V.50

Bara 2,5 vecka kvar på det här året då... Sedan 2010. Himmel vad fort allt går nu, inte klokt! Kommer ju inte ihåg knappt hur gammal jag är längre, haha.
Den här veckan kommer oxå bara springa iväg. Imorgon ska jag på kryssning me jobbet och kommer hem onsdag kväll. Sedan på torsdagen så jobbar jag kväll och sedan var det ju helg igen... En ledig sådan oxå:)

Den här helgen så har jag jobbat dårå. Kväll i lördags och dag igår. Igår efter jobbet så var det bara att skynda hem och fixa fika. Hela Robins familj kom på lite adventsfika och firade mig (fast jag inte ville!) Fick lite blommor, presentkort och blommor. Söta ni! Blev trångt i våran lilla etta kan jag tala om, 12 personer gick in. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.... eller vad man nu säger haha.

Nu är det 17 dagar kvar till julafton!! Jag längtar såå mycket. Skönt att alla klappar är färdiga och bara ligger och väntar på att bli öppnade:) Men det kommer ändå bli lite mera julklapps shopping för jag lova att hjälpa Robin me hans klappar till familjen. Men det är ju så roligt:) Robin får ju snart jullov han. Sköönt för jag vill ha han hemma lite mer:) Tänk om man kunde få jullov med betalning, inte helt fel! Jag vill oxå ha ett jobb som man tjänar massa pengar på... skulle inte vara helt fel. Min dröm är att jag ska plugga till fotvårdsspecialist och sedan öppna eget. Det tänker jag göra! Tjäna massa pengar oxå, haha. Nej pengar gör en inte lycklig men de gör allt så mkt mer enkelt. Äsch är ganska nöjd me min lön nu, kommer ju även få löneökning efter utbildningen. Man skulle ju igentligen jobba 100% me men jag tror inte jag skulle klara av det på dalby. Det är så satans tungt!

Idag är jag ledig och undrar vad man ska hitta på... Känner för att julpyssla lite. Baka lussebullar, pepparkakor och koka knäck men har man grejer hemma till det... nix. Orka åka och handla! Och sen så skulle Lollo och jag baka tillsammas snart:) Blir nog till att skriva färdigt mina julkort kanske. Får la se:)

Nu ut i regnet me min älskade små vovvar
(Fyyy för det här piss vädret)

Pappa och jag från förra julen. Jag lääängtar såå till julafton nu!!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback