Tröttsamt! Tror jag har stoppat i nappen f...

Tröttsamt! Tror jag har stoppat i nappen femtio-elva gånger nu... Ögonen slår igen, nappen åker ur och ögonen åker Ding upp. Så har vi nu hållit på i 40 minuter! Att det ska vara så svårt att komma till ro efter amningen... Nu har ja iaf fått in rutinen igen att han sover i sin egen säng. Känns jätte skönt för då hinner ja me falla i djup sömn emellan åt:) Hur sover era bebisar om natten? Här brukar det vara ungefär så här. 20-21 så äter han sista målet innan han somnar för natten, vaknar sen mellan 01-02 för mat sedan brukar det vara vid 04 och sedan 06 igen. Han sover den längsta perioden i början på natten. Så därför har det blivit så att ja me går i säng tidigt för att me få hinna sova de där sammanhängande timmarna. Tråkigt men annars orkar ja inte sen... Tur att man har inspelningsbar box, för annars skulle ja missa de spännande serierna;) Nu slocknade han äntligen!! Bäst att sova så man orkar me det långa valborgs firandet imorgon:)


En dagens mamma bild kanske:) Idag har vi ...

img_7784 (MMS)

En dagens mamma bild kanske:) Idag har vi varit och fikat hos Lollo på fm, fick även me oss Anna dit. Himla trevlig fika stund, som alltid när vi ses! Efter det åkte vi på öppna förskolan i stenhagen, premiär! Var en himlans massa mammor me sina små där. Får se när vi åker dit nästa gång för upptäckte att Albin nog är liiite för liten ännu. Men kul att träffa lite andra iaf:) Kul att få se Fridas lilla skrutt me! Även Therese från usk-utbildningen ja gick var där me lilla Ingrid. Nu ska vi fortsätta våran mys kväll här hemma;)


Våran dag idag!

Idag för ett år sedan förlovade vi oss på våran favorit restaurang. Tänk att ett helt år har gått! Fast när man tänker efter så under det året har det hänt MASSOR! På börjat husbygge, blev gravid och sedan fått världens underbaraste son tillsammans. Det är STORT! Vilket år!

Grattis till oss idag!

Du är allt för mig älskling♥




Onsdag

Från morgon promenaden. Albin fick inviga sin nya mössa:) Så himla söt i den!!:)


Han får så stooora ögon när han tittar på himlen. Gillar verkligen att vara ute den där:)

Nu har vi precis pysslat färdigt me Mikaela. Ska visa sen vad vi har hållt på me för skoj:)


Utställning

Nu har jag anmält denna lilla primadonna till utställningen i Österbybruk. Får se hur det går denna gång:) Sist var det ju spöregn och då vägrade hon att ens gå in i ringen... fick inte nå värst bra kritik:( Nu är vi 6 stycken från samma uppfödare som anmält så då blir det även en uppfödar-grupp:) Kul!


Cia från förra sommaren:)


Ja men såklart!! Inte hade man den turen a...

Ja men såklart!! Inte hade man den turen att få ärva efter mamma hennes lätta, snabba och nån veckas för tidiga förlossningar... Nej nej, ist fick ja ärva hennes kropps snabba återhämtning efter förlossningen... Det vill säga att den där förbannade mensen kommit tillbaka! Trodde ja skulle få slippa den över sommaren iaf, men tjii fick ja. Men aja man får väll se det så att kroppen fungerar igen. Men nu får man verkligen se upp me att det kan bli litet igen då. För det skulle ju inte vara så lyckat just nu... Framförallt hur skulle man orka det! När ja ringde mvc idag för att råd fråga lite om blödningen så bokade ja även tid till återkontroll. Känns bra att få visa upp hugget för att få veta statusen efter barnafödandet:) (och även få nå preventiv medel) Nej sova var det! Lilleman somnade äntligen om efter ett mål mat. Längtar tills nattmålen är över (avis på dig Linda!)


Fullfart mot helgen

Denna vecka kommer gå med en rasande fart tror ja:) Vi har en massa roligheter inplanerat!

Tisdag; Idag har vi shoppat lite på Gränby och sedan fikat hos Ullis och lilla Sigge
Onsdag; Pyssel med Mikaela och lilla Rhana och fira lillebror som fyller år
Torsdag; Fika med Lollo och sedan öppna förskolan i stenhagen me Linda och Linnea
Fredag; Träffa Annsofi och lilla Nellie ur föräldragruppen
Lördag; Valborg! Hoppas på fint väder så man kan ta sig ner på stan och sedan på kvällen blire grillning i Bragby hos Hanna
Söndag; Plan fri dag:) lite skönt faktiskt!

Idag har vi som sagt varit på gränby och shoppat lite måste-ha-saker. Blev bara ett inpuls köp faktiskt:) En jätte söt sommar kjol! 99:- på HM, som hittat;) Annars blev det en till amnings-BH och 2 amnings vänliga linnen. Lilleman fick även en mössa från name-it. Skit söt! Ska visa sen. Glömde dock gå på apoteket och köpa rump-salva och mini-derm till Albin... Får göra det på storhandlingen på ica ikväll (vad ja tycker om att ica maxi har fått ett apotek!). På väg till Gränby så ringde även Ullis och bjöd över mig på fika. Var bra för då slapp ja amma där på gränby, tycker inte riktigt om att göra det sådär hux-flux offentligt ännu.

Nu slocknade lilleman i knät på mig. Tror ja me ska ta en liten power-nap... Var lixom vaken mellan halv två och fyra inatt. Det gillas inte!


Albin och kussen för nån vecka sen.
Skiljer 3 månader på dem men bara knappt ett kilo, hihi. För nu måste Albin ha passerat 5 kilos sträcket, märks när man ska vagga runt på han... Arm muskler Jaavisst!


Randigt ska det va!:)


Du är det finaste som finns!

Älskar dig så♥


Påskdagen

Just nu poppar vi till Bruno Mars här hemma!

Tror Albin gillar det för han ligger och sparkar ikapp i babygymet:)





Gooa unge!!
Måste försöka filma han nån dag! Så himla sött när han ligger och snackar:)

Mitt inne i påsken är vi me. Mysig helg har jag upptäckt att det är, alltid annars har jag jobbat denna högtid (braa cash en storhelg!). Långfredagen åkte vi hem till Linda och Andreas och grillade. Premiär! Jätte gott var det:) sen blev vi kvar och tittade på så ska det låta me. Albin fick värsta utbrottet där, kvällströttheten slog till på engång tror ja. Sen tvär slocknade han i vagnen. Vaknade inte ens när vi böka ner han i bilstolen och sedan bytte till pyjamas här hemma. Sötnosen! Igår, påskafton, var vi upp till mamma och pappa på påskmat. Hela familjen samlad + farmor. Ikväll ska vi äta me Robins familj och även fira Ingela (svärmor) samtidigt. Hon fyllde i fredags hon. Hittade en jätte fin present igår på fullerö till henne:) Hoppas det faller i smaken!

Nej nu har min lilleman ledsnat på att ligga helt själv.
Får man ingen uppmärksamhet är det ju tråkigt:) hihi


Vi lever! Har blivit lite blogg torka unde...

img_2873 (MMS)

Vi lever! Har blivit lite blogg torka under påsk. Just nu är vi på morgon promenaden i underbara vår solen! Livet är bra underbart:)


Duktiga vi;)

Guu vad jag känner mig duktig idag! På fm så gick ja en tur me vagnen för att söva lilleman. Blev att vi hamnade på tomten tillslut. Satt och solade en stund och underhöll Robin som spolade plattan för att den inte skulle brinna för fort. Sen vid lunch traskade vi hem för att gå ännu en promenad me Linda och Linnea.

Så 40 minuter på fm och 1 timme och 20 minuter på eftermiddagen blev dagens motion:)
Inte illa!!

Behövs inför helgens godis intag tror ja;)


Har var det inte dumt att sitta!

Ikväll blire lungt. Får ju ha min karl hemma (känns som om det var evigheter sen!) så vi ska bara myysa till go middag och film. Häärligt!!

Glad påsk på er söta läsare♥


Nytt till lilleman

I måndags när ja var och handlade så passade ja på och springa in på lindex för att byta en dress som jag fick för ett tag sen.

Var så himla svårt att välja vad ja skulle byta till. Finns ju så himla mycket fint!!

Valde iaf dessa i strl 62

 


Älskar heldressar! Pyjamasen är även den skit söt för att det står stinky på rumpan:)


Onsdaag

Hädelserik dag idag:)
På förmiddagen så var ja över till garaget me fika till grabbarna som höll på me husgrunden. Sen när det var dax för gjutning åkte ja för att bege mig till flogsta bvc på första föräldraträffen. Sex stycken mammor hade hittat dit me sina små söta:) Kul att ja hamna i samma grupp me som Therese me (vi pluggade uska ihop) sen var det såklart kul att lära känna lite nya ansikten me:) Nu ska vi ta och börja åka på öppnaförskolan i stenhagen. det är även där som vi kommer fortsätta träffa gruppen me. Ruuligt;)
Efter träffen åkte ja över till garaget igen och startade grillen. Vilket jobb killarna hade gjort!! Färdig gjutet och de satt och tog en öl i solen (nää inte avis..) Vi drog en grillning innan de skulle glätta av plattan. Svärmor, Linda och Andreas kom oxå över. Trevlans eftermiddag/kväll:)

Nu håller ja på och försöker natta en övertrött son. har blivit fel för honom idag tror ja... Sov för länge över lunch och sedan var han vaken jätte länge vid tomten. Men nu tror ja han har slocknat:)

Nuu är det mästerkocken på 4:an, spännande!!! Final ikväll ju:)



(blir tokig på mig själv!! Nu har ja snart satt i mig allt påskgodis som ja köpte i måndags... Farligt att ha en påse stå hemma! Snart börjar ja väll nalla me på påskägget som ja gjort till Robin...)


1 månad

I fredags blev våran lille skrutt 1 månad. Passade på att ta lite bilder då:)






Älskar dig så!!♥

Nu får vi leenden varje dag av honom. Och han snackar som bara den, speciellt på morgonen. Såå sött! Man märker att han blir bara starkare och starkare i nacken, även i benen. Han följer även me med blicken. Här om dan när han låg och sprattlade på golvet och jag gick förbi så följde han mig hela vägen me blicken och vände även på huvudet när jag kom på andra sidan. Så roligt när man märker att det börjar hända grejer.


Det börjar ta sig (liite)

Har inte lagt upp nå bilder eller uppdaterat om husbygget på ett tag nu...

Under vintern har min händiga karl byggt upp garaget och fixat pannrummet därinne. Vi har haft det riktigt varmt och skönt där:) Eftersom pappa har havre-eldning i husen på gården och det funkar så himla bra (sen är ju även min pappa lantbrukare hehe) så då valde vi me att ha en havre panna.

Lite bilder på garaget från i vintras



Pannrummet och ett förråd


I hörnet finns nu en diskbänk och kylskåp

I lördags tog ja lite nya bilder

Takpannor och lite färg på det där så:)


Husgrundsbygget:) Huset kommer ligga högre än garaget


Här lägger de rör och friggar


Den bästa♥


Bröderna Hoffman var och hjälpte till:)


Lisa jobbade på brännan och Albin tog en tupplur i skuggan;)


måste visa en bild från när vi fick huset levererat. Glans is eller vad!!
De kunde inte ens lossa vid tomten för vägen dit gick inte att köra på (tyckte åkaren... vi hade ju faktiskt lejt för sandning bara en timme innan han kom) så vi fick ta hem allt till pappas gård ist. Kaos dag men det gick:)


Fler timmar på dygnet??

Alltså var tar dagarna vägen. Jag hinner inte me!!

Var det inte ny vecka nyss lixom...

Bloggtorka eller vad?? Man har så himla massa annat i huvudet nu förtiden så bloggen kommer lite i sista hand. Ska ta tag i det snart igen! Jag tycker ju själv att det är så roligt att ha bloggen att gå tillbaka och se och läsa i. Nej skärpning nu Elin!

Helgen sprang iväg den. Har varit en dunder helg! Och vädret behöver ja väll inte ens nämna;)
I fredags var vi och besökte Annsofi från föräldragruppen. Vi gick en låång promenad i gränby me våra små skruttar, fikade och snackade förlossning o barn (såklart, hihi). På kvällen sen kom Lisa hit me sushi som vi käkade till talang.


Annsofis söta lilla Nellie:) Albin och hon låg och snackade en stund i babygymet medans vi fikade.

I lördags serva vi grabbarna me fika och korvgrillning borta vid vårat garage. På onsdag ska vi nämligen gjuta husgrunden (wiiie) så R, Viktor och Joel har pysslat me grunden hela helgen. Snacka om att solen tog på dem!!;)
I söndags åkte ja och Lisa till Lagga för att hämta hem ett kylskåp till garaget och såklart fikade vi me farmor och faster me:)

I lördags natt hade Albin en riktig hemsk natt! Den värsta hittills tror ja. Vi sov båda två kanske två timmar tillsammans. Sen när han slockande vid sju på morgonen ja då kunde ju inte ja sova... Men natten till idag så sov han sex timmar i stäck så sötnosen är förlåten;)

Idag har vi inte gjort så värst mycket. Gick en sväng på golfbanan i solen och sedan har ja bakat en kaka. Ja just det har även dammsugit och dammat, Ooom det behövdes!! Är lixom inte prio ett nu när man har ett liten. Eller man glömmer helt enkelt bort det eller så hinnar man inte. Men fyyy så skitit det va, huuva. (nackdelen me hundar...)


Gravidmage♥

Sitter och tittar på bilder från graviditeten. Saknar faktiskt magen! Man har lixom glömt bort (nästan) hur det kändes att ha den. Okey det är grymt skönt att kunda vara smidig igen och inte känna sig som en kylskåp eller som en strandad val när man låg ner. Men saknar så när man kände hur Albin bökade runt där inne, myyysig känsla var det! (är avis på er gravida!!) Såklart är det mycket mysigare att ha sin bebis utanför magen men saknar gravidtiden me:)

 
Vecka 24 och 28
Då när man fortfarande var ganska smidig...


Vecka 31
Sen gick det utför efter vecka 30:)

Magen dagen innan förlossningen, Vecka 40+6
Här var det grymt jobbigt men framför allt tungt!


Och ut kom denna guldklimp♥
Här är han ca 30 minuter gammal.

Fortfarande så overkligt att han låg i min mage. Och att han kom ut!!:)


Kommer den försvinna??

Jag fick ju en hormonrand under graviditeten. Och den är fortfarande kvar  nu en månad efter förlossningen. Undrar om jag alltid kommer ha den eller om den kommer blekna?? Inte för att jag störs av den nästan tvärtom:) trivs me den!

Nån som vet om den kommer vara kvar eller om den försvinner??


Morgon promenix:) Nu har vi börjat få lite...

img_0074 (MMS)

Morgon promenix:) Nu har vi börjat få lite rutin minsan!


Älskade son

Vad lite sömn kan göra:) Igår slocknade Albin vid tio på kvällen efter en skrik kväll, även jag slocknade direkt. Sen vaknade jag me ett ryck klockan 6 i morse av att ja låg i en pöl och tuttarna höll på att sprängas. Fick en smärre chock när jag tittade på klockan. Nästan åtta timmars sömn i sträck var ju inte igår man fick. Var tvungen att gå upp och se så Albin verkligen andades fortfarande. Petade lite på han o då vaknade även han me ett ryck. Så nästan lika förvånad ut som mig, haha.
Nu har vi haft en mys morgon här hemma. Klimpen har legat naken på golvet och luftat rumpen. Det är bog det bästa han vet, för nöjdare unge har ja då inte sett tidigare:) Sötnosen<3

Nu ska vi snart packa ihop oss för att åka och plocka upp Lollo och sedan besöka Ullis och lilla Sigge. Läängtar så tills ja får träffa han:) En vecka gammal!!


Idag är det även 4 veckor sen våran lilla älskling kom till världen♥


Skön stil va?? haha


Helgen snart förbi

Denna helg snart förbi då. Den har sprungit iväg med en rasande fart verkligen! En härlig våår helg blev det:) Har varit duktig och gått me vagnen i både fredags, lördags och idags förrmiddag. Nu ska de sista kilona bort!;) Nej men det är så himla härligt att gå i solen. Känner hur man bara suger i sig solstrålarna!

Annars har helgen bestått av myys hos mormor för mig och Albin. Både i fredags och ikväll har vi+ R varit där och käkat. Till ikväll gjorde mamma och ja en jätte god vaniljpannacotta med hallonsås till efterrätt. Himlans god vart den!

Kom på idag att snart är det ju påskhelg och sedan väntar sista april. April= rolig månad:) Hoppas på att sista april blir fin. Skulle vara kul att ta sig ner på stan me vagnen då och sitta i nån park. På kvällen sen är vi bjudna hem till Hanna & Tomas på grillning och majbrasa. Blir nog kanoners det, bara vädret är bra vill säga... allt hänger lite på det.

Bilder från helgen!

våår blommor!


vagns promenix i skogen


Lisa o pappa från i fredags


ett litet leende i sömnen♥
idag fick jag även nästan ett i vaket tillstånd me. Såå himla sött!! Nu tittar han verkligen på en och följer me blicken så det dröjer nog inte länge tills man får flera leenden♥



Just det måste rekomendera en film till er som vi var och hyrde igår. The town. Den var jätte bra och sedan att Ben Affleck var med oxå drog ju inte ner filmen direkt;)


En nöjd liten kille! Efter en rejäl urladd...

img_5999 (MMS)

En nöjd liten kille! Efter en rejäl urladdning:) Provade lite mag-massage som hon på BVC lärde mig idag. Sol&måne eller vad hon kallade... Och gasch! Skojar inte när ja säger att 2 deciliter kom ut (om inte mera...). Inte undra på att han fick sån fin vikt idag hehe. Den massagen gjorde susen!! Hoppas han slipper magont nu:) Nej nu är det godnatt!


Sjunde april

Mätt och belåten är man. Fick för mig att göra slottstek till middag... Ångrade mig cirkus en timme in i matlagningen, det tar ju as långtid att få en sån stek färdig! 2 timmar är en evighet när man är hungrig... Men gott blev det:)

Idag har vi varit på bvc och haft fin besök på eftermiddagen av Hanna:) Bvc-besöket gick kanon. Glada miner hela tiden. Lite läskigt tyckte Albin det var att mäta huvudet men att få ligga naken är ju toppen enligt han så glad blev han fort igen. Sötnosen! Nu ligger vikten på 4870 gr och han är 56 cm lång. Alltså har han precis ökat 800 gr på 3 veckor+ 3 dagar och vuxit 3 cm. Bra där killen!
Märker på kläderna att han växer som sjutton. Nu har jag plockat bort nästan allt i strl 50 och han kan ha allt i 56:) Snart får man väll ta fram 62 me, hihi. Lite roligare när strl 62 passar för då blir kläderna lite tuffare. Allt i 50/56 är så sött tycker ja...

