älskade farfar



Igår kväll vid 22 tiden så bestämde sig farfar för att lämna oss. Han tyckte han hade fått nog av livet o for upp till himmeln . Vad vi kommer sakna dig älskade du! Kommer alltid minnas dig som den glada o skämtsamma person som du var. Du finns alltid i mitt hjärta.

Jag har inte kunnat sova nästan en blund inatt... Även om det var väntat så gör det så ont inombords. Känns som om man går runt med en stor klump i bröstet hela tiden. På ett sätt är jag glad att han gick bort för på slutet nu så hade han så ont o kunnde inte prata. Jag tycker så synd om farmor. Vad ensamt det kommer bli för henne. Det går inte änns att föreställa sig hur det är att förlora den man älskar o varit gift med i 57 år. Jag hatar döden fast den är lika naturlig som att födas.
Jag tror inte det bara blir svart när man dör, det finns ett bättre ställe som man kommer till. Och jag tror att dom vakar över oss hela tiden. Känns så. Ibland kan jag nästan tycka att mormor är här hos mig hela tiden, när man är ledsen o behöver tröst. Dom finns fast man inte ser dem.


Saknar dig så otroligt mycket farfar

ac/dc

Den 21 juni ska jag och Robin på AC/DC på Ullevi


ny dag, nya tag

Godmorgon! Usch är uppe halv åtta på min lediga dag, illa det. Robin klocka ringde kvart över 4 i morse, såklart att man vaknade av den. Men sen så mös vi lite o somnade om, haha. Robin vaknade igen sen när chefen ringde o undrade var han var. Han skulle ju va tidigare på jobbet idag för att det skulle komma nå lastbilar me jord (eller hur det nu var). Stackarn bara flög upp ur sängen. Han skulle jobba över idag igen:( Hatar det!

Nu snart ska jag skjutsa min mor till jobbet för hennes bil har lagt av. Precis lagom tycker jag för på fredag får hon ha min golf. På fredag klockan 11 hämtar jag nya bilen!! Om det är löst sig med Robins lägenhets lån vill säga. Förstår mig inte på det där men man tycker ju att det inte vore så svårt att få bort lånen nu när han har betalat in alla pengar på lägenheten, men men. Efter jag skjutsat mamma så blir det stor handling på IcaMaxi. Älskar att handla tidigt för det är bara gamlingar som är där då, och jag:) hahaa.

Nej nu ska jag fixa håret liteeee. Ducshade det innan jag la mig igår så ni kan ju tänka er hur det ser ut nu, oooo. Beställde även klipptid igår tills på måndag. Har inte klippt mig på ett halvår tror jag. Känns att det är risigt i topparna.

Väntar o väntar o väntar....

Ingela är inte den snabbaste, haha. Ska bara handla, ska bara tanka o plus på det ska hon försöka leta rätt på Robin kvitto på soffan innan hon kommer hit. Vi ska åka o prov köra bilen för Robin var tvungen o jobba över ikväll. Då får mamma hans ställa upp, liten bak tanke var det nog eftersom hon är en hejare på att pruta:) Haha.
Kom nyss hem från dalbu oxå. Ullis o Mikaela är silviasystrar= utbildade inom demens, så dom hade en lite utbildning för oss. Jätte bra! Känner att jag fick reda på mer än vad jag visste innan.
I helgen så ska jag o Cia på utställning i södertälje. Ska bli jätte skoj:) Mikaela skulle ställa ut flera hundar så det kommer bli full bil. Tur att han precis köpt en större:) Så nu kommer det bli hård träning med Cia. Tur att valpkursen började den här veckan oxå så man kan få lite tips.

Emely -Jag vet vad han vill o han vet att jag har slängt västen! Vill han prata så får han vara trevlig.

Drömmarnas natt

Herre gud va dåligt jag sovit inatt. Har vaknat av någon konstig dröm hela tiden. Men det roligaste är att jag kommer ihåg alla, brukar ju oftast glömma den på en gång annars. Först var det såklart om bilen:) haha, men mindre roligt var att jag råkade backa in i trottoar kanten( var sääkert för att Robin höll ett tal igår kväll om att "köper vi en bil tillsammans så håll ut från trottoarer och kör försiktigt" killar o deras bilar åhhh). Sen drömde jag om thailand med Lisa i vinter, så nice det ska bli:). Sen var faktiskt Micke med i en drömm oxå, måste vara för att han ringde igår. Svarade dock inte för aldrig säger han nå vettigt... måste var jobbit att gå o vara bitter hela tiden.
Nyss nu ringde Kim o frågade om jag ville jobba på ett fik, haha. Fiket där han alltid fikar på ville ha personal. Det orkar jag inte:) visst att det skulle vara bra me lite extra pengar men orkar inte.

Nu ska jag klä på mig o dra mig ut till dalby på en utbildning. Den skulle handla om demens sjukdomar så den är nog nyttig att gå på:) Efter det är sommarfesten, får se om jag orkar stanna på den. Min lediga dag idag ju så igentligen har jag noll lust att åka till dalby men men.

Efter att Robin slutat jobba så ska vi åka till bilfirman igen, wiiiee!!

Ja vi har hittat bil!!!!

Snart är vi ägare av en V50!!! Äntligen slipper jag min lilla skrutt:) Eller skrutt är den väll inte men nu får jag en mkt nyare:) Mamma skulle ha golfen så det inte behöver bli någon seperations ångest...
Jag är så glad!! Inte sprillans ny men en -05 iaf, wiiieee

Idag så har jag först jobbat. Imorgon så är det sommarfest på dalby så jag o Hanna var på IcaMaxi o shoppade all mat till det. Summan slutade på nästan 6000:- Ojojoj. Men men det är bara sommarfest en gång om året:) Sen efter jobbet så skyndade ja hem o så drog vi o tittade på bilen. SÅÅÅ fin är det. Ovanlig färg oxå så det är roligt, har inte sett någon annan ännu med den. Efter bil-titten så skjutsade Robin mig till Katedralskolan. För idag så började valpkursen där:) Himla skoj det var. Såå söta valpar det var där då, älskar valpar. En jätte söt dvärg schnauzer (lika Lisen<3) och en bullmastiff (jag vill ha). Så nu ska jag gå tis, tors i 4veckor så jag får pli på busfröt:)

Nej nu ska jag ta mig en kopp te o bädda ner mig i soffan. Fy jag fryser in i benmärgen nästan. Var så kallt o regnit på kursen, burrr.

(åhhh vad glad jag är för bilen!!!!)

kväller

Vad trött jag är!! Men snart får man krypa ner i den nybäddade sängen*mys*.
Dagen har jag fördrivit med att tvätta o suttit i solen med en bok. Hur skön dag som helst! Älskar solen!
Efter att Robin kommit hem från jobbet så åkte vi till bygg-max o köpte lite virke så hundgården äntligen fick en grind. Medans Robin snickrade så sådde jag o Mia grönsaker i landet o satte potatis. Nu vill jag bara att det ska växa fort! Jag köpte även lite blommfrön som jag sådde. Hoppas på fina blommor till midsommar:)

Nej nu får det bli sängen!

GodNatt och Sov så gott!


Godmorgon, godmorgon

Vilken start jag fick på morgonen då. Fick knäcka extra som djuraktivist, haha. Pappa kom instormandes strax innan åtta "Du måste komma ut nu!! Svanarna är på 55:an!!" Hann ju lixom inte fatta va det va förrn man sitter påklädd i bilen. Det var en svanfamilj med 5 små söta kycklingar som ville passera 55:an från vårat håll till golfbanan. Jag stod mitt ivägen o stoppade bilar medans pappa försökte hjälpa dom över. Dagens goda gärning!! Känndes så skönt när man såg dem plummsa i oskadda i dammen på golfbanan.

Den här helgen har verkligen varit hektisk!! Jag vill ha en lugn helg snart!! Lördagen så var det först dop för Nina o sedan jobb för min del på kvällsingen. Dopet var hur fint som helst! Nina var jätte duktigt som bara log o pratade lite osamman hängande. Lördagen så känndes det som om vi åkte bil hela dagen. In till salabacke o tömmde förrådet åkte ut till hagby för att lämna allt o till oss med lite annat. In till stan igen o hämta grejer o hem hit igen. Ut till Västeråker o hämta grejer o tillbaka hit. Sen var ja tvungen o åka ut till dalby igen för att kunna komma till jobbet. Fy vilken åkar dag! Såg sötaste lilla fölet igår i västeråker. Pratade lite me A-K o då var hon tvungen o visa vad dom fått för 3 dagar sen. SÅÅÅÅ SÖÖÖT så man döööör. Trodde faktiskt att föl var mindre när dom föddes. Stackars stoet som var tvungen o klämma ut det där.

Vad gör man idag då??? Har iaf tvättstugan idag så det blir väll att man spenderar lite tid där. Ska tvätta överdraget till soffan. Visst att det är skit snyggt med vit soffa men va opraktiskt när man har två hundar o en katt. Men det är värt det!!! VAD SKULLE JAG TA MIG TILL UTAN MINA DJUR!! (och vita soffan, haha)

Ninas dop!





Fedag

Fredag igen då... herregud va tiden går fort nu. Snart JUNI ju:) Men det är bra! VILL HA SOOOL!
Idag har jag jobbat, kom precis hem därifrån. Jätte mysig dag idag. Älskar att jobba med Elisabeth, hon är så himla... Ja hon är hon helt enkelt. Tiden bara rinner iväg. Vi bakade jätte mycket för att det var fedagsfika. Synd bara att jag slutade halv 2 o missade alltihopa, men men. Ikväll har jag o pappa hand om skjutningen i Länna. Det är alltid roligt. Idag är det nog inte så mkt folk heller så då finns det tid att skjuta lite själv:) Robin skulle följa med för han har aldrig skjutit på älgbanan förut. Han är lite intresserad av att ta jägarexamen:) Var ju med på en harjakt i vintras o tyckte det var skoj. Jätte kul att man kanske kan dela intresset för jakten! Sen efter skjutningen så ska vi hem till mamma o dricka lite vin o äta räkor Mmmm vad gott.
Igår kväll så var vi på bio och såg "Änglar och demoner". Jätte bra film!!! Spännande som satan var det. SE DEN!

Helgen blir nog lugn för min del. Fick för mycket av det goda förra, haha. Dessutom jobbar jag kväll lör-sön. Imorgon på dagen ska vi på Ninas dop oxå. Ska bli kul, dop är alltid mysigt! Vi har gott ihop med Joel o Rebecka, Pontus och Viktor och köpt en present. Hoppas Kim o Karin blir nöjda:)

Härliga land sa Ulla

Inne från ytligare en promenix. Gäller o komma i lite form nu inför beach 2009, haha kanske borde ha tänkt på det lite tidigare... Fick med mig mamma till o med, alltid kul att snacka lite skvaller me henne:) Hade även tänkt ha åkt o solat idag men det bidde inte så. Får bli en annan dag! Men det gäller att passa rumpan så man inte bränner den, eller hur Lollo, haha. Ikväll blir det dragon palace med Lollo o Mickis iaf. Kanon gott ju!


Älska Spotify

Ledig dag idag då:)
Klockan är redan snart ett o jag har hunnit med massor..

•Promenad nästan till Ramsta o tillbaka
•Besök hos doktorn
•Stor handling på IcaMaxi
•Städat hela lägenheten
och nu håller jag på och väntar på att min bulldeg ska jäsa färdigt:)
Haha förstår nästan varför Viktor kallar mig tant nu, jag håller ju på o bli värsta bull-mamman nu, haha

Så himla skönt att få prata ut med dig igår vännen! Känns som om en sten har släppt från hjärtat. Så himla konstigt det kan bli ibland. Kan inte annat än att skratta åt hela situationen nu. Vakten som stod o slet i oss måste ha trott vi va helt veck i skallen, haha. Ja ja men skönt att vi inte är arga på varann längre iaf.
Vänner föralltid!!

Lite långt mellan dagarna här va

Tisdag eftermiddag o jag är redan slut o längtar efter helg... Känns inte som om det precis varit helg.
Fredagen var lugn, satt själv i min ensamhet o njöt:) Haha. Läste en bok faktiskt, var länge sedan kan ja lova. Jätte bra bok! Lördagen så for vi till Andreas o började riva hans hus. Var såå roligt att få förstöra. Usch villket äckligt hus det var, fukt skador o rått skit överallt förstår att dom vill bygga nytt. Vi var där hela dagen o sen till kvällsingen så drog vi hem o duschade lite o svidade om o sen bar det av till Joel o Rebecka. Blev lite schlager tittande o mkt alkohol.... Fy hade nog min värsta fylla någonsin tror jag. Usch vad dåligt jag mådde. Anna o jag blev till och med osamms. Fy vilken kväll alltså! Ikväll ska jag o Anna iaf reda ut alla missförstånd, känns som om det behövs! Vänner för alltid hjärtat:) Söndagen bestod ju såklart av fylle ångest o huvudvärk... mådde antagligen som jag förtjänade... Vi var iaf förbi Andreas lite o tittade på hur långt dom kommit me rivningen o sen blev det en husvisning oxå. FAN SÅ FINT HUS!!! Verkligen mitt drömhus! Men så sjukt mkt folk det var därdå:( Blir nog svin dyrt det där... får se. Anton o Johanna var även där o tittade:) Sen på söndagkvällen o måndagkvällen så rensade vi det sista i Robins lägenhet, så nu är allt borta. Blir flyttstädat idag o på måndag flyttar den nya tjejen in. Skönt för han att bli av med den:) Så nu kan man säga att vi är sambos på riktigt:) Känns otroligt skönt! Förresten så när vi va i salabacke igår så träffade jag på en tjejkompis o hon avslöjade att hon skulle få barn! Herregud va roligt!!! Helt sjukt att 86:orna börjar skaffa barn.... Kims barn ska döpas på lördag. Vad köper man i doppresent!!???!! Har ingen aning tror ja får ringa o fråga vad dom behöver, jätte svårt det där ju.

Nu ska jag lägga mig på soffan o försöka varva ner lite. Hatar att jobba 7-16 man blir så sjukt trött o nu har jag ju jobbat så både igår o idag... men nu är jag ledig ons, tors:)

 

Fredag kväll, OH YES!

Äntligen nu är helgen här! Har jobbat 7 dagar i sträck så det va välbehövligt me lite ledighet:) Sitter just nu helt själv o bara njuter framför så-ska-det-låta, haha. Älskar dig Robin men åhh vad skönt det är att vara själv ibland:) Man måste ha lite egentid. Jätte viktigt o bor man bara i en etta som vi gör så är man ju me varann hela tiden. Ingenstan att gå undan här inte om man inte sitter på dasset... Robin är iaf på väg till Lindesberg just nu för att hämta Oskar bil. Den brann ju förra helgen där.
Idag efter att Robin slutat jobba så åkte vi till Lagga för att hämta hem släpkärran från min farbror. Efter det så åkte vi förbi Patrik o Frida. Jätte gulligt hus dom har. Jag börjar bli så himla sugen på att ha en villa nu som man kan gå o fixa o dona med. Hoppas vi hittar något snart!!! Hoppas på huset som vi ska se på söndag men det va lite väl dyrt kanske, hmm. Lisa var här för en stund sen o åt lite middag. Vi gjorde pitabröd me kyckling o massa grönsaker o vitlöksås. Så gott det blev då! Vi är ju bara för bra för att vara sanna:)
Imorgon så blir det utgång för hela slanten:) Ska bli super! Var länge sedan jag va ut nu om man räknar bort valborg(räknas inte för det blev ju en sån tidig kväll) så jag är sååå taggad:) Innan det blir det lite schlager hemma hos Joel först. Så vem vet vi kanske ses i dimman:)
Imorgon på dan ska vi hjälpa Robins bror att riva hans hus. Får se vad man kommer kunna bidra me... Men elda är roligt så det kan ja göra:) Vi måste även städa ur Robins lägenhet den här helgen. Hur ska vi hinna allt!! Blir nog inte en lugn helg...

Kan inte sova...

Usch vad svårt det var att somna om idag. Robins väckar klocka ringde nog vid fem tiden o sen kunde ja ju bara inte sova igen. Gick ut me hundarna en sväng o nu sitter ja här... Ska väll äta lite frukost snart iaf. Tog mig friheten att beställa en klänning på hm.com. Typiskt mig, har ju inte råd igentligen.... men alltid skoj med en fräsch sommar klänning:)
Idag så har hela dalby planeringsdag på hagundagården. Marin skulle hämta mig vid halv nio tiden nån gång. Blir säkert skoj! Kul att göra nått annat för en gångs skull:) Sen ikväll så ska vi åka o fira Pontus som fyllde år igår. Han skulle bjuda på tårta o det säger man ju inte nej till! Efter det så ska vi ta det där efterlängtade biobesöket:)

På tisdag nästa vecka börjar valpkursen:) Ska bli sååå kul!

Nej upp o hoppa alla nu som ligger o sover. Kan inte jag sova så ska inte ni det heller!!!!!

Sverige till FINALEN

Jag höll tummarna så hårt för Malena o så gick hon vidare:) Schlager tönt jag är, haha. Men nu blev ju melodifestivalen värt att titta på! YES!!

Idag har det varit jobb jobb jobb:( Men dagen har varit jätte bra faktiskt. Nya gubben som flyttade in i måndags är hur sööööt som helst! Hans fru bor på övervåningen o dom är så kära! Igår hade han sagt till Marin...
-Har du träffat min fru Viola?
Hon svarde
- Ja det har jag.
Han sa
- Visst är hon fin!.
Helt underbart att man kan vara så kär efter 62 år som gifta. Gammal kärlek rostar. Så vill jag oxå ha det men jag vill aldrig bo på hem, usch! När man ändå inne på kärlek så måste jag säga att jag läste Emelies blogg idag. Micke o hon har 8 månader nån dag här o jag måste säga Grattis. Ni verkar passa bra ihop även om jag hade svårt för er i början men det är väll inte så konstigt. Håller tummarna för er. Men jag tycker inte att det är att slösa bort 6 år för... det tycker jag inte. Men det är ju jag det. Lycka till iaf:)

Imorgon så ska jag o Robban gå på bio. Vi har planerat det ett tag nu men vi kommer ju aldrig iväg!!! Så nu bokade vi biljetter så vi måste åka, haha. Ska bli skoj:) Kommer dock inte ihåg vad vi skulle se... Men ja ja. Blir´la mys♥

Farfar är tydligen jätte dålig nu, stackarn. Nu får man ingen kontakt med honom alls o han varken äter eller dricker. Usch vad jag tycker synd om honom. Varför kan han inte bara få somna in o slippa ligga som ett vård paket. Det är inte ett värdigt liv. Älskade lilla farfar. Pappa är inne hos honom varje natt nu. Farmor sitter hos honom på dagarna. Skönt att han aldrig behöver vara ensam för jag vill inbilla mig att han vet att dom är där o håller han i handen.

Älskade lilla farfar.
Så här tänker jag minnas honom. Pigg, glad o väldigt snäll!

BTW VET NÅGON VAR MAN KÖPER HÅR SNODDAR UTAN METALL SPÄNNE???
MIN SISTA RÖK IDAG... HAR LETAT MEN VET INTE VAR DOM FINNS!



GodMorgon

Sitter just nu o äter frukost o tittar på nyhetsmorgon o lyssnar på Brittan:) Är helt besatt av henne förtillfället:)
Någon coolare tjej får man leta efter!

Morgonen började me en härlig promenad me doggarna. Vi gick skogsvägen upp o vände. Jätte skönt att komma ut tidigt på morgonen. Är så härlig luft då! Sen klockan ett idag så börjar jag jobba o sen ända till halv tio. Hatar att börja ett för det finns ju lixom inte nått att göra då, inte förens klockan fyra börjar alla vakna till efter eftermiddagsluren. Men ja det är ju pengar iaf:) Hoppas Lollo kryar på sig snart så vi kan tjuvröka igen, haha.

Igår efter att jag kommit hem från utbildningen o Robban slutat jobba så åkte vi till salabacke o plockade lite i lägenheten. Så nu är det nästan bara möbler kvar där. Till helgen ska vi tömma hela. För på tisdag nästa vecka blir det flyttstäd. Vi har hittat finaste huset oxå som vi ska åka o titta på på söndag. Det är pool o hel renoverat inom hus:) Skiiit fint! Preis som så jag vill ha det:) Öppna ytor o kakelugn, bubbelbad o stor tomt, perfekt!

Igår kväll så hyrde vi Twilight. Himla bra film. Älskar vampyr filmer, bara man inte tittar själv:)


Lyssna på henes nya album "circus" Jätte bra:)

Tuuung helg

Jag är helt slut i kroppen. Känner mig så matt. Det är för mycket att tänka på hela tiden. Vill ibland bara dra ner rullgardinen o ligga under täcket i timmar o sluta tänka, drömma mig bort någonstans.
Farfar ligger på sjukhuset igen. Den här gången är det nog sista. Älskade lilla farfar, GE INTE UPP!! Läkarna har givit honom ett dygn. Hur kan man säga så? Nu har det gått två dygn o han finns kvar. Det var i lördags som farfar fick åka in med ambulans till sjukhuset för att han var helt okontaktbar. Farmor, pappa, faster o farbror var hos honom hela lördagen och sen har dom turats om att sitta vak sedan dess. Han hade vaknat till lite ibland men fallit ifrån igen på en gång. Farfar du får inte ge upp, du måste finnas!!
Jag hatar döden! Jag vill aldrig bli gammal!

Usch det känns som om man har en stor klump i halsen hela tiden...

