutom att tvätta o sola. Det är för varmt att gå med hundarna o så får ju inte Loke anstränga sig förmycket nu när man är sjuk. Lillen har så tråkigt, stackarna. Igår så drog Lisa på P&L i boränge med systrarna Eiengård. Så kul för dom! Kanon väder blev det ju oxå. Jag skulle ha följt med men eftersom man gick o köpte en bil me Robin så finns inte dom pengarna lixom... prioritering kalls det:) Förra året var jätte kul iaf. Hoppas dom får lika skoj i år!
Igår så var det sista valpkurs dagen och examensdag:) Cia klarade sig galant, lite stolt haha. Kommer sakna det, var så roligt där (förutom när det regnade). Efteråt så åkte jag o Mickis o simmade. Det är så himla skönt! Bättre sent än aldrig att komma i form inför beach 2009, haha. Nu har vi iallafall lagt upp ett tränings schema som vi ska följa:)


från AC/DC konserten. Dom var verkligen sjukt bra!! Vi med♥

Undrar om...

lovefilm.se

Himla bra grej alltså som Patrik på jobbet tipsade mig om. Man betalar 199:- i månaden i då får man se hur mycket film man vill. Man lägger till en filmlista på lovefilm.se o sen så skickar dom två filmer. Sen när man har sett dem så skickar man dem tillbaka o då skickar dom två nya. Himla bra! Man slipper åka o hyra film eller köpa dem. Så nu har vi en prov period på två veckor så vi får se hur det går. Dom har verkligen alla fimer. Kanon idé av den som kom på det:)

Blev inget roligt besök hos vetrinären idag:( Loke hade en halsinfektion+ ögoninflamation. Så nu fick han både antibiotika o ögondroppar. Inte konstigt att han inte har velat äta på två dagar om han har haft ont i halsen. Lill gubben då! Men fy vad ruinerad man blir hos vetrinären... huva. Besöket gick på 560:- o sen medicin för 400:-. Men det är du värd älsklingen!!

Nu ska jag titta på allsång på liseberg med Lotta:)

Freeesch:)

Sommrig o fin har nu bloggen blivit:) Tack Mli!!

Det har varit en helg med fullt ös kan man säga:) Midsommaraftonen firades hela dagen lång. Förts blev det sill-lunch hemma hos Robins föräldrar sen på kvällen blev det firande med vännerna. Bröderna hoffman hade fest på söderby. Vart jätte skoj! Blev lite grillning först innan resten av folket kom. Min lilla Anna kom även förbi med några vänner. Alltid lika kul att festa ihop. Kanske blev lite för mkt alkohol där på slutet men men allt blev ju bra tillslut. Men vad mycket kärlek det var den kvällen, haha. Folk man inte trodde tillsammans fick ihop det där:) Det är något speciellt med midsommar verkar det som, haha. Alla blir lite smått tokiga!

Dagen efter var inte lika skoj, fy vad dåligt man mådde o med tanke på att vi kom hem rätt så sent så sov vi mest hela tiden. Jag jobbade halv 3 o det var ganska skönt. Annars hade man nog legat hela dagen. Lollo o jag åkte o köpte pizza på rasten, var såå gott. Man äter det inte så ofta längre så då blir det lite extra sådär när det bli av. Somnade som en stock sen när jag kom hem.

Sen var ju dagen med stort D, haha. På söndagen (igår) så åkte vi till Göteborg. Robin o jag blev bjudna på AC/DC av Rolle (farbror till Robin). Vilken konsert!!! Har nog aldrig sett nå liknande. Tog mkt kort men det görs sig inte på dom. As häftig show. Så himla coola gubbar för att vara så gamla som dom är. Dom har ju spelat sedan 70-talet. Blev verkligen en lyckad kväll. Vi åt dessutom på en indisk restaurang innan dom spela o det var så gott. Har bestämt mig för att min nya grej är indisk mat:) Jobbigt avr det bara sen när konserten var slut o vi skulle åka de 55 milen hem igen, usch. Vi var hemma halv 6 i morse. Det var bara för Robin att byta om o åka till jobbet. Stackarn! Han lär ju va trött ikväll...

Vid nio i morse så åkte jag till stugan i Lagga för pappa o syskonen hade sovit över där. Tänkte att man kan ju lika gärna vara seg där som att ligga hemma i sova. Var jätte fint väder men så skulle dom ju åka hem...:( Inge skoj att vara där själv så då for ja med. Så nu sitter jag här o väntar på att klockan ska bli 4 så jag kan åka men Loke till veterinären. Tror han har fått ögoninflammation eller nått. Ser inte bra ut, lill killen.

Bilder ska jag försöka lägga upp på facebook... om inte mitt cp-internet krånglar igen...


bild från stugan. Jag älskar verkligen att vara där uppe!!


Lägg dax

Tänkte mest önska alla en godnatt! Jag tänker iaf gå o lägga mig nu. Är helt slut efter Mickis o mitt träningspass, haha. Nu har jag iaf köpt ett kort så nu lär det till att simma flera gånger:) Var jätte skönt! Bäst var ju bastun efteråt:)

Efter att jag kom hem så bakade jag en glass-maräng-diam tårta tills imorgon. Den brukar vara jätte god med jordgubbar till! Vi ska på sill lunch hos Robins föräldrar imorgon så jag tänkte bidra med nått till kaffet. På kvällen sen så har syskonen Hoffman lite party på söderby. Kommer nog bli en kanon midsommar! (kunde ju varit ännu bättre om solen ville skina oxå ist för regn som det tydligen ska vara...)

Nej nu ska jag gå och attackera min man som ligger i sängen o väntar;)

GLAD MIDSOMMAR ALLA

J-vla internet!

Hatar mitt internet. Det bara krånglar hela tiden. Inte kan jag byta heller för bindningstiden har inte tagit slut. FUCK nät!!

Maten blev sååå god. Nu sitter jag bara o vräcker i soffan. Robin skulle byta grill på bilen o skruva dit nån vinge. Blir säkert bra det:) Känns som om man inte orkar efterrätten... snart kanske:)

Imorgon blir det jobb o sen ska jag simma med Mickis. Ska bli nice att få träna lite igen. Älskar att simma. Det är så lungt o skönt o man hinner tänka så mkt.

Snart är det midsommar oxå:) Ska bli ruuligt. Slipper jobba Ines skulle ta mitt pass, guld!!

Svenne-banan...

...hatar den låten. Jag håller på att få allvarliga men av den...

Idag känns det som om jag har hunnit med mycket. I morse så gick jag skogsvägen fram o tillbaka o sen städade jag lite här hemma. Efter det hade jag ett besök hos farbror doktor (som var en tjej), sen handlade jag o solade lite, gick ännu en promenad när jag kom hem. När jag hade varit på sjukhuset så åkte jag o handlade mat efteråt. Jag ska laga en lite överrsaknings middag för Robin hade jag tänkt. Jag köpte lövbiff som jag ska fylla med vitlöksost (som du och jag gjorde Anna, smarrigt värre), till det ska jag ha färskpotatis o lite olika röror. Till efterrätt blir det bananasplitt för det vet jag att Robin tycker om. Hoppas han inte jobbar över idag som igår fast det kanske är bra för då hinner jag färdigt tills han kommer hem!

Igår var sista gången på valpkursen. Eller näst sista var det igentligen för Lena har lagt till en gång nu på tisdag för att det har varit så himla dåligt väder alla gånger, tack för det! Efter valpkursen igår så var det prova-på-agility i hennes lada i börje. Var jätte skoj! Så nu har jag o Mikaela bestämt att vi ska bygga en egen bana. Då kan man ju åka o träna när man vill. Cia tyckte det var jätte roligt med agility. Helt orädd. Gick tom upp på det högsta hindret, modig tjej! Så sommarens projekt får bli att bygga en bana.

Nu måste jag kanske sätta lite fart o fixa innan Robin kommer hem. Tiden bara rinner i väg när man sätter sig framför datorn...


Jo just det jag har vunnit en design-tävling! Så inom en snart har jag en ny somrig design, hur nice är inte det!


Nu vill jag ha...

SOMMAR!!!!


bilden är ifrån i sommras. sista turen med morfars båt (innan han sålde den). kommer bli konstigt
att inte få åka ut med den. när vi har råd ska vi ta me tusan skaffa en båt:)

Snart börjar jag ge upp hoppet om att det kommer bli någon sommar det här året. Imorgon ska det var fint o på onsdag men sen kommer skiiit regnet igen... NU FÅR DET VARA NOG!!!

Baaakis dag...

Fy man börjar bli gammal. Klarar inte av det här längre... Flurran i onsdags, party fredag o lördag. HELT SLUT i kroppen. Magen känns helt upp o ner vänd. Har precis lyckats fått i mig nått nu. Kvällen igår var jätte skoj. I början var det lite stelt. Man kände ju inte så många direkt. Det var ca 80 pers där, blev fullt i tältet iaf. Alla var indelade i grupper o varje bord hade ett namn. Mitt o Robins bord hette Guttebo, var tydligen en ort i sverige nånstans. Vi fick skriva en berättelse där alla våra personliga saker skulle vara med i. Jätte skoj! Blev en massa tal o sånger o framför allt mycket snaps. Vi åkte vid halv ett. Tråkigt att det blev ett missförstånd mellan pappa o oss. Jag ville verkligen inte hem då:( Men tack Anna för den underbara kvällen:) Jätte skoj när man blandar äldre o yngre sådär.

Just nu sitter älsklingen limmad framför tv:n. Han var ju tvungen o köpa ett nytt spel idag när det regnar hela tiden... Sååå roligt, not. Jag ska försöka läsa ut min bok jag håller på med. Den är så bra! Hemsk oxå. "14 år och såld" heter den iaf. Läs den! Ikväll så är det valpkurs men jag tänkte försöka byta till på onsdag ist. Orka åka idag o stå i regnet. Blää

13/6

Lördag idag då. Sov till klockan 12 på i morse. Sååå skönt men så kom man ju hem 3 i natt oxå. Hade en underbar kväll hos Marin. Älskar dessa flickor såå:) Ni är för underbara♥ Vi sjöng o vi dansade o åt jätte god mat. Marin försökte lära ut lite samba, var jätte skoj att skaka rumpa lite, haha. Kul om grannarna kollat in, haha. Synd att inte singstar inte funkade hade varit pricken över i:et. Snälla Nisse körde iaf hem mig o Lollo sen. UNDERBAR KVÄLL!! Robin låg deckad i sängen o väntade när jag kom hem, kunde ju inte ha blivit bättre kväll;)

Igår på dagen så var även farfars begravning. Det var så fint allting. Det var jätte jobbigt under hela cermonin men efteråt så var det bara så skönt att sitta o prata om honom. Farfars bror satt o berättade massa minnen från när dom var små. Massa bus dom hade gjort. 
Jag vet att där farfar är nu har han det bra o slipper ha ont.

Idag så har jag o Lisa varit på gränby o shoppat (var bra för bakfyllan). Jag hittade en klänning, en skortklänning o lite annat nödvändigt som leggings o hårgrejs. Mycket nöjd med det blev jag:) Ikväll så har Anna o hennes pappa sin fest. Synd att det inte är fint väder bara, men dom hade hyrt ett party tält visst så då är det ju lungt. Dom har farmen tema o så ska man ta med sig en personlig grej. Har ingen aning om vad man ska hitta på. Får bli varma kläder o en skjortklänning men vad för personlig grej... hmm. Måste tänkas på. Tror inte att Lisa o Robin heller har kommit på nått sånt heller så det får nog bli nått man rycker tag i sista stund. Hoppas att kvällen blir skoj. Måste komma ihåg kameran den här gången... går kvällen så var den ju helt glömd. Tur att Lollo är en hejare på att fotta!

Jag vet att man inte ska skriva för personligt här o jag får inte skriva om Robin för honom men jag måste bara säga... WOW vilken morgon vi hade!! Helt satisfied!!! hahaaa du är alltid bäst♥

trött o less

Dålig dag idag... Hatar att vara irriterad, speciellt när man inte vet på vad man är det på. Allt är bara botten... På jobbet idag var allt skit segt o plus att vi var en man kort. Men inte så konstigt att man e seg när man va ute kvällen innan. Den personen som ringde sig sjuk i morse var oxå  med ut igår. Tycker det är så ful gjort av den! Visst jag var oxå sliten i morse men va fan ska man jobba så ska man... är ju så uppenbart varför den inte kom. Skit dåligt! Jag har verkligen inte haft något tålamod alls idag. Tänkte nästan hoppa över valpkursen för att jag var så trött men släpade mig dit iaf. Men där är det ju alltid kul så det var bra att jag åkte.
Just nu känner jag bara för att krypa in under täcket o dra det över huvudet o skrika.

Imorgon är farfars begravning på fm. Usch men det ska bli så skönt att få ta farväl. Känns som om det kanske är därför jag är så less på allt... Imorgon kväll så ska vi även grilla hos Marin några tjejor. Kommer bli jätte mys!!! Skönt att göra nått annat än att tänka på begravningen.

Tycker synd om Robin som hela tiden försöker få mig på bra humör men det går inte. Så söt som försöker iaf.

JAG VILL VARA GLAD


10/6

Paaarty ikväll då tjejor:)


Tråkigt Lollo att du är sjuk o inte kan följa me:(
Du får ta igen dig på fredag hos Marin ist:)

Hundkursen igår var jätte bra. Det var teori utan hundar. Vi gick igenom olika beteenden så som morrning o rangordning o lite sånt. Var jätte nyttigt att höra på. En hund som morrar är inte alltid arg. Den kan vara osäker o rädd ist. Jag köpte en bok om hundpsykologi av Lena (kurs ledaren). Blev jätte intresserad av att veta mer. Vi gick även igenom att en hund inte bara behöver fysisk aktivitet utan den mentala är minst lika viktig. Vi fick en massa tips på hur man tröttar ut en hund mentalt. Eftersom vi har förenklat allt för hunden så behöver den ju aldrig nästan tänka själv, därför är det så viktigt att träna hunden me mental aktivering. Annars får man en stressad hund som inte vet var den ska göra av med all överskotts energi. Jag prövade lite grejer på  mina hundar när jag kom hem o dom tyckte det var jätte skoj. Dom vill tänka själva, det höjer deras självfortroende o självkänsla.

Längtar tills jakten börjar så man kan få gå ut i skogen med Loke. Är sjukt mycket rådjur här, bådar gott:) Ska bli roligt att få testa hur Cia reagerar på jakt o spårning. Funderar på att går en spårkurs med Cia. Vore skoj:) Anna o jag har även bestämt att vi ska gå med Cia o Siri på en kantarell kurs i höst för Lena.

Nej nu ska jag fundera lite på vad man ska sätta på sig ikväll... Lär ju hoppa in i duschen en sväng oxå. Man kan ju inte gå på flurran o lukta gamling:)

JAAAAAAA JAG ÄR SÅÅ GLAD

JAG FICK PLATSEN!! Dalby hade 3 stycken platser till usk-utbildningen o jag fick en av dem!! Så himla skoj, nu får jag plugga i höst som jag har tänkt:) Roligast är att Marin hade oxå sökt o fått en plats hon med. Då har vi ju varann:) NICE!! Nu känns det som om man tar ett steg framåt. Hatar att bara stå still o stampa, man vill ju utvecklas. Men herregud va tufft det kommer bli att behöva plugga igen... Men nu får man ju läsa nått man tycker är roligt (o dessutom slipper ta studielån för) KANON KUL!!!

Igår kväll så tappade "lill grisen" sina hörntänder. Nu är det bara en kanintand kvar. Kan tala om att hon luktar inte gott i munnen direkt, uvva. Nu ska det väll bli bättre när det där tänderna är veck. Måste bara skryta lite att Cia är såå duktig. Hon kan nästan allt nu som vi lär oss på valpkursen. När man ropar "hit" så kommer hon direkt. Tänk om man hade gått på en kurs med Loke oxå, vad bra det skulle vara! Nejrå ha e me duktigt bara liiite olydig men det är inte hans fel utan mitt.

Ledig dag idag igen:) Ska fortsätta tvätta, har bara lakanen kvar. Sen tänkte jag åka till mormors grav o lämna lite blommor till henne. Igår när jag o Robin var ute o gick så plockade jag jätte mkt liljekonvaljer (måste vara min älsklingsblomma). Hela lägenheten doftar sååå gott. Tänkte iaf ge mormor en bukett o sen ska jag åka ut till farmor i lagga o ge henne en oxå:) Jag har inte varit hos henne sen farfar gick bort. Har lite dåligt samvete över det men det har varit fullt upp hela tiden o dagarna bara försvinner, fattar inte.


Cia har lyckat krypa upp på soffa ryggen. Riktig soff-hund det där:)


Loke älskar att köra husses bil


Idolbild;) Jag hade en tråkig dag på jobbet...
Färgade håret i torsdags, det blev nästan svart. Oopps. Nu gäller det att vara brun annars ser man så blek ut


Fortsätt meningen...

