Kings of leon, är bara så bra!

Måste bara säga STORT grattis till min lilla skrutt som vann HP för lovande valp! Så himla kul, synd bara att jag inte kunde vara me och se. Nu har hon en rosett:)


Kom nyss hem från jobbet. Har varit en lugn dag idag. Allt har rullat på som vanligt. Förutom att jag fick en liten hektisk start på dagen, haha. Mikaela skulle komma o hämta Cia 4 i morse. Klockan halv 6 ringer Lollo och säger att Mikaela har försovit sig:O och att hon själv skulle komma ut o hämta Cia. Så hon gjorde det och det var ju inget mer med det men sen ringer Mikaela skit stressad och frågar om jag lämnade me stamtavlan till Lollo. Oopps!! Tänkte ju inte så långt. Har ju bara varit på en utställning tidigare o då fick Mikaela påminna mig innan att den skulle me. Ja så det var bara att sätta sig i bilen o köra fort som f*n in till stan där dom stod och väntade. Herregud!! Glömde fråga om dom kom fram i tid eller hur det blev sen... Cia hade iaf spytt i Lollos knä, haha. Stackarn(na)! Senaste gångerna har Cia spytt när hon åkt bil, inte bra det där. Får fixa åk sjuke piller tror ja:) Främst för Lokes skull kanske som sitter i samma bur. Haha, i torsdags så fick jag slänga Loke i sjön när vi kom till stugan för Cia hade spytt i nacken på han.

Fy sjutton vad less jag blir på en brud. Sådär gör man bara inte! Så himla dåligt!. Är inte min ensak egentligen men sånt där stör mig så himla mycket... Väx upp och betee dig! Biatch...


Ikväll blire kräftkalas hos farmor. Kommer bli alla tiders det:) Andra kräktskivan för i år. Tycker någon mer kan ordna en innan säsongen e över (någon???).

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback