Pysselkväll

Jobb hela dagen lång har det varit idag, en välldigt seeg sådan oxå. Fy vissa människor hatar jag att jobba med jag går verkligen inte ihop med dem. Idag var jag på samma sida som peta-näsa-tanten, funderade verkligen på självmord vid cirka tio tiden. Nej usch nu är jag hård men tyvärr så känner jag så.
Hela dagen idag har jag varit på sånt dåligt humör, irriterad hela tiden. Direkt efter jobbet så åkte jag på ett träningspass och då kom det glada humöret tillbaka, haha. Så nu är jag glad! Nej men träningen får en att piggna till och alla bekymmer som bort blåsta. Var ett jätte bra pass dessutom det ska jag fortsätta gå på!

Blev en sen middag idag. Robin var vid tomten och röjde gränsen, för imorgon kommer (äntligen!) de från stadsbyggnadskontoret och ska mäta in tomten. Efter maten så satte jag igång med mitt lilla projekt:) Jag ska klä om en sitt-puff. Den är efter mammas moster men tyget på den höll på att ramla sönder. Jag köpte tyg igår på ikea som jag tror kommer bli jätte fint. Vet inte riktigt hur jag ska klä locket dock, skulle vara fint med en annan färg. Får se vad det blir:) Ska visa före och efter bild sen:)

Innan jag snodde datorn av Robin nyss så satt han och tittade på resor:) Vi är lite sugna på att åka iväg. Funderade på Italien eller Frankrike men vi får se:) Åka iväg ska vi göra iallafall! Romantisk resa för två♥

Snodde två bilder från Lollos blogg. De är från gårdagen:)

Bästa vännerna!


Lilla Stitch, haha


Blev en kanon dag!

Ledig, skön och rolig måndag blev det idag. Åkte till söta Lollan till lunch. Fick en jätte god spenat och feta ost paj som var JÄTTE god, taack! Medans vi mummsade och åt busade Cia och Cleo. Fullt ös var det mest hela tiden. Högljudt och hårdhänt blire när staffar leker. Ibland blir man lite rädd att de ska göra illa sig, haha. Mätta och belåtna gick vi ut i "vårsolen" och lät vovvarna springa av sig, även Chiina (grannhunden) kom och lekte. Även då var det fullt ös, fattar inte hur de orkar! Till slut blödde Cia på tassarna av allt spring, tussan då. Då fick det bli vila i bilen tills jag for hem. Härligt att vara ute fast den frånvarande solen:)

Väl hemma så var det i princip in genom dörren och ut i bilen igen. Robin ville åka till byggmax och bauhaus och jag ville till ikea så vi tog en liten shopping tur. Mysigt att göra det tillsammans, roligt oxå att åka till ikea tillsammans för det händer inte sååå ofta. Robin hatar att åka dit:) Jag älskar att vara där, haha. Blev även en tur till ballingslöv för att titta på köksluckor och bänkar. Vi hade ju lite olika åsikter om hur vi ville ha det innan meeen jag fick som jag ville ha det till slut:) Övertalning på max, haha. Nejdå när han fick se hur jag hade tänkt det så fick jag godkänt. Det kommer bli så fint!!!!! Längtar så mycket tills vi kan börja me huset!


Sånna här förvarings lådor köpte jag på ikea. Massor i olika storlekar som jag nu suttit och märkt upp vad som är i dem. Nu är det riktig ordning och redan i garderoben. Fattas bara en hylla som Robin ska fixa i påskhelgen nu. Sedan kan jag även ställa alla lådor på nått:)
På bauhaus så hittade jag tavelkritefärg som jag ska måla väggen som Robin håller på att bygger med. Kommer bli riktigt fint:) Vem vet det kanske blir rena rama konstverket ritat på den sen, haha.


Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan sussa. Jobb imorgon klockan sju står på schemat!

Natti natt söta ni♥


Ledig måndag

Kanske är dags för en uppdatering här kanske:) Har väll inte hänt nå välldans mycket sen sist ja skrev. Jag har haft en jobb-helg och det blev en lugn sådan. Men fullrulle är det ju hela tiden. Sen är det så tråkigt för min älsklings tant var på sjukhuset:( saknade henne. Hoppas du piggar på dig!

I lördags efter jobbet så åkte ju upp till mamma och pappa och hjälpte till att laga mat. För på kvällen hade vi middag med jaktlaget hemme hos dem. Blev en jätte trevlig kväll med mycket mat och dricka. Man var inte så värst pigg på söndags morgonen sen när väckarklockan ringde halv sex. Kändes att man fått sova en timme mindre! Var det någon som glömde ställa klockan en timme plus då?? En på jobbet kom halv nio ist för halv åtta hon, haha. Inte lätt det där:)

Jag har ett knep att komma ihåg hur man ska ställa om klockan.
På våren plockar man fram trädgårdsmöblerna och då ställer man fram klockan en timme.
På hösten plockar man tillbaka trädgårdsmöblerna och ställer tillbaka klockan en timme.
(var nån lärare i skolan som jämt sa det där, haha)

Idag är jag ledig! Så himla skönt. Fick sova till halv nio dessutom, sen ville hundarna att jag skulle gå upp:)
Jag funderar på om jag skulle ta och åka till ikea idag.  Jag ska åka in till Lollo en sväng me:) Får se om jag tar ikea före eller efter. Skulle behöva införskaffa förvaringslådor till en av garderoberna i köket. Är kaos där inne! som allt annat här känns det som... Robin håller på att bygger om lite grann. Verktyg och sågspån överallt! För dammsuga efter sig det kan man ju inte göra, Neeeeej nej.

Om man kanske skulle ta och klä sig lite nu då. Tänkte ta in lite påskris när jag ändå går ut me hundarna:)

Soo long!


Okey nu äre bättre:)

Efter att man har fått spy ur sig lite, tyckt lite synd om sig själv och varit på F&S så nu är jag den glada, positiva Elin igen. Hahaa. Jag blir alltid så glad efter jag har tränat, det är såå skönt!

Prisa gud för här kommer skatteåterbäringen!!!
Var in på skatteverkets hemsida och kollade hur mycket jag skulle få tillbaka på skatten och jag blev nöjd:) Den här gången ska jag vara duktig och sätta in dem på sparkontot direkt! De har ju en tendens att bara försvinna annars (???)

Nej nu ska jag marschera in i duschen för det har jag inte gjort ännu...
stinkbomb*host*


Ååå vad jag längtar tillbaka till Thailand nu!!


Måste få spy lite...

Fy idag är inte en bra dag! Jag är så less på ALLT men mest på skit vädret som bara är blött och skitit, hundar som inte lyssnar, en karl som inte diskade efter sig igår, ekonomin, förkylningen som börjar komma och att jag har så himla tråkigt hemma- finns ju inget att göra!, husbygget som bara står still och tusen saker till känns det som! Allt som man försöker hitta på blir ju bara skit. Tänkte att jag går ut en sväng i solen men ångrade mig snabbt. Blött och lerigt är det ju tamefan överallt. Så slutsattsen blev att jag gick en snabb promenad upp i skogen och hem igen och nu har jag två små lermonster som jag måste duscha IGEN! Hatar att ha hund just nu!!! Dessutom hårar dom så in i norden just nu, vet inte om det är nå med att det blivit varmt eller så. Lokes hår går väll ann för det lägger sig som tussar på golvet men Cias, tror jag blir galen snart. Små små vita hårstrån som sitter ÖVERALLT!

Usch och fy på allt just nu!!!!


Äntligen hemma

Som ni ser har jag äntligen kommit underfunn med mobilbloggningen, haha. Förstår dock inte hur man gör bilderna större och centrera inläggen. Meen det kommer nog:)

Idag har jag haft en underbar dag i skolan, eee not. Tycker verkligen att läraren är as tråkig och allt blir så låååång draget med henne. En dag känns enormt lång när hon står och håller låda framme vid tavlan. Skönt att det snart är över:) men vad jag kommer sakna klasskompisarna. Vi har faktiskt dunder kul ihop. Lisa som jag brukar hänga med i skolan berättade en jätte rolig grej när vi var och lunchade på unico, hon är gravid! Så himla roligt! GRATTIS TILL ER!! Vad skulle jag göra utan dig Lisa:) skolan vore sååå mycket tråkigare! Hahaa

Efter skolan så var jag och hämtade ut min symaskin som var färdig, 1800:- bara sådär. Det sved kan jag tala om! Eller ja på fredag när jag är tvungen att sätta in den summan på Robin konto så kommer det svida, haha. Fy jag är verkligen fattig som en kyrkråtta just nu. Lääängtar till fredag för då är det LÖN! Efter det for jag och Robin runt lite och kikade på lite grejor:) Sen skrek min mage efter mat och även Robins så det blev gasen i botten hem, trodde jag... Nä då var han bara tvungen att "titta till" tomten, som om den inte skulle ligga kvar lixom HALLÅ! Jag blir så grinig när jag är hungrig, sorry babe;)

Sitter just nu och kikar på äntligen hemma som har prmiär ikväll. Älskar det. Man får så mycket tips och idéer av hemma-fixar-program. Nu får tametusan pappret på avstyckningen komma snart så vi kommer någon vart me huset! Seega människor!!


Burr!

20100323249 (MMS)

Nu börjar jag ångra att jag skulle ta bussen idag... PissVäder! Men Robin skulle hämta mig efter skolan så det skulle ju bli dumt att ha två bilar i stan. JAG VILL HA VÅR NU! helst sommar:)


No subject1

20100312235-001 (MMS)

This is me today. Ska bara prova om det går att mobil blogga:)


Vinterland

Jaha då börjar det om från början igen då... Julen kanske t.o.m kommer snart igen. Nää då men fy vad onödigt att det kom så mycket snö och imorgon skulle det bli ännu mera enligt nyhetsmorgon, bläää. Jag som hade tagit fram vårjackorna, det är bara att hänga tillbaka dem igen:( *suck*

Lite härligt är det dock när det är vitt överallt och solen lyser. Var nyss ute på en liten promenix och sög i mig lite sol. Känner mig redan piggare:)







Hundarna älskar verkligen snö! Hoppar och skuttar hit och dit. Skönt att det inte är lera nu heller för fy sjutton vad jag hatar att ha hund när det är sånt väder.

Jag skulle få en lunch date med syster yster om en stund. Ska nog ta och spela lite sims3 under tiden jag väntar:) Sjukt kul är det:)


Söndag kväll

Först och främst vill jag säga
GRATTIS till ROBIN som klarade jägarexamen idag!
Nu kan vi jaga ihop:)

Just nu sitter jag och degar i soffan. Har sjukt ont i hela kroppen efter gårdagens träningspass. Men imorgon ska jag på det igen:) Sitter och tittar på filmen "kärleken checkar in" fast det är Johan Falk på 4:an. Vet ej varför?? Men kände för en romantiskt film. Robin ligger och sover på soffan han, sötnosen min. Hans familj var har tidigare och käkade smörgåstårta. Var mysigt! Jag gjorde en italiensk smörgåstårta som var as god. Gjorde den första gången då farfar fyllde 91 år.

Jätte god med både röd och grön pesto som fyllning med parma skinka och mozarella:)

När alla skulle åka och vi stod ute i hallen så hörde vi nån som smaskade inne från vardagsrummet. Gissa vem det var??? CIA!

hon hann dock inte ta så mycket men en liten bit iaf, haha. Pluttan<3

Nu ska jag kocentrera mig på filmen lite:)
Godnatt på er alla!!

P.s Varför i helvete skulle den här snön komma för!!! Det var ju nästan vår innan. Man blir ju fasiken deprimerad snart! 


Träningsvärk som heter duga

I morse tog jag mig i kragen och åkte till friskis och svettis och gick på ett styrkemedel pass. Kände att det var dags att damma av det gamla kortet och ladda på med ett nytt år. Nu jäklar serrni:) haha. Jag tänkte så här att jag går på ett styrkemedel för där är det ju inte så mycket hopp och spring eftersom min kondition inte är på topp, tänkte jag börjar me det... Men fasiken jag hade glömt hur mycket armhävningar och sittupps det är på styrkemedel, hujeda mig. Börjar redan nu känna i kroppen att träningsvärken kommer smygande. Men det är bra på ett sett för då vet man att det har tagit!:) Nu äre bara att fortsätta:) På måndag är det ett medelpass som jag ska gå på och sedan tänkte jag boka in lite spinning nästa vecka med:) Håller på att peppa Mikaela och oxå skaffa kort nu, är ju roligare om man är två.


is the best!

Kom precis hem från mamma ja. Har varit där och planterat lite vår blommor. Mysigt värre. Fick med mig hem lite pärlhyasinter som jag ska försöka mig på att plantera på nå sätt här hemma. Älskar alla vår blommor som har kommit nu. Tulpanerna slår ju allt förstås:)

Nu väntar mitt bullbak som jag igentligen skulle ha sysselsatt mig med idag:)
Robin har beställt det:)


Härlig dag!

Jag är så himla glad idag, vet ej varför men allt känns toppen. Låg och tänkte på allt som är på väg att hända i mitt liv i morse och jag blev så himla nöjd. My life is fabulous!

Eftersom jag var så uppåt sä passade jag på att göra allt det där tråkiga idag. Tvätta, städa, diska och bädda rent i sängen. Fick världens ryck kan ja tala om! Putsade fönster och torkade golvet t.o.m (hör inte till vanligheterna). Efter det tog jag en lång promenix med hundarna. 1 och en halv timme vart det:) Var skönt men synd bara att det är sånt piss väder. Snacka om smutsiga hundarna var sen! Men nu är även de städade och fina:)

Kvällen blir lugn. Har lixom inte så mycket cash till att göra så mycket. Robin är i åkersberga hela helgen och ska ta jägarexamen. Ikväll skulle han vara där till 10 tror jag:( men det går nog ingen nöd på mig för så ska det låta här säsongs premiär ikväll och sedan är det ju solsidan:) Bästa programen ju! Peter Settman är ju bäst, haha.

Vad härligt det är när allt är rent och fräscht hemma. Man känner sig så nöjd när hemmet är fint. Imorgon ska jag tapetsera köket, där min lilla terrorist har gått bärsärkargång. Hittade en rulle tapet i källaren som blev över när vi tapetserade här när vi flyttade in. Blir bra det! Har även suttit och funderat på hur man skulle kunna göra det finare i vardagsrummet. Tror jag har en idé:) Men det blir till löningen det. Hahaa har en hel lista nu som jag har skjutit upp tills lönen kommer... får se hur långt den räcker:) Vårjacka, nya stövlar, vårkläder är ju en dela av det som står på listan och sedan har jag även hittat ett par sjukt snygga jeans som jag vill ha.


Så ska det låta
Bästa programet!!!=)


En dag kvar till helg!

Imorgon är det fredag ocg början på mitt nya liv. För imorgon ska jag ta mig i kragen och börja mitt nya bättre, hälsosammare liv (som var mitt nyårslöfte...). Jag har gjort ett träningsschema med start imorgon och sedan helgen och nästa vecka, som jag MÅSTE följa. Måste hitta på nå straff oxå så jag absolute inte vill fuska, undrar bara vad det ska vara?? Dessutom har jag anmält mig till vårruset 24 maj med Ullis och några fler hurtbullar från jobbet så nu har jag även ett mål. Äsch det stora målet är väll ändå beach 2010 (som man alltid har) men mitt delmål är vårruset:)
Nu är det bort med soffpotatis-looken och in med den nya må-bra-looken!

Elin Du Kan!!!!

Men idag då... Idag ska jag slappa och njuta av mitt gamla ohälsosamma liv, haha. Nej jag ska till la´work snart. Börjar klockan ett idag, gillar det inte men va gör man. Dagen blir så låång när man börjar ett. Skönt att jobba kväll iaf för sovmorgonen i morse var välbehövd! Hade världens huvudvärk igår efter alla dragit. Deckade i sängen på en gång efter en varm dusch och 2 alvedon. Men sen har jag vaknat vare timme hela natten känns det som.
Kvällen igår var mysig! Vi åt go mat och snackade, har aldrig varit så mätt tror jag. Sen vid åtta kom mamma, pappa, Viktor, Markus och Oskar förbi på en bit tårta. Då var man ju bara tvungen att klämma ner lite tårta me, allvarligt jag trodde jag skulle spy sen... Därav huvudvärken kanske??

Nu ska jag pula ihop en matlåda till kvällen och även få i mig lite lunch innan volvon rullar ut mot dalby.

Måste bara...
IMORGON ÄR DET HELG:)


17 mars

Grattis till min älskling som fyller 23 idag♥
Håller på och lagar lite mat nu till våran mys middag och sedan kommer pojkarna och äter tårta.

Äskar dig nå otroligt mycket!!
♥♥♥


Vårkänslor!

Idag har jag haft vårkänslor till max! Var ute och gick på fm med hundarna i solen, var så skönt! Ställde mig mitt på skogsvägen med solen i ansiktet och bara sög i mig solstrålarna. Nu börjar snön/isen t.o.m smälta bort från vägen. Till lunch åkte jag in till Lollo en sväng. Innan jag åkte hem så stod vi på gården en stund me Cleo och Lollos grannars hund, i solen såklart. Man känner sig så pigg och glad när solen tittar fram. Är den inte härlig så säg. Efter det var jag och handlade en sväng till myskvällen imorgon på ica maxi, Var bara tvungen att köpa tulpaner, för det är vår för mig. Så nu har även våren fått flytta in i våran lägenhet:)

Härlig bukett va??



Hmm sjuk?

Vaknade med världens nästäppa i morse och dunder huvudvärk. Men nu efter lite nezeril och 2 alvedon mår jag prima, måtte jag inte bli förkyld nu oxå.

Today is gonna bee a good day:)
Tror jag, haha. Jag ska dra en sväng in mot staden är det tänkt. Besöka Lollo och kolla en sväng på stan. Robin fyller ju år i morgon:) Jag har ju redan fixat en grej till han men tänkte att han skulle få något mera:) Får se om jag hittar nått.
Robin var så söt igår... Jag ska ju jobba kväll imorgon (tror han).
Han sa - Men ska jag fira min födelsedag alldeles själv då??
Jag sa - Ja nån måste ju vara hemma med hundarna och jag fick ju fira min alldeles själv!.
Hehe! Men jag har lyckats att byta pass serrni så det blir en liten överrasknings middag för honom imorgon:)
Måste bara komma på nått som jag ska laga...

Måste åka en sväng till polisen idag oxå. Pappa och jag satt och fyllde i vapenansökningarna igår för farfars vapen. Tydligen måste de vara inlämnade snart annars så omhändertas hans vapen och det vore ju tråkigt. Så nu ska jag söka på två av hans kulvapen och Johan och Anders på två andra.
Känndes så konstigt igår när vi satt och fyllde i ansökan. Där farfars underskrift skulle ha varit var vi tvungna och skriva Lars Nilssons dödsbo. Även fast det var över ett halvår sedan han gick bort så känns det ändå som om han vore här. Saknar dig såå mycket farfar!



Nu kanske man ska ta och krypa ur morgonrocken och klä på sig. Cia sitter och tittar på mig med sina stora runda blåa ögon som lyser av -Promenad, NU!!!
Det är så himla konstigt igentligen, tala kan de inte men man förstår precis vad de menar genom bara en blick:) Tänk om människor kunde vara så enkla och tyda, vad allt skulle bli lättare!


Lady Gaga

Nu är det bokat!
Jag, Lollo och Mavvi ska på Lady Gaga i globen 8 maj,
fy fan vad nice, wiieee!!!



Kommer bli så galet kul!!!


Lite pics från i fredags

I fredags var Mikaela och hälsde på på Clara och Cesar. Cia och Clara gick jätte bra ihop:)





(bilderna är från Mikaelas blogg, harrystaff.bloggagratis.se)


Cia jagade upp Mimmsan i trädet, som alltid... haha


På kvällen sen var Loke och Cia helt utslagna.
Dom har fått ett alldelles eget täckte av "farmor":)

Söta lilla Cleo var ju och hälsade på förra veckan me.
Finns det nå goare än valpar???

Så himla skön stil, haha


Måndag morgon

Måndag morgon - Var tog helgen vägen??
Försvann lika fort som den kom. Men nu är jag ledig idag och imorgon så jag för låtsas att det är helg nu:) Blir konstigt när man jobbar helg för det känns ju som om det inte är helg då...

I lördags så jobbade jag dag, var riktigt roligt faktiskt. Var sjukt tungt att gå upp tidigt men när man väl var på jobbet så gick det bra. Tro det eller ej men jag tror att jag har saknat jobbet lite, haha. Går nog över snart... Längtar ju redan till sommar semestern:) Den sista mars ska vi ha lämnat in semsteransökan till sommarn. Jätte svårt! Jag vet inte nu hur jag vill att min sommar ska se ut, dessutom har jag den tidiga perioden i år och den är mellan v.25-28. Alldeles för tidigt så jag funderar på att ta semster efter semesterpeioden 2 ist, alltså v.33, 34, 35. Får se det blir ju lite sent kanske.... Robin skulle me ta sen semster för antagligen så börjar vi med huset då (wiiiee) beror på hur det går med garage bygget förstås, för garaget ska först bli klart innan vi börjar me huset. Får se, får se.
I lördags kväll var det ju MELODIFESTIVALEN!!! Vi lagade först mat tillsammans sen bullade vi upp med läsk och popcorn farmför TV:n. Oskar och Ines kom upp och joinade oss me. Och JAAA rätt låt vann!!!! Älskade Anna Bergendahls låt. Salems låt var oxå bra men Annas liiiiite bättre:) Nu blir det Norge nästa!!

Söndags morgonen var en tung morgon... Låg och drog mig i sängen fööör länge tills jag fick as panik efter som klockan var föööör mycket. Fort gick det ut till dalby kan jag lova. Det är så himla skönt med helgerna på dalby för de är så lugna. Jobbade även på samma sida som Mikaela så allt flöt på oxå. Dagen gick fort och jag fick komma hem till min stackars prins här hemma. Robin var ju med firman till Romme i fredags-lördags och hade tydligen farit omkull i backen och vridit knät. När han kom hem i lördags så var knät som en boll och han kunde inte gå. Igår var det bättre iaf och han gick ju till jobbet i morse så det var nog inget större fara. Men det såg ut att göra sjukt ont! Var nog en stukning tror jag.

Måste bara säga att jag är sjukt nöjd med min nya almanacka:)
Älskar den!

Måste göra lite reklam för partylite oxå, hehe. Lyktan och pelarljus hållaren "gaiga kvist" är där ifrån. Super snygga:)

Nej åter till min bok. Jag är helt inne i den just nu, kan inte sluta läsa! Hemsk men jätte bra.
Sist när jag va och handla så fick jag för mig att prova Latte Art mjölken. Den ska ju vara lätt att skumma och det var den:) Så till min super braiga bok har jag även gjort en latte:)


Ska nog ta med mig den här mys katten till min bokstund tror jag:)
Mimmsan har tagit som vana att när jag sitter vid datorn ska hon me göra det:)


Krångligt värre...

Försöker att fixa så jag kan mobilblogga men det GÅR INTE! Har kollat alla inställningar och det ska funka men det går icke ändå... jag ger upp!!!! Så nu så skaffade jag mig mobilsurf istället. Har tänkt skaffat det länge nu men ej tagit mig i kragen och gjort det (laaaat). Har man en bra mobil lixom som klarar av det så varför inte. Kostade oxå bara 29kr/månad så det är nice:) Tele2 är bra det! <--- Reklam

Dagen gick fort fast man ej har gjort så mycket. Mikaela var ju förbi en sväng med vovvarna. Men så söt Clara var!!! Dom håller på och letar efter en ny fodervärd åt henne då dn förra inte kan ha henne längre. Jag skulle lätt kunna ta henne under mina vingar.... men jag måste tänka liiite realistiskt, det GÅR INTE! =( Hon var sååå fin och snäll. Cia och hon lekte jätte mycket, busungarna!

