Kvällen meny blir...

Fick bli en handling på icamaxi för att få till kvällens meny. På ica fick man me sig en liten alla hjärtans dag påse med sig hem oxå. Kul kul så det fick bli min lunch och R:s frukost. Gratis är gott, haha.

Men nu har jag fått till en bra meny iaf:)

Förrätt
Snittar av alla de slag

Varmrätt
Helstekt oxfilé, honungs glaserade rotfrukter och
timjans-rödvinssås.

Efterrätt
Cheesecake med passionsfrukt

Pricken över i:t hade ju varit att få dricka en flaska röttvin till meeen det får vänta:) Robin ska ju även iväg och jobba vid åtta sen så han kan ju inte heller. Får bli cola helt enkelt till:)

Cheesecaken har jag aldrig gjort tidigare men jag prov smakade nyss på smeten och gud i himmeln va gott!!! Sött av passionsfrukt och syrligt av citron, Mmm! Blir nog kanon den:)

Myysigt me alla hjärtans dag tycker ja. Synd bara att alla butiker blåser upp det för mycket. De gör det nästan så man blir lite anti mot det ist. Jag tycker det är helt onödigt att ge varann presenter och sånt. Bara att lyxa till vardagen lite räcker, som en god middag och lite extra soffmys sådär.

Hur ska/brukar ni fira alla hjärtans dag?


Kommentarer
Postat av: Jossie - Gravid i v. 39

Åh gud så gott det lät med Cheesecake med passionsfrukt. Du måste ju lägga upp recept på de om de blev bra ;)



Vi firar med lite mat och mys - som alla andra dagar hehe. Blir entrecote av älg med pasta tror jag och någon god sås till det och sen får vi se.. Vi ska också till Ica Maxi för att handla nu ;)

2011-02-14 @ 16:44:32
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback