Nu drar magen och ja på 84 års kalas hos m...

20101031668 (MMS)

Nu drar magen och ja på 84 års kalas hos morfar:) Hoppas ni har en härlig söndag kväll!


Nyhetsmorgon:)

Jag tycker det rätt mysigt på helg mornarna slappa till nyhetsmorgon. Idag var ju Jill Johnson me oxå:) blev ju då extra måste att titta! Hon är såå gryymt bra:)

Just nu sjunger hon denna...


Söndag förtidigt

Klockan är sju fast igentligen är den åtta... Hundarna har inte ställt om sig till vintertid ännu. Dom vaknade glada halv sju i tron om att det var halv åtta och ville ut. Bara att stiga upp helt enkelt:/ Blev ingen trevlig kiss-runda då det SPÖ REGNAR ute, fyyy. Om Cia hade fått bestämma så hade hon satt sig på dörrmattan och kissat och sluppit gå ut i det blöta, haha. Guuu vad den hunden hatar regn! Fick nästan kasta ut henne:)

Kvällen igår var jätte mysig! Mamma och ja lagade go mat och snackade. Jag tog mig en liiiiten, liiiten mugg glögg faktiskt (även fast det var 7% alkohol i). Var så gott! Nån mun sådär kan väll inte skada... Måste köpa hem alkoholfri glögg för ååå vad gott det är!
Nu har man fått ännu mera julstämning i kroppen:) men tittar man ut så försvinner den ganska fort... Vill ha kallt nu!! 
Om en månad är det advent!!!


Tur man har´n!

Lördag morgon och det är mulet och regn. Så att ni vet, så ni slipper titta ut...
Trist när det är så här! Men det är ju höst... Får bli en inne dag idag tror ja. Var sugen på en promenad men hundarna och ja ser alltid ut som nå lerhögar när vi kommer in då så jag skippar nog det. Får bli lite pyssel inomhus. Har 4 på började projekt här hemma som jag borde ta tag i och göra färdigt. Skulle vara skönt innan vi flyttar lixom. Sen en städ runda och lite diskning skulle me behövas... Brist på saker att göra är det då inte, bara viljan och orken...

Karln dumpade jag vid statoil/max rondellen i morse halv 6, lika så även me pappa. Nu är man "jaktänka" ända fram tills på tisdag då... Kan va lite skönt att vara utan varann ibland och få längta lite (fråga mig om det inatt då jag ska gå och lägga mig igen...). Tycker synd om Robin för han har inte sovit nått inatt alls! Garage plattan som de gjöt igår ville aldrig brinna tydligen... Viktor och han höll på hela natten, eller ja mest väntade. Halv 5 var de äntligen klara. Tur att bilresan är 8 timmar så han kan sova i bilen, annars hade de nog blivit as jobbigt.

Nej om man skulle ta tag i disk berget som pojkarna byggde upp igår och rensa på alla ölflaskor... KUL...

Garaget so far:)





Fick just det efterlängtade samtalet!!!

Har gått och väntat sedan klockan ett, haha. Ullis var på ultraljud idag minsan:) Och det var en pigg liten kille hon hade i magen:) Hon blev även ändrad till 22 mars me. Nu är vi ännu närmare varann, hihi:)

Så skönt att allt såg bra ut! Är så glad för eran skull!!
Kul att vi båda ska ha pojkar me:)


130 dagar kvar...

Känns som en evighet tills våran skrutt kommer!

Idag blev det en tidigt morgon eller ja relativt... Tidigt för att vara på en ledig dag:) Har skjutsat R till till maskiner som han skulle flytta hit och dit. När jag slutligen blev ledig (i sigtuna) så åkte ja till gränby för lite shopping. Tyckte jag var värd det efter allt flängande:) Och det blev shopping som hette duga. Farligt när man är på de humöret! Till mig själv blev det 2 gravid tröjor från HM, en stickad kofta från vila, leggings, vantar och stickade strumpbyxor från gina och en sjal från vera moda. Sen fick jag nå ryck och hadlade bebis kläder:) lill killen fick en jätte söt mössa från kapphal, en pyjamas, body+ byxor och dreggel-scarf från name it. Sen hämtade jag även ut ett HM paket som kommit på posten med yttligare bebiskläder:) haha. Där i var det 3 st jätte söta outfits till liten. Just det hittade även ett jätte sött bäddset på hemtex till spjälsäng som ja me inte kunde låta bli att köpa:) nu fattas bara sängen då...


det mesta är stl 62 förutom den gröna mysdressen som är i 56:) Mycket blev det visst... haha. Men det är ju så roligt!!

Nu ska jag ta ut mina muffins ur ugnen och sedan göra lite kaffe. Grabbarna håller på och gjuter garage plattan just nu så ja ska dit och serva dem me kaffe nu snart tänkte ja:)

Fredag idag hörrni!!! Härligt:) Ikväll ska jag hem till Lollo på lite idol mys. Sen resten av helgen har ja ingen aning om vad ja ska hitta på... Robin åker till strömsund me pappa imorgon bitti för att jaga älg så ensam är man me hela helgen. Vår se vad planerna blir:)


2 underbara år!

Idag har jag och Robin varit ett par i 2 år!

Kärleken till dig går inte att beskriva i ord! Du är mitt allt, mitt liv, min familj, min framtid.
Känns helt overkligt att vi väntar ett barn tillsammans. Du och jag ska bli tre!



Ikväll ska vi fira lite här hemma:) Myskväll bara vi två<3


Vecka 22 ♥

Du är i vecka 22.
Du har gått 21 fulla veckor och 1 full dag (v21+1).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du har 131 dagar kvar till beräknad förlossning.
Du är på dag 149 av 280. (53,2%).

Vecka 22

Kroppen:
I takt med att du blir tyngre kan du också få fler graviditetskrämpor, som till exempel vadkramper, främst på nätterna. Benen kan svullna under dagarna. Svullnaden kan minska om du använder stödstrumpor som bland annat finns på apoteket. De sista veckorna har brösten kanske börjat förändras, mjölkkörtlar har mognat och blodkärlen i huden på brösten har blivit tydligare. Det kan också komma lite vätska från brösten, särskilt om du är omföderska.

Barnet:
Från och med vecka 22 kallas det lilla livet barn istället för foster, även om den medicinska termen fortfarande är foster. Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Mängden fostervatten är ungefär 600 milliliter.



Egna anteckningar/bild: Vet inte riktigt vad jag ska skriva denna vecka... Magen växer iaf! Ska börja mäta magen och väga mig nu varje vecka och skriva upp det, kuul att ha sen lixom:) Magen mäter 91 cm och viktuppgången är 6 kg denna vecka. Förra veckan var magen 87 cm så det växer fast man inte ser det själv:) Idag fick ja även köpa ny BH (igen). Inte snyggt alltså när bröstvårtorna hoppar ur, haha. Nu har jag en redig en som är snygg dessutom:) Halsbrännan har varit bättre denna vecka. Har börjar att ha kolsyratvatten i väskan hela tiden och det hjälper! Har faktiskt inte provat tabletterna ännu... Hatar det där me piller. Om det blir värre så ska jag testa dem! Järntabletterna tycker ja inte om! Ger mig en satans trög mage... Skulle vara kul att få veta sitt HB så man vet om man behöver dem igentligen eller ej. Men nästa koll är ju inte förrens vecka 25 så jag får väll hålla ut. Fick ett bra tips av Hanna som jag ska prova:)


jäkla svank man börjar få! Inte undra på att ryggen värker...


Sitter just nu hos frissan med en boende. ...

20101027656 (MMS)

Sitter just nu hos frissan med en boende. Är lite halv tråkigt sådär att bara vänta... Innan jobbet var jag och hälsade på denna lilla skönhet! Så himla skön liten kille. Va skoj att prata av sig me Hanna me. Mycket gravid och bebis prat blev det, haha. Måste ses snart igen!


En snabbis:)

Är egentligen bara hem och vänder just nu. Har varit på en stor handling på ica maxi... Är så grymt tråkigt att göra det själv! Men R har fullt upp på jobbet och på tomten så jag fick göra det by my self denna gången. De hade lösviktsgodis för 3,90!! Kunde inte låta bli, haha. Så nu har jag ett kg här som ska sparas till helgen:)

Idag är det ny vecka då!!! Vecka 22 minnsan! Får ta och läsa om nya veckan ikväll efter jobbet och även om ja hinner lägga ut en mag bild:)

Nu ska jag på en fika-date me Hanna och lilla Dennis. Ska bli himlans trevligt! Hon har ju gått och blivit lantis igen hon:) ska dit och spana in deras nya hus! Efter det blir jobb till halv tio!


Soo long!


Yeeh! Lön i morgon!!

Fick min lönespec idag och jag blev sååå lycklig! Nu får man känna sig lite rik igen, ett litet tag iaf... Denna lön blev kanon då jag jobbat 5 pass extra förra månaden, woop woop! Nu blev jag så jäklarns shopping sugen!! Börjar ju inte förrens halv två imorgon så man kanske hinner bränna lite innan det, hehe.

Sex minus var det imorse när jag åkte! Usch och fyy, finns det nå värre att skrapa rutor lixom!?! Måste införskaffa en par varma vantar känner ja. + att en jacka skulle inte vara allt för dumt... Den enda lite varmare jag äger förtillfället går preciiiis och stänga över magen nu. 1 cm till i omkrets och det är kört!

Jag och maggen idag:)

Hurra för leggings säger jag bara!

Läste precis på en tjejs blogg vars jag läser om att hon hade haft sammandragningar. Vi är nästan i precis samma vecka. Igår kväll när jag gått och lagt mig fick jag världens kramp i magen. Var precis som om den knöt ihop sig och så kändes den sten hård och jätte öm. Inge skönt alls var det! Blev först jätte rädd att det var nå fel men sedan efter en liten stund släppte det och allt blev som vanligt... Var det en sammandragning? Man blir så rädd och nojig när det händer nått eller känns det minsta annorlunda. Kanske inte så konstigt då allt är första gången och helt nytt. Sen har jag i bakhuvudet hela tiden att farmors första barn dog i hennes mage i 6 månaden. Nej usch så ska jag inte tänka! Men klart man blir orolig!
Men idag har jag känt bebis röra sig precis som vanligt så jag är luugn nu:)

Är det fler som jag tycker att det är värsta hoppet nu mellan ultraljudet och träffen sen med barnmorskan?
Känns som en evighet! Tycker de borde göra en koll liite tidigare än vecka 25.


Denna häärliga lediga dag snart över

Dagen har bestått av fika med pappa, tvättstuga dates, hemma-fix, stor diskning och fika me finaste Lollo:) Det blev en perfekt lagom lugn dag! Känns som om man har vilat upp sig nu för ännu några jobb-pass:) Denna vecka jobbar jag nu tisdag, onsdag och torsdag. Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Lagom vecka sådär:)


-I´m happy to have you in my life my friend!


Detta kortet togs på oss 10 juli. Den 12 sen plussade jag på stickan... Alltså var det här sist kvällen me alkoholhaltiga drycker, haha. Liite läskigt att jag var redan i vecka 7 här, helt ovetandes... Enligt BM så var det ingen fara.

I fredags köpte jag vit färg till vårat köksbord och till stolarna jag köpte på blocket förra veckan. Så i dag fick köksbordet sig en make-over:)


Det här bordet har hängt me ända sedan jag flyttade hemifrån för 5 år sedan och innan dess hade det säkerligen x-antal år på nacken. Kände att det var dax för lite färg:) är så himla kul att måla!! Nu har jag bara 6 stycken stolar kvar då, haha. Sen i huset köper vi nytt men det känns onödigt nu då vi inte kan ha så stort bord som vi vill ha sen... Detta får hänga me ett tag till! Värsta klippet jag gjorde på blocket förresten, 6 stolar för 300:- som hittat jue!

Idag har lillen varit väldigt aktiv! Är så himla kul, man blir så glad av varje liten kick som man känner:) Verkar som om när jag är lugn så är den aktiv och rör jag på mig så ja då sover den... Kanske vaggas till sömn då eller nått, ja inte vet ja...

Nu blir en dusch och sedan bums i säng:)
-ååå nu är det bara en månad kvar tills vi får badkar!!! haha


Örhängen från pilgrim


Nu kan du som driver en egen, aktiv, blogg få ett par PILGRIM kristallörhängen i färgen Crystal/Silver helt utan kostnad bara genom att lägga upp en enkel länk till oss på Jewel.se! Örhängena är 6 mm breda och passar vilken outfit som helst! Vi bjuder på både örhängen och porto!

Om du oxå vill få de fina örhängerna skickade till dig, klicka här för att se hur du ska göra:)


Godmorgon!

Känns som om det är en vintermorgon man vaknade upp till. Det är frostigt-vitt ute och härliga minusgrader:)

Natten har varit hemskt, har inte kunnat sova typ alls! Jag kan ju bara sova på höger sida numera... Det gör att armen dommnar bort hela tiden och jag vaknar av att det gör ont. *suck*
Jobbigt det där när man inte vet hur man ska betee sig riktigt!

Nu ska jag ta och göra lite frulle och sedan gå ut på en kiss-runda me Loke och Cia!


mina två bebisar♥


Brrrr

Ååå vad kall jag är! Lägga golv värme i kyla och regn var ingen höjdare direkt... Tur att Viktor och Anton kom förbi och tog oss me till söderbyGK på lunch:) gulligt! Sen bytte Viktor av mig för jag måste snart åka till mitt andra hem, Jobbet! (ja just nu känns det som mitt hem...)

Imorgon är jag ledig!!! Då blire sovmorgon, LÄTT!


Sööndag

Fy för att jobba heldag igår. Gick hyffast bra när man var igång men så fort man satte sig still så dunkande det i fötterna... 7 till 21 är inte mänskligt att jobba! Var så himla skönt att komma hem. R hade tänt ljus och låg och väntade på mig i soffan, kärlek till den mannen!

Igår på jobbet när jag for runt och var stressad över nått så fick jag världens spark av lill-killen. Har inte känt det såå stark tidigare! Var tvungen att stanna upp och känna efter och ja där kom en till och nu förförsta gången kände jag det utifrån me handen me♥ Underbar känsla kan jag tala om! Senaste veckan har jag gått och oroat mig för att det är nå fel. Jag tycker inte min mage växer nått och lillen har rört sig mindre än vanligt. Nu fick jag det bekräftat för mig på nå sett ja finns här och ta och stressa ner! haha.

I fredags fick jag även nästa kallelse till ultraljudet. 16 november blir det igen:) ska bli kul att få se liten igen♥. Då kommer vi vara i vecka 25:) fyra veckor kvar!

Nej nu ska jag svida om från nattsärken till nå varmare. R är på tomten och grejar. Jag ska dit nu så ska vi börja lägga golvvärmen:) sen blire ett jobb pass till ikväll, mindre skoj me va ska man göra lixom... Ja just ja i fredags fick jag veta att jag fått den högre % tjänsten som jag sökt, jiippi! Kommer se bättre ut sen när man ska få HP:)


Tycker den här bilden är såå söt! Men allvarligt det kändes igår som om hela foten (eller ja vad det nu var för kroppsdel) skulle ha synts så här utifrån! (vilket det säkerligen inte gjorde haha)


Hallu luu

Fredag idag och säkert tänker de flesta... Ååå äntligen helg! INTE jag! Jag ska jobba hela jävla helgen. Piss pass har jag me! Timecare gå och dö! Önske schema in my ass!

Bra start på inlägget, haha. Hatar verkligen allt på jobbet ibland. Strunt samma nu! Jag ska ha en bra förmiddag har jag tänkt innan jobbet kallar. Tänkte ta en tur till babyland faktiskt:) ska hämta nån babybox(???). Tänkte även kika lite på vagnar, så man vet vad man vill ha sen när det bli aktuellt för att beställa nån:) Får se om jag drar en tur inne på ikea eller mio oxå. Alltid kul lixom:)

Först ska jag upp till pappa och bjuda på saffransbulla till halv tio fikat:)

Bjuder på en bild på mig och magen i Warszawa;)


Längtar så till advent!

Nu kom ryggvärken tillbaka minsan bara för att man skulle vara lite duktig och dammsuga här hemma... Börjar seriöst ledsna på detta!! Går ju bra när man tar det lungt men hur kul är det??? Kan ju inte sitta i soffan och glo hela dagarna!

Har nog fått mitt första gravid-craving nu, haha. Har varit sugen på lussebullar nu i över en månad så i morse slog jag tag i saken och bakade. Och satans vad gott! Fick bli min lunch det, haha. Söta svärmor kom även förbi en sväng och fikade. Tror bullan blev godkänd:) Ingela hade även me sig en kasse med små bebis kläder som hon köpt, sååå söt allt va! Och så smått! Nu tror jag att jag har allt i storlek 50/56 iaf:)


Hemligheten med att få goda, saftiga bullar är kesellan;)
Jag orkade inte göra sådär fina, söta bullar som på bilden. Jag tog en långpanna och tröck ut hela degen iden och sedan blandade jag mandelmassa och smör och bredde uppe på. Garnerade med flagad mandel. Super gott och bus enkelt!


Efter att Ingela åkt blev det stor städ! Cia har spytt minst 10 gånger idag så kände att det var välbehövligt me en städ. När jag även var i farten så tvättade jag köksfönstrerna. Mamma sa att det det skulle bli mera kallt snart och det vore bra och få det gjort nu innan vi flyttar om en månad... Fönsterputs = där av mitt ryggonda! Men nu är det fint!

När jag städade så hittade jag på alla mina julgrejer. Ååå snart (eller ja om en månad iaf) får man börja ta fram lite grejer. Iaf adventljusstakarna:) Det måste vara den bästa tiden på året, ja säkerligen den mysigaste!

Nej om man skulle smörja in svanken med aloevera heatlotion och sedan lägga sig och sträcka ut ryggen. Kan vara en bra idé:)
Aloe Heat Lotion
min bästa vän just nu!


Halva tiden gått

När jag läste om min nya vecka i morse på familjeliv så såg jag att det stod...

Du är på dag 141 av 280 (50,4%)

Halva tiden har alltså gått! Härligt:) Kommer den andra halvan gå lika fort som den första så har vi snart våran pöjk här:) tror dock att den här halvan kommer kännas som en evighet... Gör dock inget för vi har sååå mycket kvar att fixa tills plutt är hos oss. Men mamma och pappa längtar efter dig ändå!

Hörre ni! Det snöar ute!! Ganska stora flingor me:) dock blandat me regn men ändå. Blev så glad när jag såg det. Tänk när man vaknar en morgon och det är alldelles vitt ut. Det känns inte som om det är så långt borta nu:) först måste det bara bli kallt och hålla sig så ett tag så det inte bara blir blask av allt. Snön är väll härlig!?

bilderna tog jag i vintras



nu när jag satt och letade vinterbilder på datorn kom jag på att -vad lite bilder jag fotar nu förtiden! framförallt me min canon. När man har en bra kamera ligger så ska man väll använda den! Det ska bli ändring på det nu!

Idag var det meningen att jag skulle ha jobbat från sju till fyra. Men i morse kände jag att det skulle inte gå! Har max fått sova 2 timmar inatt, ryggen tar död på mig lååångsaaamt. Det ända som hjälper är att sitta rakt upp eller stå rakt, då har jag inte ont. Bara jag svankar lite grann kommer smärtan... Usch! Börja ge med sig lite nu, som sjukgymnasten sa tänk på hållningen. Och ja det verkar ju fungera, men kul att gå runt stel som en pinne...
Idag ska jag iaf vila och imorgon är jag ledig och då ska jag även vila. Hoppas det släpper sen!





Vecka 21 ♥


Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 0 fulla dagar (v20+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du har 139 dagar kvar till beräknad förlossning.
Du är på dag 141 av 280. (50,4%).

Kroppen: Vissa kvinnor får vattenansamlingar under den senare delen av trimestern. Det kan man avhjälpa genom att dricka mycket, på så sätt rensas kroppen från slaggprodukter. Halsbränna och sura uppstötningar är också ganska vanligt, undvik fet eller starkt kryddad mat. Mindre mål och mineralvatten kan lindra. På apoteket finns det tabletter och flytande medicin som neutraliserar magsyran.

Fostret: Nu överförs antikroppar från mammans blod till fostrets för att skydda det vid födseln. Fostret har nu alla sina kroppsdelar på plats och ligger och samlar på sig mer fett som näringsreserv. Hjärnan har i stort sett fått alla sina nervceller. Nervcellerna utvecklas framför allt under veckorna 10–20. Detta är en extra känslig tid, men efter det är risken för hjärnskada mycket liten. Barnet är fortfarande väldigt outvecklat och skulle inte kunna överleva utanför din mage.


Egna anteckningar/bild:
Har inte hänt så mycket sen förra veckan tror jag. Förutom att vaje moron när man vaknar så tycker man att magen blivit lite större. Ryggontet kommer och går, idag är det like hell! Ringde och pratade med en sjukgymnast om det och hon sa att det är vanligt och behöver inte alls betyda foglossning. Min värk sitter i svanken så hon sa att man får lätt ont där eftersom svanken trycks framåt allt mera. Jag ska tänka på min hållning och inte lyfta tungt. Men annars mår jag fortfarande toppen. Än så länge är det kul att vara gravid:) Garderobs utbudet känns som om det krymper allt mer. Måste införskaffa lite mera stora tröjor känner ja... Jag känner att konditionen blir allt mer sämre, flåset kommer fortare. Men inte så konstigt när man har 2 liter blod extra i kroppen som ska pumpas runt!

Tog nya bilder på magen i morse me:)




Robin sa igår att han skulle hjälpa mig att ta bättre mag bilder. Är så sjukt svårt att fota sig själv tycker ja:)


Ruskig dag!

Ja det har regnat precis hela dagen! Känns iof bra att man jobba då:) Det här ät det värsta med hösten! Regn och lerigt. Nej nu får det bli minusgrader ordentligt så man slipper detta.

Idag jobbade jag framtill halv ett och sedan åkte jag på tredje utbildings tillfället på den hygienutbildning jag går. Idag var det blodsmitta och sårinfektioner som vi gick igenom. Så fråga mig om vad som helst, jag kan:) haha. Men det är bra intressant iaf, är glad för att jag fick gå på den utbildningen:) har man alltid nytta av!

Efteråt åkte jag och handlade. Fick sån super ångest att jag aldrig äter fisk så det fick bli det till middag:) just nu står en skaldjurspaj i ugnen. La även i broccoli för jag är as dålig på att ta min järntabletter me... Nu får det bli skärpning Elin! Inhandlade även årets finaste brosch, rosa bandet rosetten:) som i år har häng tuttar som dekoration.

Snygg va??

Ja snart är man väll där... ja menar snart har man väll hängtuttar, haha. Efter dessa svullna juver som jag har fått nu och det blir väll värre sedan till amningen... De lär ju inte bli som de varit om ja säger så... Sen gör väll tyngdlagen sitt me, haha.

Nej nu blire middag med min soon to be husband;)


Film kväll ikväll:)

Jag laddar just nu ner denna film till ikväll...

Robin Hood (2010)



Den verkar jätte bra!! Är så mysigt nu med dessa mörka kalla höst kvällar. Man får tända en massa ljus och krypa ner i soffan me den man älskar under en filt till en film. Det är det som är det mysiga me hösten!

I`m bored!

Sitter i soffan just nu och smaskar på världens kanske godaste frukt, mandarin:) eller ja satsumas eller clementin som de oxå kallas... Mmm de är så goda.

Jag jobbade till fyra idag, lagom seegt sådär men det rullade på:) Har två likadana dagar imorgon och övermorgon me... mindre skoj. R är på tomten me pappa och fixar. Han skulle nog komma hem snart:) saknar karl nå otroligt idag. Vet ej varför, haha. Ibland får man bara sånna extrema hålla-om-honom -känslor. Kärleken till dig är så stor babe<3

En liten fråga bara; Ni gravida som läser min blogg, Äter ni fisk 2-3 gånger i veckan som de rekommenderar?? Eller tar ni något kosttillskott ist??

Jag är sämst på att äta fisk asså! Jag tycker ju det är gott och så men vi lagar aldrig till det... Slött men jag vet inte riktigt vad man ska göra för fiskrätter heller... Är så dålig på sånt!

Söndag kväll

Denna helg har inte varit nå vidare... Har varit tok förkyld! Började i fredags morse då jag vaknade och kunde knappt andas. Gick och jobbade iaf trots att man mådde pyton. Blev bara värre och värre under dagen. Åkte till Lollo iaf och umgicks ett tag tills de andra tyckte det var dax för att kila ut på stan. Var jätte mysigt att ses sådär utanför jobbet:) Lördagen sen sov ja jätte länge (eller ja till åtta iaf för längre verkar jag inte kunna sova nu för tiden...). Pappa och Robin skulle jaga en liten sväng me Loke på fm, jag hade inte tänkt vara me men blev dock det ändå... Not good för förkylningen för sen på kvällen var ja deckad. Hatar att inte kunna andas, inga näsdroppar hade vi heller hemma:( Suger att vara sjuk! Idag är det bättre, såklart lagom tills man ska börja jobba...
Idag har jag varit på styrelsemöte hos Anna. Jag sitter nämligen i släkt styrelsen:) Vi planerade in nästa släktmöte nästa år och lite sådär. Kul att se alla, var ett tag sen bara för att jag missade det förra. Kom nyss hem från middag hos brorsan me. Skönt att landa i soffan nu kan ja lova! Känns som om de blivit för lite tid här denna helg:)

Igår var jag även upp en sväng till mamma och fick en kasse me små kläder sen jag var bebis som hon sparat:) Jag tror mamma hade velat jag varit en kille för de kläderna jag hade när jag var nyfödd var mest blått och grönt, haha. En del rosa men det får ja spara till nästa;) Kul att kunna änvända de kläder som jag själv använde. Jätte fina var de fortfarande me:) Visar bild senare!

Slänger upp en bild på mig och magen idag ist:)

Nu kan jag inte ha ett ända par byxor längre... bara leggings. Nu är jag offecillt FEET! haha. Inte för att det stör mig för jag älskar min mage:) Just nu rör sig bebbe en himlans massa. Myys!

Morgon promenad me Cia. Loke ville hellre ...

20101017643 (MMS)

Morgon promenad me Cia. Loke ville hellre ligga kvar i sängen me Robin. Fem minus grader och strålande sol är det ute. Friskt så att säga:) men härligt! Nu ska jag svänga in till mamma och värma mig me en kopp kaffe. Får se vad man hittar på sen idag då:)


Slänger in ett inlägg till;)

Hatar att vänta! och nu väntar jag på att färgen i håret ska verka... Får se hur det här blir för det är sjukt svårt att se hur det blir i bak. Geggigt är det iag:)

Igår var ju jag och R på mitträffen. Blev en himla stress för att hinna dit i tid. Ja slutade halv tre och sen skulle ja hämta R och sedan hinna dit till kl tre. Men det gick:)
Var en rätt så givande träff iaf tyckte ja. Alla fick berätta om sig själv och hur man mått och hur långt gången man var ja och så vidare. Trodde alla skulle vara i vecka 20, ja iaf runt om kring där men de flesta var inte alls så långt gångna. Vi var dem som skulle ha tidigast och vi var även de enda som varit på Rul me. Men bm berättade om vad som händer i kroppen iaf och lite vad vi har att vänta oss. Tyckte hon mest pratade om hur ont vi skulle få, haha. Foglossning, förstoppning, humörsvängningar, åderbråck.... Kul att höra lixom haha. När hon frågade alla om de känt några hormonsvängningar så räckte alla killarna upp händerna, kan inte förstå det... hahaa. R måste ha det tufft nu stackarn FAST det är faktiskt värst för mig! Hatar när man sitter och gråter och kommer inte på varför man gör det. Frustrerande! Man kan bli pisst-off för minsta lilla men även överlycklig för små saker... Förstår att R skrattar åt mig ibland, men det blir inte bättre av att han skrattar direkt...

NEEEJ nu måste färgen ur!!! Shit! Är så lätt att fasta framför skärmen...

En favorit just nu...


Heeelg!

Nu jädrar är jobb veckan över:) sköönt! Helgen är jag ledig och den ska njutas. Tänker inte göra nå vettigt alls:) eller jo förutom ikväll för då blire partaj och utgång me jobb tjejerna. Ska bli ruuligt! Kom på nu att jag måste hinna färga håret innan ikväll, nedrans utväxt att vara ful! Skulle ha gjort det igår men den kvällen blev full me annat. När ja kom hem från jobbet hade R tydligen räknat me att jag skulle åka till Märsta och lämna dunkar som han kunde tanka och sedan åka och lämna dem i sigtuna där jag även skulle hämta upp honom... Blev en bil åkar kväll helt enkelt... Visst det var inga problem att ställa upp på det men han glömde säga att han skulle åka hjullastare i 40 km/tim. Och ja och hitta i märsta och sigtuna är lika med noll så jag fick ju me sitta och åka i 40. Rätt drygt!

Är det nån mer än jag som har sånna grymt starka jul feelings?? Jag längtar såå tills advent då man får börja julpynta lite smått. Ska bli kul att pynta i ny lägenhet me:) denna vi bor i nu spyr jag på! Snart får man även börja baka lussebullar och pepparkakor, myyys! Och dricka  glögg (dock alkoholfri... får väll gå). Göra julgodis och alla go mat till julafton, mmm! Sedan är det nyår och då ska jag jobba hela helgen lång. Har valt det själv för man lär ju lixom inte festa till iaf och sedan är det bra me cash;) Sen i början på januari kommer jag bli ledig hihi (havandeskapspenning!!) och sen kommer det säga swisch och sen har vi vår lilla prins här:) Oj vad jag svävade ut nu haha. Jag var ju bara lite jul sugen:) Men det känns som att allt kommer gå så fort!

Nej nu ska jag faktiskt ta en powernap innan hårfärgning och allt:) Soo loong!

Stjärntecken

Hittade en rolig länk på Jessicas blogg. Man skriver in sin bebis födelsedatum och sedan får men reda på vad den blir för stjärntecken. Stämmer rätt bra in att våren lilla kille kommer bli fiskens stjärntecken:)

19:e februai – 20:e mars
Planet – Jupiter och Neptunus
Element – vatten

vaduren babyBabyn född i fiskarnas tecken kan lite framstå som en vilsen själ och börja gråta för vad som verkar ingen anledning. Det är en del av den här lite blyga och timida bebisens personlighet, liksom en tendens att behålla saker inom sig snarare än att visa dem utåt. Därför kanske det blir ett gnyende snarare än ett skrik när han gråter.

Han har en god förmåga att snappa upp stämningen i familjen och kan ana gräl och missämja även om ni försöker dölja dem för honom, och de påverkar honom djupt. Detta är karakteristiskt för hans omtänksamma och osjälviska personlighet, något som till exempel kan visa sig genom att han ger bort sina leksaker. Det är därför extra viktigt att ni ser efter honom att hans osjälviskhet inte blir uttnyttjad.

Känslig som han är så mår han särskilt bra när han får extra uppmärksamhet, både från föräldrar och från syskon. Fiskbebisen kan framstå som något av en dagdrömmare och han låter ofta tankarna vandra fritt, och kan då vara nästan omedveten om vad som pågår runtomkring honom. Belasta honom inte genom att ge honom en massa detaljer att hålla reda på; han kommer ofelbart att glömma dem!

Var uppmärksamma på hans beteende när han sover och drömmer – mardrömmar kan lätt skrämma honom ordentligt.

Sammanfattningsvis så är fisken en baby som ger än tar, och han är drömmande av naturen. Han liknar vattnet i en bäck som porlar och enkelt undviker stenarna i dess väg.

Vill du oxå se vad eran bebis kommer bli?? Klicka in här:)


Onsdagen den trettonde oktober

Halloj där!
Kom just på att halva den här månaden har snart gått den me... Är det fler än jag som tycker tiden går läskigt fort?? Nu är det cirkus bara en månad kvar tills vi flyttar/byter lägenhet. Ska bli jätte skönt me lite space:) Sen kan man ju börja samla på sig lite saker me unnan för unnan:) det längtar jag väll mest till, haha.

Dagen idag har bestått av jobb. Har känts jätte jobbigt att jobba idag, ryggen tar knäcken på mig! Fattar inte vad jag gjort. Visst man har haft lite små ont hela tiden till och från men nu. Måste ha kommit från igår av att man satt på pass i kyla och spännde sig. Hoppas, hoppas det släpper tills imorgon. Går dagen blev riktigt lyckad iaf. En kviga och en kalv blev skjutna och sedan sköt även brorsan en kviga här hemma sen på kvällen. Såå det blev en lååång dag igår. Först jagade vi i Lagga till 5 minuter i 6 (till då man inte får skjuta längre för solen går ned) och sedan var det bara hem och leta rätt på älgen brorsan sköt och slakt upp dem. Halv nio sen bjöd mamma på middag för då var vi äntligen färdiga. Snacka om att man var trött då! + att man inte käkat nå vidare på hela dagen förutom två mackor och te. Skapligt hungrig man var då! Men dagen var ändå rolig:) får se när nästa gång jag kan vara me blir. Kanske helgen för då är jag ledig:)


Brorsan och pappa håller på och flår älgen som Börje sköt på fm.


Tomas var och hämtade sen 12 veckor gamla gråhundsvalp. Så himla söt! Var typ alldeles dunig i pälsen.


Två rådjur som jag hade framför tornet på kvällspasset.

Ikväll är det andra avsnittet av greys som man bara måste titta på:) Bästa serien!!

Vecka 20 ♥

Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 0 fulla dagar (v19+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden.
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du har 146 dagar kvar till beräknad förlossning.



Kroppen: Det börjar synas att du är gravid även utanpå kläderna. På vissa börjar naveln sticka ut en aning.Vissa lider av halsbränna och förstoppning, vilket är helt naturligt. Det orsakas av att musklerna runt tarmarna och magmunnen inte är lika strama som förut. Motion, rätt kost och att hoppa över kaffe och stark mat kan underlätta. Man får också lättare hål i tänderna och ibland svullet eller blödande tandkött.

På de rutinmässiga barnmorskebesöken brukar man göra en del undersökningar för att följa fosterutvecklingen och för att se eventuella avvikelser i mammans hälsa.
Vid varje besök mäter man blodtrycket, kontroller barnets hjärtljud och mäter mammans mage. Vid vissa besök kontrolleras även blodvärdet, urinprov och blodsocker hos mamman.

På vissa barnmorskemottagningar ordnas ett gruppmöte, där man får information om föräldraförsäkring, kosthållning, amning med mera. Man kan också prata om hur man kan lindra besvär från rygg och bäcken. Du kan till exempel få hyra ett stödbälte för att minska bäckenbesvär.


Fostret:
Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram. Huden utvecklar nu ett gelélikande lager som kallas vernix, det skyddar huden från fostervattnet. Under mjölktänderna bildas de permanenta tänderna.

Egna anteckningar/bild: Halva tiden gått nu då... som en på jobbet sa "den värsta tiden kvar nu då" lät ju upppeppande (men så är hon paaain oxå, hihi). Men såklart det kommer bli jobbigt och fram för allt tungt, kan ja tänka mig iaf. Just nu tycker jag att det är mysigt att vara gravid, det sparkar och har sig då och då och magen växer så saktiliga:) man märker nu att bebben har fått lite mera rutin. Det är sparkar och rörelser inte konstant längre utan det är typ var tredje/fjärde timme och då håller det på en liten stund. Så det kanske inte är ett ADHD barn iaf:) Ingela har döpt honom till Vilde, haha kanske passande...
Imorgon ska vi på mitträff tydligen, min barnmorska ringde och frågade om det förra veckan. Har ingen aning om vad det innebär men det visar sig väll:) Kul att träffa andra iaf som är i samma stadie som ja. Järntabletterna är jag sjukt dålig på att ta... Är typ 2 cm långa me så det är as jobbigt att svälja dem... får väll jobba vidare på det. Halsbränna är jag haft me några gånger sista veckan. Köpte Gaviscon, blev rekommenderad dem på apoteket. Tror de hjälper iaf?? Halsbränna är för övrigt not nice, fyyy så det känns i halsen. Sjuksköterskan på jobbet tog även blodtrycket på mig idag. Jag hade tydligen lågt, inte undra på att jag har haft huvudvärk de senaste dagarna och känt mig allmänt hängig. Men hellre lågt än högt iaf:)

och så kulan då:)


Fika paus på älgpasset. Än så länge har ja...

20101012632 (MMS)

Fika paus på älgpasset. Än så länge har jakten varit lyckad. En kviga och en kalv är skjutna. Men fyy satan vad jag fryser. En kopp te är välbehövligt!


Trött, tröttare, tröttast

Sjukt seg dag! Ändå har ja sovit en timme nu innan det snart bär av till jobbet... Hallå järntabletter jag vill se en värkan!

Vår mini weekend i warszawa var jätte mysig. Kanske inte den roligaste staden men hotellet var skiiit fint. Vi var ju även till koncentrationslägret majdanek och det var en upplevelse i sär klass. Hemskt är bara för namnet. Ska berätta mer och visa bilder sen från hela helgen. Har inte laddat upp bilderna ännu från kameran:)

Vi kom hem i lördags kväll iaf och då blev vi bjudna på middag hos mammi och pappi direkt. Guldvärt att slippa fixa nått när kylskåpet ekade som aldrig förr:) Söndag förmiddag sen röjde vi älgpass med pappa och byggde även ett till älgtorn. Verkligen i sista stund för jakten började ju idag:) Eftersom jag jobbar kväll idag så satt jag bara och passade i morse. Robin och jag invigde de nya tornen och de funkade ju bra:) Han såg en stor älgtjur på 500m och jag hade en liten kviga på 40 m... Sån jävla röta asså! Innan vi gick ut på pass så sa vi att vi sitter till åtta så åker vi hem sen. 5 minuter i åtta smyger jag ner från mitt torn och tänkte smyga en liten bit bort för att se om älgarna gick vid äppelträden 300m bort innan Robin kom med bilen från skogen. När jag kliver ut på vägen så kliver precis en kviga oxå ut på vägen mot viltåkern där jag suttit och passat. Vi bara stod och glodde på varann innan hon vände in i skogen igen. Fy satan vad arg jag blev! Tänk om jag hade suttit en halv minut till i tornet. Då hade jag sett henne och äntligen fått fälla min första älg... Men men det kommer nya chanser. Men vadå otur!

Imorgon är jag ledig och då följer jag me pappa till Lagga och jagar hela dagen. Ska bli kul men då ska ja klä på mig mera för fyy satan vad kallt det börjar bli ute nu! Får hålla tummarna att kvigan kommer ut ikväll eller imorgon bitti igen för Robin skulle prova sitta där då.

Nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna fixa lite innan jobbet kallar. Jobbade kväll igår me och fy satan vad man känner att ryggen börjar ta slut, redan nu! Not good.

Nu bär det snart av! Sitter i baren vid g...

Nu bär det snart av! Sitter i baren vid gaten på arlanda med en latte. Grabbarna är snart inne på tredje ölen:) det här kommer sluta bra det, haha. Men kul kommer det bli att se Warszawa iaf:)


Tidsfördriv i reklamen...

Snodde en lista från Emmas blogg:)

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svarta leggings, grått långt linne och svart kofta
Vad använder du just nu för skor: mest mina nya svarta stövlar
Favoritfärg på kläder: blir mest svart

Senaste person som
Sov i din säng:
Min säng?? Vår säng var det ju Robin och jag
Du pratade med: Lollo
Du delade en drink med: Oj det kommer jag inte ihåg... drack ju sist i början på juni:)
Du gick på bio med: Robin
Du gick på stan med: Lisa
Skällde på dig: Var nog Robin för att jag glömde fixa en grej

Senaste
Låt du hörde:
Signatur melodin till halv-åtta-hos-mig
Film du såg: The Condemned
Mat du åt: Köttfärssås och spagetti
Kram: Robin
Puss: Robin<3
Fest: inflyttningspartajet hos Mackan
Känslan: Sparkar från liten i magen
Ilska: Nyss i bilen då en annan bil gjorde en sjukt dålig omkörning i mötande trafik
Resa: Oj... Utomlands så var det ju Thailand i februari
Glädje: Att jag hittade tröjan jag letat efter idag 
Dröm: I natt drömde jag om hur vi skulle inreda lägenheten vi flyttar till i november
Boken du läste: Nora Roberts - Skuggor från det förflutna
Personen du träffade: Förutom Robin så var det Malin
Personen du pratade i telefon med: Lollo
Personen du fick sms av: Malin
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig, korv är ingen favorit!
Gången du var utomhus: Ja för cirka en kvart sen
Gången du sov: Natten till idag
Saken du köpte: Over size tröja på Gina

Om dig

Namn: Elin
Ålder: 23
Längd: 1,62
Vikt: Just nu 65 kg. Startvikt 61 kg och nu lär det gå mera utför eller ja uppför:)
Civilstatus: Förlovad
Smeknamn: Inget jag vet om iaf:) 
Syskon: 2 systrar och 2 bröder
Sysselsättning: Jobbar som uska
Bra egenskaper: Glad
Dåliga egenskaper: Otålig
Linje/klass: -
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 37


Nej nu åter till första säsongs avsnittet av greys:)


Love!

Den här lediga onsdagen började me en liten sov morgon:) Cia och Loke fick komma upp i sängen och mysa lite innan frukosten.
Ibland kan jag verkligen spy på mina två vilddjur till hundar. Men när de är så himla mysiga och keliga som de är idag så skulle jag inte byta ut dem mot nått annat i världen. Ni är dom bästa!

Så här mysiga var de mot varanndra igår kväll. Loke har bäddat me alla filtar han hittade från tvättkassen. Jag fick ett ryck och tvättade filtarna de har i bilburen men han tyckte tydligen att de skulle vara i deras bädd nu ist för att hamna ute i bilen igen. Söt göte!


Cia♥




Loke♥



det är så himla svårt att ta bra kort på Loke... På dessa två är han så tuffsig me eller ja otrimmad:)
Loke är även på bild för uppsala läns kennelklubbs almenacka denna månad.

Idag är jag som sagt ledig då rå:) Slapp dag! Ska möta upp syster Malin på gränbyC vid 12 tiden. Känner att jag vill ha nå nytt till resan i morgon... Får se om jag hittar någe:) Annars har jag inge planerat inför dagen. Hade tänkt gå en lång promenix men vädret är dö tråkigt så det hoppar jag nog. Ska försöka ta mig i kragen och färga mitt hår i dag iaf. Utväxten är inte nice!

Vecka 19 ♥

Vecka 19: 6 okt - 12 okt 2010

Du är i vecka 19.
Du har gått 18 fulla veckor och 0 fulla dagar (v18+0).
Du är i 4:e kalendermånaden.
Du är i 5:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 8 mar 2011
Du är på dag 127 av 280. (45,4%).
Du har 153 dagar kvar till beräknad förlossning.



Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.

Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

Träningstips: Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.


Egna anteckningar/bild:
Ja då har man kommit in i vecka 19 då, igen haha. Trodde jag gick in i denna vecka i fredags men fick ju ändrat BF på RUL till 8 mars ist. Så nu byter jag vecka på onsdagar:)
Jag mår fortfarande bra i graviditeten. Har inte känt nå "krämpor" så här långt. Man märker att magen börjar ta fart och växa mer nu. Förut så syntes den ju me men då kunde man dra in den lite men nu sitter den där den sitter:) Lillen märker man börjar få mer och mera krafter. Sparkarna känns mer och mer tydligt nu<3 är så himla underbart! Jag började även med järntabletter denna vecka. Har läst att man kan få lite problem me magen av dem men det är inget jag märkt av så här långt. Så det ända jag märker av graviditeten så här långt är alltså magens växande storlek. Börjar bli lite problems me kläder nu. 4 kg plus visade vågen i morse... så nu väger man 65 stadiga kg... Är nog första gången jag inte bryr mig så mycket om viktuppgången, haha. Man ska gå upp i vikt! Men lagom... Förr veckan upptäckte jag att nu kan jag inte ha några alls av min jeans. Så nu får det förbi leggings:) Tur att det är det modet som det är!

Tog nya bilder nyss me:)
 


Så sött

Beställde just hem denna söta dress:)



Kunde inte låta bli, hihi.
Var ju bara ynka 149:-


Idag är en bättre dag

Äntligen hemma efter ett sjukt långt arbetspass, känns det som iaf... Jobbade ju kväll igår till halv tio och började 7 i morse igen. Känns som om man bor på dalby ibland... Jag har så svårt att koppla av på kvällarna efter jag slutat jobba. Somnade nog inte förens halv två tror ja. Men nu är jag ledig i 4 dagar! Så jäkla skööönt. Välbehövligt efter denna veckas start...

Ultraljudet igår blev minst sagt omtumlande... Hela min värld vändes upp och ned på en minut kändes det som. Men efter att fått prata av sig en massa och sedan fått koppla bort tankarna ett tag på jobbet så blev allt bättre:) från och med nu ska vi få gå på regelbunda ultraljud och det känns jätte skönt. Nästa blir i november. Idag är en bättre dag iaf! Och det känns skönt att åka bort till Warsawa på torsdag och koppla av. Det behöver vi:) tillsammans alla 3♥.

Idag har det varit en riktig livlig dag i magen, minst sagt! Han har rört sig och sparkat konstant! Tror våran lille man har ADHD eller nått, haha. Tur att det inte är så hårda sparkar ännu... Men det är ju så mysigt att få känna liten me:) men nu verkar han sova, kanske trött:)

Nu längtar jag tills Robin kommer hem!
Känner för att hålla om honom!
♥♥♥


Förvirrad!

Nej nu åker jag och jobbar ist för att sitta här hemma och grubbla...
Det mår man inge bra av!




Ni har väll inte missat att det är kanelbullensdag idag!
Den som vill kan få äta en extra åt mig för jag hade totalt glömt det...

finns det nå bättre än nybakta bullar!?

Tradera vinster

Jag har blivit en riktig tradera nörd den senaste veckan, haha. Men det är så kul! Och man gör verkligen fynd!

Den senaste veckan har jag förstås budad på barnkläder mest, hihi. Det ska ju börjas i tid:) Billigt är det ju med!


2 stycken byxor + en tröja för 22kr + frakt så 36 kr gav jag för detta:)


2 st body för 30 kr och en långärmad body för 46 kr (med frakt)


en pyjamas för 35 kr och en body för 56 kr (med frakt)
-allt är i storlek 50 och 56. Så litet och sött!

Finns ju så otroligt mycket fint som alla säljer, en del saker blir lite väl dyra så man tycker att då köper man ju hellre nytt. Men ibland är man ensam om sina bud och då gör man dessa fynd:) Den sista bilden då var båda två plaggen helt nya t.o.m. Ser det fint och fräscht ut så tycker jag inte det är nå fel att använda begagnat:)

Kul nu när man vet att det är en liten kille man väntar så då är det ju lättare att välja rätt kläder/färger. Synd bara att det finns så mycket mera söta tjejkläder än killkläder...


Isbit!

Fy jag fryser så jag skakar! Är nästan precis hemkommen från mickelsmäss (marknad). Det blåste och var jätte kallt hela tiden. Mycket folk var det me så man hann ju nästan inte titta på nått, man var bara så fokuserad på att komma fram... Nää det kunde man ha varit utan helt enkelt. Vi var väll där en timme cirka sen åkte vi med Linda och Andreas och käka, mycket bättre:)

Ikväll ska vi ut på Tzatziki och käka me Lollo och Nisse. Ska bli himla myyys:) Grekisk mat är så gott!! Hade tänkt prova pepar peppar först men var liiite väl dyrt där... Får bli en annan månad när vi inte måste betala uppläggningsavgifter på lån och bygglov och en massa annat skit. Nu har man börjat få känna av hur det är att vara husägare, näää men fastighetsägare iaf:)

Inatt drömde jag för första gången att vi fick barn. Har inte gjort det tidigare... Nu är det mer verkligt på nå sett. Jag drömde även att jag kallade lill killen ett namn och sen när jag vaknade och låg och funderade så var det inte så tokigt heller:) får se om R godkänner det:) Men iaf så drömde jag om förlossningen me, fyyyy fan säger ja bara! Vad har man gett sig in på, haha. Nä inga mera sånna drömmar tack!

Nu ska jag nog ta en lite tupplur innan man ska börja fixa sig smått inför kvällen:)

Bloggdesign

Vad jag hatar bloggdesign!! Är ju så himla svårt och det bli ju FEL hela tiden!!
Jag har nu suttit i 2 TIMMAR för att försöka få in en ny design... men gick det då neeeeej. Allt blev fel och fult så nu fick ja tag i denna gratis mallen för att jag rört till det så mycket i den gamla så ja fattade nada längre...
Nu har jag iaf insett att jag ska inte hålla på me sånt här!

Nu får denna duga! Lite tråkig men jag ORKAR inte fixa mera...
Sliter snart mitt hår! 

Den förra gick ej att ha kvar för det blev nå strul me kategorierna (???) inläggen försvann och så vidare. Nu är allt tillbaka iaf och man kan söka och klicka på kategorierna igen:)

Våran lilla skatt

Vilken upplevelse det var igår när vi var där. Helt fantastikst att man kan se nästan allt! Jag var så nervös innan... hela tiden tänkte jag tänk om de inte ser nått, jag kanske har inbillat mig att det finns nått i magen, tänk om barnet är dött ja och så vidare. Höll på att bli knäpp, haha! 
När vi kom in i ultraljudsrummet möttes vi av en jätte go barnmorska. Hon förklarade in i minsta detalj vad som skulle hända och så vidare. Innan hon satte på apparaten så sa hon Nu ska vi se hur många bebisar du har i magen. Jag tappade typ andan och ba Neeej det är en! Sen när hon satte på skärmen så fick vi se EN riktig livlig krabat. Såg ut som ett skelett rangel som hade gymnastik typ, haha. Tårarna rann för att jag blev så glad, tittade även på Robin och han satt som förtrollad och tittade på skärmen. Sen förklarade hon hur barnet låg och var moderkakan låg och lite sådär. Vi räknade t.o.m alla fingrar och tår! Allt såg jätte bra ut enligt henne. Sen frågade vi lite försiktigt om hon kunde se könet. Då sken hon upp och sa ååå ni vill veta då behöver jag inte försöka dölja det. Det är en liten pojke. Så vi hade rätt! Vi trodde ju att de var en pojke sen innan:) Fick även se familjeljuvelerna och det gick INTE att ta miste på var det var, hihi.
Jag blev förflyttat från 4 mars till 8 mars me. Bara 4 dagar:) jag trodde typ en vecka eller nå liknande.
 På måndag ska jag på ett till UL för tydligen så låg måttet på njurarna på gränsen. De ska helst vara under 4 mm och hon mätte 3,8 och 4 mm så det var på gränsen för stora... Hon sa att det inte är nått att oroa sig över men att en läkare får titta för säkerhet skull. Så jag tänker göra som hon sa och ist glädjas åt att jag får se våran bebis en gång till:)

Nu har jag även skannat in bilderna som vi fick med oss från ultraljudet igår:)


Våran lilla prins♥

En liten fot med fem tår:)


Tycker den här bilden är så rolig. Han ligger typ på huvudet och benen sprattlade som bara den!

Vi fick flera bilder med oss hem men de är lite mera suddiga. De här var bäst:)
Jag fick även frågan om att vara me i en studie när vi var där. Tackade ja och blev tömmd på två rör blod:) tycker att det är viktigt att bidra till fosknings studier:)


Vilken dag! Svävar på moln fortfarande:) ä...

20101001592 (MMS)

Vilken dag! Svävar på moln fortfarande:) är så otroligt lycklig. Kanske en av de bästa dagarna i mitt liv? Haha. Nej skriver mer och visar bilder imorgon:) nu åter till min idol-mys-kväll!


dagen med stort D

Nu har dagen kommit som vi gått och väntat på så länge. Vi får se våran lilla bebis på riktigt! Tänk när man får träffa den på riktigt me, men det, DET är evigheter tills dess känns det som (och det är nog tur eftersom vi har så mycket att fixa...). Idag får vi äntligen se om det är nått galet därinne, vem det är så man kan börja hitta på mera namn, att den lever ja det vet jag för det är en himla livlig krabat kan jag tala om, haha. Igår kväll när jag gick och la mig var det fullt ös. Så himla härligt, jag bara låg och mös med händerna på magen. Robin försöker känna men det är förtidigt att känna utifrån... men det kommer väll det me:)

Ultraljudet är på eftermiddagen så än är det några timmars väntan kvar... Har precis dragit ur alla lakan i sängen och håller på att tvätta dem. Älskar att bädda rent! Luktar så gott och lakanen är sådär sträva i början. Nu börjar jag nästan längta tills ikväll, haha.



Fredag kväll ikväll då... har ingen aning om va man ska hitta på... Robin lämnar mig för hemlig-grabb-kväll så han får jag inte umgås me. Några förslag??