-Vilken jäkla smäll!!

Idag har vi sprängt på tomten mellan halv åtta till tre. Var skit kul! Vi vart inte riktigt färdiga då Robin ska borra lite fler hål där inte allt blev bort skjutet och sedan är det lite i början på vägen som även ska bort, så vi ska fortsätta imorgon igen:) Men va lite dynamit kan vara kul! Nu vill jag bara spränga mera saker, haha. Nångång vill ja me trycka på knappen:) Jag har mest gått och fyllt i grus i borrhållen, känns i ryggen kan ja tala om (vadå otränad...). Tog lite kort under dagen. Blev inget på själva sprängningen då ja filmade det istället:)

Sprängnissarna, Anders och Jimmy:)


Robin la ut mattor och grävde bort berg bitarna


Fika paus:) mamma fixade kaffe och hade bakat rulltårta, mummsigt värre!


Och då passade pappa på att leka lite me Robins maskin:) Ögonen bara glittrade på han, haha. Killar och stora maskiner...


Oskar var även me och hjälpte till och brorsan kom förbi en stund på förmiddagen. Tack så mycket för hjälpen!
Ikväll ska vi ut och käka med mamma och pappa på Lingon som tack för hjälpen, har aldrig varit där så det ska bli ruligt:)



Shit vad nervös jag är!!! Behöver jag nog inte vara men ändå...


Fy fan vad nice!!

För nu har jag S E M E S T E R!!!! Tjallallala!

Ikväll ska det firas minnsan. Skumpan ligger på kylning och oxfilén inhandlad... eller nja, haha. Får leta fram nån gammal jäst öl burk och värma en burk ravioli... Nej skämt å sido nått ska vi fira me iaf:) Ska jäkla nice och va ledig asså. Börjar inte jobba förens 24 augusti, det ni!

Party!!!!
(fast känner jag mig själv rätt så somnar jag på soffan efter ett glas vin... Såå trött är jag nu. Dessutom imorgon kommer det bli en tidig morgon då vi ska fixa massa på tomten innan spräng gubben kommer...)
Men ändå hurra för att vara ledig!!!


Torsdag 29 juli

Snart är Juli slut då... Vart fan tar alla dagar vägen?? Står väll sig inte på så är väll vintern här:/

Guu vad duktig jag känner mig just nu! Mia (moster) och jag har haft en riktig röjjar morgon här. Det började me att jag vaknade me ett ryck halv åtta i morse när Robin for ur sängen (försov sig visst lite, hihi, hans tur idag). Då tyckte jag att det var lika bra att gå upp för mig me, började städa och diska innan frukosten. Sen vid nio hörde ja Mia stöka runt utan för ytterdörren, jojnade henne och då fick sig trapp-upp-gången sig en riktig om gång. Vi skickade upp hennes karl på stege som fick putsa fönstret som sitter 8 meter upp, huvvaligen! Jag står inte på stege!! Men vad fint det är nu:) Nu har vi fikat och bestämt oss för att ta en shopping runda! Mia ville till linum och jag till himla så det ska vi göra nu. Skulle va skoj att åka till fullerö oxå men vi får se:)

So long!

Nu är det inte långt kvar!

Jobb dagen idag bara sprang iväg, härligt det för nu har jag bara en jobb dag kvar sedan S E M E S T E R i 3 hela veckor! Kommer bli helt underbart! Robin och jag diskuterade igår vad vi skulle göra och kom fram till att det mest får bli dags utflykter. Ska till Liseberg iaf och där bokar vi hotell:) kommer bli KUL. Tror Lisa skulle följa me och sedan är det ju Lasse (för det är ju hans fördelsedags present:) Har ju en till plats i bilen, någon som vill me??:) Sen på semestern har vi ju en del möten inplanerade:) Spännande!

Nu ringde min prins och sa han var på väg hem. Skönt för jag är vrål hungrig. Glömde matlådan i kylen i morse så magen kurrar rejält nu... Men uscha vilken start på morgonen jag fick, FÖRSOV mig. Hatar det och jag hatar att stressa på morgonen. Stackars vovvarna som fick kasta i sig mat och ut i hundgården direkt, ingen mys morgon här inte:( Men det tar vi igen nu. Cia ligger bervid mig här i soffan och tular. Mys vovve!

Nej nu åter till mitt nästa pyssel projekt här hemma:) (visar sedan när det börjar bli färdigt)




Idag har jag känt mig så grymt kär. Älskar verkligen min karl! Han är bara för underbar (okey så låter det inte jämt, haha, men alla har vi svackor). Men den senaste veckan har varit så lovley. Nykära nästan, hihi.



Elin hjärta Robin 

forever


Sweet:)

Brorsan bjuder på mat ikväll, sikken tur man hade:) Jag som precis tänkte på att jag inte orkar laga ikväll och inspiriationen var lika med noll, då kommer Johan in klampandes genom dörren och säger "mat hos mig ikväll". Har en bra snäll lillebror ja;)

Jobbig söndag

Kvällen igår vart jätte mysig. Idag är en mindre bra dag... Har ont i hela kroppen och och känns som om jag sprungit ett maratonlopp eller nått, så slut känner jag mig i kroppen:( Regnar ute gör det oxå och det blir man inte gladare av precis! Piss dag helt enkelt!

Vill bara att min prins ska vara här nu och ta hand om mig! Men han är i sthlm:(

Ingen mat har vi hemma heller så man borde ju åka och fixa de men ORKA lixom! Bara gnäll, gnäll, gnäll.

Tror jag kryper ner i sängen igen me hundarna och stannar där!

Efterlängtade helgen...

...är äntligen här nu!! Det var så skönt när klockan visade halv 3 och man fick gå hem från jobbet. Idag har det faktiskt varit en jätte rolig dag. Alla de gamla var så glada och vi fikade och skrattade tillsammans. Kom även en gubbe och spelade dragspel på em och det uppsakttas jämt! Mys dag sådär:)

Ikväll har jag faktiskt ingen aning om vad man ska hitta på, kanske bara va hemma och äta en go middag me varann?? Vet ej... Men det visar sig väll som alltid:) Imorgon kväll ska vi några stycken över till söderby igen fast då inte på grillkväll utan på räkfrossa:) Mmm. Älskar räkor! Snart får man även äta kräftor:) längtar. Appråpå kräftor så bestämde jag och Lisa här om dagen att det inte blir någon kräftskiva detta år. Tråkigt men så blire. Får se till nästa år om vi orkar styra upp något, tycker att det borde vara fler som engagerade sig eftersom det har blivit så många som vill komma men inte då...

Nu ska jag läsa det sista kapitlet i min bok. Jag vill inte egentligen för då tar den ju slut:(

ROLIGT!!!

Robin ringde nyss och hade en jätte rolig sak att berätta. Han kom precis från stadsbyggnadskontoret där han varit och pratat me våran handläggare. Hade det inte varit för att grannarna måste få ett papper om att de ska byggas ett hus på våran tomt och den förfallotiden inte skulle ha hunnits så skulle vi ha fått ett bygglov idag redan. Nu sa ha istället att han hade skickat ut pappret idag och om tre veckor (om ingen överklagat villsäga, men det tror jag ej för det är endast pappa och en till bonde som är berörda) så får vi vårat bygglov!!!

Fy fan vad glad jag blev!!!

Nu blir det så som vi satt och planerade igår. Garage bygge och början på husbygge i höst och sedan huset färdigt i vinter/vår med inflytt i början på nästa sommar. Wiiie!!!!


Alla dessa motgångar vi har haft nu går det äntligen framåt!
Snart blir verkligen drömmen sann!


Deet är VARMT!

Kom på mig nyss med att önska att det vore vinter, slog snabbt bort den tanken! Men vad skönt det vore att få frysa lite snart, mysa in sig i en fillt och tända ljus. Alltså jag tror jag dör i den här värmen snart, speciellt när man är på jobbet! Det är olidligt. Har haft 2 stycken duschar idag och efteråt kunde man inte se vem som hade duschat eller inte, tanten eller jag sååå svettig var ja! Fyyy. Nej lite kyla vore inte fel! (men det kan få bli varmt igen till slutet av nästa vecka då min semester börjar)

Igår kväll var en riktig mys kväll. Först for ja och Robin till Gränby C för att kika runt och Robin klippte sig. Efter det åkte vi ner på stan för att käka. Jag fick äntligen följa me till Tilltugg även kallat "smaskens" (det är grabbarnas favvis resturang). Det var jätte mysigt där och jätte god tapas hade de. Vi satt och pratade om livet, framtiden och hur vi ville göra saker och ting (djupt samtal eller vad haha). Var skönt att prata av sig lixom. Vi tycker så himla mycket lika och tur är väll det:) för båda är rätt bestämda av sig, haha. Vi föralltid älskling<3



Jag har kommit på en jätte smidig grej ja:) Man kan beställa grejer från apoteket och få det hem skickat till bervlådan. Jag är sämst på att komma ihåg att gå till apoteket när man behöver nått! Så idag kom ett paket hem med alvedon, ipren och ett kosttillskott som jag ska äta. Smidigt värre! Tror inte vi haft alvedon hemma på flera månader lixom...

Nu ska jag smörja in mina stackars fötter med aloe vera heat lotion (den bästa lotion man kan ha efter gellyn såklart). Man nästan ser hur det dunkar i fötterna efter dagen jobb pass...

Tiiisdag

Nu är alla ingedienserna in handlade, har ska bakas bullar!!=)


Sov morgon är guld!

Innan R åkte i morse var han ut me hundarna en sväng så jag inte skulle behöva gå upp så tidigt. Såå skönt med en hyffsad lång sovmorgon. Nu är jag helt utvilad och redo för dagen:) Idag är jag ledig och det känns hur skönt som helst! Hela helgen har varit pest att jobba. Känner mig så trött hela tiden och orkeslös. Orkeslösheten kommer väll ifrån att jag inte pallar äta, har ingen energi i kroppen. Idag känns det bättre iaf, har fått i mig frukost och ett stort glas med multivitamin. Det ska nog göra susen!



Fy fasen vad trött ja är på TV-Shop just nu!!! Visar de något annat någongång på förmiddagarna??? Just nu är det både på 4:an, 5:an och 6:an. Vem går på sånt skit förresten som de säljer!?
Nej jag är inte bitter, haha. Var bara tvungen att ha nått och irritera mig på...


Åååå varför går det inte att lägga ut bilder på facebook nu för tiden? Det går inte från våran dator iaf...


Me and Lollo på söderby förra helgen. Jätte mysig kväll! Vi ska nog dit nu på lördag igen. Fast då var det inte grillkväll utan räkfrossa:) Gott!





Slut jobbat!

Slut jobbat för ikväll! Nu är det bara imorgon kvar och sedan är jag ledig i två dagar, wiihoe! Nu sitter jag i sängen duschad och ska ta hand om mina stackars fötter. Trotts de svin dyra nya arbetsskorna så dunkar fossingarna efter en hel kväll. Men fy sjutton vad jag har sprungit ikväll! Hujedamig! Man undrar hur dalby tänker igentligen... inte alls börjar jag fundera på....


Fossingarna i grekland;) Jag vil dit igen!! Hallå semester kom nu!

Natti natti alla söta<3

Loke trivs som fisken i vattnet när han få...

20100717522 (MMS)

Loke trivs som fisken i vattnet när han får ligga och mysa med husse i sängen:) riktig liten livsnjutare det där!


Bedtime

Nu ska jag gå och krypa ner i sängen där min söta lilla Cia ligger och vräker sig. R är ute på krogen och ränner, får väll se när han behagar komma hem... är så sjukt less på den karln just nu, att de aldrig lär sig!!! Men så är ju det där könet rätt efterblivna me och kan inte tänka så långt näsan räcker...

Nej imorgon när jag vaknar är jag glad igen, punkt slut!

Titta vilket sött kort jag hittade på Cia från när hon va valp<3

Ny dag, nya krämpor...

Idag blir en inne dag... Blir till att mysa ner sig i soffan med den sjukt spännande boken som jag lånat av mamma. Orkar inte vara ute i solen idag! Nu är man ju så brun så pressa behöver man ju inte längre:) Skönt att va brun redan innan semestern! 

Ikväll blire lite jobb då... not fun! Men Robin skulle va på tomten och borra hela kvällen iaf så jag hade ju inte sett röken av honom om ja varit hemma... Han skippar också Norrköping i helgen. Skulle ju iaf regna så då är han hemma och fortsätter borra ist. Bra för då slipper jag sova utan han;) haha. Får se om de kanske kan börja spränga nu i veckan eller till nästa helg. Skulle vara bra.



Fy vad opepp jag var på blogga just nu... Tror jag avslutar här!

Denna dagen - ett liv

Gooosch vad hett det är. Kom precis hem från bror min där jag spenderat dagen liggades vid poolen. Var en hög me bakfulla grabbar där som låg och svettades ut spriten, haha. Stackars lillebror har gått och fått en spricka i nyckelbenet me... så går det när man leker cross-proffs;P

Så himla nice att vara ledig idag och få ladda batterierna inför helgen. Är sjukt otaggad på att jobba kväll fredag, lördag och söndag... Meeen va gör man. I helgen skulle vi ju ha åkt till kolmården me hela Robins familj me det går lixom inte då man ej får ta semester lixom...*suck* Vet inte om R förjer me ändå annars åker vi en annan gång när vi har semester. Fy fasen räknade ner till semestern igår... blev sjukt deprimerad alltså. Vi ha NU!

Så fort R kommer hem från jobbet så ska vi åka till hans syster Emma och fira henne. Mmmm gott me tårta:) Har typ inte orkat äta nått i dag. Är föör varmt för man ens ska känna sig sugen på mat. Värme är en bra diet de! (skoja)

Lite bilder från igår då vi var vid stugan och firade farmors födelsedag!



pappa och farbror styr upp maten som vanligt:)


min söta lilla mamma (som absolute inte ville va me på bild...)


Blandade känslor

Både dagen igår och idag har nästan varit helt olidliga, speciellt när man har jobbat hela dagarna. Fy jag har varit/är helt slut på kvällarna. Pain att jobba!! Vill bara ligga vid stugan och slappa meeen nej stålar ska tjänas. Idag efter jobbet följde Lollo me hem me Cleo. Var mys att bara sitta och dega lite och prata av sig. Eller ja Lollo parayade av sig, haha, tror inte jag bidrog me så mycket var så sjukt trött. Men nu har jag sovit en stund och ätit så nu är batterierna laddade för stunden. Förstår inte är så sjukt trött nu förtiden...

Igår var vi till Länna igen och sköt lite. Det gick skiiit bra för Robin och Frida!!! Båda klarade proven:)
GRATTIS IGEN TILL ER!




En är glad iaf... tråk Robin vill ju aldrig va me på kort!

Imorgon är det jobb igen och efter det far vi upp till stugan och firar farmors födelsedag. På torsdag är jag ledig så får se om ja sover över där uppe:)
Vilken jobb vecka detta blir! Jobb mån, tis, ons, ledig torsdag, jobb fredag, lördag och söndag... sen ledig två dagar. Skit vecka! Men cash:) och det behövs NU kan ja tala om... efter det beskedet vi fick idag så... plus att jag inte fattat hur mycket ränta man får betala under byggtiden... HATAR PENGAR!

Nej nu ska jag fortsätta se Allsången!


Lördag, lördag, lördag

Har legat vid poolen hela fm med Lasse, men så kom det moln grrr... Tänk att lilla Lasse har gått och skaffat tjej! Så himla roligt. Längtar tills att man får träffa henne:) Stackarn vågar väll inte komma hit för alla är så nyfikna på ná, haha.

Idag skulle ja ha hängt me R och Oskar till Power meet i västerås. Men jag orkar inte... Palla sitta i en bil i timmar, nää. Ska till Söderby på grillafton ist me Lollo och Lisa. Viktor och de andra skulle oxå dit så det blir nog skoj:)

Kvällen igår var super mysig. Vi gick till Saluhallen och åt och drack lite, jätte gott vare! Blev en relativ tidig kväll, var väll hemma vid tolv tror ja. Skönt faktiskt så man inte behöver sova bort halva dagen lixom.

Nu kom R hem, han har varit och kirrat lunch och shoppat på bolaget:)

Just love it!

Förra sommaren blev jag helt kär i Dove silk hudlotion. Älskar att den ger en fin glittrig hud och när man dessutom är brun så blir det kanon fint! Så även den här sommaren fick den komma in i mitt badrumsskåp:)



Så nu sitter jag här nyrakad och insmord och har kläckt första ölen med mannen jag älskar. Blev ingen grillning då vi tagit fel på dag... Var ju imorgon. Det får bli en tur ner på staden istället me goa vänner:)

(märks att man varit ledig idag då det här visst var det fjärde inlägget...hihi)


Jag har det rätt så skönt! Solen bränner s...

20100709499 (MMS)

Jag har det rätt så skönt! Solen bränner som tusan, synd bara att boken tog slut så fort... det får bli lite manikyr istället:)


Freeedag:)

Jag är ledig, det är fredag, blå himmel och grillparty ikväll. Kan det bli bättre??

