Spännande!!

Åå nu vill jag bara se flera avsnitt!!! Håller på nu och laddar ner andra avsnittet, skulle kunna se det på en gång men ja får väll vänta tills imorgon... Hatar när det slutar så spännande, man vill ju bara se MERA på EN GÅNG!!


True Blood 3

Jag är så grymt nyfiken på vad som händer i första avsnittet på 3 säsongen nu!! Men jag har lovat Robin att vi ska se det tillsammans så då får jag ju snällt vänta... Men vad jag är nyfiken!!!! Hoppas vi hinner se det ikväll!


Städa, städa, städa

Nu har jag skurat hela husvagnen nere från och upp känns det som. Väntar nu på att alla överdragen till dynorna ska torka så jag kan börja göra fint me:) Var iväg på för middagen till rusta, biltema och ÖB för att införskaffa lite nödvändigheter. Tog en sväng förbi skopunkten me och hitta två par skor. Fin, fint det! Har ju haft brist på sommarskor nu ett tag, den vita demonen som bor här hemma käkade upp de bästa skorna.

Fy sjutton vad det regnade och åskade här ett tag! Bara dundrade i hela huset. Men ibland är det faktiskt riktigt skönt me regn och åska. Luften blir så fräsch efteråt me! Nu skiner solen igen och jag funderar på om man skulle fixa upp nå kött från frysen så vi kan grilla, grilla kan man inte göra för mycket av på sommaren!


Denna vecka då...

...har börjat me jobb både igår och idag. Skönt me lite paus från solen faktiskt. Varför blir det allt så?? Att man får nästan ångest när man är inomhus när solen skiner. Man måste ju inte alltid vara ute och pressa. Men jag är sånn men då äre skönt att man jobbar och är tvungen att vara lite inne:)

Träffade Lollo en sväng idag me innan jag slutade, alltid lika skoj:) Vi bestämde att det var på tok för länge vi sågs så fredag är våran dag, hihi. Middag och bio får det bli, myys! Längtar faktiskt att få se nya twilight filmen. De två andra är ju så bra så jag har höga förväntningar på denna...

Ikväll då tänkte jag att jag skulle ha en lugn och skön kväll. Laddade ner första avsnittet av tredje säsongen True Blood som jag tänkte av njuta och sedan färga håret efter det... men icke då! Det blir till att åka till tomten istället. Vi måste blåsa rent allt berg för nu i helgen ska det sprängas där. Det var den lugna kvällen det, haha. Får ta igen det imorgon:)

Nu ska jag laga köttfärssås och spagetti, jag är vrål hungrig och en lika vrål hungrig karl kommer hem snart me så det är bäst att börja:)


Min midsommarhelg!

Den var helt underbar! På midsommaraftons dag jobbade jag först, sedan bar det av hemmåt för att snabb duscha och sedan ta min älskade och åka upp till stugan där min familj var. Stress, stress, stress vart det hela dagen kändes det som. Jobb dagen var verkligen pain! Allt på en gång vart det typ hela tiden. Vart så grymt trött och slut i kroppen när ja landade vid stugan sen... Men kvällen blev jätte mysig! Älskade familj<3

Sol har det ju varit me hela helgen förut på lördags kvällen när himlen öppnade sig. Men sådant hör till svensk sommar, visst:) Söndagen blev ju bara för underbar. Lisa och ja pressade hela dagen lång och det gav resultat som hette duga! Bye, bye white skin lixom, hihi. Söndags kvällen sen väl hem kommen drog vi en grillning me Oskar och Lisa här hemma. Skönt avslut på en underbar helg:)

Systemkameran var ju självklart me hela helgen:)


Lill kusinen Arvid


Sjunga måste man ju till snapsen:)


Söta lilla farmor


Min lilla prinsessa fick posera lite:) Visst är hon söt i nya halsbandet?? Rosa ska det vara!