Jaha helgen då. I fredags så grillade jag o Lisa hemma hos pappa. Var jätte mysigt me en massa vin o Irish Coffe. Mysigt värre o sen tittade vi på panikroom som gick på tv den kvällen. Hade inte sett den innan, var spännande!
Lördagen bestod av jobb till fyra o sen så åkte jag o Lollo till IcaMaxi o mötte upp Mikaela. Införskaffade lite grillgrejor o åkte hem till mig. Anna kom o joinade oss sen. Mmmmm vad gott det var då! Mikaela gjorde godaste salladen till. Helt ljuvlig! Jätte skönt att dom var här så man fick lite annat o tänka på... Efter att dom åkt så låg jag o sängen kunde inte sova, tänkte för mkt på allt. Ringde Robin så jag hade nån att prata med o till min förvånings så kom han hem precis just då. Oskars bil hade börjat brunnit på väg till Lindesberg så dom hade åkt me Patrik o Frida hela tiden o sen fått skjuts hem när dom ändå skulle åka hem till Lagga. Va riktigt skönt att ha någon att hålla om o prata med när man är ledsen.
Söndagen så jobbade jag igen till fyra o sen efter det var det bara hem o byta om o ta tåget till sthlm. Anna, hennes mamma, en vännina till Annas mamma o jag skulle gå på teater. Det var jätte kul. Lennart Jäkel o Claire Wickholm var huvudpersonerna. Jag skrattade hela tiden! Teaterna hette iaf "nu mår jag mycket bättre" Se den!!
Nu sitter jag här i morgonrock med Cia i knät o dricker apelsinjuice o vet inte vad jag ska göra me dagen...


Mikaela hade med sig Chiwi i lördags. Cia o hon lekte så himla mkt. Var jätte roligt att titta på dem. Om två veckor börjar vi på valpkurs me dom två så busarna. Ska bli jätte skoj eftersom jag aldrig har varit på det förut. Den sista maj är det desutom hundutställning som vi har anmällt dom till i Österbybruk.


Cia o Chiwi hemma hos mig i lördags. Cia ser så liten ut på det här kortet:)
    
En promenad

Tjenis penis...

Huvva vad ont i magen jag har:( Har haft det hala dagen. Hoppas jag inte får tillbaka det som jag hade för nått år sedan då jag hade kramper, var inte skönt!! Fick ett bra råd av Eva på jobbet idag "gå o bajsa då" haha, undrar varför hon kallas bajs-Eva(nu får hon heta det iaf), hehe. En mer sjukare tjej får man leta efter. Alltid så konstiga idér för sig. Hon gör jobbet lite roligare:) Idag har det för övrigt varit en väldigt bra dag. Fredagar är alltid så mysiga på dalby, lugna på nå sett. Och såklart är det ju alltid fredags fika:)

Nu har precis min babe dragit sin kos... Han, Oskar, Joel, Otto o några fler ska till Lindesberg över helgen på nån cruising där. Blir nog skoj! Mindre skoj för mig att sova ensam i två nätter:( Blää på det! Jag får ta upp hundarna som jag kan gosa in mig i. Ikväll ska jag o Lisa upp till pappa o grilla där. Mamma skulle ut o slira så då passar vi på o va me pappa lite:) Kommer bli en tredagars grillning för mig nu:) Igår så va jag o Lisa hos farmor o grilla o  så  blir det ju ikväll o imorgon kommer tjejorna hit o grillar. Men vad gör det, det är ju tok gott ju!
Annars så kommer helgen vara lugn. Jag jobbar lördag o söndag 7-16.

Usch jag bara går o tänker på en sak hela tiden. Kan inte få ut det ur mitt huvud!!! Jag vill bara vet om det är så eller inte. Men vet inte om jag ens vill vet egentligen... ÅHHH jag blir galen snart. NEJ Elin sluta tänk på det nu! Det är säkert inte som jag tror iaf.


Min älskade pappa! Du är bäst!!

Vi på julafton
Nu när jag tittar på det här kortet så slog det mig att, vad korta vi är alla i familjen. Jag är 1,62 och det är mamma oxå. Lisa är lite kortare o Lasse är väll oxå som mig tror jag. Pappa är 1,74(tror jag) o Malin lika så. Johan är nog längst iaf och han är ju inte super lång. Det är kort man ska va helt enkelt!!!:D

Nej upp o hoppa, inte kan man sitta framför dator nu heller. Nu ska jag gå o boka tvättid. Stackars Robin fick ta mina strumpor när han packade väskan. Det börjar sina i lådorna!

Usch vad dåligt jag mår, blää

Jag tror jag håller på att bli sjuk:( Jag mår illa o känner man kall. Hemma hos Robins föräldrar satt jag o skakade men det kan ju iof vara för att jag inte ätit nästan nått på hela dagen. Men va god mat vi fick!!! Det är alltid gott där men idag var det extra gott! Ingela o jag satt o pratade innan maten i nästan 2 timmar. Det är så himla lätt o prata med henne. Hon sa att hon va så glad att Robin träffat mig. Det är alltid kul att höra:)

Nej usch jag mår verkligen skit.... Ska nog gå o ta en varm dusch o sen gå o lägga mig.

Titta vad jag lyckades göra själv:)

Måste säga att jag är lite stolt! Blev ju inte nån direkt avancerad design men jag har gjort den själv:) Tog hela morgonen ska jag tala om, haha. Har t.o.m glömt o äta frukost så det gör jag nu:) Illa när man glömmer att äta, haha.

