Botten is nådd

Äntligen börjar skit dagen gå mot sitt slut. Orkar inte mera!! Less på typ 50-11 olika saker just nu. Känner att huvudvärken är på väg oxå...

Men vad glad jag är att äntligen få gosa med min fina lilla son. Som jag saknat honom! Älskade lilla unge<3


Jaha ja

Här sitter jag i personalrummet med en kaffe i hand och lyssnar på mumford&sons (favorit bandet just nu!) på rasten. Har ett sånt där nedrans dubbelpass idag så det är ju skoj... Jobbade även kväll igår med världens mest lataste och underligaste vikare igår (ja jag tänker skriva så för jag tror hon ej läser detta och sedan tror jag hon förstod att jag tyckte det då hon inte ville jobba på samma sida me mig idag) (vilket var skööönt!). Imorgon jobbar jag dessutom dag, jippi! Får inte se familjen förrens sön kväll.
Det som får mig att inte gå under är att jag är ledig 2 helger efter detta och att jag bara jobbar 3 dagar nästa vecka:) plus att jag har grävt fram bästa gravidstrumporna/stödstrumporna som jag nu har på mig. Älskar dem! Pigg i bena känner man sig nu fast jag är döö trött i skallen.

Avis som faan är jag på syster som är i London nu och inte kommer hem förrens på tisdag, äckligt mysiga kort lägger hon upp på insta me:S Fy på sig!

Joo en positiv sak idag som jag fick veta i morse. Jag ska bli full delegerad i veckan så jag får ge sprutor, ta prover, spola katetrar, lägga om sår och diverse annat som sjuksköterskorna gör. Kuul!! Är man undersköterska så vill man ju få göra allt som de gör på sjukhus ju. Det är roligt att sticka folk, hehe. (Och där fick ni en glimt av min sadistiska sida...)

Apropå sadistisk så måste ni läsa de böckerna som jag slukade förra veckan. Femtio nyanser av Grey och femtio nyanser av honom. Så jäkla bra!! Och sjuka!! Och jäkligt mkt porriga, haha, eller ja av kärlek kanske man ska säga;) Läs dem! Tredje kommer i januari, längtar:)

Nää nu är rasten slut! På't igen ba!

Sexigt visst;)


Favorit!


Måndag 12 november 2012

Passar på att slänga upp ett inlägg medans jag lägger Albin. Det har ju inte blivit mkt av den varan de senaste veckorna... Livet rullar på som vanligt. Ingen sjukdom, peppar peppar, har vi haft nu på ett tag, sköönt!
Känns som om jag jobbar heltid emellan åt, ja inte 75% iaf. Ibland funderar ja på om man ska dra ner ännu mera. Tycker att man går miste om så mkt med Albin:( men hur skulle ekonomin gå ihop då?! Hatar detta schema vi har! Ja fast det är bra oxå att lägga själv... Men vi ligger ju så mkt plus timmar hela tiden och får man extra betalt för det, Nää!
Slut med det tråkiga!

Veckan som varit har varit hektisk och mindre kul av olika anledningar. Både fysiskt och psykiskt påfrestande. Jobbade 6/7 dagar varav lördagen dessutom bestod av delad tur= döden! Idag var jag ledig iaf så det var skönt.
Idag har vi gjort massa skoj. På fm hängde vi med min far. Efter lunch och medans Albin sov så målade jag kökssoffan en andra omgång, den börjar bli riktigt fin nu! Efter sen att Albin vaknade for vi in till Hejdenstam och umgicks med fina vännerna, Louise och Walle. Där bjöds det blandannat på glögg och pepparkakor. Hur gott lät inte det?! Snacka om jul-feeling!!
Älskar att umgås med dessa två vänner. Jag kände mig så positiv och glad efteråt!

Nu har äntligen Albin somnat ser jag!:) dags att bära in honom till sin säng och sedan bädda ner sig i soffan. Imorgon börjar jag inte jobba förens 16, så himla skönt!