Drömmer mig bort...



Jag vill bara att tiden ska gå fort. Nu när man har något att se fram emot så går den med myrsteg. Inatt drömde jag faktiskt om thailand. Värmen, solen, sanden mellan tårna och bara slappa. Så skönt! 2 månader kvar nu... hoppas på att tiden flyger fram.

Helgen är över nu igen då. Blev en riktig mys helg. I fredags så var vi bara hemma och lagade god mat, tittade på film och bara pratade. Så himla härligt! Sen lördagen så gick vi ut hela gänget. Satt hos Viktor först och sedan blev det O´learys, etage och slutligen O´connors. Klockan var väll fyra tror jag när vi dunsade i säng hemma. Rolig kväll om man bort ser från en del tjafs som blev, men det slutade bra iaf:) Huvudsaken! Söndagen sen då så blev det lite kalas för pappa och mig. Pappa fyllde 51 i lördags och jag fyller imorgon så då slog vi ihop det. Fick en himlans massa bra saker, sånt är roligt. Älskar att öppna paket:) Efter fikat drog vi syskon in till slottet för att se på fyrverkiriet. Blev lite besviken... var mkt bättre förra året när det var ABBA tema. Sen så var det så himla molnigt så de högsta raketerna gjorde sig inte så bra, synd. Men mysigt ändå att stå där. När jag kom hem sen så gjorde Robin egen pizza. Blev jätte god! Smarrigt värre:)

Usch i morse blev det en tidig morgon... Hade ju prov idag. Hela helgen har motivationen lyst med sin frånvaro så det blev lite panik artart igår kväll när jag kom att tänka på provet. Men inte öppnade jag boken för det heller neeeej... Är så omotiverat förtillfället till allt, vet inte vad jag ska göra!! Men iaf så gick ja upp när Robin for vid 5 och körde järnet. Tur var väll det för jag kunde inget! Men lite fastnade tydligen för jag fick VG på provet. Skapligt förvånad ja blev! Det är så skönt när det är provdagar för då har man jätte lång lunch. Jag hann me att köpa en hel del julklappar och kikade även runt på en klänning till julbordet/nyår. Hittade en skiit fin på VILA men sååklart är man lixom mitt emellan två storlekar. Jag är ju en 36:a upptill och 38:a nertill så antingen var klänningen perfekt upptill och tajt nertill eller tvärtom, bliiiirrr galen. Men jaja jag vet TRÄNING... men suck, haha. Men jag tror iaf jag vet vilken jag ska ha iaf, måste bara se ur långt allt räcker bara... har några julklappar kvar.

Nää nu ska jag hoppa in i duschen och krypa i säng. Sen i morgon när man vaknar så FYLLER JAG ÅR, hihi

PUSS


Grattis Johan!!!!!!

Idag skrev lille bror Johan på pappret till huset i skärfelten. GRAAAAATTTIIISSSS!!!! Gud va skoj för han! 14 januari får han tillgång till det, jiiisses det är ju inte långt dit nu när tiden går så fort. Jag vill oxå ha mitt hus NU! Är bra avis alltså... Han kommer ju ha pool oxå den där skitungen. Ja jag vet ju iaf var jag kommer spendera min sommar iaf, hehe.

Nu ska jag börja me maten för Robin kommer hem snart. Han har beställt sjömansbiff så det tänker jag göra:) Annars kommer kvällen bli lungan för våran del. Idol mys i soffan bara lixom, gillar´t! Sen imorgon blire förmodligen partey och i morgon fyller lilla pappsen år me.

Trevlig helg alla fina!!


ååå jag är så glad för jag satt precis och räknade ihop alla mina partylite visnigar och jag har sålt för över 19000 och haft 4 kvalificerade visningar. Så nästa månad kommer jag få ett presentkort och en skiiiit fin lykta från nya vårkatalogen, wiiiieee.
Jag är bäst!!!
hahaaa


Sound Of Silence

"Slit och släp" som min pappa brukar säga...
Jag är helt slut efter dagen på jobbet, ändå så var jag på den "lätta" sidan. Lollo var typ helt förstörd där vid tjugo i elva, haha. Sötnosen! Men det är sjukt tungt nu på dalby! Många med lift och tung jobbade personer. Hur länge orkar man?? Jag tänker överleva julen iaf:)

Ikväll har jag en partylite visning som jag sitter och peppar mig för nu... Går sådär... Tvingar mig själv att inte somna för då kommer jag bli så seg sen. Satte faktiskt på strykjärnet nu så jag tänkte ta ett ryck att få upp mina nya fina julgardiner (som jag inte sytt själv!!!! hahaa Viktor brukar reta mig). Robin och jag drog en shopping runda på bauhaus och ikea igår. Jätte kul!! Robin hittade en jätte fin taklampa på bauhaus som han satte upp igår kväll, snyygggt:) Jag hittade röda linne gardiner jag som jag ska sätta upp nu. Sen på ikea köpte vi nytt diskställ och lite sånt. Vi ska försöka få upp allt på en stång över diskbänken så man får mera bänkyta, det behövs verkligen!

Nix nu ska jag gå och stryka:) och försöka lyssna på lite upp peppande musik.... Sound of silence går inte för sig hahaa


Hyllning till Mikaela!

Det här inlägget tänker jag göra är en hyllning till Mikaela! Hon är såå bra!!:) Nu undrar ni kanske varför... haha. Den goda människan har gjort så jag slipper jobba julaftons kväll. WIIHHOOO! Jag jobbar dagen ist. Min jul är räddad! Lollo skulle även hon slippa jobba kvällen och jobba dag oxå. Jobba dag på julafton gör mig ingenting för då sitter man ju annars bara hemma hos mamma och pappa och väntar på kvällen. Kvällen är ju bäst, det är ju då man vill vara me familjen! Jag är sååå glad!!!!!!!!

Nu ska jag skynda mig in till stan för att träffa pojken min:) Vi ska försöka hitta en lampa och shoppa lite julklappar. Myyysss att göra det me han<3


P.S Fy f*n vilken dag på jobbet!! Anhöriga är bra jobbiga... dom ser inte det vi ser. Tror dom blundar för sanningen... Men man får hålla god min och försöka förstå dem, men det är så SVÅRT!


JAG ÄLSKAR JULEN IGEN!!!!!


Rädda mig någon!

Nu är jag sååå less på att plugga. När man måste så är det såå tråkigt. Bläää på det!

Jag som hade tänkt att jag pluggar 2-3 timmar och sedan åka på lite julklappsshopping. Men den där shoppingen fick jag helt plötsligt ingen lust med. Tittade ut genom fönstret och blev så less så jag vill inte ens gå ut genom dörren idag. Fast det har jag ju varit tvungen till redan två gånger... Hatar att ha hund när det är det här vädret. Dom blir så skitiga! Känns som om de inte har fått en riktig promenad på evigheter. Stackarna, men inte ens de vill ju vara ute när de är så här.

När Robin kommer hem så ska vi åka och titta på en lampa till vardagsrummet. Den som sitter här nu är så jobbig. Man slår i den hela tiden och så är den sååå ful. Får se vad vi hittar. Sen så tänkte jag så här att när vi ändå är ute och åker så kan vi ju titta på en present till pappa. Han fyller år på lördag. Och om en vecka fyller jag år:) På söndag hade vi tänkt att slå ihop pappas och mitt födelsedagsfirande + adventsfika. Sen är det ju även första advents fyverkeri klockan 17 sen. Mys söndag kommer det bli:)
Skönt ska det bli med en ledig helg! Dessutom är det ju löningshelg och det brukar ju var bra helger de:)

Idag är det precis en månad kvar till julafton. Himlans fort det går nu, snart är ju även nyårsafton... Känns skönt att nyår redan är planerat. Annars brukar det ju vara dagarna innan som nån måste styra upp något och då blir det oftast något panikartart. Julen jobbar jag ju såklart så den tänker jag inte ens tänka på. Den är förstörd!

Lite kort från förra nyårsafton. Så himla rolig kväll!=)







Forever Living

Jag har blivit helt besatt av deras produkter nu. Älskar dem bara! Huden blir så himla fin och skön efter man använt dem. Aloevera det är bra grejer det:)


Dessa produkter använder jag varje dag, kanske inte heat lotionen men nästan. Har t.o.m fått Robin att börjat använda dem. Gellyn är bara fööör bra! Den är bäst:)

Usch vad fort den här dagen gick då... Skönt att man är ledig imorgon med så man kanske får nått gjort. Hjälpte ju pappa på förmiddagen med den där älgen. Fy fan vad äckligt det var. Ångrade mig grovt att jag ställde upp och hjälpte till. Fick fan kvälvningar hela tiden. Men stackars kon. Ska bli intressant att se vad hon dog av. Hoppas hennes kalvar som hon hade klarar sig nu oxå.
Sen när pappa åkte in till SVA med älgen så åt jag och Lisa lite lunch hos mig. Jag gjorde potatis och purjolökssoppa, satan vad gott det var. Viktväktar recept kan vara gott iaf:) Sen har eftermiddagen bestått av plugga. Vi har en hemtenta tills på måndag. Skönt att få den färdig redan nu för på måndag har vi även ett annat prov som man lär plugga till... Det tar jag tag i imorgon:) Imorgon skulle även Lollo komma förbi en sväng, mys;)

Nix, pix nej men nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätt


Monday, monday

Var precis ut me hundarna en sväng, tänkte att jag går väll en liten promenad så här på förmiddagen men NEEEJJJ! Det regnar ju ta mig f*n varje dag nu! Solen sken ju en stund i lördags men då jobbade man ju såååklart:( Skit höst! Nu vill jag att snön ska komma och att det ska bli riktigt kallt så man slipper det här gegget, punkt slut! Förr (allt var bättre förr, haha) då var det nästan alltid vitt ute på min födelsedag. Aldig, aldrig nu längre. Hoppas att snön kommer på en vecka nu då:) För på tisdag nästa vecka fyller jag år, wiihoo:) Man blir som på barn på nytt:) Tänk att det är så roligt att fylla år, haha. Fast äldre vill jag ju inte bli längre men fylla år det är ju roligt. Svårt det där:)

Helgen har ju varit lugn (som alltid...). Jag har jobbat dag lördag och söndag. Ifredags var det meningen att jag skulle till svartbäcken på fest me klassen men jag mådde inte toppen så att säga. Nu är iaf febern borta så det är sköönt:) Mamma fick för sig att jag och Robin måste ha haft svinisen... Båda har haft feber i en vecka och varit jätte förkylda. Hoppas på det då som man fick den lindriga varianten (men den turen har man väll inte...). I lördags kväll så bjöd Robin mig på resturang och bio, myyss av han. Vi skulle ha gått till den här nya thai resturangen på övre slotts men sååååklart så hade ju inte Robin bokat bord utan trodde de säääkert skulle hålla ett bord åt oss, hmmm. Nej men det var ju såklart fullt så det fick bli tzatsiki ist. Gott är det ju där så jag vart nöjd iaf:) Sen gick vi på new moon fimen. As bra!!! Jag grina såklart på slutet, haha. SEEE DEN!!

Nu tutar pappa här utanför så nu måste jag klä på mig.... Vi ska köra in nån död älg till SVA. Fyyyy jag kommer spy!!!


Vill vara pigg...

Jag har fått tillbaka febern... Usch känner mig mera död än levande. Fyser, svettas, fryser och svettas. Himla av och påklädnande hela tiden. Har faktiskt precis kommit upp ur sängen. Skönt att man var ledig idag så man fick ligga kvar. Pappa var upp här vid halv åtta och hämtade Loke. De skulle till Lagga och jaga, jag kände ju inte precis för att åka me... hoppas det går bra för min lilla prins bara:) Fy för att vara ute idag. Regn och rusk och bara grå himmel. Man blir så deprimerad! Man borde gå och sola snart kanske, men drar mig för det bara för att vi pratade om cancer  skolan för ett tag sen. Läskigt det där ju! Hudcancer är det som ökar mest... mycket på grund av solarium... Nää det tåls att tänka på!

Igår var jag ledig (eller ja studiedag kallas det...) men på eftermiddagen var jag på utbildning med Mikaela. Vi är kostombud på jobbet nämlingen. Det var en dietist som hade föreläsningen, jätte intressant! Man fick reda på precis hur mycket man ska äta av vad och så. Nu har jag hel koll på kolhydrater, proteiner, fett och mineraler. Nyttigt att kunna det där ju. Men vad mycket socker man stoppar i sig igentligen, som man inte har en aning om. Finns ju socker i allt nästan! Vi fick även reda på hur mycket man ska äta varje dag för att täcka sitt energibehov och i vad för livsmedel vi får den rätta energin, snabba och långsamma kolhydrater.

Ikväll har en min klass ordnat en fest i svartbäcken för alla i klassen. Skulle vara kul att åka dit men får se om jag orkar. Mår jag så här så stannar jag fasiken hemma...

Nu ska jag lägga in partylite beställningen från i onsdags på datorn och skicka iväg den:) Är en lång lista så det tar nog en stund...

 
Älskar den här låten!!! Den här poppas på bra här hemma just nu:)


Nya planlösningen som vi har ritat:)

Måste ju visa:)


Vi satt igår och ritade om lite. Är så kul!!! Ändra om och flytta väggar så som vi vill ha det:) sen om hus firman tycker att vi har flyttat väggarna helt galet, ja det åter står ju att se:)

Vi ändrade iaf om vårat sovrum (längst upp till höger). Tog bort ett sovrum och gjorde det ena badrummet större så man får plats me stooort badkar och bastu. Sen fick ju jag en walking-closet oxå:) intill sovrummet eller ölkyl som Robin sägger, haha. Såg nu att Robin även ritat lite i köket. Liiite oproportionerligt eller vad, haha men så kommer det se ut på ett ungefär, me spisen mitt i köket. Fiiint va??? Älskar´t!

Nu ska jag sussa!
Godnatt!


Livet är bra underbart!

Ibland är bara allt så lätt och livet känns så bra! Jag har allt man kan önska sig och vill ha. En underbar pojkvän som jag älskar mest överallt annat och som jag vet gör det tillbaka. Kan inte leva utan dig Robin!!
Vi är mitt i livet och har allt framför oss. Så himla spännande tid det kommer bli!! Vi ska börja bygga vårat dröm hus och så småning om skaffa familj (hoppas haha). Allt är som jag har drömt om sen jag var liten! Bara den där vita klänningen som fattas... haha.

Har aldrig känt så här förut! för någon eller något! Heelt underbar känsla! Blir så glad när jag tänker på allt som vi har framför oss, både mot- och medgångar. Vi mot allt känns det som!

Trodde aldrig att jag kunde bli så här lycklig!!

Vi har det bäst och är bäst!






I WILL LOVE YOU
TOO THE END


Måndag

Ny vecka och nya tag... Känner mig såå less på vardagen. Allt är grått och trist och bra tråkigt... Måste försöka pigga upp mig med något snart! Kanske en behandlig av nå slag så man känner sig pigg och fräsch. Kanske en ansiktsbehandling eller kanske bara gå och fixa naglarna, hmm får tänka på det där. Det skulle ju vara skönt!
Framför allt vill jag att det ska vara sol och att det ska sluta regna!!

Helgen har varit lugn faktiskt. I fredags så var jag bara hemma och mös för mig själv, köpte pizza och titta på film. Sen på natten blev det en sväng in till stan för att hämta mitt fyllo, haha. Lördagen så följde jag med Ingela till örbyhus på julmarknad. Var jätte mysigt att stå där. Premiär för säsongen med lång-kallingar blev det iaf. Var lite kallt att stå ute en hel dag men det gick fint:) På kvällen sen kom Lollo och Mikaela förbi. Vi hade lite tapas kväll. Massa god mat blev det! Mmmm. Tror att de drog hem vid två tiden sen. Fy vad trött jag var då! Farligt att dricka två glas vin bara... rena sömn medlet! Sen vid tre på natten så ringde bror min och ville ha hämtning i ramsta. Robin fick åka han:) haha. Söt göten!

Söndagen fick bli en riktig slööö dag. Vi sov typ till 12 tror jag sen lite frukost på det. Jag skulle igentligen ha åkt till Lagga me pappa och jagat men jag orkade verkligen inte göra det. Bara tanken på att sitta på ett pass i regn och kyla fick mig att krypa närmare Robin. Stackars pappa... han fick åka själv han. Vid fyra tiden sen så hade Lollo en partylite visning hemma hos sig, dock inte med mig (morrr). Men jag åkte dit ändå för att få lite tips på hur man ska lägga upp visningen. Var kul! Och sedan är det ju alltid nice att fika lite:)
På onsdag har jag en visning hos Lisa i skolan. Ska bli kul:) är redan lite nervös, haha. Sen nästa vecka har jag två visningar. Jag vill ha fler!!=)

Idag har jag varit i skolan dårå. Försov mig såklart i morse me... Kom väll till skolan kvart i tio men det gick bra iaf. Vi har så himla bra lärare. Ola är bäst! Vi hade lite genomgång på diabetes och levern och sedan grupp arbete på eftermiddagen. Skön dag sådär. Vid fyra sen mötte jag upp Lisa och farmor på stan för vi skulle ta det där resevaccinet inför thailand resan. Idag är det precis en månad kvar tills farmor åker och 2,5 månad tills jag och Lisa åker (åååå jag vill åka nu!!!). Vi fick iaf varsin spruta. Jag är inte rädd för sprutor men lite obehagligt är det. Inte att det känns obehagligt för att de sticker en utan att de sprutar in nått ämne i en. Sånt där tycker jag inte om! Men nu var det ju lixom ett måste. Ja nu är man iaf vaccinerad mot hepatit A+B. Nästa spruta ska vi ta om en månad och sedan om ett år. Sen slippar man det.

Jag bokade precis biljetter åt mig och Robin till den andra Twilight till på lördag. Den har premiär på fredag men då var biljetterna slut såklart:( Ååå filmen kommer vara så bra tror jag! Älskade ettan så den här är säkert lika bra, hoppas, hoppas.

Nej nu måste jag dra mig.... Boken kallar. Vi har prov på onsdag, usch och fy. Håll tummarna! 


Jaaaaaa!!!!! Fyyyy fan vad härligt!!!

Nu är THAILAND resan bokad och betald!!!!
Fyyyy vad vad underbart!!
Den 27 januari åker jag och Lisa dit. Farmor åker redan den 16 december. Lyllosen men man har ju ett jobb att sköta sååå det går ju inte att åka me då. Men 3 härliga veckor kommer vi vara där!!! Lovley!!
Jag längtar dit mer än till julafton till och med, haha! Jag som älskar julen, men thailand kommer vara bättre!!!!

Hur fasiken ska jag kunna vara utan min babe sååå länge. Undrans det ja... Men nä usch nu tänker jag inte tänka på det. SOOOLLLL, BAAAD och PARAPLY DRINKAR tänker jag bara tillåta mig själv att tänka på:)

  
LÄNGTAR!!!!!!



Nu ska jag gå och stoppa i mig alvedon och krypa ner i sängen. Hoppas feber har lagt sig tills imorgon. Hatar att må så här, varm och kallsvettig! Not fun!

Inatt kommer jag sväva på små rosa-thailands-moln

Sleep Tight!


Home sweet home

Hemma från jobbet nu då, eller ja jag slutade halv 2 så har ju varit hemma en stund. Var in till IcaVäst nyss och hämtade mitt partylite paket. Beställde lite fler ljuslyktor för ett presentkort som jag fick när jag blev konsult. Det är så roligt nu för nu har man fått en liten mer personlig känsla på sitt visningsbord. När man själv tycker om de lyktorna som man visar så säljer man nog mera.

Pappa var här för en stund sen. Han har hämtat hem farfar alla vapen som han hade. Jag ska ta över hans älgstudsare har jag tänkt. Är lite roligt att använda den bara för att farfar har haft den så mycket. Hoppas den bringar tur:) Måste lämna in den bara för den är för lång och för låg i kolven för mig. Sen är det bara att skjuta:) Pappa hade skjutit en ko och en kalv idag i Lagga. Grattis till han:)

Nu börjar det suga i kistan. Åt bara en liten grillad hamburgare till lunch på jobbet. Men gott var det, gick tyvärr inte hem hos dom boende med grillad korv och hamburgare. Tror inte de är riktigt vana med att äta med händerna... Gamlingarna!
Imorgon skulle jag igentligen ha jobbat kväll men Ines ville så gärna jobba så hon fick ta mitt pass. Tycker det är hel knasigt att jag har fått en fredagkväll innan ledig helg. Vadå fredagkväll är inte det helg lixom. Ska man jobba varannan så ska man! 

Nää nu ska jag börja diska allt sen igår kväll och sedan börja med min köttfärsbiffar:) Just det kvällen igår var jätte mysig. Mamma, moster, Lisa och Lollo kom. Älskar verkligen alovera produkterna! Jag införskaffade en ny gelly (som jag fick som värdinnegåva för övrigt), en as bra tvål enligt Lollo och sedan det där super braiga lepsylet  som jag hade förut men tappade bort. Bra men dyyyyrrr kväll... Jag som skulle spara min pengar... så bra gick det med det...



You make my day!

Bloggen har visst legat i vila så här efter helgen... Jobb helger är så intensiva. Man ska jobba och hinna me att göra nå skoj oxå. Inte för att ja gjort nå speciellt skoj men... Mys me helg iaf, får ju sovmorgon me min älskling:) Aldrig fel!

Igår var jag ledig:) Det gillas en måndag! På förmiddagen så gick ja och pappa ut i skogen me Loke. Första gången på säsongen som jag släppte honom, ILLA! Gick hyffsat iaf. Drevet gick till våran tomt. Så jag tog ett pass precis mitt emot tomten. Stog bara och njöt och drömde mig bort tills att huset står där. Helt sjukt, fint det kommer bli! Väcktes ur mina drömmar av att Loke kom fram till mig utan rådjur(???) Han måste ha släppt det. Vi gjorde ett nytt försök iaf uppe på skogen där han fick upp ett nytt men det gick ur marken:( Fick kuta som en tok över plöjet för att hinna ikapp och ta honom. Fy var sjukt jobbigt, dessutom med 10 kilo lera runt stövlarna... Tränning som hette duga!
På kvällen sen hade jag min första egna Partylite visning. Var hos Elin i Vänge. Gick hur bra som helst. Sålde för lite över 4000:- (inte dåligt). Är helt såld på det här nu! Fick även en ny bokning, jätte kul! Men fy vad nervös jag var innan visningen, goosh. Fjärillar i magen om man säger så, flera tusen! Släppte dock sen så fort ja startade visningen. Jätte kul!

Idag blev det en tidig morgon. Cia väckte mig fööör tidigt med sitt gnällande vid grinden. Var bara att gå upp. Röjde lite och kastade en massa skräp på kasen. Sen åkte ja och handlade en sväng. Var även till ekeby för att köpa hundfoder. Dom har höjt priset på fodersäcken igen nu, sjukt dyrt! Funderar på att byta foder men det är ju så bra, svårt det där... Träffade på Mikaelas mamma där som oxå skulle ha foder. Hon hade med sig det nyaste tillskottet i kenneln. Guuud så söt valp!!! Jag dör! Jag vill oxå ha en. Man glömmer hur små och söta de har varit. Synd att de växer så fort. Cia är ju snart ett år, herregud vad fort tiden går. Efter allt pengar spenderande så gick ja upp till mor min på lunch. Fick nå viktväktar grejs, var okej men det blir så torrt allt tycker ja... Mycket sås ska det vara, haha.
Efter lunchen blev det en svamp-plockar-date med Lollan. Skönt med en liten promenad. Vi hittade en hel del svamp faktiskt. En massa höstisar! Mumma! 

Imorgon är jobb, jobb. Sen på kvällen kommer Elin och har alovera party här. Kommer bli skoj!

Nej nu ska jag gå ut me vovvarna och sedan krypa ner i sängen hos min sjukling. Tänk att killar blir sååå sjuka när de har lite ont i halsen. Stackarna, det kan inte vara lätt för dem!:P 

Just det igår fick jag hem mitt pandora armband. Är sååå fint! Bra köp:)

Sweet dreams!


Freeedag!! Wihoo

Är alltid så skönt!
Även om man inte ska göra nå speciellt ikväll men det är ändå skönt att det är helg:)

Just nu håller ja på och lagar mat. Klyftpotatisen är inne och köttet ligger på skärbrädan. Sen blire pepparsås och wookade grönsaker til, yummi.

Idag blev det en tripp till Fullerö me Lollo och Pontus. Trevligt värre! Vart lite snopen när Pontus ringde och frågade om han fick följa me, hade ju lixom frågat på skoj. Killar brukar ju inte vilja åka dit direkt. Kul att han följde me iaf:) Jag köpte en as snygg ljuslykta (dock inte till mig...), ett hjärta till mina bokstäver och ett ljusfat till mamma. Jag var duktig faktiskt och spenderade inte allt för mycket (ovanligt). Lollo hittade ett jätte fint ljusträd som hon skulle ha i hallen, kommer bli sååå snyggt:)

Idag fick jag en till bokning på partylite, whoo! På måndag har jag min första egna visning. Är lite pirrigt. Prata inför en massa okända människor. Måste öva lite på mitt tal:) Jag ska iaf till Elin Jonsson (Joel och David Erikssons syrra) i Vänge. Blir ruuuligt!

(haha nu gjorde R ett mål på NHL ps3, skappligt nöjd, haha)

Nu ska jag steka min biff:) Funderar på att göra den till en pepparbiff, hmmm. Det är ju gott:)


Älskar´t

Nu har jag beställt ett pandora armband! De är såå fina!

Nu önskar jag mig bara en massa berlocker i födelsedags present:)


Såå snygga:)




ROBIN KOM HEM NU! JAG HAR SÅÅÅ TRÅKIGT!!!


En lista

OM MIG:
Namn: Karin Elin Christina Nilsson
Bor: Uppsala
Syskon: 2 små bröder och 2 små systrar
Ålder: 21 år (snart 22, tihi)
Född: 861201
Ögonfärg: Gröna
Längd: 162 cm 
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skytt
Hårfärg: Mellan brun skulle ja säga

DAGENS:
Låt: David Gray - The one I love
Saknad: Robin<3
Kläder: Stickad polo och strumpbyxor
Mat: Skaldjurs sallad
Godis: Nada:(

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp: Japp det är ruligt
Tycker du om godis: Japp
Hur många gånger i veckan äter du godis: Kanske varannan vecka
Äter du oftast nyttig mat: Jag försöker
Tycker du att du själv är söt/snygg: Ja, söt är jag väll
Är du nöjd med ditt förnamn: Jadå
Du tycker att du själv är smart: Nja beror på vad kanske
Vad är det sämsta hos dig: Humörsvängningar, haha
Vad är det bästa hos dig: Snäll och glad
Har du bra självförtroende: Ja
Känner du dina grannar: Ja. Är ju mest familjen ju
Är du en Björn Borg-fjortis: Eee nä
Gillar du jobbet: Inte alltid
Spelar du något instrument: Har spelat piano
Tycker du om djur: Jaa!

BRUKAR DU...
Sova: Ja varje natt
Ta mediciner du inte borde ta: Nej?
Snusa: Nej fy
Klä dig i svart: Ohja!
Lita på folk: Har faktiskt svårt för det
Drömma mardrömmar: Nej
Gå i skola eller jobba: Japp både och:)

HAR DU...
För många vänner: För många kan man aldrig ha!
Någon psykisk sjukdom: Nej
Färgat håret: För många gånger!
Piercingar: Ont om det men i öronen har jag. Haft i näsan
Några tatueringar: Ja en har jag
Egen dator: Ja, men bör köpa ny snart
Gjort bort dig rejält: Hahah, jadå

ÄR DU...
Snäll: Ja
Söt: Ja
Kort : Ja det är ja väll
Klantig: Nää det tycker ja inte


Torsdag den 5 november

Ja om ni inte visste det så vet ni det nu...
Jag har jätte tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Inte vill man ju gå ut direkt... Kallt, blött och mörkt. Idag vid lunch så åkte jag in till stan och träffade Lollo. Vi gick till dragon palace och käka lite sushi och så. Mys att bara sitta och snacka lite skit. Tycker väldigt mkt om den bruttan:) Sen va vi och hämtade ut paketet från Living and rooms som hade kommit. Älskar min fina snäck skål! Bra köp!! (som allt som jag köper, haha)

Ikväll är jag helt alone igen då. R ska jobba över (igen). Man får se det så att det blir money, money, MONEY! Lär ju behövas till vårat drömhus... Var förbi på tomten igår och tittade hur mkt de har kört dit. Hela vägen är klar och det ligger en hel del som ska bökas ut på tomten sen. KUL! Robin hade även kontaktat nån om att spränga lite berg oxå, bra det! Hoppas bara på att det där nedrans förhandsbeskedet kommer snart. Hatar att sånt där ska ta sån tid... Jag gör inget annat på nätterna än att drömma om huset. Igår kväll innan vi somnade så sa Robin "ååå vad jag vill att vårat hus ska vara färdigt nu". Det vill jag me! Men shit vilket jobb det kommer bli innan det är färdigt. Har nog inte insett det riktigt ännu. Hur mycket det kommer kosta och att all ens inkomst kommer gå dit. Men det kommer att vara SÅ värt det! Tänk när det är färdigt och jag får packa in alla mina prylar som jag bara går och samlar på mig nu till huset. Ååå vad jag längtar! Är så less på att bo här nu. Trångt och ofint.

I morse satt jag och klurade ut lite julklappar till nästan alla i familjen. Den svåraste är nog Robin,vad ska man hitta på till honom?? Kläder är ju allt bra men så tråååkigt! Svårt det där... Jag vet iaf vad jag vill ha, haha. Har en "liten" lista. Är ju mindre än en månad kvar tills ja fyller år. Jag älskar att fylla år! Få vara lite i centrum, haha ego... Var och tittade på ett armband idag som jag MÅSTE ha. Älskar det (det står på listan,haha)


Igår sydde jag äntligen klart Cia´s täcke. Så här fin blev hon:)
Lite skeptisk till att ha kläder på sig men men hon vänjer sig nog! Hon inser nog snart att det är varmt och skönt med täcke! Fryslorten min:)


Sååå himla ful ställning, haha


Min fina skål är äntligen hemma:)

Nu ska jag laga lite mat. Fick bli en skaldjurs sallad! Tråkigt att äta själv bara...


Vaken alldeles förtidigt...