Pappa och Robin fiskade, la nät, satte ut saxar och ölade all weekend long:)


Cia står och vakar över Lasse i båten.




Farmors lilla Ester myser i Lisas famn


Stekit värre blev det på Söndagen sen. Här är pappa och Gustav ute och fiskar




Lunch uppe på berget


Himlen öppnade sig. Riktigt sol-regn blev det. Såå fint!


Men grillas skulle det göras ändå:) Farbror var en torris och tog fram paraflaxet


Glömde ju berätta att min snälla pappa var och fixade en "stuga" åt oss så vi kunde sova kvar uppe vid Eda. En husvagn från -74 var han iväg och köpte... Jag som aldrig mer skulle sova i husvagn... Men hellre det än tält så, tack snälla pappa:) Men snacka om att det syntes att den var från 70-talet. Orange, brunt och rött var hela inredningen i, huvvaligen. Imorgon ska jag på min lediga dag fixa lite pynt och nödvändiga prylar som måste finnas tills nästa gång det blir sleep-over i denna där. Skönt iaf att vi har en "stuga" vi me:)

Den här synen möttes jag av i torsdags kväll när pappa kom hem med sitt fynd...

Gull-pappa;)

 


Kärlek

Usch man nästan skäms att sitta inne när det är fint väder... Ibland ska man göra det oxå, alltså vara inne. Men vad glad man blir av vädret! Jag är glad hela tiden känns det som och man har en massa energi trots semestern är långt borta ännu.

Vet ni vad min karl gjorde idag?? Han har varit lite små putt och butter i över en vecka nu. Han har inte pratat och brytt sig så mycket. Alla kan ju ha svackor lixom. Men idag när jag kom hem från jobbet fick jag en bukett blommar och en stooor kram med orden "jag älskar dig" och "förlåt". Vet ni vad jag gjorde.... jag grät, haha. Mes man är lixom! Men vad jag älskar den karl. I med och motgångar<3

Just nu är Robin med Oskar på tomten och grejar. Jag kom precis därifrån. På vägen hem svängde jag förbi "grannen" lillebror. Han håller på med det sist i badrummet han renoverat, blir sjukt fint! Svart och vitt går det i. Bara det blir klart ska jag och Lisa fixa lite i hans hus. Just nu är det byggdamm överallt! Vi ska sy gardiner och fixa lite små pyssel, kommer bli så kul.

Nu ska jag kila in till moster en stund och vara lite smak råd:)

What a day...

Det har varit sol precis hela dagen! Pappa, Johan, Lisa och farmor och jag for upp till stugorna för att njuta, och det gjorde vi! Städa lite inför midsommar och låg på bryggan och stekte. Inte dumt det:) Bade gjorde vi inte! Fyy vad kallt det är fortfarande i vattnet, högst 19 grader måste det ha varit. Men vad jag längtar sen när man kan ligga och guppa på en madrass i sjön sen, mmm.


Bättre sjö finns inte:)

Nu blire lite matlagning och hämta in tvätt (lakanen hade visst häng ute hela natten, glömde dem visst Oooppsi). Efter maten tar vi en tur till bolaget. Känns som om det vore smart att göra det nu innan det blir tjockt sen närmare midsommar:)


Grillat blire:)

Nu ska jag över till bror min och dra en grillning! Kanske en dopp i poolen, ellleer nej det ganska kallt ute nu trots sol. Schysst blire me grillat iallafall:)


Inte dumt va??;)





Han är bra het min lille bror...
singel är han me;) haha



Lovely weather!

20100621488 (MMS)

Lovely weather!


Thailand<3

Nu äntligen har jag varit och dragit över alla bilder från thailandresan av Lisa. Guud vad jag längtar tillbaka när jag tittar på dem! Jag vill åka dit igen i vinter!!! Robin och jag har pratat om det:) men vi får se... Vet ju inte om husbygget har dragit igång då... Hatar att inte veta något och inte kunna planera.

Här kommer iaf lite bilder!




De två översta bilderna är från första dagarna vi var i AoNang. Vit var man då:)


Chicken island. Ön hade ett berg som såg ut som ett kyckling huvud, där av namnet. Finare stränder får man leta efter! Men vi var mest på grannön Poda hela tiden:)


Min fina syster på Poda


Poda. Det man ser bakom är AoNang (där vi bodde)


The beach. Det var här de spelade in filmen med samma namn. Skit fint var det och klarare vatten har jag nog inte sett, synd bara att det var fööör mycket turister...


Monkeybeach


Från vårat hotell på Phi phi öarna




Railey beach


Min faster Agneta och Christer, det var hos dem vi bodde i AoNang


Anna och Kristoffer kom de sista dagarna vi var där. Här är vi på Poda


Lisa poserar i penis-templet, haha


Farmor och jag:) Jag vill vara så brun igen!!!


Agneta och Christers hus


Deras bakgård. Så himla fint!!


På Poda me farmor

Finns hur många bilder som helst, får begränsa mig me de här:)


Helgens...

...bravader:)


I lördags blev det utgång. Först öl och mat på O´connors me dessa två, Viktor, Joel, Otto och Joel Sundström. Efter det blev det terassen, bullit och sedan slutligen skeppet.






Jätte mysig kväll blev det! Tack alla inblandade:)


Idag vare dop för minsta brorsan Lasse. Han ska konfirmera sig om två veckor men måste innan det vara döpt. Tror han mest tyckte det var pinsamt, haha. Hon döptes hemma precis som vi andra fyra blev.


Vatten på huvudet:)

Efter dopet blev det jätte god mat och tårta. Mammas mat är bäst!

Nej nu åter till filmen. Det går nån jätte tjejig-film på feman som jag tänker se i protest bara för Robin inte vill, hehe


Friiiday, hell yeah!

Helgen är här mina vänner, såå lovley! Ikväll blire dock lungt. Ska ju jobba dag imorgon lixom... men imorgon då kör vi:) Jag är taggad på utgång (trots jag sa att jag inte skulle gå ut på länge efter förra helgen...). Ska bli ruuligt:) De som vill, hänka på vettja!!


en utgång me systeryster för ett tag sen.

Imorgon är det ju den dagen som många har pratat om och kanske väntat på. En hel del är less på allt prat och skriverier det har varit om det men jag tycker det ska bli roligt! Jag unnar dem lite lycka. Jag ska iaf sitta bänkad framför TV:n och se när (äntligen) våran kronprinsessa får sin Daniel. Hörde på radion i morse när jag satt i bilen att över 60% vill avskaffa monarkin. Helt dumt tycker jag! Jag vill ha kvar kungahuset och kosta vad kosta vill för oss skattebetalare:)


Nej nu ska jag väcka min karl och föreslå att det får bli en ramsta-pizza ikväll till middag:)


Mys by my own

Sitter nu ny duschad och in smord i soffan och tittar på fimen "På smällen". Den är så himla rolig!



Fy fasiken vad solen tog idag!! satt ute i två timmar och fick färg som heter duga. Gillas starkt:) Naglarna blev fina igen de me idag. Skönt till helgen:) Nu på kvällsingen har hag klippt gräset och Robin har varit på tomten och donat. Börjar verkligen likna nått där borta nu:) Han är duktig min karl! Han gjorde klar brunnen och markbädden nu i veckan. Idag fick vi även pappren av pappa som hade kommit. Vi kommer ha adressen Kannickebo 3 sen tydligen:)



Tänk om man alltid fick vara ledig när solen skiner!!

En paus i städandet...

Stor rengöring här hemma är det just nu. Jag har dammtorkat allt, städat spisen, diskat och snart dammsugit klart. Orkar inte moppa, får bli sen. Toppen väder blev det ju idag så¨en liten solning innan jag far in till staden måste hinnas me:)

BTW såg ni säsongs avslutet igår på greys??? Så himla spännande! Mina ögon var inte torra vill ja lova. Älskar verkligen den serien.

Nej nu väntar min svarta snabel maskin på mig igen:)

Onsdag

Fy vilken seeg dag det varit idag, skönt att den börjar gå mot kväll nu. I morse var det riktigt tungt att gå upp av någon anledning... Tror jag snoozade 5 ggr! Robin lika så. Rätt så nice att man är ledig imorgon dårå:) Då ska det få bli sov morgon! Måste även göra en raida här hemma på städfronten, ser för jäkligt ut rent sagt. Man kanske skulle se om det fanns nån tvätt tid me... På eftermiddagen imorgon ska jag iaf till Lisa och fixa mina stackars naglar. Dom ser inte för roliga ut just nu. Första veckan efter man har varit hos henne är de jätte fina sen går det utför... jag tycker jag filar och filar men så jobbar jag ju mycket me händerna oxå. Svårt val om det är värt att ha kvar dem eller ej... Får se.

Just nu håller jag på att baka bröd och förbereder mina hemma gjorda chilli-burgare. Robin är och säljer nån bil, hoppas han kommer snart för jag är hungrig. Vi har hyrt en film ikväll me som jag hoppas är bra. Sen 21.00 är det greys på 5:an, det måste ju ses:)

Nu kom min karl hem!!! Matdax:) 

Du är det bästa som hänt mig!



I swear by the moon
And the star in the sky I´ll be there
I swear like the shadow that´s thats by your side
I´ll be there
For better or worse
Till death do us part
I´ll love you with every beat of my heart
And I swear


En hemlis!

I lördags när jag vaknade så berättade Robin en jätte rolig sak för mig! jag blev så glad att jag nästan grinade. Men ännu så är det hemligt:)

Men det är så himla kul och jag längtar såå mycket!!!

Dina färger var blå

Vad hände?? På förmiddagen när man jobbade så sken solen och nu när man äntligen har kommit hem regnar det... Får bli lite slappande inomhus till Robin kommer hem.

Helgen bara sprang förbi den, som alltid när man är ledig. Lördagen blev det inte många knop gjorda. Fyy vad jag inte var i topp form. Tur att det inte blev så att jag åkte me till sthlm. Jag gick upp till mamma och pappa ist och käkade god middag. Pappa bjöd på whiskey, men bara av en klump så vände sig det sig i magen. Sprit har jag druckit för ett helt år nu, haha! Söndagen så for Lisa, Johan och ja till Västerås för att titta på Lasse när han spelade match. Spö regnade nästan hela tiden! Tur att vi satt under tak på läktaren! Mer synd om lille Lars som fick vara på planen. Men ganska kul att titta på små grbbarna iaf:) Jag tog massa kort!






Visst är han snygg min lillebror;)

Igår åkte vi till Ingela och Staffan efter vi slutat jobba. Vi bjöd dem på grillat och färskpotatis! Himla gott alltså. Jag hämtade även hem en crosstrainer som jag fick av Ingela. Synd bara att vi inte får plats me den här hemma... nu står den i källaren, får se hur många gånger jag går dit och tränar... (åå ja som köpte friskis kort, fyy på mig som inte utnyttjar det. Ångest!)

Sitter just nu och lyssnar på sommarlåtar. Vill så gärna ha sommar NU! och helst semster oxå;) Men det dröjer det. Vi tog seeen semester i år, så vi har vecka 31, 32 och 33. Har inga plner direkt för semestern heller. Liseberg och kolmården är bara inbokat. Får se sen vad vi hittar på:)

Nu ska jag hitta på nån middag för jag är vrålhungrig!! Så blir när man inte kommer ihåg att ta med matlåda

Den här är sommar för mig:)


Flurran:)

Personalfesten igår blev jätte skoj! Lite tråkigt att inte alla kunde komma bara men vi som var där, vi var taggade! Hade låga förväntningar på flustret men det var verkligen jätte kul. Mycket dans och shoots blev det, haha. Fy fan vad ont i fötterna jag hade när jag kom hem! Men lite förvånad iaf att jag pallade gå i klackar hela kvällen:)





 



 







Idag mår jag mindre bra... Seg som tusan men det är det värt:) Kostar att ligga på topp!
Nu ångrar jag lite att jag budade på KISS biljetterna igår. Vinner jag så blir det KISS ikväll på stadion. Får se än så länge har jag högsta budet. Nu ska jag bädda ner mig i soffan en stund till!

Chokald cookies

(det här skulle ha publicerats igår... vet inte vad som hände)

Tänkte dela med mig av det här goda receptet:) Bakade dem i morse för första gången och de blev kanon goda (såklart det var ju jag som gjorde dem... haha)

Choklad Cookies

200 g rumsvarmt smör
2 dl råsocker
1 dl ljus sirap
1/2 dl kakao
2 ägg
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
4 dl havregryn
3 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
150 g grovhackad mörk choklad

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Rör smör, socker, sirap och kakao poröst. ör i ägg, salt, vaniljsocker och havregryn. landa mjöl och bikarbonat. Rör ner det i smeten. Blanda ner chokladen. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. rädda i mitten av ugnen 10 – 12 min.


Hihi jag vann!

Har suttit på tradera och budat lite:)

Vann just de här fina nageldekorationerna. För 14 kr, helt överkommligt pris:)
Söta va??


Nu hoppas ja på att vinna det andra budet med! (för det vill jag verkligen vinna!!)

Det blev ingen shoppingtur me Lollo. Pappa ville ha hjälp så då ställde jag upp för han ist, han hjälper ju oss så mycket me tomten så. Jag får hitta nå trasor i garderoben att sätta på mig ist:) Funderar på om man skulle ha klackar på sig för engångs skull... men senast var ju nyår jag gick i dem så jag lär ju DÖ men det är det värt för en kväll, haha.

P.S jag är så inne helvete arg!!! Klämde tumnageln i dickmaskinen uppe hos mamma och pappa. Ååååå!! En spricka rakt över vart det! SKIIIT! Får bli målade naglar ikväll...

För i dag är det FREDAG!!

Härligt, härligt och jag är ledig fredag, lördag, söndag. Wiihoo! Och ikväll blire party, party på flurran me jobbet:) jag är taggad som tusan faktiskt, haha. Måste hitta på nått att ha på mig bara... Alltid samma problem, fattar inte! Ska möta Lollo på stan vid två så får se om jag hittar nå där:)

Fy vad jobbigt det var att lämna Ellie hos vetrinären i morse. Hon vill ju bara följa me oss hem igen, skruttan! Vid klockan fyra ska papppa hämta henne. Hoppas att allt går bra! Men det tror jag.

Snodde lite pics från Mikaelas blogg som hon tog när hon var här sist:)













Hon är duktig hon Mikaela på att fånga ögonblicken:)

Dagens att göra...

  • Jobba -Check!
  • Åka me Ellie till vet. -Check!
  • Rensa ogräs i hundgården -Check!
  • Städa bilen -Check!
  • Fila naglarna -Check!

Phuu nu är jag trött! Vetrinär besöket blev jätte tråkigt... Ellie hade livmodersinflammation och måste akut opereras imorgon bitti. Lill pluttan! Ellie är min mamma och pappas tax bara så att ni vet (och Lokes mamma). Efter som pappa ej har henne försäkrad så kommer hela kalaset gå på 12 000:- (hoppas han lärt sig nu efter allt mitt tjat om försäkringar). Hoppas, hoppas hon blir frisk nu bara. Kockan åtta i morgon bitti ska jag skjutsa henne till mälarkliniken.


Söta lilla (lurviga) Ellie<3

Nej nu ska jag fortsätta kolla på repmånad med älsk, den är för jävla rolig!! Sen blire tv4 play för jag missade greys igår K A T A S T R O F....


Sitter vid dalby kyrka på min rast och nju...

20100610455 (MMS)

Sitter vid dalby kyrka på min rast och njuter av solen! Bäst att passa på för imorgon när man är ledig så skulle det ju regna... men det är väll som de säger, svenska sommaren är här:P haha nej vi vill ha sol! Nej nu ska ja knata tillbaka, plikten kallar!


Wednesday

En hurt spurt blev det på morgonen. Tog vovvarna med mig och gick en vända i skogen, jätte skönt! Mindre roligt var det att jag såg en levande orm plus en död orm. HATAR verkligen ormar! Finns inget äckligare djur! Får t.o.m rysningar i kroppen nu när jag tänker på dem...

Idag jobbar jag kväll. Trodde att jag började klockan ett idag men såg nu i almanackan att jag inte började förens halv tre, sweet! Hinner jag ju göra nå skoj, frågan är bara vad??

Partylite mötet igår var jätte skoj. Vi blev bara fyra stycken men de fyra bäst var det ju:) Maria höll i en spa-visning så vi fick prova alla produkter (partylites body butter var jätte bra!) sedan blev det chokladfondue och utlottning av jätte fina saker. Jag vann första pris (!!!) och fick en ljusstake i trä för pelarljus, as snygg var den. Mysig kväll sådär:)

Nej nu ska jag försöka roa mig me nått...

Måste visa den här...

I söndags när jag vaknade så var jag själv i sängen... Robin hade följt me Oskar och Joel ut på krogen kvällen innan, men innan jag gick och la mig fick jag ett sms av honom att han var på väg hem. Kände hur paniken började växa inom mig och tankar började flyga runt "tänk om det hänt Robin något" "tänk om han ligger död nånstans"...  Jag ska just gå ut i köket och hämta mobil för att ringa honom och då möts jag av det här.... haha


Suddig bild jag vet men så jävla kul kort! Hahaa!
Hunddynan måste ha varit riktigt skön eller vadå??

Jag fick snällt leda in honom till sängen sen och pyttsa i honom lite vatten. Pluutten då, tål inte sprit:)
(åå vad han lär hata mig för det här, haha, men så värt det)


Jobb dagen över... Phuu

Home sweet home... Ibland är det bara så skönt att sätta sig i soffan och njuta av att vara hemma. Speciellt när man har sprungit fötterna av sig på jobbet. Kom på nyss när jag slängde mig i soffan för att pusta ut att vad jag trivs i den här lägenheten ändå, fast det är litet och trångt att bo två i den. Fatta vad jag kommer trivas sen när vi flyttar från 45 kvadrat till 159 kvadrat. Jag kommer trivas som fisken i vattnet, haha. Jag vill bygga nu!!

Sitter just nu och funderar på vad jag ska hitta på till middag. Tror det får bli sallad för igår så handlade jag hem en massa gott till det men Robin vill ha korvstroganoff och det är ju me gott... Svårt val, haha.

Ikväll ska jag på partylite möte hos Maria igen. Det går ju inte sådär toppen bra för mig just nu med visningar. Förra månaden sålde jag för 3700:- bara... Men det är iaf alltid roligt att åka på mötena för man får alltid en present me sig hem:) Presenter är roligt!!

Söt burk jag investerade i igår va??:)

Robin bara skakade på huvudet när han såg den. Jag tycker den va söt! Karlar förstår sig inte på sånt där:) Jag hittade även en jätte fin kjol på JC som fick bli min och en massa nagellack på kicks som me fick bo hos mig! Men jag ville hitta mera saker, haha. När man är på shopping humör ja då hittar man inget! Tror det får bli en ny shoppingtur ner på stan på fredag:)

Natti natti

Nej nu kryper jag till kojs. Trött efter en dag med shopping och tomtarbete...

Idag fick vi äntligen avstycknings pappret! Yeeyy! Nu ska "bara" bygglovet beviljas... Får se när det blir eftersom semestrarna börjar snart... *suck*

Nu mys med min fästman♥

Lyx!

Måndag morgon och jag fick en underbar start på dagen. Robin fixade hundarna innan han åkte i morse så jag fick en sovmorgon till halv 10. Så sjukt härligt! Känns som om jag inte fått sova ut på jätte länge men nu har jag verkligen gjort det:)
Igår hade vi en riktig mys kväll. Lagade god mat och hyrde film och bara ägnade oss åt varann. Elin och Robin tid;) Super mys! Vi hyrde fimen "the road", skulle vara en thriller men nå så värst läskig var den inte. Men klart se värd! Efter det tittade vi på Rambo som gick på 4:an. Jag var helt förvånad att inte nån av oss somnade faktiskt, annars brukar vi vara specialister på det;)

Annars i helgen då... jo den har bestått av jobb, jobb och mera jobb. Men jag har även hunnit me och steekt i solen. Hoppas det är lika fint nästa helg för då är jag ledig! Nästa helg är det även personalfest och det kommer bli ruuligt:) 
Men vad jag önskar ibland att man hade ett normalt jobb! Jag menar mån-fredag, 7-16 jobb. Har valt fel yrke då tror jag, haha. Men nått vård jobb måste ju ha normala tider, eller?? Hoppas det kommer in lite mera jobb snart till ackis så man kan söka dit! Inte för att jag van trivs på mitt nuvarande jobb men jag vill utvecklas och lära mig nya grejer.

Idag är jag ledig! Så fucking nice, haha! Funderar på att åka till arkens zoo en sväng och sedan fortsätta till gränbyC. Måste byta en sele till Loke och sedan fixa lite nagel grejs till my self. Skulle ju även umgås me Lollo idag så får se om hon är me på min plan eller om det kanske blir en lunching tillsammans bara:)

Ha en bra dag idag så länge!


Look what I got... Plockade en bukett me l...

20100603446 (MMS)

Look what I got... Plockade en bukett me liljekonvaljer på promenaden. Dem och syrener måste vara det finaste som finns! Nu ska jag baka bröd innan ja ska pyssla om mig själv:)


In my head

Riktig sommar värme ute! Och jag har fått färg! Satt ute nästan 3 timmar i bikini och det syns tydliga linjer:) Så mycket fräschare man känner sig på en gång då.

Blev lite shopping tidigare idag minnsan. Jag åkte till Örsundsbro och besökte fabriksbutikerna där.


Kom hem med en marimekko skål, servetter och en överraskning till Ines:)
Jisses vad svårt jag hade att välja färg på skålen bara! Har länge velat ha en men de finns ju i typ hundra färger, fick bli en vanlig tillslut för jag kunde tusan inte bestämma mig...

Ikväll är jag helt alone. Robin åkte tillbaka till sthlm för en stund sen för att gå på ACDC konstert. Jag var ju me och såg dem sist fast då i göteborg. As bra var det! Men jag ska ha en hemma spa-kväll för mig själv tänkte jag. Ska göra fotskrubb och ansiktsmask och titta på film. Har även inhandlat naturgodis:) typ det bästa som finns!

Gårdagen i bilder!

Cia och Cesar


Min lilla babe;)


Ute i det gröna...


Första nyckelpigan i år som jag har sett


Strax efter det här kortet hoppade en hare upp och det blev en himla fart på hundarna


Lilla Siri på bryggan i Wik


Min söta lilla rara Anna;)


Synd att båda titta ner...


Spök slottet i skymning


Jaha jaha...

Idag är jag ledig och hade planer för hela dagen. Men vad händer... Lollo som jag skulle ha träffat på fm är sjuk och Lisa som jag skulle ha åkt till Thuns med på em ska jobba över och Ingela fick andra förhinder. ÅÅåå vad ska jag göra nu då! Fint väder är det ju så utomhus kan man ju spendera dagen iof. Skulle behöva åka och fixa en studentpresent till Ines me... Inte så lockande kanske då säkert hela uppsala ska göra det idag me... Funderar på att åka till Ittala outlet i örsundsbro, där har de mycket fint. Får se, får se.

Igår var en mysig dag! Först kom Mikaela hit och käkade middag me mig och sedan tog vi en tur i skogen med Cia och Cesar. Mycket bilder blev det! Sen vid nio på kvällen så åkte jag och Anna på en liten kvällspromenix i Wik. Jätte mysigt! Vi gick till Ropaberget och satte oss en stund. Helt vindstilla var det på vattnet. Jag tog jätte mycket fina bilder men har inte hunnit lägga upp dem ännu.

Nu ska jag käka frulle och läsa lite i instruktionsboken till kameran! (jag fattar inte hur man tar seriebilder me den!!)

Jag tror jag har världens finaste arbetspl...

20100602443 (MMS)

Jag tror jag har världens finaste arbetsplats! Inte dumt att titta ut över viken på rasten... ännu bättre skulle ju ha varit om man va ledig och fick njuta av fina vädret. Men inte då...


Nervigt??

Nu ska jag åka och ha lönesamtal! Wish me luck:) Sen blire jobbelijobb efter det.

(ännu ett test på en gratisdesign, den här var lite mera jag känner ja. Får fixa lite små grejer imorgon bara)

Första juni

Majgard är det redan juni! Men nu är det ju ändå sommar:) för juni är väll en sommar månad?? Tittar man ut iaf så är det sommar nu! Vaarmt och sköönt. Kanske är ryss-värmen som kommit:)

I helgen har det varit fullrulle där av inga inlägg här:) Efter helgen vet jag iaf att jag INTE är någon CAMPING MÄNNSIKA! fyyy... Säger Robin att vi ska köpa husvagn då är det slut, haha. Nejrå men jag förstår mig inte på det där livet. Sitta i förtältet och grilla och glo. Det är ju precis vad alla gör där! De bygger upp nån liten stad som inte finns och de som har legat längst på stället tycker de är kung över alla andra. Lite mysigt vare ju att umgås me Robins familj men sen på kvällen kunde jag ha åkt hem. Det var svin kallt när vi gick och la oss och när vi vaknade, fuktigt varmt och kvaft. Fin dag blev det ju iaf sen på söndagen, ett litet plus! Men satan vd det regnade i lördags, not fun att vara på utställning då tyckte ja men framför allt tyckte nog Cia det. Gick inge vidare i ringen för hon ålade mest på marken för att komma bort från regnet. Inte det mest optimala att ställa staffar i regnet direkt...


Såhär satt Cia nästan hela tiden, under Lisas regnjacka. Sötnosen!

I söndags var det ju morsdag, så när vi kom hem gick vi upp till mamma och gav henne en blomma. Sen senare på kvällen fikade vi alla barn även med henne. Hoppas alla mammor hade en bra dag!

Igår dagen var även den en full späckad dag. På morgonen var jag till min nagelteknolog och fick ett nytt sett dit satt. Efter det åkte jag och hämtade Ingela i hagby för att skjutsa in henne till Bilia för att hämta hennes bil. Där skulle de även kolla min bil för att motorlampan började lysa när vi åkte från österbybruk i lördags. Tur att det inte var nå stort och dyyrt fel:) jag slapp iaf lämna in den. Efter det åkte jag till jobbet för att spendera min eftermiddag/kväll där. Gick som smort när man jobbar me Ullis;)


Den här gången fick jag naturella tippar istället för vita. Blev mycket bättre! Ser mer naturligt ut fast det är fejk. Hon avrådde mig ifrån att ha förstärkning på mina egna naglar då jag jobbar mycket med mina händer. Tippar är mer hållbart. Nöjd blev jag:)

Nu ska jag diska och sedan åka till Ekeby och köpa hundmat!



Lady Gaga - Alejandro
- I love it!