Måndag

Ännu en helg som svichade förbi. Vad har man fått gjort då... I fredags var vi på julbord på söderby me hela familjen, min farbrors familj och farmor. Jätte mysigt och god mat! Lördagen så följde jag me Ingela till skyttorp på julmarknad. Det var segt men dagen gick fort ändå. Är ju så mysigt att sitta och prata me Ingela! På kvällen sen så lagade ja o hjärtat jätte god mat och tittade på film. Myskväll! Inte så ofta man sitter och bara pratar med varann. Blev en sen natt... Härligt! Sen på söndagen gick jag upp tidigt för att åka till stockholm. Första lucia morgonen som man inte suttit med varm choklad och lussebulle framför tv:n till lucia morgon. Älskar den traditionen! Jag åkte upp till mamma och pappa vid halv sju för att hämta en biljett till utställningen som jag skulle på, då stod pappa i köket och värmde choklad. Myyys! Nästa år ska traditionen vara tillbaka igen:) Hundutställningen var kul att gå på iaf. Trodde att det skulle ha varit lite mera försäljning... men jag införskaffade mig ett nytt läderkoppel och ett halsband till Loke:) Fin fint! Men fy vad jag hatar att köra i stockholm!! Tur att Lollo var me:) När jag kom hem sen körde ja upp Robin ur sängen, han kan verkligen sova länge den karl´n!! Vid tre sen var vi hos farmor och fikade. Hon åker till Thailand på onsdag. Härligt värre!! Sen när jag och Lisa ska åka hem sen i februari så åker hon me oss hem. Lyx att vara där sååå länge:)

Just nu har jag tagit en liten paus i städandet. Man blir såå trött av det! Snart ska jag på det igen och då ska lite tomtar få en plats i lägenheten oxå:) I morse så var jag in och fixade naglarna. Älskar verkligen mina naglar, haha. Man känner sig så fin hela tiden. Jag ska dit på måndag igen för att bygga upp dem igen. Idag visade hon bara hur man skulle fila så de håller längre. Nu när mina egna naglar har vuxit en bit så känns de lite väl långa... tror jag ska fila ner dem lite.
Tvättat bilen skulle jag ha gjort idag me när jag ändå var i stan... Fick order om det igår av Robin. Känns så onödigt tycker jag, den blir ju lika skitig igen. Men enligt han så måste man byta skit ibland... Men jag är så fjantig, haha. Jag vågar inte tvätta bilen själv, känns så läskigt att köra in i tvätten så ska man köra upp på den där grejen som tvättar bilen under. Neeej så det blidde ingen tvätt. Kommer få skäll i kväll... Oooppss:)

Nej nu åter till städandet och sen ska jag till fullerö med Ingela:) Jag har hittat en julklapp där som Robin ska ge till Andreas och Linda i julklapp. Nu är det bara 10 DAGAR kvar till julafton! Wiiee


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback