Värdelöst minst sagt

Super fint väder, jag skulle ha åkt och shoppa med mamma och sedan ha fina vänner på middag ikväll. Ist ligger jag utslagen på soffan med jävulsk magvärk, illamående och feber. Hoppas inte magsjuka!! Det värsta är att jag är ensam hemma med en sjukt understimulerad son... Stackarn och stackars mig!! Jag vill bara sova!


Rastlös

En dag ledig och jag kryper på väggarna... Bara 5 kvar;) nä imorgon och på lördag har vi roliga saker inplanerade så utanför huset kommer vi iaf. Idag har vi bara varit hemma och grejat. Saker som man skjutit upp länge har blivit gjorda och huset blivit städat. Fick även hit min snälla bror som hjälpte mig att ploga uppfarten. Jag började handskotta men det gör jag aldrig om! Räckte med utanför dörren och gången upp till huset. Nä en liten snöslunga skulle man ha! Eller en fyrhjuling:) och en snöskoter bara för att det är roligt:)

Idag vart man ägare till en lastbil med släp då...;) eftersom jag står me i Robins firma så är det väll min me, hehe. Närå men det går bra nu, jätte kul! Är så glad för hans skull även att det här betyder mera jobb, förhoppningsvis blir det nån mera anställd oxå. Håller tummarna att han får de stora jobbet han räknat på!

Sitter just nu bredvid min son som verkar ha gått tillbaka till bebis stadiet. Kastar mat och äter med händerna. Kladdigt är bara förnamnet! Leka med maten har han börjat gjort me. Lär ta tag i detta snart... Man blir så trött när man bara går hemma en hel dag. Längtar redan tills klockan blir mera så man får krypa i sängs! Dock ska det bli jätte tråkigt att sova själv:(

Nä nu är det mot badkaret!


"Lika pappa med hörselkåpor på" =)


Tjugonde knut

Intensiv dag det blev idag! Eller ja hela helgen, Men super mysig:)

Idag har vi äntligen varit och hälsat på Annsofi och Stefan i Skornomme. Gu vilket jätte mysigt hus de flyttat till. Gamla hus har verkligen sin charm! Avis är jag på det, hade gärna flyttat in i ett gammalt och renoverat ist för byggt nytt. Albin och Nellie var glada över att träffas igen me tror jag:) Det får verkligen inte gå lika långtid till nästa gång vi ses! Kul även att våra karlar funnit varann:)

Direkt från fika hos Annsofi stack vi på julgransplundring i hagby byggdis. Där blev det massa dans och fika. Dans igen och sedan kom tomten eller "pompen" som Albin sa:) På julafton var han inte ett dugg rädd för tomten men idag var röda gubben liite läskig. När jag sa att han hade godis i säcken så vågade Albin sig fram. Sa ett snabbt tack-tack när han fick påsen och sedan snabbt därifrån<3 haha. Älskade unge! I bilen hem så slog tröttheten/ brist på riktig mat/ sockerkick på... Blev en mindre rolig resa hem! Inte somna han hemma heller... Nu vid läggningen var han helt omedgörlig. Hysteriskt ledsen och inget hjälpte. Nu äntligen sover han iaf. Lugnet och tystnaden har lagt sig i huset och jag har bäddat ner mig o soffan. Så skönt!

Imorgon är det jobb igen. Jobb 3 dagar och sedan är jag ledig i 6:) Jag har tagit semester i helgen för Robin ska till Åre. Jag var en aning irriterad att tidigare att han åker iväg när han visste att de var min jobbhelg men nu är det rätt skönt;) hade inte alls lust me den långa helgen och nu får jag tillbringa den me sonen ist:) och lugnt ska vi ha det!! Denna som har varit har bara flugit iväg och vi har knappt varit hemma. Längtar efter en hel dag hemma nu!

Nä nog babblat, nu ska jag kika på film me stora hjärtat!