Gårdagskvällen va super:) Det var jag, Anna, Lollo, Petter och en ny tjej som gick dubbelt som hette Isabella. Allt bara rullar på när man är ett bra gäng som jobbar. Lollo o jag tog även våran planerade tjuvrökning, haha. Vi fick även reda på att den tanten som dog förra veckan, i hennes rum flyttar en gubbe in på måndag. Fort går det. Nu kommer det även bli lite kärlek på dalby:) Gubben som flyttar in hos oss har sin fru på andra avdelningen. Hur sött är inte det! Hon sa det igår att "jag kommer o springa o fria hela tiden" så söt!

Idag ska Robin skriva papper med den nya köparen till hans lägenhet!!! Jippi. Vad fort det gick. Mäklaren la ut en stor visning förra veckan och i söndags så hade dom den och idag skriver dom papper och den sista den här månaden flyttar dom in.... Snabba puckar. Så nu lär vi ju flytta ut hans saker snart, inte för att det är så mkt kvar men.
Förstår inte hur jag ska överleva helgen!! Robin åker till Lindesberg på fedag efter jobbet o kommer sen hem på söndag kväll. Tur att jag jobbar hela helgen så det inte blir så ensamt!!! Eller otur egentligen för hade jag varit ledig så kunde ja ju ha följt me... men äsch mina raggar dagar får vara över, haha. Inte för att jag precis ha kallat mig raggare nån gång men... Vi pratade om power meet för nån dag sen o det här året blir först året på 5 år som jag inte är där. Den traditionen fick dö med förhållandet. Bra det! Känner att man vuxit upp ifrån att supa konstant i 4 dagar o va allmänt dreggig. Nu i maj är det 1 år sedan som jag o Micke bröt upp för sista gången. Va fort tiden går. Synd bara att man inte kan vara vänner...

Nu ska jag ta en sväng ut me mina underbara djur. Igår när jag gick me dem så gick Mimmsan me oxå, sötnosen! sen vid halv tre så ska jag vara på personalmöte på dalby. Efter det så ska Robin hämta upp mig o vi ska då åka till hans föräldrar på mat. Blir en en liten lagom dag sådär!

Tisdag

Idag är jag såå glad!!! Vet inte varför igentligen men ibland så är man bara det. Kanske är det för...

1.
Sommaren närmar sig
2. Att jag har en så underbar pojkvän
3. Så fina hundar
4. Robin har en köpare på sin lägenhet
5. Världens bästa familj
6. Jag kommer att få jobba me de bästa tjejorna ikväll;)
7. Det regnar ute o då kommer alla blommor snart!

.....äsch allt är bara så bra:)

Den här morgonen har jag inte gjort nått nyttigt alls... skulle ut o gå en sväng men då kom ju regnet. Så det blev lite film tittande med nybakade scones ist. Inte fy skam:)
Igår så jobbade jag kväll o det gör jag även ikväll. Ganska skönt faktiskt! Hatar att gå upp på morgonen när väckar klockan ringer. Däremot så är det skönt att vakna till Robins klocka för då vet man att man får ligga kvar. Ja tror Robin försov sig lite imorgon, haha. Det blev en välldans fart på han, upp o klä på sig, ut me hundarna, hämta matlådan o hejdå puss o snabbt ut genom dörren, haha. Kan inte va bra o få en sån start på morgonen.
Ikväll så jobbar både Anna o Lollo det kommer bli toppen!! Kvällarna går så mycket fortare då.

Jag har glömt att berätta att dalbyhemmet har blivit nominerat till sveriges bästa älderboende!!! Hur kul är inte det! Förra veckan så va det en massa folk o tittade o fotograferade. Vi ska även va me i tidningen den här veckan:)
När jag började på dalby så var det verkligen botten... jag kunde komma hem o gråta för det va så konstiga personer som jobbade där som tryckte ner en. Men av nån underlig annledning så blev jag kvar o fick anställning. Nu är nästan all gammal personal utbytt o vi fått nya chefer. Det är faktiskt roligt på jobbet nu! Men ändå hoppas jag på att få plugga till hösten... måste ju bli nått snart:) Har sökt sjuksköterska den här terminen igen, fast till västerås den här gången. Intagningen ska tydligen vara lägre där så HOPPAS!! Annars så funderar jag på att gå fotvård på axelssons i sthlm. Men inte lätt att få ihop 48,000 sådär bara, hmm. Bror min har lovat hjälpa mig isf. Han är bra snäll han:)


