pissig natt

Denna natten har varit den värsta hittills sen Linus kom. Joel och Linus har bökat heela natten! Linus har mest bara ätit hela tiden men Joel har varit ledsen. Kl 3 ledsnade jag på att springa in till Joel så då hämtade ja in honom till oss. Gick ju inte alls... Han är ju inte van att sova mellan oss så det blev ju bara kul tyckte Joel så blev han ännu piggare😣 efter 4-5 nått så gjorde ja välling åt han o så fick han va i sin säng iallafall. Där nånstans ville Linus äta igen o sen kom.Albin upp vid 7. Galet trött är ja nu!

Planera för dagen ställde ja in. Orkar verkligen inte vara social idag även fast det hade varit jätte kul o träffa Lovisa. 
Jag åkte istället in och köpte solstolar efter dagislämningen och i en av dem tänker jag bo idag medans barnen sover. Galet skönt i solen!!🔆





sommarfeeling

Idag har jag verkligen haft sommar känslor! När ja kom hem från stan så satt ja i solen en stund och njöt. Städade uteplatsen. Sen plockade ja fram sommarkläderna och rensade bland dem. Igår köpte ja sommarskor:) och nu sitter ja med somriga nymålade tånaglar!


Härligt! Längtar verkligen till sommaren nu!☀😎


Bra lördag!

Vilken härlig dag alltså! 

Dagen började med sovmorgon till 8. Det var väldigt skönt eftersom att Linus tyckte att han ville vara vaken en del inatt. Efter frukost intaget så åkte hela familjen till byggmax för att handla virke till altanen och undertak. Handlade även lite smått på Ica innan vi for hem för att dona ute. Robin fortsatte med altan bygget på framsidan och jag klippte gräset. Sen grillade vi korv och njöt i solen en stund. Efter lunchen när Joel och Linus slocknat så rensade jag ogräs och pysslade om mina pallkragar. Jordgubbsplantorna planterade jag om lite och sedan målade jag pallkragarna svarta. Blev mkt snyggare:) 
Älskar att vara ute och dona i solen!

Vid 4 åkte Robin ut till Edsbro för grabbkväll. Jag och barnen tog tag i projekt röja alla leksaker... Nu är det verkligen ordning o reda på deras rum. Albin små lego åkte in på hans rum me för ja har tik ledsnat på att Joel river det hela tiden i vardagsrummet. Massa leksaker åkte ut från Albins rum till Joels me så Albins dörr kan vara stängd framöver. 

Nu är alla grabbar omstoppade i sina sängar. Albin ligger och tittar på surfplattan som godnattsaga. Så svårt att ligga o läsa när man har en liten klängbebis på sig. 
Musten gick verkligen ur mig nu känner ja! Längtar tills Albin slocknat så man får smyga fram godispåsen och titta på ett avsnitt av vampire diaries!

En liten sovandes bebis bredvid mig just nu❤

5 maj

Idag blir Linus 5 veckor, galet vad tiden går! 
Min lilla bebis börjar få ett humör oxå. Vet vad han vill! Lite rutiner tycker jag allt han börjar få in me. Mycket sover han fortfarande men 2 lång sovningen på typ 2-3 timmar på dagen får han in. Sen på kvällen kan han vara vaken ca 2 timmar, lite bök och stök, sover lite kort för att sedan vara vaken länge igen. Sen när han bökat klart så har han somnat för natten. Sover då 4 timmar i sträck, äter somnar om och sover sen 2 timmar i stöten ungefär. Det känns iaf som om han fått in nattrutin iaf. Jätte skönt!


Trött mamma delux på bilden som verkligen behöver färga håret. Men men;)

Det rullar på bra med livet som tre barns mamma:)) Åkt iväg med dem allihop har jag gjort några gånger och det är svettigt emellanåt men de går;) Det är väll mest Joel som är energi och tålamods prövande. Han är verkligen intensiv! Är överallt på en gång och sjukt snabb, haha. 

Igår drog vi igång dagis igen för Albin. Han var inte alls me på noterna när vi skulle åka dit. Skit arg rent ut sagt. Och det vart jag me efter allt tjat och tjaffs. Tillslut kom vi iväg och det gick bra på dagis tills jag skulle gå. Då var det som om hela morgonen började om.. Jag stannade ett tag fast jag märkte att de bara blev värre, han klamrade sig bara fast ännu mera. Tillslut tog en fröken honom o jag gick. Kändes verkligen inte bra men jag var ändå säker på att de skulle vända bara jag gick. Och de gjorde det:) en fröken var så gullig och ringde en halvtimme senare att han lekte förfullt. Idag ville han själv åka till dagis till och med:) 

Idag har jag och minstingarna varit på Ica o handlat massa. Sen åkte vi hem för lunch och sovning. När J vaknat åkte vi till plantagen och köpte en massa plantor. Jag har äntligen hittat en buske som jag vill ha under köksfönstrena:) Och det blev amerikansk praktspirea:)


Så ser den uut, fast en väldigt stor en.. Enligt hon jag pratade me på plantagen skulle dem bli en meter hög bara. Vi får se hur den blir:) Jätte söta blommor har den! 
Sen köpte jag även en luktschermin till baksidan. En sån måste finnas i trädgården enligt mig! Jätte fin och doftar ljuvligt❤ så kul nu när man börja veta hur man vill ha det i trädgården:)
Robin fortsatte även med altanen i helgen. Byggde en bit till på ramen men sen började de regn.. Nu i helgen ska jag ta fram piskan på han!;)

Nä nu är det sängen! Linus verkar precis ha somnat in djupt så bäst att passa på att ja me gör de:)