Nu ska jag våldgästa mamma & pappas pool:) eller man kanske skulle åka till brori?? Sola och läsa min spännande bok ska jag iaf göra!!


Dagen igår var jätte mys btw... Vi hade rygg läge all day long:) Synd bara att det blåste, vart lite kallt då och då. Bade gjorde vi iaf:) Avis ja blev på Lollo sen då!! Hon skulle åka och byta in sin bil mot en sportigare modell, ja vill me ha ny bil!! Men det får vänta...

Snott refrängen eller vad??

Satt och lyssnade på en massa låtar i morse till frukost och då kom jag att lyssna på Justin Bieber(av någon anledning).

Lyssna på den här... Lyssna på refrängen, känner ni igen den??



Lyssna sedan på Cardigans - Lovefoll


De har visst "lånat" refrängen lite smått... haha.


Schteek all day long:)

Nu drar jag och Lollo till Lagga för en dag i solen. Kanon väder är det ju ute!! Blir sköönt:)



Soo long!


Idag är det än bättre dag...

Fy sjutton för igår... Kände bara hur demonerna kom över mig där ett tag. Men det löser sig som min söta sa! Och visst allt brukar ju lösa sig tillslut.
Lite shopping blev det iaf me Lisa igår. Hittade en jätte söt sommar klänning, blev totalt kär! Blommig är den med:) Införskaffade även ett par nya flipp-flopp som INTE någon hund ska tugga sönder den här gången! Tredje paret lixom...

Kom nästan precis hem från jobbet faktiskt. Piss att man jobbade när det blev vajjert väder... kunde ju ha varit i går lixom meeen nu är jag ledig i 4 HÄRLIGA DAGAR. Hur nice är inte det?? Satt även och knåpade ihop extra ledigt innan semstern börjar me. Blir bra det att slippa jobba helg innan man går på den:)

Ikväll är det skytte i Länna igen som vi ska åka på. Gick inge vidare i måndags... Har aldrig sett någon ge upp så fort som R gjorde då, haha. Övning ger färdighet... Han ville lixom inte lyssna på det. Ikväll ska även Frida me och försöka skjuta upp. Hon skrev ju provet me mig för typ 5 år sedan men inte riktigt fått tummen ur och gjort skjutprovet efter det;) Ska bli skoj att ses igen, blir ju inte så ofta längre då hon pluggar i Linköping.


Frajda en nyårsafton i dalby bygdegård för as länge sedan känns det som... Poserande med en kola-tub;)


Fy fan!

Jag fattade precis vad jag gett mig in i... Kändes som om någon skulle ha hällt en hink med kallt vatten över mig. Jag vaknade plötsligt ur en dröm där jag gått på rosa små moln. Fy fan!

Nu hoppas jag inte på bara att det inte blir värre.... HOPPAS!
Just DET kunde vara det värsta som kunde hända just nu.

Tove Styrke

Tove som var med i idol förra året hade jag ju som favorit hela tiden (hon och Calle). Nu har hon släppt sitt första album. Tycker den här låten var ganska bra... Tycker om hennes röst, den gör sig inte riktigt här men ändå, hon är bra:)


Tisdag

Ledig idag me:) Dagen har jag spenderat me mammi. Vi har shoppat lite och varit hos morfar och lunchat. Vad jag tycker om min morfar♥ Han är så söt! Vi åt gravad lax och färsk potatis me han, guuu vad gott det var! Älskar´t:)

Ikväll vet jag inte riktigt vad ja ska göra. Det är partylite möte hos Jenny i säva men ja vet inte om ja är så sugen på att åka... Roligt iof att få saker... Det är ju även allsång på skansen i kväll som jag skulle vilja se, missade ju helt att det hade börjat förra fredagen. Ikväll skulle Mikael Wiehe vara me. Han är ganska skön. Älskar hans "flickan och kråkan"

Piss väder idag då! Men det skulle bli fint igen sa morfar. Låter bra då jag är ledig tors-sön sen:)


Jag blev sjukt nöjd med mörkt hår igen. Fräscht med mörkt hår när man börjar bli brun tycker jag. Robin tyckte dock jag skulle göra slinger igen... får se om jag gör det senare, det är ju me fint lixom:) Man vill ju vara snygg inför sin karl lixom, hihi<3

Varför vara seriös för...