VI♥ på valborg
Spångan är fotografen:)


äntligen är du hemma bruden:)

Nej nu ska jag ut en sväng me vovvarna för snart
kommer bästa Anna hit och sen ska vi fara till jobbet


Söndag

Herregud va fint det är nu i lägenheten... Stor städning blev det! Det luktar till och med gott här nu, haha.
Ska bli så skönt att krypa ner i en nybäddad säng ikväll:) finns det nå bättre???
Lisa o jag åkte på en liten shopping runda få förmiddagen till plantagen o chilli. Såå himla mkt fint det finns där! Blev iaf nya blommor och ett par ljusstakar (som jag har letat efter ett par sånna o äntligen hittade jag dem).
När vi kom till chilli så mötte vi faster där, mkt nice. Inte varje dag man träffar henne bara sådär.

Fina va?!? Älskar dem! Och dom fina blommorna som jag fick av Robin i tisdags.


Cia helt fokuserad på maten som jag håller i handen... haha

Nu ska jag börja fixa lite till middagen. Hela familjen kommer hit på mat ikväll. Kommer bli mys:)

Nej nu kan jag inte sova längre....

God morgon då... Usch va dåligt jag har sovit inatt. Har vaknat hela tiden. Vaknade t.o.m en gång av att jag pratade, haha. Men Robin han sov han o det gör han även nu. Ska nog ta o väcka honom snart:)

Liiite uppdatering kanske... Har varit så mkt hela tiden så nån tid framför datorn har det inte blivit.

Det har ju varit valborg:) Himla härligt säger ja bara. Satt i eko-parken hela dagen o bara njöt. Var jätte skoj. Vi var jätte många som satt tillsammans, en hel del från valsätra tiden o så träffade man ju på ekeby folk me och dalby folk dessutom:) Systrarna eiengård var där. Herregud va ja saknat er. Vi bestämde att nu får den där resan som vi pratat om i flera år för sjuttsingen bli av!!! Sjukt bra väder va det ju oxå! Satt nog där till 5 snåret sen åkte ja hem o bytte om o så o hämtade Lisa. Men jisses va man kände att allt man druckit hela dan bara slog till på bussen hem, haha. Vid sju så drog ja o syrran till Joel. Men på vägen dit kom ja ju på att Lollos lägenhet ligger ju precis vi honom så då tog vi en sväng in där först. Och mkt riktigt där satt dom på gräsmattan o kukkilurade:) Trevligt prick det där! Sen bar det av till Joel för att komma igång igen. Lite hemma gjorda shots o lite vin så var man på G. Efter det så drog alla till saluhallen. Satt på uteserveringen o käkade lite. Men vilket flyt vi hade, precis efter vi kom in så blev det meter långa köer o inträde. Ibland har man tur! Va jätte mysigt där men vi drog nog hem vid tolv tiden iaf. Ja va sjukt trött efter hela dagen. Summerar man dagen så var det SÅÅÅ BRA!

1maj: var såå tung! Hahah bakis dag nummer 1. Och jag jobbade såklart. Började halv tre så det tyckte ja borde va lugnt men så sliten man va fortfarande.... Längtade mest hem hela kvällen. Väl hemma så möttes jag av älsklingen som hade tänt ljus överallt o bullat upp me diverse framför tv:n. MYS<3

Lördagen började me att jag for upp ur sängen när Lisa ringde. Usch blev en liten för lång sovmorgon. Vi skyndade upp och åkte till salabacke för att städa ur läenheten lite. Är visning idag (håller tummarna). Sen åkte vi, Lisa, Lasse o Pontus till örsundsbro på ankrace (låter helt konstigt ja vet). Men inte vann man nått som vanligt! Men va vann ju trots allt första pris förra året så ja får nöja mig me det:) Ja jätte skönt där. Satt längs bryggan o åt glass o solade lite. Känns verkligen som sommar nu!!! Sen bar det av till bolaget en sväng. Lisa o ja hade ju dragit ihop en grillnig till kvällen. Kom en välldans massa folk trevligt, trevligt. Den här gången blev det inte lika kallt iaf, haha. Kim o Karin kom me sin lilla goding. Nina är sååå söt så man bara vill äta upp henne. Blev en rellativ tidig kväll. Alla åkte nog vi tio elva nån gång. blev lite kallt på slutet. Men men det är ju trots allt början på maj ännu.

Idag ska vi åka runt o fixa lite grejor. Kanske även kolla på en ny bil:) wiihoo. Får ses, får se:)
Vi skulle även åka lite fyrhjuling o fixa me skabben tydligen, nja får se hur det blir me den saken...