Snodde en bild från Mikaelas hemsida på henne:)



Jag fick nyss äntligen svar på proverna, JAG ÄR FRISK!!! Inte för att jag har varit så värst dålig innan men skönt att proverna oxå visar att jag är frisk nu:) Så imorgon blire jobb mellen 7-14.30 likså på söndag. Ska bli kul!!! Tur att jag jobbar dag förresten för imorgon är ju melodifestivalen:) Ska bli kul att se för jag har inte följt de andra deltävlingarna. Iof har man väll hört bidragen på radio redan men ändå, det ska bli skoj!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min ny inköpta bok:)
Den verkar jätte hemsk. Jag faller alltid för sanna historier fast dem gör mig så arg!

"Juliette, Kristina och Celeste föds in i och växer upp i sekten Guds barn. Sekten grundades i Amerika under sent sextiotal och är nu känd under namnet Family International. En av de mest upprörande aspekterna av sektens religiösa utövande är användandet av sex för att åskådliggöra Guds kärlek, något som i grund och botten betydde sex mellan sektens medlemmar, oavsett deras respektive ålder."

Ha en sköön fredagkväll alla!
Jag ska ha en hemma kväll i min ensamhet, ska bli skönt:)
Film, snacks och blåbär/lime juice är inhandlat till den!
Blir kanoners det;)


Freeeedag!

Är det inte härligt så säg!! Även om jag får tillbringa den utan Robin för han drog till Romme med firman i morse. Meen jag överlever:)

Sitter just nu och väntar på att Mikaela ska komma med Clara och Cesar. Vis ka ut på en liten promenix i VÅRsolen. För nu är det VÅR!! visst??
Sitter även och väntar på att sjukhuset ska ringa om mina provsvar. Så jag vet om jag kan jobba i helgen eller ej, hoppas för nu börjar jag bli riktigt less på att vara hemma! Var till sjukan igår med och lämnade massa andra prover för en undersökning som de ville att jag skulle vara med i. Gick bra det, liite underlig läkare bara hahaa. Rätt söt var han me;) Men vad är det med karlar i uniformer??? Hörde på rixfm i morse att en undersökning visade att brandmännen var de som folk tyckte var hetast. Och det är ju kanske sant:) Hahaa stackars Robin... gula varselbyxor är kanske inte så hett, haha. Jooooo han är bäst!!!

Igår kväll var jag till ultuna med Cia på ögonlysning och patella undersökning. Snacka om fjollig hund man har, haha. Cia satt och tröck i mitt knä hela undersökningen nästan och darrade. Pluttan då! Men det gick bra och undersökningen visade bra resultat:)

Nej nu ut i solen!


Onsdag

Ligger just nu ner mysad i soffan med min filt med ett glas proviva blåbär (nya favoriten). Dagen har varit häärlig. Lollo kom med söta Cleo vid lunch och stannade hela eftermiddagen. Myyyss!

Nej nu åter till greys:) Ibland är reklamen för kort, haha

älskar serien såå mycket!!!


What a day...

Är heelt slut i huvudet just nu. Förstår inte mig på våran lärare. Det är stress hela tiden. Klockan nio skulle vi vara på ett studiebesök längst bort på kungsgatan, jaa det tar en stund att gå dit från st.pers gatan! Hon hade inte riktigt räknat me de... Stress bort till "ordbild", stress tillbaka till skolan och intensiv genomgång av LSS-lagen. Klämmer in lunchen (som hon ville korta ned för att vi skulle hinna me allt), tillbaka och mera intensiv inlärning och grupparbete till tio över fyra, phuu! Jag kommer inte ens ihåg vad vi gick igenom de två sista timmarna, blodsocker nivån var i botten och huvudvärken kom smygande. Hon är bra knäpp lärarn alltså, vad tror hon lixom?!
Fick en härlig lunch tillsammans med Anna iallafall på Unico. Mysigt värre:)

Men nu är jag glad med god mat i magen som R lagade. Nu ska jag sluta gnälla!

Imorgon kommer Lollo hit med lilla Cleo! Ska bli så himla roligt. Läängtar;)


Häärlig tjej det där!!♥


Cia har fått en besatthet...
dock ingen dyr hobby:-D

mmm pinne...

den är min, BARA min!

oj då lite stor kanske...

Det här var ingen pinne utan en stock!

Och Loke toke solade medans terroristen jagade fler byten


Häärliga måndag...

Hatar måndagar men den här har varit bra:) Robin har ju varit ledig, tihi.
Dagen har bestått av en tur ner på stan och till gränby en sväng. Lämnade in min symaskin på lagning nere på stan. Den har varit trasig hur länge som helst så jag kom knappt ihåg vad som var trasigt på den... Men fy fasiken vad dyrt det skulle bli, 1000-1500 spänn skulle kalset gå på! Men han sa att det var värt det eftersom det var en sån bra maskin, de som man köper idag är ju typ bara plast som går sönder snart ändå. Skönt att jag äntligen tog tummen ur.... och lämnade in den, har ju tänkt på det hur länge som helst! Snart kan jag lägga upp mina gardiner:)
Sen for vi till gränby en sväng. Robin köpte skor och lämnade in sin klocka på lagning. Jag införskaffade mig en bok på bokrean och lite ljus på lagerhaus. Blev sedan en lunchning på cajsas kök, gott var det!

Helgen har varit underbart skön. I fredags satt vi ett gäng hos brorsan och drack. Jätte mysigt och han har börjat fått så fint i huset nu. Fattas bara att jag och Lisa ska fixa gardiner åt han. Just nu håller han på att renoverar badrummet, duktiga lille bror:)
I lördags så var det ju tok fint väder så vi gick på en lång promenix me vovvarna. Sedan på kvällen så skjutsade vi Andreas och Linda till Alunda på 50 års fest. Sedan var det familje middag hos mamma och pappa. Farmor kom oxå, det var roligt! Jätte god mat blev det. I höstas så sköt Markus ett vildsvin i lagga som vi fick en bit av som mamma tillagade i lördags. Vildsvin låter ju inte gott men det var det!
I söndags var det fika hos Emma och Tony för Tony fyllde år. Tårtkalas, jajjemen:) Gooott!
Det var min helg det:)
Lugn och härlig!

Nu ska jag laga lite mat innan jag ska iväg på partylite möte hos Helena.

Robin håller på och drar lite (dåliga) vitsar just nu...

Hund åt kasse,
sket påse

Det var två bagare
och en smet

.....haha aa...


Torsdag 4 mars

Sätter mig och bloggar en stund medans jag lyssnar på en exalterad karl... Robin kom precis hem fån örebro från sin älskarinna och är så uppåt. Undrar om jag ska vara svartsjuk?? Hahaa... Nej då tror inte det, är inte så orolig eftersom det är en väghyvel som han är betuttad i. Vad är det med killar och maskiner!! Just nu sitter han på andra sidan bordet och berättar vilka finesser som den har och huuur bra och huuur kul det kommer bli den 15 mars då han kommer få den som sin, bara SIN. Hahaa. Liite nördig är han min prins.

Idag har jag varit och ränt på stan med syster-yster. Blev liite shopping (jag som absolute inte hade någon ekonomi för det den här månaden!!!) iaf:) Hittade en jätte fin skjorta på cubus som jag inte kunde låta bli att ha och även en ny kofta fick det bli. Hatar verkligen dessa svarta koftor som blir grå dassiga efter några tvättar. Har provat att köpa texilfärg men jag tycker det inte hjälper, de blir lika tråkiga efter nästa tvätt iaf. Fick bli en svart vanlig svart kofta till fast modellen längre, Gillar´n;) Efter vår lilla shopping drog vi en fika och sedan begav vi oss till ica maxi. Jag hämtde även ut ett paket från partylite idag, det efterlängde paketet! Har väntat på två skiiit fina lyktor som jag skulle få för att jag sålt så bra i november och januari. En av lyktorna kom idag:) en handblåst stor glas lykta i lila färg, den var enorm och tung! As fin! Den andra hoppas jag kommer snart den med. Igår la jag även in en ljusbeställning, satan vad med ljus det går åt nu. Det är så fint i lägenheten ljust nu kan jag tala om, men varmt... nackdelen med alla ljus...

Idag ringde de från sjukhuset och jag har salmonella jag med:( Inte skoj! Tur att jag inte har jobb nå mer den här veckan som jag måste sjukskriva mig ifrån. Nästa vecka har jag skola dessutom så det kan jag ju gå på. Ååå jag som inte trodde jag hade det bara för att magen är ju typ bra nu och sedan har jag ju inte haft samma symptom som Lisa. Men ja ja. Hon sa att eftersom jag är så pass bra nu ska kan jag lämna nya prover nästa vecka så kan jag nog vara tillbaka på jobbet veckan efter skolveckan, hooopas!! Drygt att bara gå hemma. Man förlorar ju en del pengar på det me och det vill man ju inte!

Imorgon ska jag vara med Robin på jobbet:) Han ska åka runt och flytta maskiner i sigtuna så jag ska vara med och skjutsa runt han mellan dem. Ska bli kul att känna att man gör någon nytta ist för att bara gå här hemma.

Nej nu ska jag laga lite mat tänkte jag, ja eller jag ska värma på gårdagens rester... Vi gjorde egna taco hamburgare igår, blev massor så det blir bra middag idag me. Gott vare oxå:)


Soon Natti Natti

Precis hem kommen från en mysig kväll hos mammi och pappi. Jag är för sällan där uppe och ändå bor man så nära. Robin jobbade sent idag så då är det skit trist att vara hemma. Jag rensade ut massa kläder idag på eftermiddagen, var skit hård mot mig själv blev hela 3 kassar som skulle bort. 2 kassar slängde jah och en fick mammma. Hon blev jätte glad! Kul att hon har gått ner så mkt i vikt så nu har vi nästan samma storlek jag, mamma och Lisa. Kan man byt låna lite:)
Pappa och jag fixade min bössa lite oxå tills imorgon. För imorgon ska jag me på lodjursjakt! Har aldrig varit det så det ska bli kuul. Remmen på bössan ramlade av för över ett år sedan men jag har inte orkat fixa det. Men ska man gå i djup snö så kan det vara skönt att ha en rem så man kan hänga bössan på axeln. Fy jäkla tungt att bära den!

Pappa, jag och Lisa var över till "grannen" för en stund sen och tittade på taxvalpar. Taxvalpar måste vara något av det sötaste som finns, så små med knubbiga små ben. Jag vill ha!

Här var den hane som de skulle spara själva. Han skulle få namnet Villmut... Var tydligen namnet på nått grundämne(?)

Nix nu ska jag glida in i duschen. Fick en inbjudan nyss om att vi skulle ha en date där. Bara att ställa upp:)


Lööve you babe!


3 mars

Det här med blogg design är inte min grej... Nu har jag suttit i typ en halv timme och försökt få till en text nederst på alla inlägg. Fick till det ändå till sist men tålamodet var på bristnings gränsen där ett tag kan jag tala om... Jag som hade tänkt ändra hela bloggen men neeeej. Svåra grejer det där.

Nu snöar det igen (tänkte bara informera er om det om det nu skulle ha undgått er att se det:P) och pappa sa att det skulle komma mera inatt och imorgon. Ååååhh säger jag bara. SLUTA NU!

Nu börjar jag snart klättra på väggarna snart här hemma, as tråkigt att vara hemma när man måste. Kan det inte vara torsdag snart så provsvaren kommer. Jobbigt att inte veta om det är salmonella eller ej. Idag har jag inte känt nått i magen heller så hoppas det är över! Igår kväll innan jag gick och la mig hade ja ett sånt där magknip igen som man tror man ska dö, typ. Söta Robin kom hem igår med olika sorters proviva drycker som skulle vara bra, gulligt av han. Dricker just nu jordgubb och den kan jag rekommendera:)
På förmiddagen så tog Lisa och jag en promenix med vovvarna upp i skogen. Var jätte skönt. Tur att vi gick innan det började snöa. Sen hjälpte vi pappa en sväng med snöslungan, var nån grej som var trasig som vi hjälpte till att byta. Sen bjöd han på lunch:) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med... Städade ju allt igår och tvättstugan var bokad... Just det Robin o ja böt gardiner igår. Köpte nya på jysk för ett tag sen och de blev skiit snygga i vårat kök. Lite vår fint sådär:) Nu fattas bara att våren ska komma på riktigt oxå...

P.s Var det någon som såg på outsiders igår?? Handlade iaf om unga mammor mellan 14-16 år. Vilka starka tjejer som orkade med allt. Speciellt Nadja som hade en dotter på ett år och ändå lyckats gått ut nian. Starkt gjort! Det är så många som har emot unga mammor men känner man att man klarar av det så varför inte känner jag. Visst är det väll bäst att vänta och få känna att man fått leva klart undomsåren men jag tror inte att man är en sämre mamma bara för att man är yngre.
Tänk vad underbar att ha en liten bebis att hålla i famnen. Jag längtar faktiskt jätte mycket till att bilda familj men samtidigt är det inget man vill stressa in i. Jag har även mycket kvar som jag vill göra innan man får barn. Hahaa nu bladdrar jag på här känner jag... Igår när jag tittade på outsiders så kom Robin och bara nej nej nej nu byter vi kanal, haha. Farligt det där att titta på bebisar, man blir så sugen:) Men som sagt jag har mycket jag vill göra innan, som att tex få vårat hus färdigt och plugga vidare.

Titta nu på texten som jag var så duktig och fixade:)
hahaa


Hemma dag

Ja det blev en hemma dag idag:( magen är inte som den ska och har världens mensvärk till på köpet, not so fun. Älsklingen var på väg hem nu från jobbet så han skulle ta han om mig:) l ä n g t a r
Vi kanske kan ha picknick i vardagsrummet me alla min matsäck som jag gjorde iordning i morse... Sitter just nu och smuttar på min varma choklad:)

Hittade en jätte bra sida nyss med massor av väggdekaler. Jätte fina! Ååå kan inte bara huset ploppa så man får börja inreda!

Gå in på unikdekor.se och kika. Man kan även designa sina egna dekorer




1 mars idag nu då men jag undrar, var är VÅREN?? Skulle ha varit skönt med ett litet vår tecken iaf men neheej då, bara snö och mera snö blir det. Är det sol och bara någon minus grad sådär så älskar jag vinter men inte så här, nej tack!
Eftersom det inte blev nån jakt idag så ska jag nog fördriva tiden med att städa min garderob. För det behövs, verkligen.