Jag älskar- mitt liv
Mina bästa vänner är- få o jätte viktiga för mig
Min första riktiga kyss- minns jag mkt väl
Kärlek är- det bästa som finns
Äktenskap är- vet jag inget om. Har inte kommit så långt ännu
Jag kommer alltid att- älska
Jag är hemligt förälskad- i en kändis
Min mobil telefon- jätte viktig
När jag vaknar på mornarna- gäspar jag
Innan jag går o lägger mig- pussar jag på min kärlek
Just nu tänker jag på- Göteborg i sommar
Bebisar är- såå söta
Ikväll ska jag- äta middag med Robin
Jag vill verkligen- sola

Jag utmanar: Anna


du kommer alltid finnas i mitt hjärta<3



På fredag är begravningen i Lagga kyrka. Ska bli skönt att få säga hejdå. Det brukar alltid vara så fint på begravningar. Känns alltid så skönt efteråt. Saknar dig nå så otroligt mycket farfar o hoppas du har det riktigt bra där du är nu!

Heja sverige ikväll!!

Shattered Glass= bara såå bra låt!!

Vilken härlig dag det blev idag! Nationaldagen o allt:) Jag hade hand om köket idag på jobbet så jag dukade till sill lunch. Himla gott var det. Man såg vekligen hur alla bara njöt. Snapps o vin köpte jag igår så det blev ju ett plus i kanten, nästan alla skålade. Till kaffet drack de likör. Så mysigt:) Men vad slut jag är nu... hann inte ta någon rast för det var så mkt att fixa med o jag är ju som jag är o vill att allt ska vara perfekt, så då fick ja hoppa över den. Tror ingen hade någon rast idag men ibland får man bjuda på det:)
Nu sitter jag o funderar på om jag ska ta mig i kragen o duscha Cia. Hon är inte vit! Hatar när det regnar o det blir smutsigt ute, nästan att man drar sig för att gå ut med hundarna då. Loke är säkert minst lika smutsig med det synns inte på samma sätt.
Ikväll då... Jag o Lisa skulle äta tilsammans iaf o sen så ville Robin att vi skulle åka till Viktor. Var tydligen förferre där. Så så ser nog kvällen ut:)

Åh vad jag vill ha en riktigt myskväll! Känns som om vi bara går om varandra hela tiden. Jag jobbar kväll eller så jobbar han sent. Och nu den här helgen är han hos sin bror hela tiden o gräver om tomten. Känns bara som om det är i sängen innan vi somnar som vi hinner umgås med varann. Snart är det ny vecka o det ska bli ändring på det!! 
Brukar titta på det lilla meddelandet han har skrivit på tavlan där det står "jag älskar dig elin, du är den enda för mig" o då blir jag varm i kroppen o kan hålla ut lite till:)
Älskar dig såå mycket!

Fairytale

Nu har jag suttit o gjort en egen spellista på spotify, blev as bra! Så nu slipper man söka på alla låtar. Är helt besatt av Cornelis Vreeswijk just nu. Han har så himla skön röst o roliga texter, speciellt när han sjunger bellman. Jätte bra!
Inatt blev det mååånga timmars sömn. Jag somnade vid halv tio på soffan igår o vaknade vid tolv att Robin drog mig till sängen o där slocknade jag igen. Vaknade nu vid halv åtta så det är ju 8,5 timme ojoj. Men det va skönt!

Igår så va det en jätte mysig dag i regnet (iaf på dagen). Först var jag till Veronika o klippte mig o fikade. Blev jätte nöjd me håret. Klippte det rakt av o toppade igenom det bara, enkelt o fräscht! Så nu idag tänkte jag försöka få i lite färg oxå:) Efter Veronika åkte jag o plockade upp Anna så åkte vi ut till fullerö. Dom har ju såå mkt fint. Man vill ju mest ha allt. Men ja köpte ett fökläde där det stod "kiss the cook" och en tavla eller va man ska säga. Det är en text som man spikar upp på väggen där det står "carpe diem" jätte nöjd med det blev jag. Efter fullerö blev det en macka på subway o sen åkte vi till chilli. Anna hittade jätte fina kuddar på chilli o jag köpte salt&peppar kar som liknade Cia o Loke:)
På kvällen sen så hade jag o Cia valpkurs i regnet, var sådär:/ FY för att bli blöt! Cia hatar oxå att vara ute i regn så det blev inte någon givande lektion direkt. Men till nästa gång ska vi öva på ligg o stanna o inkallning. Inkallningen är hon jätte duktig på! och det är det viktigaste tycker jag.

Idag ska ska jag ta en promenad o sen ska jag handla tills imorgon, för jobbets räkning. Sen hinner jag nog inte så mkt mer för jag jobbar kväll 14.30-21 sen imorgon jobbar jag 7-14.30 lika så på söndag. Men jag har ju nästa vecka att se fram emot så då kommer jag nog överleva den här helgen oxå:)
Kom på en sak. Stackars alla dom som tar studenten idag. Inge roligt väder direkt o så är det skit kallt. På min student, som var år o dagar sen, var det oxå regn men då var det iaf en kanon fm så vi kunde sitta ute o ha champange frukost o så. Tur var väll det att jag åkte en stängde bil sen så man inte stod på flak.
GRATTIS ALLA SOM TAR STUDENTEN IDAG!!!


så blev det iaf i vardagsrummet:)

Hata regn!!

Fy måste slänga upp ett litet hat inlägg här innan jag ska slänga mig in i en varm dusch. JAG ÄR BLÖT SOM EN DYNGSUR HUND!!! FY hatar när det regnar o man måste vara ute. Nu har det hunnit varit 3 ute kvällar på valpkursen o alla tre då har det ta me fan varit blött!! Det droppar om håret o Cia är lerig o jag är hungrig o trött o kall o JÄTTE SUR. Snart kommer Robin hem me en kycklingsallad till mig o då kommer jag bli glad! Nu ska jag duscha VARMT o sen krypa ner i morgonrocken! Hata regn!!!

Har haft en jätte mysig dag idag annars me älsklings Anna. Men mer om det imorgon...

USCH för att ha blöta kläder o dyngsurt hår

Torsdag

Ledig torsdag o idag ska jag klippa mig:) Sen blir det en liten lunching me bästa Anna. År o dagar sen sist tror jag, haha. Ikväll sen så är valpkursen. Kommer bli en skön dag:)

Känner mig på ett sånt bra humör idag!! :)

Mina babes♥






Älskar er något oerhört mycket. Ni är bäst!!

HUNGRIIIG

Imorgon är jag ledig! Tjooho! Fy vad trött jag var imorse... Robin har infört nån ny regel hemma hos oss att den som kliver upp sist från sängen måste bädda den (så han har kommit på att när min klocka ringer så flyger han upp så han slipper bädda), till och med det orkade jag inte göra i morse. Släpade mig till jobbet o sova nästan genom hela rapporten. Fy skönt med sovmorgon imorgon!!

Har varit en väldigt bra dag på jobbet idag. Lagom lugnt o lagom stressigt. Hade en dubbelgångare med mig som var kanon bra, hoppas hon börjar hos oss. Hon varför övrigt pilot (varför i helsike vill en pilot jobba på ett ålderdomshem kan man undra). Hon va jätte snäll o trevlig, sånt gillar vi minnsan! På em så hade vi möte med all personal. Vi har fått en höna, en tupp och en skit stor kanin på dalby så vi hade en liten namngivningscermoni efter mötet. Mitt förslag på "pullan" var det ingen som röstade på (?) men "Agda" kom tvåa så då vann jag en chokladask, inte helt fel. Hönan fick iaf namnet Julia o Tuppen Romeo o kaninen Stampe (tror jag). Sen hade ja en lite uppvisning på min bil för Ullis o Marin, haha. Jag är sååå nöjd med bilen:) Nu har jag 2 av de 3 V:na. Vovve o Volvo, bara villa kvar men det är ju på gång:)

Shit kom på en sak... nästa vecka blir det mkt party. Onsdagen så blir vi bjudna på flurran med jobbet för att vi gör ett så bra jobb o lyckats blivit nominerade till sveriges bästa äldreboende. Sen på fredagen så är det grillparty hos Marin med Ullis, Lollo, Mkaela o Eva, very nice(singstar är ett måste, haha). Sen på lördagen så har Anna o hennes pappa deras fest. Blir inget annat än PARTY helt enkelt. Blir ju kanon:)

Men nu Robin får du komma hem!! Jag är döds hungrig! Snart blir jag grinig också. Nej rå men jag vill ha´n här nu! Inatt innan vi somnade så sa han nått om att vi kanske skulle ta o gå ut o käka ikväll, får la se. Det är ju mysigare när det är fint väder så man kan sitta på nån uteservering. Gillade ide´n iaf men jag känner för att mysa ner mig med honom i soffan ikväll o bara vara. Tror inte han är så svår övertalad...