När man vill sova då går det minnsan inte!
Jag tror jag börjar bli gammal... dricker jag kaffe på kvällarna så är det lögn att sova på natten sen. Jag skyller på Ingela den här gången:) Var där igår kväll eftersom Robin jobbade till 10 igen. Hon praktiskt taget häller i en kaffe... haha. Nä har nog bara mig själv och skylla:) Känns som om ja inte sovit en blund inatt. Stackars Robin! Han kommer hem 11 och åkt 5. Blev inte så mkt sömn för han heller så som jag bökar runt. Hoppas, hoppas att han slutar lite mera "normalt" idag. Kvällarna blir så trööökiga utan han!

Nu sitter jag mest och väntar på att få åka till skolan. Börjar 9 så det är ju ett tag kvar suck.... Om någon är intresserad så gjorde jag godaste frukosten nyss. Stor kopp te och en macka med skinka, keso och tomat, mmm.

Undrans om det är någe på tv den här tiden... Det visar sig!

♥♥♥
Omnia vincit amor


Måste visa!

Hittade de här FINA dusch dörrarna nyss. Blev helt kär! De här måste VI ha sen:)



Tänk de här i vårat svarta badrum, mmmm vad fint!


Bruna bönor och fläsk

Mmmm det åt jag precis till middag. Himla gott allså men jag får ju aldrig äta det bara för att det typ är det värsta Robin vet. Så det passade ju ypperligt att han skulle jobba sent idag:) Kommer ihåg en gång när ja var liten och fyllde år, det var så att när vi fyllde år så fick vi bestämma vad vi ville äta till middag. Alla andra valde typ pizza eller så men jag valde bruna bönor och fläsk, haha. Kommer ihåg att mamma sa " det kan du väll inte ha på din födelsedag heller".... Inte dumt det:)

Helgens festligheter är över och man längtar till nästas... näää inte ännu kanske, eller jo:) I lördags var det lite party hos Lollan innan utgång. Beställde hem pizza och grejer, mys pys sådär. Hinkade lite vin och NiZZes goda groggar och sedan var man fit for fight, haha. Synd bara att kvällen inte blev som vi väntat den bara... Först mötte vi upp Lisa och Ida innan vi gick till pictures en sväng. Där träffade vi brorsan och hans vänner. Vi drog nog nån shot där har jag ett minne av, skulle inte förvåna mig.... Sedan bar det av till O´connors och hälsade på Robin, Putte och Mackan. Ja sen skulle vi ju in på platina, håhåjaja. Där kom vi minnsan inte in... Träffade dock på Anna där och det var kuuul, ditt lilla fyllo:O. Vi gick iaf tillbaka till pictures och sedan hämtade vi ut Nisse från kalas SEN var det efterfest hos LOLLOOO! Taggade som fan men vad händer...??? Jo vi (jag och Lollo) slocknade bumms på soffan, haha. Lyckad kväll.... vilket flängande det blev. Min "söta" systeryster måste bara ha dumpat mig där sovandes i Lollos soffa för jag vaknade med ett ryck klockan 6 på morgonen och "va fan är jag". Fick allvarligt panik innan jag såg att jag visst kände igen mig. Herregud! Tassade iaf upp och tog kvart i sju bussen hem. Man vill ju bara vara hemma dagen efter. Hittade min karl sovandes med kläderna på i soffan, vi är nog lite lika iaf... jag kröp ner iaf och sov till 12. Men oj vad bakis jag blev sen... Jag som skulle plugga till provet som vi hade idag. Ajjjj...

Ja provet ja... Väckar klockan ringde kvart över 5 i morse bara för att jag skulle hinna gå igenom allt ordentligt innan klockan 9. Pluggade typ en timme sen kände jag att nä går det dåligt så gör det det, jag överlever det. Men gissa!!!! Jag fick alla rätt på provet!! Lite stolt är jag nog:) Fick alla rätt på G delen men vi skulle få tillbaka MVG delen på onsdag så hoppas. Men det kändes faktiskt ganska bra. Var inte sååå svårt. Kul, kul.

Jaha vad gör man nu då.... Nu får Robin komma hem... Åhhh det är 5,5 timme kvar, bläää.

Imorgon är jag ledig och då ska jag städa och tvätta har jag bestämt, får se om jag gör det oxå...


Bästaste VI i lördags<3


Kul grej jag hittade... haha

Nej nu ska jag kanske slänga upp lite kort på fejjan, var ju evigheter sedan:)
PUSSSS!!!