Nionde januari

Ligger i sängen med en jävulsk mag(mens?)värk! Inte skönt! Det var som att trycka på en knapp när jag kom ur duschen... Hittar inte avknappen nu bara:/

Eftermiddagen och kvällen har spenderats på jobbet idag. En mkt bra kväll dessutom har det vart. Bara fast personal och det hör ju inte till vanligheterna just nu... Förtillfället är jag jobbets skratt-objekt oxå. Inte då att jag skrattar utan jag är den som folk skrattar åt... Jag har hela tiden trott och sagt att jag jobbar 75%... samtidigt gnällt att jag är aldrig ledig å hur kan jag ha så många pass. Det fick jag förklarat i måndags, jag jobbar nämligen 85%... Och innan jag fick veta det hade jag fått Camilla att tro att hon gjorde fel timmar (hon HAR 75%). Virrpanna! Jag fick till och med vår gruppledare att leta upp mitt anställningsbevis för att jag var bergsäker på att jag skrivit på på en 75% tjänst, men icke. Aja 10% hit och dit tänker ni men de är mkt när man jobbar som vi gör! Ska ja gå ner eller fortsätta streta på nu är frågan? Det funkar ju faktiskt men jag skulle bra gärna vilja ge Albin mindre tid på dagis och mera hemma. Vi får se!

Där fick ni veta de me... Är fortfarande bara så förvirrad på det där! Jag är fortfarande nästan hundra på att jag å chefen kom överens om 75 när vi skrev anställningen. Jag sökte 80 men hon sa 75. Skrev hon fel och jag inte såg det? Aja ingen idé å grubbla!

Nu ska jag sova!!

Ledig helg har jag me, LOVELY! Bara en kväll och en dag på jobbet sen ska jag mysa me familjen!


Äntligen är den över!

Idag rök de sista julgrejerna! Bara de röda gardinerna i köket kvar men de får sitta till februari iallafall. Men så skönt att få bort tomtar och allt annat juligt. Trodde jag skulle ha kvar de lite längre men ja e less, nu får vintern gärna vara över å våren komma me:) Fast som ja och Linda prata om idag så skulle det vara kul å ha en Utflyktsdag till nån pulka backe. För de har vi inte gjort ännu. Det lär ju kanske komma mera snö för hela januari februari är ju kvar... En korvgrillning ute måste oxå planeras in!

Jul och nyår har iaf varit toppen. Julen firades ju här hemma med Robins hela familj. Det blev riktigt lyckat! Massa julemat, julklappar och även ett tomtebesök. Juldagen firades hemma hos mina föräldrar med alla syskon och respektive. Meera maat och paket blev de då. Annandagen jobbade jag och på kvällen åkte vi till min farmor i Lagga på mera maaat... Vi åt julmat 5 dagar i sträck denna jul. Fy! Jag längtar inte till nästa jul ännu;)

Nyår firades här hemma med 3 vänner på middag. Det blev hyffsat lugnt och väldigt trevligt. Vi spelade spel och umgicks framtill tolvslaget sen blev de skumpa och obligatoriska pussen:) jag gick i säng strax innan två tror ja. Jobbet kallade nämligen 7:00 sen... Aja jag var ju ledig hela julen så jag klagar inte.

2013 nu då! Inga nyårslöften är lagda för då finns det inga att inte hålla sen;) Annars så känns detta år bra hittills, trots otursnummret... Nä då jag har en magkänsla på att detta kommer bli ett bra år, som de senaste:)

Nu ligger ja ned krupen i sängen och ögonen kommer strax åka ihop. Imorgon är set jobb och sista pappadagen för Robin. Albin och han har haft ledigt i 3 veckor tillsammans nu nämligen medans jag jobbat. Riktigt mysigt faktiskt! Vissa dagar har middagen varit planerad och huset undanplockat när man kommit hem. Hör inte till vanligheterna annars... Synd att det inte kunde ha varit så lite längre period bara. Nä på måndag börjar allvaret igen, dagislämning 7:00. Kommer inte bli lätt att få våran tröttis komma upp då. Ikväll provade jag att införa de gamla rutinerna, gick inge vidare... I en timme ropa han "mamma" och jag fick springa fram och tillbaka. Skam den som ger sig!

Nä nu är det tack och adjö!
Sov gott!