Helg??

Är det helg nu?? Känns ju som om man har haft helg hela tiden. Blir så konstigt när man är ledig...
 
I onsdags så blev det alkohol i mängder, haha. Först var det förfest hos Viktor och sen bar det av till Bj. Hade en jätte rolig kväll!! Kändes som om det var jätte mycket folk ute som man kände. Himla skoj! Sen blev det ju lite löööve där i sofforna oxå:) Hoppas på er ja!! Ni är för söta! Mycket dans och dricka blev det för min del så vid hem gången så mådde jag inte allt för bra, usch. Tok somnade i taxin hem, haha. Gjorde en "Lisa" alltså, haha.
Dan efter så tror ja vi sov till tolv sen så fick Robin för sig att vi skulle stressa upp och åka till Lagga. Herregud jag kunde ha sovit hela dagen om ja hade fått. Iaf så åkte jag och Robin, Lisa, Joel, Rebecka, Viktor och John till stugan för att fiska. Blev jätte mysigt faktiskt! Men jag har sån otur jämt me fisket, får alltid bara EN fisk... Kanske är för att mitt tåla mod tryter efter 10 minuter.... Rebban och Lisa fick några stycken iaf, var ju skoj för dom iaf *not* (haha vadå bitter...). Robin fick tag på gammel gäddan iaf, haha. Usch vilken ful fisk det var! Den blir kräftmat! Efter att alla hade givit upp fisket så grillade vi och spelade lite kort. Väldigt nöjd med dagen trots jag var sååå bakis.

Men vad händer idag då??? Ingen aning!

Nu ska jag iaf väcka min karl i sängen. Nu får det vara färdigt sovet!!

Kommentarer
Postat av: eeeriiiiakakka

hihi ja verkligen en kul kväll med massa mixat folk! :D ja ikväll blir det utgång, hörde rykten från anton att antagligen alla ska ut? hoppas på de, vore kul med en favorit i repris! :D ska du ut? puss!

2009-07-31 @ 10:54:47
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback