It´s feeeeels good honey

Överlevde näst sista dagen på jobbet (haha lite förvånad själv). Men fy vilken kväll! Allt blev bara strul hela tiden. Blev en miss med medicin oxå, usch. Den personen som gav fel tyckte det var jätte jobbigt såklart men det ordnade till sig tillslut. I och med det så blev allt försenat så det kändes som om man fick springa benen av sig sen innan man gick hem. Fy är helt slut nu! Och så ska man upp och jobba 7 imorgon igen:( Men det är SISTA dagen!!!!! Ska bli så kul att åka till Liseberg. Har ju aldrig varit där förut.

Förresten så åkte jag över västeråker hem ikväll för att jag skulle skjutsa hem Sanna. Oj vad långt Emil o Dennis har kommit me sina hus. Vad roligt för dem. Såg ju nästan inflyttningsklara snart. Dom har oxå hus från fiskarheden precis därifrån som vi ska beställa vårat ifrån. Jag längtar så mycket! Men allt kommer ta tid. Men det är väll bra det. Man ska inte ha för bråttom (som min pappa säger, haha).
Allt känns bara så rätt med Robin. Det finns verkligen ingen snällare och mer omtänksam person än han. Första killen jag har som jag kan lita på till100%. Alla har fel och brister men han har då inte många brister som jag vet om ännu. Jag ser hela min framtid med honom och det känns helt underbart. Älskar dig Robin av hela mitt hjärta!!<3


Nu ska jag ta mig en snabb dusch och sen skutta i säng.
Godnatt alla fina!

P.s kolla in Lollos nya blogg:) Den gillar jag!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback