HUNGRIIIG

Imorgon är jag ledig! Tjooho! Fy vad trött jag var imorse... Robin har infört nån ny regel hemma hos oss att den som kliver upp sist från sängen måste bädda den (så han har kommit på att när min klocka ringer så flyger han upp så han slipper bädda), till och med det orkade jag inte göra i morse. Släpade mig till jobbet o sova nästan genom hela rapporten. Fy skönt med sovmorgon imorgon!!

Har varit en väldigt bra dag på jobbet idag. Lagom lugnt o lagom stressigt. Hade en dubbelgångare med mig som var kanon bra, hoppas hon börjar hos oss. Hon varför övrigt pilot (varför i helsike vill en pilot jobba på ett ålderdomshem kan man undra). Hon va jätte snäll o trevlig, sånt gillar vi minnsan! På em så hade vi möte med all personal. Vi har fått en höna, en tupp och en skit stor kanin på dalby så vi hade en liten namngivningscermoni efter mötet. Mitt förslag på "pullan" var det ingen som röstade på (?) men "Agda" kom tvåa så då vann jag en chokladask, inte helt fel. Hönan fick iaf namnet Julia o Tuppen Romeo o kaninen Stampe (tror jag). Sen hade ja en lite uppvisning på min bil för Ullis o Marin, haha. Jag är sååå nöjd med bilen:) Nu har jag 2 av de 3 V:na. Vovve o Volvo, bara villa kvar men det är ju på gång:)

Shit kom på en sak... nästa vecka blir det mkt party. Onsdagen så blir vi bjudna på flurran med jobbet för att vi gör ett så bra jobb o lyckats blivit nominerade till sveriges bästa äldreboende. Sen på fredagen så är det grillparty hos Marin med Ullis, Lollo, Mkaela o Eva, very nice(singstar är ett måste, haha). Sen på lördagen så har Anna o hennes pappa deras fest. Blir inget annat än PARTY helt enkelt. Blir ju kanon:)

Men nu Robin får du komma hem!! Jag är döds hungrig! Snart blir jag grinig också. Nej rå men jag vill ha´n här nu! Inatt innan vi somnade så sa han nått om att vi kanske skulle ta o gå ut o käka ikväll, får la se. Det är ju mysigare när det är fint väder så man kan sitta på nån uteservering. Gillade ide´n iaf men jag känner för att mysa ner mig med honom i soffan ikväll o bara vara. Tror inte han är så svår övertalad...

Kommentarer
Postat av: Lollo

OJ hade jag glömt säga till Marin? fick för mig atgt jag sagt att jag skulle komma, men såklart ja kommer! Haha, läser vi samma bok? de va som tusan.. jag kunde inte somna igår så jag har inte så mycket kvar nu jag.. uschusch, vill verkligen inget annat än att bli frisk just nu! Vi ses i helgen gumman! Pusselipuss! Ps. pullan va ju najs?! :D:D:D

2009-06-03 @ 17:28:12
URL: http://httpmetrobloggen.se/lolloo
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback