pappornas dag

Grattis till alla pappor idag! Många fina pappor finns det men två stycken tycker jag är lite bättre;) såklart mina barns och framför allt min egen pappa💙 Han är grym! Ställer alltid, ja kan prata med honom om allt och han är en riktig lek/mys morfar till mina barn.

Idag har vi hängt hemma bara. Jag var iväg en sväng till Ica på fm. Albin och Joel har fortfarande ögoninflammation. Joel har haft över en vecka nu och Albin fick i onsdags. Nu verkar vi dragit på oss en förkylning me:( hosta och snor! Jag hade feber i förrgår me men de kan ha varit lite mjölkstockning me.. Vet ej! 

Igår hängde vi hela familjen på skjutbanan i länna. Jag sköt in studsaren och två serier på älgen. Men de gick skit dåligt! Sen blev Linus ledsen så då struntade ja i att fortsätta. Men träna behöver ja verkligen göra med min bössa! Jag måste få in vanan ordentligt med den. På em sen kom Lisa ut och vi drog ut på rådjursjakt med pappa. Lisa var nära på att få skjuta men annars fick mest frisk luft;) Super skönt att kunna hänga på ut i skogen igen nu!


Svarta pilen är jag och den blåa visar var hunden är. Skit smart pryl!

Linus har typ slutat amma helt nu. Det känns jätte kluvet. Skönt att han bara vill äta mat och välling för att han står sig längre på det och så är det inte bara jag som kan mata. Jätte ledsamt för att jag tycker det är så himla mysig stund och sista gången jag får göra det (!!). Men den lilla rackarna bitts ju varje gång och det kommer ja absolut inte sakna! Så jäkla drygt att behöva gå upp och göra välling på natten bara, Zzzz... Har jag inte mys ammat på dagen så finns de iaf så han kan få på natten men de lär försvinna snart de me.

Lilla hjärtat di blir så stor!💙 7 månader 

Hela veckan som varit har vi varit isolerade hemma. Albin gick dagis tis-ons. Förra helgen hade vi halloween fest här hemma. Det var riktigt kul!! Alla hade klätt ut sig oxå (förutom Johan men han tröck vi på en peruk så blev han Runar Hårfager😂). Robin helgrillade ett litet vildsvin som Malin skjutit. As gott! Till glass efterrätten gjorde jag o Albin marängspöken. Jätte söta och Albin tyckte de var jätte kul. 
Joel var skelett och jag en halloweenbride. Sminka sig blev de inte så mkt då hade ja väll skrämt slag på Linus😂 

Albin vägrade vara nått annat än tomte

Pappa var drakula😂
Jag har massor av kort på alla i min kamera!


Lite random bilder från den senaste 2 veckorna!