Ser ut som om det blir gränby shopping ikväll me Lisa... Hon ringde och övertalade mig nyss:)


Nu ska jag och min lilla familj nanna kudd...

20100705498 (MMS)

Nu ska jag och min lilla familj nanna kudde. Man blir sjukt trött av att spendera en hel dag i solen! Natti natt och sov gott mina söta<3


Sol, sol, SOL

Dagen har spendrats i just solen. Härligt! Blev lite låg där i morse att det skulle va dåligt väder men sen sken det upp:)
Den här veckan har jag lite mini-semester. Jobbar endast på onsdag! Enligt mitt schema skulle jag ha jobbat torsdag me med den dagen tog Ullis bara för jag jobbade för henne då hon var i thailand.

Helgen har varit kul men ändå pain. Jobb fredag dag och sedan på kvällen bio och Il forno med Lisa och Lollo. Lördagen jobbade jag till fyra och åkte sedan till Hammarskog me Ullis och tog ett dopp (årets första!). Men fy vad äckligt vatten det var där... Första och sista gången bad i hammarskog! På kvällen sen blev det grillat hemma hos Lollos mamma i G-sunda med girlsen. Välldans mys! Söndagen jobb till två och sedan konfirmationsfirande för min lillebror. Fullspäckad helg i denna värmen... helt slut var jag i gårkväll kan jag tala om. Tvingade mina ögon att hålla sig öppna för Robin hade hyrt film och gjort mysigt vid soffan. (Nu orkar jag inte vara arg på honom längre... Hur kan man vara det när man kom hem till en nydiskat och till mysat hem... Lollo jag hade fel!! Han kan ibland tydligen, Hahaaa)

Inga kort har jag tagit denna helg heller så det får bli ett inlägg utan... Får gå en då:)

Ikväll ska vi till Länna och skjuta lite på älgbanan. Det ska bli skoj. Hoppas Robin klarar skjutprovet idag för sedan är han klar med hela jägarexamen:)


Dagen blir bra iaf:)

I morse när jag vaknade var jag på uruselt humör. Antagligen varv det för att Robin och ja somnade osams igår. Hatar att göra det, bättre att reda ut på en gång lixom... Men iaf mitt humör blev inte bättre av att jag såg mina nya skor sönder tuggade igen. ÅÅååå! Jag som har gått och skällt på Cia hela tiden men nu fick jag se vem det igentligen var... LOKE!!! Jävla hund han är inte mycke värd nu kan ja tala om!

Men nu är jag glad igen:) Sams me Robin, sitter med färg i håret och ska tillbringa kvällen me de två bästa på en uteservering och sedan Eclipse. Blir nice!♥

Älskar verkligen det här vädret!!!



Jace Everett - BAD THINGS


Första juli då rå...

Blev ingen sol:( trodde det skulle spricka upp där ett tag men icke då. Kom ju t.o.m regn istället... Men då jag är nöjd ändå för jag har fått fina naglar nu:) och då känns allt bra! Bara naglarna är fina så känner man sig fräsch helt och hållen. Lisa satte även dit lite blomster på pekfingrarna, lite sommrigt så där. Var ju egentligen bara för jag lyckades sabba lacket och då döljde vi det med en blomma men det är en annan sak, haha.

Nu ska jag smaka på min muffins som jag bakade tidigare. Fick lite brått då innan jag skulle sticka till stan och glömde det:) har en annan brevid mig här som också vill smaka...

"men snälla då bara en liten tugga" bara skriker det hon hennes ögon, haha

My lovley nails är fina igen:)


Nu ska jag koka färskpotatis som vi ska ha till den gravadelaxen (mmm älskar lax!!) sen ska jag få min söta lilla syster att färga mitt hår. Nu får det bli brunt igen!


Twilight Eclipse

Nu är biljetterna köpta! Jag längtar faktiskt till att få se den. Är helt besatt av vampyrer just nu, haha.


Jag är ledig idag me. Hade hoppats på fint väder men icke... Fint väder blir det väll fredag, lördag, söndag när man jobbar såklart:/ På em ska jag in till stan en sväng och fixa naglarna men annars har jag ingen annin om vad man ska hitta på... Har en marabou polka chokladkaka hemma som man kanske skulle göra nå med. Kanske muffins??