Då sitter man här igen...

Jag älskar GOOODIS:) Idag när jag handlade så kunde ja inte låta bli att köpa lite. Var så sjukt länge sedan jag åt godis men nu kan jag inte sluuuta!!

Nu har jag precis kommit hem från valpkursen. Var jätte bra idag! Vi hade teori utan hundar i katedralskolan. Pratade massa om hundars kroppspråk o lite övningar man kan använda. Hon är så himla bra våran lärare! Längtar redan tills på torsdag för då är nästa lektion! Jag håller tummarna så mkt för att Cia ska bli en utställnings hund, så roligt ju! Annars måste jag ju skaffa en till:) hehe.
Idag har jag även jobbat, varit till doktorn o sedan blev det en lite handling. Blev en riktigt tråk-middag med färdig pytt-i-panna. Känner för att laga en riktig middag, tre-rätters. Jag gjorde det jätte mkt förut men känns det som jag inte har tid med någonting längre... Usch fattar inte vad dagarna tar vägen o tänk när man skaffar familj, hur ska man hinna allt då!! Nej man ska leva livet så länge man kan (haha lät som nått Marin kunde säga)

Imorgon blir det mera jobb o sen på torsdag är jag LEDIIIG:) Då ska jag äntligen klippa mig. Jag hade bokat tid igår men Veronika ringde o ändrade tiden:( men på torsdag då jäklarns!
Idag innan jag va till läkarn så shoppade jag nya sommarskor+ ett par jobbskor o en adidas tröja, mkt nöjd med inköpen:) Jag vill shoppa mera!! Känns som om det var evigheter sedan.

Nej nu ska jag gå o duscha o krypa i säng


Cesar

Den här snyggingen gick det jätte bra för på utställningen. Mikaela blev sååå glad!!
Jag tycker att Cesar är det snyggaste staffen som dom har (av alla 15 stycken som dom har)

snygging:)

monday morning

Måndag morgon o jag sitter med te koppen i höggsta hugg framför the computer. Natten har varit sååå god. Vad bra jag sovit, länge sedan jag sov gott. Kan ju bero på allt som har hänt me lilla farfar o att jag suttit uppe så sent alla dagar. Fredagen bestod av mys med familjen. Vi bara satt o pratade minnen om farfar o åt massa gott. Jätte mysigt eftersom det inte är så ofta alla 7 stycken är hemma samtidigt. Lördagen så va jag ute heeeela dagen. Var ju så underbart väder. Jag läste nästan ut en hel bok o klippte tom gräset (lyckades tom köra på en sten så klipparen gick sönder:/ typiskt mig). Sjuttsingen vad jag brände mig då. Är fortfarande öm på axlarna. Men jag är bruuuun oxå:) Lördagskvällen bestod av 50-års fest hos min moster. Jätte trevligt var det. Kul att träffa kusinerna igen, är så sällan. Jag körde den kvällen eftersom det är så roligt att köra NYA BILEN:) Jag hämtade Robin, Pontus o brori på natten sen i stan. Herregud vad jag älskar bilen:) Hahaa. Har faktiskt lärt mig alla knapparna nu med.
På söndagen så gick jag upp halv 5 för att ducsha o göra Cia fin för utställningen i Södertälje. Klockan 6 skulle jag va hemma o Mikaela, var tuungt att gå upp så tidigt. Men så värt det:) även om det inte gick bra för Cia. Det var en jätte hård domare. Han dömde ut Cia för att hon inte hade tappat ena valp-hörn-tanden, men va f-n hon är ju bara valp o kommer ju tappa den snart!! Och sen så var hon inte så musklig som dom andra valparna var heller, men hon växer snart till sig:) Men tydligen så är finska domare jätte noga med bedömningen av tänder, synd. Men bättre lycka nästa gång! Såg sjukt snygga hundar. Dom ställde även Amstaff där, såååå snygga. När jag får större blir det en till hund:) Men jag tyckte så synd om alla hundar på utställninen, dom led verkligen av värmen. Det var inte ett moln på himlen o mitt ut på ett fält. Stek hett! Tur att vi hade ett tält med oss annars hade vi nog dött i vämen.

Nej nu ska jag äta frukosten färdig o sen åka till Sigtuna. Robin jobbar där så jag ska hämta upp honom o sedan åka till arlanda stad o fixa lite:) Klokan 11 sedan ska jag klippa mig, skööönt kommer det bli!