Men vad det skiljer i storlekarna från olika märken. Hm:s kläder är mindre tycker ja, framför allt smalare än t.ex lindex kläder som ist är korta och breda. De ja tycker bäst om är nog name-it och kappahl sen lindex och sist HM. Hm:s kläder tappar ju formen me efter några användningar och tvättar, speciellt deras bodies!


Satt och googla lite på när man får eller inte bör göra för träning efter förlossning och så och då fick ja upp de här bilderna...




Det är Heidi Klum på catwalken 6 veckor efter förlossningen... Goosch!
Så jag har alltså 2,5 vecka på mig nu, hehe.

Tur att man har hela våren på sig innan beach 2011:)


Jordgubbscupcakes

Tänkte dela med mig av ett recept som jag prov bakade i lördags. Blev ganska goda faktiskt:) Nästa gång ska jag dock ha på lite mindre frosting för det blev lite väl sött i längden.

Prova vettja!:)

Jordgubbscupcakes med vit chokladfrosting

12 st muffins

2 stora Ägg
2 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
2 tsk Bakpulver
4 dl Vetemjöl
3 msk Grädde
100g smält Smör

2 dl Jordgubbssylt

Gör så här:
Vispa ägg och socker fluffigt. Vänd i vaniljsocker, bakpulver och vetemjöl. Tillsätt grädde och det smält smör, blanda så att smeten blir slät. Fördela smeten i muffinsformar, gärna isatta i muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader, ca 15-20 min. Låt muffinsen svalna och gröp sedan ur ett litet hål i varje. Fyll hålet med jordgubbsylt och sprita/bred ut frostingen ovanpå dem.

Vit chokladfrosting

100g Smör, rumsvarmt
2 dl Florsocker
300g Färskost, rumsvarm
150g Vit Choklad, smält

Gör så här:
Vispa smör, florsocker och färskost fluffigt. Rör ned den vita chokladen, ev. karamellfärg och vispa lite till. Spritsa eller bred ut frostingen fint ovanpå de jordgubbssyltfyllda cupcakesen.


bild lånad från kalasgott (där är även receptet hämtat från)


Hm shopping i soffan:)

Blev ett konstigt inlägg nedan... Hela kom visst inte me på nå sett(???)

Väntar på att lillskrutt ska vakna från sin lååånga sovstund. Vi var ute och gick en sväng efter lunchen hos pappa och det var tydligen riktigt sövande för han ligger fortfarande och sover i vagnen. Sötgöte där:) Nästan så man blir lite rastlös när de sover så länge mitt på dagen:)

Eftersom ja har tråkigt satt ja och spanade in lite vårkläder. Finns ju så grymt mkt fint! Blev allt lite hem klickat från HM, oooppsi:) hihi. Hittade lite på rean som ja tyckte va fint. Även dessa nagellack fick följa med på ordersedeln:)
Så fina och våriga färger!

Sen blev det en super fin skjorta och 2 bas tröjor/linnen:)

Åå vad jag blev mera shopping sugen nu då!! Nu när man nästan har nått sin ursprungliga vikt och allt me... (3 kg kvar nu bara) Synd bara att mamma-pengen suger! Denna månad hade jag ju även räknat fel så ja fick bara ersättning för 5 havandeskapsdagar... inte fett så att säga! Nästa månad hoppas vi på lite mera kosing:)

Nu äntligen vaknade plutten! Nyvaken gosig bebis är det bästa som finns:)


Sjätte april

Är förtillfället upp hos pappa och väntar på att han ska komma in på lunch. har precis lyckats söva Albin me. Får se hur länge den herrn vill sova nu... Känns som om han inte vill sova alls längre på dagarna. Inte nå längre stunder iaf. Blir mikro-söm på dagarna verkar det som:)
Igår var vi på fika hos Lollo en sväng. Jätte mysigt att komma iväg en stund! Nu känns det som om ja snart kan ta en premiär tur ner på stan me. Nu

Så svårt det är att försöka fånga ett leen...

img_7895 (MMS)

Så svårt det är att försöka fånga ett leende på kort! Här har han precis gjort flera stycken i sömnen. Hjärtat bara smälter när man ser dess nöjda smile. Han ler som mest då han är mätt och nyrapad och precis ska slumra in. Så sött att se! Måste säga att vi har haft sömn rekord här i natt. Vi båda somnade för natten vid kvart i 10 typ och Albin vaknade nyss vid 10 i 4 för mat. Nu håller han på och ska till och sova igen. Härligt! 4 natten nu me mkt sömn. Hoppas det håller i sig nu bara:)


Grattis till våran lilla prins

Idag blir Albin hela 3 veckor!



♥Älskar dig så mycket!♥


Måndag och ny vecka

Tänk imorgon blir Albin 3 veckor. Vad tar tiden vägen!?

Idag har det varit en seeeg dag. Albin vaknade och tyckte det var morgon vid halv sju i morse (efter att ha haft en jätte bökig natt). Kan inte säga att jag haft nån så värst nöjd liten kille idag. Förmiddagen bestod av att vagga och trösta honom hela tiden. Men ändå var han inte nöjd, inte ens brösten var en tröst. Min snälla svärmor kom förbi vid lunch och hade varit på apoteket och köpt miniform droppar. Hoppas på att de ska fungera. Magont är inte skoj det! Har givit de en gång nu och han har sovit nu i 2 timmar i sträck. Tror dock att han kom till ro ändå, behövs nog en längre utvärdering av dem...

Idag var första dagen vi var utan pappa Robin me. Nu är hans 10 pappa dagar slut plus en veckas semester som han tog ut direkt efter. Nu får vi klara oss helt själva:) Vi kommer sakna dig! 

Helgen har bara sprungit förbi. I fredags hade vi Mikaela och lilla Rhana här på fika. Sen på kvällen hade vi bara mys här hemma. Lille skrutt sov hela kvällen och mammi och pappi fick lite egen tid tillsammans:) I lördags kom familjen Ek och Rebecka&Joel förbi på fika och bebis gos. Jätte mysigt! Man ses alltför sällan längre! På kvällsingen kom även David och Lisa förbi. Sen fick det bli piiiizza;) I söndags var Robin o Viktor på tomten och byggde husgrund och jag var hos mamma större delen av dagen. Sen på kvällen blev vi bjudna på mat hos Ingela och Staffan. Späckad och härlig helg!

Idag har jag faktiskt hunnit me att pyssla ihop några dop-kort (mellan skrick-attackerna, gäller att vara effektiv). Tänkte att det vore kul att göra lite personliga inbjudningskort:) Och det lär ju bli några stycken vi ska skicka iväg så lika bra att börja i tid! Linda kom med den super braaiga idén att vi nämligen skulle ha dubbel-dop:) Super kul tycker ja! Vi har inte bestämt nå datum ännu men innan sommaren blir det iaf.
Hur mysigt är det inte me dop?!


Så himla sött kort från i fredags. På packad för en premiär tur till ica-maxi:)



Måste bara säga en sak...

Vad underbart det är att vara mamma!!
Och till världens sötaste unge me:)


Mys på sängen i morse:) Ligga naken verkar...

img_6094 (MMS)

Mys på sängen i morse:) Ligga naken verkar vara det bästa som finns! Sötnosen min:) Just nu är vi hos Albins farmor och farfar på middag. Lillskrutt har precis haft världens magknip men nyss så tvär slocknade han i vagnen. Imorgon blir det till att åka och köpa de där dropparna. Tycker så synd om han när det blir sådär, även om det inte är så ofta. Skönt är det att det verkar gå fort över iaf. Nej nu ska vi fika lite:) Får bli lite mera uppdatering imorgon